Company replied
Ik werd netjes gebeld vanwege een typefout in mijn bestelling met een herinnering aan verlies breedte door zaagsnede Vriendelijk. Behulpzaam Samen de planken los afgeladen voor de veiligheid, zodat... See more
Company replied
Ik bestel altijd via de website en kom dan de bestelling afhalen. Dit gaat altijd goed, de website is duidelijk, de goederen liggen klaar, personeel is aardig en helpt goed. Goederen worden naar de au... See more
Company replied
Online hout kopen? Dan is deHoutboer.com het beste adres! Van hardhout tot vuren, grenen en toebehoren. Altijd een goede prijs.
Netherlands
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Perfect materiaal. Uitstekende afleveringszorg en service (Dank Alle💐).
Zeker voor een volgende bestelling mijn adres!!

Reply from Dehoutboer
Prima assortiment om te bouwen met hout en isolatie materialen, vriendelijk personeel en als je voor afleveren kiest, redelijk goed geregeld en goed verpakt. Niet altijd de goedkoopste maar dat hoeft ook niet als je service biedt. Reageert snel op vragen, dus klantenservice okay, ook als het een keer misgaat. Minpunt is bij het afhalen de super frisse en tochtige wachtplek. Dat zou iets beter kunnen.

Reply from Dehoutboer
Levering was perfect, alles goed verpakt. Er waren 2 licht beschadigde schutting delen, dit werd tijdens de levering direct vermeld en men had er 3 extra delen bijgevoegd. Kortom, top service. Waar ik ook zeer tevreden over ben is de goede kwaliteit al het materiaal.

Reply from Dehoutboer
Snelle service en vriendelijke medewerkers

Reply from Dehoutboer
Goed materiaal, snelle levering en duidelijke updates van je bestelling via de mail. En natuurlijk hele fijne prijzen

Reply from Dehoutboer
Snelle levering en vriendelijk en behulpzaam personeel.

Reply from Dehoutboer
levertermijn netjes zoals afgesproken, keurig geleverd. correcte producten

Heel vriendelijk personeel. Snelle levering

Reply from Dehoutboer
Goede service en contact is makkelijk gelegd. Goede levering, aardige gasten! Mooi materiaal en super makkelijk in elkaar te zetten picknick tafel, geen hoepels, rechte planken en de gaten op de juiste plekken! Top!

Reply from Dehoutboer
Goed materiaal voor een prima prijs. Service is heel goed. Je wordt altijd netjes geholpen.
Bij thuis afleveren wordt netjes overlegd waar ze het mogen plaatsen.
Prima bedrijf.

Reply from Dehoutboer
Prima kwaliteit materiaal en nooit te duur.
Super snel geholpen ook hulp bij het laden van de aanhanger.
Zeer tevreden.

Reply from Dehoutboer
Meer lengte dan bij de bouwmarkt
Mijn 280cm brede ikeakeukenblok moest onder een te laag raam passen, dus pootjes eraf en ik had een dunner en langer dan normaal werkblad nodig; een eiken blad dus van 288cm lang en 18mm dik.
Bij de bouwmarkten is blijkbaar de maximale lengte van een werkblad 260 cm en de meeste zijn te dik.
Dus ik heb een 3 meter bij 80 cm x 18mm eiken plank besteld bij deHoutboer.com en op 288cm laten afkorten en door de lengte laten zagen naar 42,5cm en 37,5 en deze laten bezorgen.
Prima communicatie per mail en netjes bezorgd na een paar dagen. Tevreden!
Het eikenblad heb ik op een 40cm diep keukenblok gemonteerd en de restplank gebruikt als voet zodat de deurtjes niet over de grond slepen. Prima opgelost.
Groet van een beunhaas!

Reply from Dehoutboer
Korte lijntjes en goed de afspraken nakomen.