Dehoutboer Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Prima assortiment om te bouwen met hout en isolatie materialen, vriendelijk personeel en als je voor afleveren kiest, redelijk goed geregeld en goed verpakt. Niet altijd de goedkoopste maar dat hoeft... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik werd netjes gebeld vanwege een typefout in mijn bestelling met een herinnering aan verlies breedte door zaagsnede Vriendelijk. Behulpzaam Samen de planken los afgeladen voor de veiligheid, zodat... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik bestel altijd via de website en kom dan de bestelling afhalen. Dit gaat altijd goed, de website is duidelijk, de goederen liggen klaar, personeel is aardig en helpt goed. Goederen worden naar de au... See more

Rated 5 out of 5 stars

Levering was perfect, alles goed verpakt. Er waren 2 licht beschadigde schutting delen, dit werd tijdens de levering direct vermeld en men had er 3 extra delen bijgevoegd. Kortom, top service. Waar ik... See more

Company details

Information provided by various external sources

Online hout kopen? Dan is deHoutboer.com het beste adres! Van hardhout tot vuren, grenen en toebehoren. Altijd een goede prijs.

Contact info

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

87 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb vandaag voor de eerste keer bij de houtboer iets gekocht

Ik heb vandaag voor de eerste keer bij de houtboer kozijnhout gehaald, en was blij verrast door de vriendelijke hulp en de manier waarop alles verliep.
Hout besteld aan de balie en werd direct naar de aanhanger gebracht hout ziet er zeer goed uit en ook profielen van 490 mtr zijn recht.
kopje soep ging er ook in en heb het er zeker voor over om 250 kilometer te rijden(heen en terug) voor goede service en zeker een hele goede prijs.
al met al een hele goede ervaring ga zo door.
met vriendelijke groeten Frans van den Bergh
De Weere Klussenbedrijf

November 18, 2024

Beste Frans,
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent.
En ook mooi om te lezen dat positieve ervaringen ook gedeeld worden, bedankt!

Rated 3 out of 5 stars

Ik heb in juni geschaafde merantie…

Ik heb in juni geschaafde merantie balken gekocht van 3,35 lang en 9x14cm Deze zijn door een transportbedrijf afgehaalt. Naar Frankrijk vervoerd. Toen de Timmerman tijd had zijn er kozijnen van gemaakt. Helaas zit er 1 balk bij die bijna de helft minder weegt en erg zacht is ook. Hij was al gezaagt toen ik er pas achter kwam. De houtboer beroept zich op het feit dat ik binnen 14 dagen had kunnen ruilen. En ze ontkennen in alle toonaarden dat er wat mis kan zijn met de balk. Lezen niet goed ook want ik heb geen probleem met het kleurverschil. De balk is zacht, met de bijtel drukte het als papier in elkaar. Het verschil in gewicht is bijna de helft. Hiervoor heb ik twee latjes die eruitgezaagd waren gewogen van twee verschillende balken. 127gram en 208 gram was het verschil dit is groot verschil als je het naar de balk omrekend. Mijn kozijn van 3x3,33 meter heeft nu dus één balk die veel minder lang mee gaat. Hierdoor zal het complete kozijn veel eerder vervangen moeten worden. Onmogelijk om die balk alleen te vervangen. Ik krijg geen enkele vergoeding niet eens een excuus. Drie sterren omdat de rest van het hout prima kwaliteit is. De klantenservice krijgt 0 sterren van me.

Mijn antwoord: Ik heb een slechte balk gehad. Jullie hoeven niet te herhalen dat het merantie is want dat was me na jullie eerste email wel duidelijk. Hoe kan het dat mijn balk zo zacht is? Dit is gewoon een foute balk dat ik van jullie heb ontvangen. Dat ik daar te laat achter kwam verandert daar niets aan. U weet dat het hout niet door mij afgehaald en getransporteerd is vandaar dat ik er niet eerder een klacht over kon indienen. Merantie gaat 25-40 jaar mee. Mijn kozijn door deze zachte balk gaat dat niet meemaken. Ik ga verder uitzoeken hoe ik deze kwestie ga verhelpen. U hoort nog van mij.
Het was eind mei. Zoniet laatste dag van mei. Als ik een ander product koop heb ik minimaal een jaar recht op garantie als het een constructie fout betreft. Vreemd zou zijn dat hout hierop een uitzondering is.

August 27, 2024

Beste Esther,
je hebt inderdaad in mei (niet juni) meranti gekocht en dit laten vervoeren naar Frankrijk.
Had je in mei (of eventueel juni) dit aangegeven voordat je de balk ging zagen en gebruiken hadden we je nog kunnen helpen. Als je na 3 maanden aangeeft dat deze balk niet goed is, maar je hebt deze wel gebruikt en zit ook al in het kozijn dan kunnen wij inderdaad niets meer voor je betekenen. Zoals ook per mail aangegeven is het wel meranti hout.
Na 3 maanden en het hout is reeds in gebruik is het vrij logisch dat wij deze balk niet meer kunnen vervangen/ruilen.
Desondanks wensen we je veel woonplezier in Frankrijk

Altijd goed!

Altijd goed!
Prima hout, in welke soort dan ook, en goed geprijsd.
Een fijne partner die snel levert.
Ik kom er al jaren met veel plezier, ga zo door jongens!

August 1, 2024

Reply from Dehoutboer

Bedankt Frank! Fijn te horen dat het naar wens is.

Rated 1 out of 5 stars

Zeer slecht. Waardeloos zelfs!

1 ster is eigenlijk nog teveel..
De levering was uiteraard op de uiterste datum van "verwachte levertijd", na mailen kwam als levertijd "eind van de week", telefonisch niet bereikbaar, emails worden automatisch beantwoord en op de dag van levering geen contact met chauffeur. Meest waardeloze leverancier waarmee ik ooit gewerkt heb, en voor mij dus absoluut NOOIT WEER. En excuses als "druk", "vakantie" en "moeilijk moeilijk" zijn geen excuses, dan moet je je webshop aanpassen en geen bestellingen aannemen die je niet fatsoenlijk kunt leveren.

March 29, 2024

Hoi Dave,
Je hebt een order geplaatst waarna je een bevestiging hebt gekregen dat het tussen de 5-10 werkdagen bezorgd zou worden.
Je hebt een mail ontvangen dat je order op vrijdag 29 maart geleverd zou worden.
Je order is ook gewoon op deze dag geleverd. Dat het dan ‘s middags is terwijl je vanaf 8 uur wacht daar kunnen wij niets aan doen, orders worden op route ingepland en we kunnen niet 10 orders van 1 rit allemaal om 8 uur bezorgen zoals je vast kunt begrijpen.
Op goede vrijdag was het inderdaad erg druk dus dan wordt het antwoordapparaat er wel eens opgedaan door drukte om de mensen aan de balie goed te kunnen helpen.
99% van onze klanten snapt dit .. helaas ben jij al tegen onze chauffeur tekeer gegaan dat je het belachelijk vond dat het pas half 4 werd bezorgd. Wij hebben daar geen begrip voor en keuren dit soort gedrag tegen onze hardwerkende chauffeur ten zeerste af. Gelukkig wil je zelf ook niet weer bij ons komen dus dan staan we daar hetzelfde in.
Wij hebben t druk doen ons best en hebben alles gedaan zoals in de webshop staat omschreven.
Groeten Team de Houtboer

Rated 1 out of 5 stars

Zeer slechte ervaring

Op 29 juli heb ik de betonplex platen besteld en betaald, ik kreeg een bevestiging van de bestelling en tot vandaag, 10 augustus, geen reactie van hen. Niemand neemt de telefoon op, ik heb het mobiele nummer twee keer gebeld en een bericht achtergelaten, nog steeds geen antwoord. Zeer slecht gedrag. Ik zie dat er positieve beoordelingen zijn, waarschijnlijk hebben ze zichzelf beoordeeld.

July 29, 2023

Reply from Dehoutboer

onze excuses voor de late reactie, wij zagen uw review nu pas. Ik zie dat u in onze vakantie hebt besteld, wij zijn in de bouwvak vakantie altijd 3,5 week gesloten vandaar geen reactie.
Op uw opmerking dat wij onszelf hebben beoordeeld, nee dat doen wij niet en hebben dit ook nog nooit gedaan.

Rated 3 out of 5 stars

Volgende keer een ander

Veel dingen best ok, maar levertijd traag. Kreeg daarnaast eerst verkeerde plinten geleverd. Duurde ruim een week voordat de goede er waren, geen communicatie, moest er zelf achteraan. Daarnaast zijn de plinten van 12 cm in werkelijkheid 11.5 cm, geen porum. Ik zoek volgende keer een andere leverancier.

July 9, 2023

Reply from Dehoutboer

Onze levertijd wordt altijd aangegeven op de website ik zie dat u net voor de bouwvak vakantie heeft besteld, dan is het inderdaad erg druk en was onze bezorgtijd best lang door de drukte.

Rated 5 out of 5 stars

Heb nu meerdere keren besteld

Heb nu meerdere keren besteld . Nette prijzen goede service. Ik had hout voor een nieuw terras besteld en er bleken twee planken beschadigd te zijn. Zonder problemen kreeg ik
snel twee nieuwe geleverd.

June 23, 2023

Reply from Dehoutboer

Bedankt voor je leuke review!

Zeer positief

Ik heb gelukkig een erg positieve ervaring!
Voor een zeer nette prijs hout besteld. Ook de bezorgkosten vielenij mee.
Werd keurig gebeld door de chauffeur dat hij binnen een half uur zou arriveren. Ik was zelf niet thuis maar werd op afgesproken plek afgeleverd. 1 paal was niet mooi en hadden daarom een extra paal er bij geleverd met een briefje erop. Ik ben erg blij en kan ze zeker aanbevelen.

March 24, 2023

Reply from Dehoutboer

Beetje late reactie .. maar erg bedankt voor de leuke review!

Rated 2 out of 5 stars

Niet bestellen.

Materiaal dat je nodig bent voor een project hebben ze niet op voorraad. Dan ga je met een compromis akkoord en dan komt het bedrijf de levertijd niet na. Zeer onklantvriendelijke klantenservice.

June 8, 2022

Reply from Dehoutboer

Wij kunnen ons totaal niet vinden in uw review. Op onze site staat precies wat op voorraad is en onze levertijd staat er ook bij vermeld. Ook trachten wij mensen op een normale manier te woord te staan via de telefoon of aan de balie en bij eventuele problemen een passende oplossing te vinden.

The Trustpilot Experience

Take a closer look