Oplichters nog steeds niets mogen ontvangen mails worden niet geantwoord gewoon geld kwijt rotte firma
Durato
See what reviewers are saying
Koop hier aub niets want het zijn oplichters Het duurt maanden voordat je het bestelde artikel krijgt. En als het eenmaal is aangekomen is het een gammele doos ingepakt in een vuilniszak Uit C... See more
reeds zes weken "dweil" besteld en betaald, nog steeds niets ontvangen. Getracht contact via mail te krijgen, doch het antwoord (dat het momenteel zeer druk is) ontvangen via computer geeikt antwoord... See more
Company replied
Ik heb de Durato emmer/dweil besteld 10 februari, vond het ook lang duren maar vandaag dan toch ontvangen, exact 1 maand. Kleiner uitgevallen dan gedacht.. Gisteren 09/03 was de site inderdaad niet... See more
People also looked at
Oplichters nog steeds niets mogen…
Dit is eigenlijk teveel 1 ster😡
Dit is eigenlijk teveel 1 ster😡. Ik had deze dweilset in maart ontvangen. Emmer stuk en niet zoals op de foto van Durato. De dweilset opgestuurd naar China zoals hun zeiden via de mail. Nu €50,= en €25,= liter en nog geen dweilset. Margo & Larissa jullie mailen wel maar misschien zijn jullie wel 1 en dezelfde persoon. Van de week ging de deurbel en daar was mijn kapotte dweilset terug van zijn wereldreis. Dus ik weer mailen maar kreeg een mailtje terug van dat ze het druk hadden!! Ik denk dat ze met de noorderzon vertrokken zijn en de volgende oplichtingspraktijk begonnen zijn. Waardeloos bedrijf en mijn ster staat in de min, maar dan -5.
Na een half jaar bestelling…
Na een half jaar bestelling ontvangen......gewoon belachelijk voor woorden. Emmer is zwaar beschadigd, emmer veel kleiner dan verwacht.
En nu? Terugsturen??? Naar China!
Ik dacht het niet hoor! Ik heb ondertussen een set besteld bij een betrouwbare leverancier. Dat is pas kwaliteit. Wie graag info hierover ontvangt. Pb via Facebook Olga wendelen
oplichterij!
Heb ook 10 februari het dweilsysteem besteld en betaald. Tot nu toe niets gekregen en ook geen antwoord op mijn laatste mail. Heel slecht, volgens mij oplichterij. Nooit meer bij deze bedrijf bestellen! Wat een ellende!! 50,-€ voor niks!!
Niks ontvangen
Februari besteld, niks ontvangen. €50 voor betaald. Website is waardeloos, en aks ik een mail stuur krijg ik altijd hetzelfde standaard antwoord terug dat het onderweg is.
De reactie van Durato hieronder.... er is helemaal geen passende oplossing gevonden! Ik heb helemaal niks gehoord van ze.

NIET DOEN
Januari besteld. Dweil + extra doeken €85. Maart geleverd. Waardeloos ding. Meteen teruggestuurd voor €25 met track en trace zoals Durato mailde want dan zou ik in ieder geval nog €60 retour hebben. Netjes track en trace bericht dat het afgeleverd was in china. Bewijs gestuurd naar Durato en diverse emails. Wacht nu nog op geld. Elke keer excuus om na te kijken. Nepbedrijf... koop nooit meer zoiets. Dure les....
Ps. 5 juni is inderdaad het gehele bedrag teruggestort. Dus ook het track and trace bedrag. Had ik niet verwacht. Kennelijk helpt het wel om een klacht te schrijven. Ik ben nu in iedergeval blij met de afwikkeling.

Hoi zijn er mensen die tegen durato.nl
Hoi zijn er mensen die tegen durato.nl
Een zaak willen spannen ik ben er ook klaar mee en bij deze samen staan we sterk namelijk wacht al van af februari op mijn snelle dweil

Zeer slecht
Zeer slecht, dweilen blijven niet plakken, stok buigt door, maanden moeten wachten voordat ik um had en dan deze zooi, dit is echt oplichterij. Kunnen we niet met zijn allen een klacht indienen, het gaat hier toch om 50 euro!!
Flauwe excuus mails omtrent zogezegde…
Flauwe excuus mails omtrent zogezegde verlate levering. Waardeloos.
Heb 3 maanden geleden een sneldweil…
Heb 3 maanden geleden een sneldweil besteld en betaald nog steeds niets ontvangen ondanks al verschillende e mails verstuurd te hebben .ze steken alles op covid 19 terwijl andere wel snel kunnen leveren voor mij de laatste keer hier . Hopelijk ontvang ik ze nu eindelijk Nancy uit België.

Pure oplichterij!!!
Pure oplichterij!!!
Besteld in januari en niks ontvangen. Enkel standaardmails bij vragen. Absoluut niet doen dus, 49 euro weggesmeten!!
Begin februari een dweilsysteem besteld…
Begin februari een dweilsysteem besteld bij Durato.nl. Na herhaalde mails naar verkoper waar dit bleef, is het dan eindelijk binnen in een knullige verpakking uit China
Wat een domper.. emmer is zodanig klein en licht dat ie steeds omvalt. En stok buigt door.. en tot overmaat van ramp schuift er bij verwisseling van een doek in de emmer deze er steeds vanaf. Hier heb je niks aan en dat voor € 50
Retourneren kan alleen via de gemachtigde.. naar China in ongebruikte staat en originele verpakking..
Te gek voor woorden.. Kosten voor koper... Met track en trace bijna € 30
Bezint eer U begint, geldt zeker om iets te kopen via dit bedrijf.
Oplichterij.
Hoe lang nog wachten !!
Hoe lang nog wachten !!! 10 februari besteld. € 49,95 betaald. Tot op heden niets ontvangen.
…
De bestelling is betaald door Daniele Wijns :
Afschrift bank :
10-02 overschrijving naar BE66 7360 2716 7643
DURATOTM
M5202524M16LYQFZ DURATO - 1213

Durato sneldweil besteld 10,02
Durato sneldweil besteld 10,02, 2020 ijndelijk gekregen
maar niet de emmer die ik besteld had
Zeer kleine emmer zonder aftap kraantjes
Emmer is niet te gebruiken donderd snel om tijdens gebruik
Wat een miskoop
Oplichterij
Meer dan 13 weken op mijn besteld artikelen moeten wachten alvorens ik het ontving. Bij ontvangst een zeer slechte kwaliteit ontvangen, retourneren kan op eigen kosten en naar China.
Afrader dus, niet kopen
Maanden gewacht en uiteindelijk een…
Maanden gewacht en uiteindelijk een pakketje in een vuilniszak kapot ontvangen. Nu weer een nieuwe ontvangen maar deze kan ik ook weg knikkeren! Niet te gebruiken. Bestel hier niks mensen....€49 weggegooid!
Ik ga radar inschakelen .....pure oplichting Durato!
Niet kopen hier!
Mijn advies niet kopen, 10 Februari besteld en betaald en nog niks, klantenservice telkens dezelfde reactie:
Hoi Lindsey,
Bedankt voor je bericht.
Wat vervelend dat je het pakket nog niet ontvangen hebt.
Geen zorgen, ik heb de bestelling voor je nagekeken en zie dat het pakket nog steeds onderweg is.
Groetjes,
Marga Broekhuis
WAARDELOOS, geld terug kan ook niet zeggen ze dus voel me opgelicht
geen levering na 3 maanden!
Het liefst zou ik geen waardering geven. Zo slecht! Begin Februari een snel dweil besteld. Nu 3 maanden later nog niets in huis. Verschillende mailtjes terug gekregen met excuses en dat de levering is verlaat. Je wordt opgelicht en misschien moet Radar hier eens naar gaan kijken. Zodat andere mensen hier niet intrappen. KOOP NIETS BIJ DIT BEDRIJF!!
wacht al meer dan drie maand op mijn…
wacht al meer dan drie maand op mijn producten .Overweeg om klacht in te dienen Bende oplichters
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.