Durato

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Oplichters nog steeds niets mogen ontvangen mails worden niet geantwoord gewoon geld kwijt rotte firma

Rated 1 out of 5 stars

Koop hier aub niets want het zijn oplichters Het duurt maanden voordat je het bestelde artikel krijgt. En als het eenmaal is aangekomen is het een gammele doos ingepakt in een vuilniszak Uit C... See more

Rated 1 out of 5 stars

reeds zes weken "dweil" besteld en betaald, nog steeds niets ontvangen. Getracht contact via mail te krijgen, doch het antwoord (dat het momenteel zeer druk is) ontvangen via computer geeikt antwoord... See more

Company replied

Rated 3 out of 5 stars

Ik heb de Durato emmer/dweil besteld 10 februari, vond het ook lang duren maar vandaag dan toch ontvangen, exact 1 maand. Kleiner uitgevallen dan gedacht.. Gisteren 09/03 was de site inderdaad niet... See more

Contact info

Durato doet dropshipping

Na lang wachten ontvang je een Nep product uit china die 8 euro kost.
Bin durato.nl 50 euro betaald terwijl de originele durato 42 euro kost.
De namaak dweil retour gestuurt maar mijn geld nooit terug gekregen.
Helaas is dropshipping de legale manier van oplichting.
Koop hier nooit iets

April 19, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Koop hier aub niets want het zijn…

Koop hier aub niets want het zijn oplichters
Het duurt maanden voordat je het bestelde artikel krijgt.
Uit China verstuurd .
Contact is zeer slecht , je krijgt steeds dezelfde automatisch mails, website hebben ze niet.
Uiteindelijk mijn geld teruggekregen na heel veel mails.
Dus nooit wat bestellen hier, volgens mij handelen ze onder verschillende namen op Facebook dus let op !!!!

April 18, 2020
Rated 4 out of 5 stars

Goedemorgen

Goedemorgen,

Ik moet mijn woorden over oplichterij terug nemen . Mijn bestelde dweil is gister geleverd .
Hiervoor mijn dank .
Dus komt het toch allemaal goed .

Groetjes Loes van Toor

April 17, 2020

Bestel NIETS bij dit bedrijf

Bestel NIETS bij dit bedrijf, de tijdsduur voordat je je product bezorgd krijgt is minimaal 3 maanden.
Tot onze grote verbazing kwam zonder bericht ineens een pakketje uit China,
“ De Sneldweil” van Durato.
Het lijkt wel poppenspul, werkt averechts, echte klungel en dat voor €49,95!
WORDT DE HOOGSTE TIJD DAT HET PROGRAMMA “RADAR” zich eens diep over dit bedrijf gaat buigen.
Durato, met alleen excuses komen jullie er niet, stort het geld terug bij al uw ontevreden klanten en wel nog deze week.
Dit gebaar zou niet meer dan terecht zijn, wellicht houden jullie dan nog klanten over.
Monique Lipsch

April 16, 2020

Durato levert niet

Zoals bij alle andere berichten te lezen is, heb ik ook begin februari de dweil besteld en nog steeds niets ontvangen. Gemaild naar Durato en krijg automatisch antwoord dat het heel druk is en het een paar dagen duurt voordat ik antwoord krijg. Ik vrees dat dit ook een lang verhaal wordt. Als je naar de website gaat van Durato, dan is deze zgn. 'under construction' en volgens de melding heeft dit geen invloed op de levertijd van de bestelling.
Niets bestellen bij ze!!

April 13, 2020

durato.nl zijn oplichters

Op 3 februari de emmer en dweil besteld. Tot op heden 11 april nog altijd niets ontvangen. Drie keer gemaild krijg steeds antwoord dat product verzonden is.
Maar na vier weken nog altijd niets gezien.
Terug gemaild om mijn geld terug te vragen en bestelling te annuleren.
Krijg nu geen enkele reactie meer.
Durato.nl zijn oplichters !!!

April 11, 2020

Durato dweilsysteem

8 februari besteld, nog steeds niks ontvangen op 10 april. Wacht op antwoord van Durato. Website is uit de lucht. Wordt het niet eens tijd dat we met zijn allen naar Radar stappen?
Durato was nota bene een van de duurste.

April 10, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Maanden moet wachten tot het aangekomen…

Maanden moet wachten tot het aangekomen is en dan is het niet volgens de foto en totaal stuk want het is in een plastiekje verzonden vanuit hong kong?!
Zeker NIET kopen, slecht materiaal en slechte firma!!

April 7, 2020

geen product ontvangen

Geen product mogen ontvangen; begin februari. Dus twee(!) maanden geleden de dweil besteld. Stom ook dat ik hier wat besteld heb nu ik online al deze reviews lees. Zelfs als het aan zou komen zijn mensen niet heel erg tevreden. Het duurt mij in elk geval veel te lang en ik wil dan ook mijn bestelling annuleren en mijn geld terug.

April 6, 2020

durato snel dweil

dweilen besteld, teruggestuurd omdat ze niet voldeden aan onze verwachtingen. teruggestuurd volgens de voorschriften, toegekomen op 4 maart, nog steeds mijn geld niet terug gekregen. mail gestuurd nog steeds geen antwoord ontvangen . in mijn ogen allesbehalve goede service, meer dan waarschijnlijk mijn geld kwijt

April 5, 2020

Koop hier niets!

Als eerst een advies; koop hier niets!
Ik heb op 25 januari 2020 een emmer met dweil gekocht via een Facebook advertentie. Deze werd (in een vuilniszak) geleverd op 20 februari. De emmer was kapot, er zat een gat onderin, dus niet bruikbaar. Meteen een mail gestuurd die dag en vier dagen later kreeg ik bericht terug dat er een nieuwe emmer gestuurd zou worden. Dat klopt, die ontving ik op 26 maart. Meteen uitproberen natuurlijk, maar wat een deceptie. Het concept zelf werkt wel denk ik, maar wat een rotzooi wordt er geleverd voor 50 euro! De steel lijkt wel gemaakt van elastiek, zo dat ie doorbuigt. De dweilen laten los en zo makkelijk als ze in de advertentie over de vloer gaan, is in het echt niet het geval. Ook nemen ze amper vuil op. Afijn, niet tevreden dus. Een mail gestuurd met mijn bevindingen. Ik mocht de hele rataplan terugsturen: ongebruikt, in de originele verpakking en naar China! Ik ben daar gek zeker. Ik heb ze gemaild dat ik dat ding uiteraard gebruikt heb omdat ik anders geen oordeel kon vellen. De vuilniszak waarin het vervoerd was heb ik niet meer en ik stuur niets op naar China. Ze hebben gewoon een adres in Haren. Ik heb ze gevraagd om het geld terug over te maken en mij het Nederlandse adres te geven, dan stuur ik het daar wel naar terug. Tot op heden geen reactie. Tevens heb ik aangegeven dat ze niet kunnen beroepen op de algemene voorwaarden mochten deze er zijn, want hun website is al weken uit de lucht. Kortom, heb je een nieuwe dweil nodig, ga gewoon even naar een winkel. Dat ga ik in elk geval wel doen 😊

April 5, 2020

Vermoeden van oplichting? En reactie van Durato

Op 22 feb een product besteld en betaald bij Durato. Tot op heden geen product gezien. Dit gemeld en als antwoord wordt de schuld in de schoenen geschoven van PostNL . Die zegt in een soort track en tracé bericht dat het product niet geleverd kon worden omdat er niemand thuis was. Dit is onjuist want sinds begin maart ben ik als risicopatient het huis niet uitgeweest. Een bericht waar ik dan het product zou kunnen ophalen heb ik ook niet gehad.
Dit heb ik ook naar Durato gemaild maar daar blijft het angstvallig stil.
Oplichting?

Op 14 april mijn geld terug ontvangen. Eerder een mail van Durato gehad als reactie op mijn boze mail aan hun, waarin zij het spijtig vinden dat het gevraagde artikel niet bezorgd kon worden. Netjes gedaan. Jammer dat de vervoerder/bestellers het geheel heeft bedorven.

April 3, 2020
Rated 3 out of 5 stars

Op 8 februari heb ik een bestelling…

Op 8 februari heb ik een bestelling geplaatst voor een emmer met dweilen. Levertijd 1-5 weken, Inmiddels heb ik twee keer per mail navraag gedaan waar de bestelling blijft op het aangegeven emailadres van de klantenservice. Ik krijg wel antwoord (dat helaas en dat de bestelling onderweg is). Ik zie nog steeds erg uit naar de dweil met emmer: veelvuldig gebruik van dweil in huis met hond etc. maakte juist dat ik bestelde! Maar tot op heden... Dus waardering gemiddeld: het lijkt me fantastisch, maar heb helaas na 8 weken nog niets binnen (à 49,95)

April 2, 2020

DURATO

DURATO
Na heel lang wachten de “ bestelling “ ontvangen in een doos ingepakt in een vuilnis zak, nadat ik al verschillende keren had doorgegeven deze zending te cancelen.
Alleen kreeg ik automatisch een mail terug.
Eenmaal ontvangen de zending direct aangetekend € 8,50 teruggestuurd naar een adres in Haren , waarna ik een mail kreeg dat het geld binnen 14 dagen zou worden terug gestort , nee dus , nu 3 weken en krijg ook geen reactie meer op mijn mail.
Inmiddels gaan ze door op Facebook met een andere naam. Dus aanpakken deze oplichters 😡

Gekocht maar niets ontvangen

Jammer genoeg heb ik ook voor €95 gekocht op 9 februari. Ik heb al verschillende mail gestuurd waarop geantwoord wordt “dat het onderweg is”, maar tot op heden nog niets ontvangen. Ik ga mijn rechtsbijstand inschakelen.
G. De Geest

Zeer slecht

26-2 -2020 bestelling gedaan nog een keer gemaild bericht terug gehad dat het terug zeer druk Is, en nu de site niet meer bereikbaar oplichters zijn het

Durato logo

Reply from Durato

Momenteel is het erg druk, waardoor de reactietijd langer kan zijn dan normaal. Neem even contact op met de klantenservice via info@durato.nl. De website is momenteel gesloten voor onderhoud. Dit staat ook duidelijk aangegeven.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look