Oplichters nog steeds niets mogen ontvangen mails worden niet geantwoord gewoon geld kwijt rotte firma
Durato
See what reviewers are saying
Koop hier aub niets want het zijn oplichters Het duurt maanden voordat je het bestelde artikel krijgt. En als het eenmaal is aangekomen is het een gammele doos ingepakt in een vuilniszak Uit C... See more
Company replied
Ik heb de Durato emmer/dweil besteld 10 februari, vond het ook lang duren maar vandaag dan toch ontvangen, exact 1 maand. Kleiner uitgevallen dan gedacht.. Gisteren 09/03 was de site inderdaad niet... See more
People also looked at
20 februari een bestelling gedaan tot…
20 februari een bestelling gedaan tot op heden na 4 x mailen nog niets ontvangen wat een slecht bedrijf!!!!!! Oplichters
Mijn opa en oma hebben met goed…
Mijn opa en oma hebben met goed vertrouwen voor €50 een bestelling geplaatst. Levering blijft uit, dit lijkt allemaal niet te kloppen/malafide te zijn. Mijn advies is om niet te bestellen bij dit bedrijf.
Klacht
Doekjes waren er vrij snel.
Dweilsysteem bleef heel lang achter bijna 2 maand.
Eerst maar steeds uitgesteld, dan geleverd terwijl ik enkel de doekjes had gehad.
Na veel mailen en geen antwoord te krijgen op fb publiek mijn beklag gedaan.
Dan wel ineens reactie via mail.
Uiteindelijk is vrijdag het systeem geleverd met grote scheuren in de plastic.
Onbruikbaar.dus.
Al 2 keer gemaild met foto's als bewijs.
Zoals steeds geen antwoord.
Ik wil nu antwoord.
Ofwel het hele bedrag teruggestort of wel zo spoedig mogelijk een nieuw systeem geleverd krijgen 😡😡😠😠
Geen dweil en geen geld terug gekregen
Durato dweil besteld in december en vervolgens in februari gekregen en meteen terug verzonden volgens de voorwaarden
Die van mij voldeed niet aan mijn verwachtingen, geen beschrijving, losse delen en pakket was beschadigd met als gevolg dat bak ook beschadigd was.
Het pakket kwam uit China dus niet van durato zelf.. dus je kunt net zo goed via wish of ali express bestellen.
Meerdere mails gestuurd en krijg 4 dezelfde mails terug van ene Larissa.
Zou binnen 14 dagen mijn geld terug gestort krijgen maar op heden nog niets ontvangen!
Ik vertrouw het bedrijf niet.
Durato graag voorzie ik een oplossing anders pak ik het juridisch aan.
Voldoet aan verwachting
Binnen 3 weken was de dweil gelevert. Lees sommige slechte ervaringen, maar ik ben juist erg blij ermee. Doordat ik reuma heb, had ik moeite met dweilen. Het gaat nu gemakkelijk en snel. Raad het zeer aan.
Wat een verschrikkelijk slecht bedrijf…
Wat een verschrikkelijk slecht bedrijf en wat erg dat ze er ook nog mee weg komen . Dweil met emmer besteld op 30 jan. 18 maart eindelijk ontvangen. Behoorlijk gedeukt en lek. Klacht gemeld. Hun antwoord: stuur maar terug naar China. Wel met track en tracé (25 euro) anders nemen ze de klacht niet serieus. Dweil heeft mij 50 euro gekost ...... dus Zou Ik 25 euro terug krijgen..... alle reviews worden ook binnen 5 min tegengesproken en verwijderd. Zegt ook wel wat. ZE WILLEN DAT IK 25 EURO BETAAL VOOR IETS WAT IK NIET HEB
Slechte service en defect en beschadigd artikel
Slechte service! Op 6 maart een mail gestuurd met een aantal foto’s. Daarop is heel duidelijk te zien dat het pakket in slechte staat is aangekomen. Verpakking was zo slecht dat het artikel zelf er niet goed uit zou komen en dat was dus ook zo. Barsten, afgebroken kleine delen, op meerdere plekken beschadigd en ingedeukt, alles stuk en niet te gebruiken!
Nu is het 15/3 en nóg geen enkele reactie ontvangen. Wij willen ons geld terug en nu niet gaan reageren dat we een mailtje moeten sturen want dát hebben we dus al gedaan. Die rotzooi moet terug en het geld terug op onze rekening!
Waardeloos 2 maanden geleden emmer en…
Waardeloos 2 maanden geleden emmer en dweil besteld elke x andere uit smoes .Ik verwacht snel een oplossing
Beetgenomen
Beetgenomen !
Heb op 20/01/2020 dweil + emmer besteld en 74,90€ betaald bij DURATO en enkel de doekjes ontvangen geen emmer ondertussen 2 mails verstuurd met een antwoord dat het verstuurd is en bij postNl is .Daar is het echter onbekend.
Volgende week dien ik klacht in wegens ....Koop er dus niets want je bent je geld kwijt !

Reply from Durato
Spullen worden niet geleverd.
Spullen worden niet geleverd.
1 februari besteld, nog niets binnen. Durato.nl lijkt ook verdwenen
Antwoord op Durato:
Als de website uit de lucht is dan kan je iets niet op de website plaatsen :)
Ik heb net gekeken en zie idd dat mijn spullen vorige week geleverd zouden worden. Niets binnen.

Reply from Durato
Januari besteld en nog steeds niks…
Januari besteld en nog steeds niks binnen. Blijven uitstellen. Hoop dat het nu geleverd wordt.

Besteld in januari
Besteld in januari, tot op heden nog niets ontvangen. Levering weer met 10 dagen uitgesteld.
Ik heb de Durato emmer/dweil besteld 10…
Gisteren 09/03 was de site inderdaad niet te bereiken, net gekeken en alles is terug ok.
Even stukje eikenhouten parket gedweild, dweil blijkt toch minder droog te wringen dan goed is voor mijn parket. Ook op vinylvloer getest en daar wel tevreden over. Sierbalken mee afgestoft wat goed werkte 😊
Conclusie: emmer is toch voldoende groot, dweilt goed, enkel deel om uit te wringen had ik beter verwacht. Benieuwd of ik na enkele kuisbeurten nog tevreden zal zijn.
Denk eerst 2 keer na voordat je…
Denk eerst 2 keer na voordat je besteld!
Ik heb een bestelling gedaan en na ruim 6 weken gewacht te hebben werd de vloerwisser kapot geleverd. Durato netjes een brief gestuurd die in eerste instantie niet goed werd gelezen maar na nog een brievenwisseling mag ik uiteindelijk de vloerwisser retourneren. En wat denk je.... ik mag hem terugsturen naar CHINA. Voorzien van een Track en Trace code. De verzender is verantwoordelijk voor de verzending. De kosten hiervoor zijn €24,- De vloerwisser is van waardeloos en dun materiaal en echt geen €50,- waard!
Ik denk dat een positief bericht ook…
Ik denk dat een positief bericht ook wel op zijn plaats is. Ik heb bestelling gedaan op 25 feb.2020 en vandaag 10 maart 2020 binnen gekregen plus de 3 extra dweilen. Er werd mij al verteld dat het langer kon duren.Dus van mij dikke duim. Gr. Bibi
Niks geleverd
In januari een dweil besteld en betaald helaas. Nooit iets ontvangen! Krijg per mail op mijn vraag waar het blijft, dat het bij Post.NL is, echter die weten van niks.
Ik ben nog nooit belazerd via internet, maar nu dus wel!!!!De zgn klantenservice stuurt steeds hetzelfde bericht. Je kunt het afhalen bij het postkantoor Nou niet dus

Reply from Durato
reeds zes weken "dweil" besteld en…
reeds zes weken "dweil" besteld en betaald, nog steeds niets ontvangen. Getracht contact via mail te krijgen, doch het antwoord (dat het momenteel zeer druk is) ontvangen via computer geeikt antwoord waarop je niet kan reageren.
Als er iemand een contactadres of mailadres of telefoonnummer kan achterhalen, graag effe melden aub.

Reply from Durato
Heb mijn twijfels bij dit bedrijf
Na 6 weken eindelijk mijn bestelling ontvangen. Rechtstreeks vanuit China. Product helemaal beschadigd
Ik heb dit na mailverkeer, terug gezonden naar adres in Nederland en wacht nu op terugbetaling. Ik hoop dat zij zich aan de afspraak houden. Afwachten.
Ik vermoed het volgende: Jij bestelt bij bedrijf in Nederland en zij bestellen in China. De meerprijs die jij betaald steken zij dus in hun zak.

Zeer slechte aankoop ervaring
Begin februari een dweil besteld en betaald. Tot op heden niets ontvangen. Op mail werd tot vorige week wel gereageerd dat ik mij geen zorgen hoefde te maken maar inmiddels staat de website op slot.
Als iemand de contact gegevens van deze firma kan delen, heel graag (Telefoonnummer/adres)
Ik zou zeggen, bestel hier niets!

1 maand geleden besteld
1 maand geleden besteld, nog steeds niets ontvangen.
Geen antwoord op laatste mailing. Nepbedrijf!
En nu als respons excuses terwijl ik nog steeds niets ontvangen heb
Als je een goed werkend bedrijf bent, stuur je je artikel gisteren nog op zodat ik het vandaag heb!
Dan pas ik mijn review aan
Tot nu toe waardeloze service

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.