Funktiondesign Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Lavede en bestilling søndag aften, og kunne tirsdag afhente mine varer på posthuset. Super lækkert tilbehør til vores grill, i rustfri stål, dryp og steambakke + TORNADO rotisseri kurv, glæder mig t... See more

Rated 5 out of 5 stars

Som passioneret helårs griller har jeg fundet et fedt sted at handle. Bestilte 2 stk Bac-On rack til stegeflæsk og fik med i prisen en drypbakke(specielt tilbud der lige var) Hurtig levering og f... See more

Rated 3 out of 5 stars

Sådan set rimelig hurtig fra køb til levering. Desværre manglede et af de beslag, der skulle bruges til mit rotisserie-spyd. Kundeservice er ikke så hurtig - okay, det er i højsæson - men netop derf... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Let og smertefri bestilling. Produkterne virker gode og gennemtænkte til en fornuftig pris. Selve forsendelsen var også en god oplevelse, da den indeholdte en lille "story-telling" om firmaet. Plu... See more

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Top shop

oplevelsen af at handle på Funktiondesign er super, fin info på på ordre og forsendelses info via mail. Varerne er i orden og lev. Til tiden. Kan kun anbefales.

Hurtig og god behandling

funktiondesign er er lille og godt firma, hurtig og god ekspedition, og varen er i orden, jeg har handlet meget her. Jeg vil gerne anbefale funtiondesign til alle.
Hilsen
Flemming fra Frederikshavn.

Superkanon

Kan kun sige god og seriøs firma, der har tid til at lytte til deres mange kunder. Fuld service er deres varemærke, de ramme bare ren..

Uovertruffen service

Når man søger efter alternative produkter til grill så er funktiondesign et troværdigt firma der reagere på kundernes kommentarer og gør noget ved det, de strækker sig langt for at en leverance skal lykkedes, jeg har til dato ikke stødt på et nej fra det firma, fantastiske mennesker, Anne Grethe forstår hvad begrebet service indeholder...

Vh
Freddy Maagaard

Kvik og hjælpsom

Bestilte varer og en time efter var der tilbud, så jeg blev ringet op om de haver tilbud, og vis jeg vil have tilbuds prisen, vil du annullere ordre og jeg kunne bestille igen til tilbuds prisen.
DET ER SERVICE!!

Rigtig god oplevelse !

Let og smertefri bestilling.
Plus oplevelse i mine øjne og bestemt ikke sidste gang der handles der, hvis der kommer flere produkter der fanger min interesse.

Rated 5 out of 5 stars

Ikke rigtig noget at sætte en finger på

Overskuelig hjemmeside og hurtig levering, så der er ikke rigtig noget at klage over. Det virker også til at være gode produkter, har dog ikke prøvet det hele endnu :-)

Skulle der være et lille bitte aber dabei, er det at der lå et fint lille kort i pakken med reklamer for nogle af produkterne, men et af produkterne på kortet er ikke at finde på hjemmesiden mere (ananasskærer, og den ville jeg ellers gerne have købt). Men det er en ubetydelig lille ting, og ikke noget der skal koste en stjerne.

March 12, 2015

Intet at klage på!!!

Det siger egentlig sig selv - Super kundeservice, lynhurtig levering, fuldt ud konkurrencedygtige på priser, nemt og lige til at gå til, høj grad af brugervenlighed på siden. Havde jeg kunne give 6 stjerner havde de også fået dem - Absolut anbefalelses-værdig virksomhed!

Super

Har handlet ved funktionsdesign.dk 3 gange nu, og har hver gang kun haft positive oplevelser.
Hurtig levering og god service..
De udvikler mange sjove og funktionelle ting til grillen i god kvalitet.
Kan kun anbefale dem.

Rated 5 out of 5 stars

Firmaet har super hurtigt levering, og en rigtig god kundeservice.
Produkterne kom i en lækker indpakning, med et lille fint brev med fif til anvenddelse.
Handler helt sikkert der igen.

Super service....

Vil til hver en tid anbefale funktiondesign til andre. Altid hurtigt og præcis levering.
Og de træffes næsten altid 24/ på Facebook

Take a closer look