Gelre Computers & Smartphones Reviews 42

TrustScore 4 out of 5

4.1

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Goeie ervaring! we horen rond om ook dat mensen daar een telefoon hebben gehaald , en dat ze nog niks er mee hadden. goeie service , klantvriendelijk en misschien komen we er nog vaker binnen.

Rated 5 out of 5 stars

Super gemotiveerd voor allerlei moeilijke vragen. Komen met vele oplossingen voor mijn mobiele telefoon. Helpen ook met totaal andere vragen dan wat ze in de winkel verkopen. Ik ben heel blij met deze... See more

Company details

1. Computer Store
  2. Cell Phone Recycling and Unlocking Service
  3. Cell Phone Store
  4. Computer Accessories Store
  5. Computer Desk Store
  6. Mobile Phone Repair Shop

Written by the company

Wij zijn een specialist in computer-, laptop- en smartphone-reparaties, gevestigd in Winterswijk. Met jarenlange ervaring bieden wij snelle, vakkundige en betrouwbare service voor zowel particulieren als bedrijven. Naast reparaties hebben wij een ruim assortiment aan refurbished laptops en iPhones, zorgvuldig gecontroleerd en voorzien van garantie. Zo bieden wij een duurzaam én betaalbaar alternatief voor nieuw. Uiteraard vindt u bij ons ook nieuwe laptops, smartphones en accessoires van hoge kwaliteit. Of het nu gaat om hardwareproblemen, softwarestoringen, gegevensherstel, vervanging van onderdelen of de aanschaf van een nieuw of refurbished apparaat — wij zorgen voor een passende oplossing.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Goeie service !!

March 30, 2026

Hele slechte ervaring

Hele slechte ervaring, ik bracht mijn telefoon er zodat mijn microfoon vervangen kon worden. Toen ik hem wou ophalen hebben ze mij gezegd dat ze de oplaadkabel in mijn telefoon kapot is en deed ineens mijn simkaart het niet meer.. ook werd er gezegd dat ze mij verkeerd hebben begrepen en een ander onderdeel in mijn telefoon wouden doen terwijl ik al 4 keer had gezegd dat het om mijn microfoon in mijn telefoon ging. Nu zit ik met een leentelefoon waar ook veel gezeik mee was om over te zetten,

March 20, 2026

Erg vriendelijk geholpen

Erg vriendelijk geholpen, nemen de tijd voor je. We hebben 3 laptops gekocht, duidelijke uitleg en goed advies. Ze sturen niet direct aan op de duurste oplossing. Ga zo door, de complimenten...

January 31, 2026
Rated 4 out of 5 stars

Vlug en prima opgelost.

Na een telefoontje van mijn kant kon ik direct komen om mijn laptop te brengen. Verteld wat er aan de hand was volgens mij. Vlug en uitstekend het euvel verholpen. Uitgelegd wat er aan de hand was en.op het scherm.getoond dat e.e.a. opgelost was. Toch wel fijn een lokale ICT ondernemer met kennis van zaken en waar je snel terecht kunt. De geplande werkzaamheden voor het weekend kunnen gewoon doorgaan.

January 9, 2026

Nieuwe computer aangeschaft

Nieuwe computer aangeschaft. Overzetten van de oude was problematisch.
Veel ongemakken. Nazorg en garantie is moeilijk en men vraagt veel geld voor diensten die niet zeker zijn.
Garantie wordt niet serieus genomen.
Ik ga er niet meer heen voor diensten.

January 7, 2026

Privacy-schendingen

Bij Gelre Computers Winterswijk een nieuwe computer besteld en daarop de gegevens van de oude computer laten overzetten.
Na de nieuwe computer afgehaald te hebben, bleken daar voor mij onbekende persoonlijke bestanden op te staan. Hieruit concludeerde ik dat deze computer niet van mij was.
Op basis van de informatie op de computer kon ik achterhalen voor wie die wél bestemd was, en heb ik met diegene contact opgenomen.
Deze persoon zei 3 dagen daarvoor eveneens een nieuwe computer van Gelre Computers te hebben ontvangen.
Achteraf bleek dat Gelre Computers de 2 computers had verwisseld!

Toen de computers waren omgeruild, ontdekte ik dat op mijn computer een map stond met ca. 500 (!!!) bestanden van weer een ander (niet bekend) persoon. Deze bestanden waren voor een groot deel zeer persoonlijk van aard: o.a. kopieën van een geldig identiteitsbewijs, een curriculum vitae, een arbeidsovereenkomst, financiële gegevens, uitnodigingen voor medische behandelingen en privé-foto’s.

De eigenaar van Gelre Computers erkent achteraf zijn ‘vreselijke fouten’, maar laat excuses achterwege. Hij stelt voor om mijn computer terug te nemen, de data die erop staan te wissen en het aankoopbedrag terug te storten.
Ik ga hier niet mee akkoord omdat ik, door de recente ervaringen wijzer geworden, data op mijn computer niet meer aan Gelre Computers wil toevertrouwen.
Je weet tenslotte maar nooit bij wie die gegevens allemaal terecht komen…..

Gelre Computers laat tenslotte weten mij geen enkele compensatie te willen bieden voor hun privacy-schendingen.

Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

November 12, 2025

SERVICE

Hier wordt SERVICE nog met hoofdletters geschreven! Mijn defecte computer (eigen schuld) werd met minimale kosten door een andere vervangen. Chapeau.

September 3, 2025

Scherm reparatie

Gisteren langsgeweest om te informeren voor een nieuw scherm voor mijn Moto G75 5G. Wij zijn hier op vakantie en er is niets zo onprettig als een kapotte telefoon! Meteen bestelling gedaan voor hetgeen wat nodig was. Vanmorgen appje gekregen dat het binnen was en meteen langsgegaan voor reparatie. Heel vriendelijk, kundig en behulpzaam. Top service! Ik snap niet waar de negatieve referenties vandaan komen. Ik kan Gelre aanbevelen!

August 7, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Bijzonder vriendelijke en aandachtige…

Bijzonder vriendelijke en aandachtige benadering, ook naar andere klanten toe. Uitstekende vakkkennis. Men hanteert een reële prijs. En ruim binnen de aanvankelijk genoemde tijdspanne klaar. En dat terwijl men nog druk bezig is met het inrichten van het nieuwe winkelpand.

July 31, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Telefoon wilde niet meer opladen

Mijn telefoon ging niet meer goed opladen. De stekker bleef niet goed zitten en daardoor moest ik hem de hele tijd in een vreemde positie in de telefoon drukken en vasthouden. Op de website van Gelre Computers stond dat het vervangen van het oplaadpunt maar 50 euro kosten. Via de website had ik een afspraak gemaakt voor reparatie. Toen ik in de winkel kwam bleek dat hij alleen schoongemaakt moest worden en dit was gratis. Super netjes en professioneel vind ik. Ze hadden mij kunnen zeggen dat het 50 euro kosten maar in plaats daar van hebben ze hem gewoon gratis schoon gemaakt. B

Fijn dat jullie de oplaadpoort hebben schoongemaakt en niet gelijk hebben vervangen. Volgende keer mogen jullie echt wel iets rekenen voor het schoonmaken. Ik ben er echt super blij mee bedankt!!!!

July 22, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look