Rigtig god e-handels oplevelse- fik selv lov at vælge min foretrukne leveringsdag og pengene blev først trukket ved levering 😃
See what reviewers are saying
Super nemt at bestille gave fra online shoppen - inklusiv personlig kort hilsen til modtageren, inkluderet del af H.J. Hansen online service. Bestilt fra udlandet - og absolut min bedste nye online s... See more
Company replied
Lækker forretning med altid tårnhøj kvalitet, servicen er altid fantastisk, som kunde bliver du mødt, hørt og set og der gås rigtig langt for at jeg som kunde lige får den helt bestemte vare jeg efte... See more
Company replied
Købte vine og vinglas på Black Week. Bestilte om morgenen, de blev leveret om aftenen! Desværre manglede en kasse med glas, hvilket deres kundeservice hurtigt fik rettet op. Kan varmt anbefale at k... See more
Company details
Written by the company
H. J. Hansen Vin/ Vinspecialisten er meget tætte samarbejdspartnere med 45 butikker fordelt over hele Danmark, bundet sammen af kærligheden og passionen for vin og spiritus. Sammen er vi Danmarks største leverandør med produkter fra hver en afkrog af verden. Små, kreative producenter fra Stockholm til Sonoma, elegante, franske vingårde og italienske producenter med rødder helt tilbage til middelalderen. Her på siden finder du tusindvis af produkter, som du kan bestille og afhente gratis i din nærmeste Vinspecialisten eller H.J. Hansen Vin. Fragten skal du altså ikke tænke på. Vi tilbyder også vinglas fra østrigske Riedel, som man ikke bør tøve med at kalde verdens bedste. De er skabt med den optimale nydelse af den enkelte drue for øje og får din vins bedste sider frem. Det er derfor, at glassene står på de bedste restauranter over hele verden.
Vestergade 97-101, 5000, Odense C, Denmark
- +4563128200
- salg@hjhansen.dk
- www.hjhansen-vin.dk
No recent history of asking for reviews
Replied to 40% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
Rigtig god e-handels oplevelse- fik…
Nem og overskuelig hjemmeside.
Fandt det jeg skulle bruge i det store udvalg. God beskrivelse af alle produkter. Hurtig levering.
Professionel og imødekommende betjening
Gode produkter til gode priser, hurtig klarmelding. Professionel og imødekommende betjening i butikken i Østbanegade, hjælper altid med at bære ud til bilen
Effektiv og fin service
Gode vine fra Errazuriz har smagt sauvignon blanc , den skuffer bestemt ikke
Godepriser hurtig levering.
God orienteringLet at købe vis hjemmesiden.
Let at købe vis hjemmesiden ud fra god oreintering.
God orientering indtil modtagelsen.
Havde et spørgsmål til min ordre
Havde et spørgsmål til min ordre, og kommunikationen var hurtig. Dejlig butik i Århus iøvrigt.
Vinen kom hurtigt til den lokale vin…
Vinen kom hurtigt til den lokale vin butik, hvor lidt ekstra ud fra mit køb
Lækre vine med hurtig levering.
Lækre produkter
Lækre produkter, fair priser, lynhurtig levering og rigtig god indpakning
Levering,kvalitet og pris 👍😃.
Det var en god oplevelse,hurtig og sikker levering.Modtog 2 flasker vin,rigtig god kvalitet og en ok pris.Morten fra Sydfyn 👍😃.
Super tilfreds med service og hurtig…
Super tilfreds med service og hurtig (og korrekt) levering.
DET ER ALTID GODT AT KOMME I HUSET OG…
DET ER ALTID GODT AT KOMME I HUSET OG FÅ EN GOD SNAK OM VIN, GODE SOM MINDREGODE!
VI VAR TIL LAGERSALG 21/3-26 HVOR VI SMAGTE MANGE VINE SOM VAR EN STOR OPLEVELSE.
MEN FIK OGSÅ KÆBT DEL TIL TERRESSEN TIL SOMMER.
Lige som en god handel skal være
Bestilte varer til tiden
Det var en Imponerende hurtig og flot…
Det var en Imponerende hurtig og flot service. Flot behandling.
Dårlig service
HJ Hansen vin sælger en masse fine ting men jeg kan ikke anbefale at købe vinglas hos dem.
Vi havde et vinglas der var gået i stykker ved første vask i opvaskemaskine - om problemet var glasset eller os kan jeg ikke bevise (på trods af at vi har vasket lignende glas mange gange), men måden det blev håndteret på var ikke kundeorienteret.
Vi blev tilbudt et nyt glas til 250 ("sat ned" fra 500) selvom original prisen pr glas var 168 hvilket vi havde på kvittering.
God forretnings moral af H J Hansen.
Jeg har fået en særdeles god behandling da jeg ved en fejl havde købt nogle Wine Tumbler glas flasker vin som jeg fik lov til at sende retur med kompensation for købet.