Vi havde glædet os til at fylde fryseren og køleskabet med deres lækre kyllingekød, men gik tomhændet hjem og kommer ALDRIG tilbage! Uforskammet personale i så rå en form, at vi rejste os op og g... See more
See what reviewers are saying
Vi holdte vores bryllup på restaurant møllesøen, ved Hopballe. Der har været fantastisk service fra restauranten side lige fra starten af, både da vi først bestilte til først 50 gæster, men ændre... See more
Min kone valgte at holde sin 60 års fødselsdag her i december til brunch på Hopballe mølle. En suveræn oplevelse, der var varmet fint op, i fine lokaler med udsigt til søen, super venligt personale... See more
Skrev en kort mail til Hopballe Mølle med forespørgsel om der var mulighed for glutenfri brunch. Fik den flotteste mail retur med en flot beskrivelse af, hvilke muligheder der ville være for min glute... See more
Company details
Information provided by various external sources
hopballe, e-shop
Hopballevej 56, 7300, Jelling, Denmark
- www.hopballe.dk
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Vi har holdt vores sølvbryllup fest den…
Vi har holdt vores sølvbryllup fest den 3/2-2024 i de fine lokaler ud til møllesøen og har haft en fantastisk oplevelse. God service og fantastisk god mad og et gennemført overblik i verdensklasse.
Vi har kun rosende ord at sige og vores gæster var meget begejstrede.
Mvh Jytte og Esben
Meget god oplevelse
Kan varmt anbefales super produkt og god behandling
Fantastisk mad og virkelig høflig…
Fantastisk mad og virkelig høflig betjening
Prisen er meget rimelig.
Henrik Jensen
Fantastisk and til Mortens aften
Fantastisk and til Mortens aften - helt i top og venligt serviceminded personale. En skøn aften
Manglende håndtering af insekter i lokalet
Desværre oplevede vi at der ikke var taget hånd om at der var fyldt med hvepse, hvor vi sad inde i restauranten.
Så en af vores gæster satte sig ud i sin bil.
Det er ikke i orden i en dyr restaurant.......
Der findes måder at håndtere hveps mm.....
29 juli 2023
29 juli 2023:
Besøg på hopballemølle, har været der før, men denne gang var oplevelsen noget skuffende.
Ankomst ca kl 15
Ville gerne bestille kaffelatte mm til 1 voksen og 2 børn.
Personalet var ikke spor imødekommende, de virkede nærmest som om det var en belastning vi kom.
Kaffe latte kunne de ikke lave, på trods af at det stod i menu kortet.
Dårlig service hele oplevelsen igennem. Vi skulle også sidde ude på terrassen på trods af kraftige byger indimellem. Vi måtte ikke komme ind i restauranten.
Rigtig ærgerligt at personalet ikke er klædt bedre på til at møde mennesker og være service minded.
Skuffende og kedelig oplevelse.
Dejlige omgivelser og maden ok men lidt skuffende
Dejlige omgivelser og maden ok men heller ikke mere end det ( prisen for dyrt)
Vild pris og arrogant behandling
Vi købte et stykke parmesanost ost. Der stod 400 g 166 kr der var 375 g INCL.100g plastik og papir. Jeg syntes i den grad at jeg er taget ved næsen. Jeg ringede og spurte om det kunne passe. Fik et meget kort og hoven svar, at sådan var det bare. Handler der ikke mere
Lækre fjerkræ med god samvittighed
Prisen er bestemt iden dyre ende. Men - Dyrevældfær er i højsædet. Fantastisk smag. Flotte udskæring af kylling. Deres ænder er virkelig gode og levering er altid i orden. Jeg har kun roser at give til Hopballe.
Har netop været gæst på Hopballe Mølle…
Har netop været gæst på Hopballe Mølle (Møllesøen) Vi var 14 voksne til bords. Alle vant til jævnligt at spise på restaurant.
Stedet (Møllesøen) kan i den grad anbefales.
Vi fik serveret en dejlig 3 retters middag med gode vine til.
Til stedet hører gode parkeringsforhold, hvilket er et stort plus.
Både ude og inde er der super rent og ordentligt overalt.
Rene hvide duge på bordene.
Høflig og opmærksom betjening.
Dejlig mad serveret i en uformel atmosfære. Rummelige omgivelser med skøn udsigt over søen. Svanerne svømmer tæt forbi restaurantens vinduer.
Så nyder man da livet og påskønner, at bo i lille fredelige Danmark.
Jeg besøger gerne Restaurant Møllesøen igen.
Thea Bang-Pedersen
Helt fantastisk fest
Helt fantastisk mad, omgivelser og service. Kan så absolut anbefales og 5-stjerner værd.
Super god service hele vejen igennem fra først e-mail til festens afslutning.
Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre 50 års fødselsdagsfest end den jeg fik på Hopballe Mølle.
Skide godt
Vi har lige været til brunch på hopballe mølle
Kort og godt...
Bare godt mad og god atmosfære.
Hyggeligt sted..
Forsæt jeres gode arbejde...
Super oplevelse
5. juni 2022 fejrede jeg min 70 års fødselsdag med frokostbuffet her for 15 voksne og 2 små børn. Jeg var lidt nervøs efter at have læst nedenstående oplevelse, men det havde jeg ikke behøvet. Det blev en succesfuld oplevelse. Stedet er både hyggeligt og smukt beliggende (vi var da også velsignet med høj sol). Vi sad med udsigt mod haven og var ikke genereret af de andre små selskaber i lokalet. Maden var varieret og med tilbud til enhver smag i mit selskab, både for de sultne unge mænd, for de småtspisende fisketarer og de små slikmunde.
Vi fik alt det, vi kunne spise. Betjeningen var smilende og hele tiden hjælpsom. Stor tak herfra for en dejlig oplevelse :-).
For dyrt
Vi var 7 personer til frokostbuffet på Hopballe Mølle den 26. marts 2022. Maden på buffeten fejlede absolut ikke noget, MEN 375,- kr. pr. person kunne udbuddet på buffeten ikke leve op til - der mangler simpelthen alt "det dyre". Sild, frikadeller, kyllingelår, flødekartofler og grøn salat fyldte det meste af buffeten. Afslutningsvis var der dessertbuffet, MEN ville man have en kop kaffe dertil, er prisen 35,- kr. pr. person. Altså over 400,- kr. pr. kuvert. Det ER for dyrt
Synes bestemt ikke brunch buffeten er…
Synes bestemt ikke brunch buffeten er pengene værd. Havde forventet mere end bake off brød/kager, bacontern og sur cava. Synes at til 335 kr bør man gøre sig mere umage.
God service og gode produkter
Absolut ynglings kylling
Absolut ynglings kylling, om det er filet, hak, bryst eller hele kyllinger så er der garanti for kvalitet og smag.
Kundeservicen er i top og det er let at bestille online.
Og så er det ikke Halal slagtet 👍💪
Rigtig godt til barnedåb
Vi holdt den 21/8 2021 barnedåb, og det var over al forventning!
Vi havde en rigtigt god dialog forud, hvor vi oplevede et meget lydhør team der gjorde deres yderste for at indfri vores ønsker. Maden var så lækker, og der var på dagen mere med i buffetten end der var med i tilbudet! Det var flot anrettet, og personalet var dygtige til at være til stede og fylde op, uden at vi blev generet af deres tilstedeværelse!
Tilmed var det til en meget god pris ift konkurrenter med mindre udvalg.
Stor ros herfra for en god oplevelse!
Deres brunch var ikke noget man…
Deres brunch var ikke noget man ønsker at køre efter. Man forventer at tingene er friske og hjemmelavede men juicen smagte af saftevand, maden var smagsløs og på niveau hvad med en standard cafe i provinsen. Det skal gøres bedre.
Nu er vi så færdige med at handle i…
Nu er vi så færdige med at handle i gårdbutikken.
Mage til uengageret personale - ingen smil eller imødekommenhed overhovedet. Gad knap nok ekspedere os.
Vi købte 5 kg brystfilét til 599 kr (som der stod på skiltet) - troede vi. Men næ nej, to pakker med 2,5 kg vejede lige lidt mere, så det fik vi lov at betale for.
Det er mest princippet i det sammen med den ubehagelige stemning der gør, at vi nok skal finde kyllingekød et andet sted fremover.