Vi havde glædet os til at fylde fryseren og køleskabet med deres lækre kyllingekød, men gik tomhændet hjem og kommer ALDRIG tilbage! Uforskammet personale i så rå en form, at vi rejste os op og g... See more
See what reviewers are saying
Vi holdte vores bryllup på restaurant møllesøen, ved Hopballe. Der har været fantastisk service fra restauranten side lige fra starten af, både da vi først bestilte til først 50 gæster, men ændre... See more
Min kone valgte at holde sin 60 års fødselsdag her i december til brunch på Hopballe mølle. En suveræn oplevelse, der var varmet fint op, i fine lokaler med udsigt til søen, super venligt personale... See more
Skrev en kort mail til Hopballe Mølle med forespørgsel om der var mulighed for glutenfri brunch. Fik den flotteste mail retur med en flot beskrivelse af, hvilke muligheder der ville være for min glute... See more
Information provided by various external sources
hopballe, e-shop
Hopballevej 56, 7300, Jelling, Denmark
- www.hopballe.dk
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
igen igen en aflysning.
Så har jeg igen fået en afmelding af en fest på Hoballe Mølle. Første gang var det en 40 års fødselsdag der blev aflyst. og nu en konfirmation. Vi sagde ellers til hinanden de aflyser ikke 2 gange men det gjorde de Hopballe Mølle har ingen etik. Godt vi så har VESTER MØLLE ved Skanderborg sø. Dejlig mad venlig betjening så det må blive der fremover vi kommer. ALDERIG mere Hopballe Mølle.
Birthe F. Broch
Eventyrbryllup i romantiske omgivelser
I lørdags, d. 4. juli 2015, skulle min mand og jeg giftes. Vi havde været rundt og se flere forskellige steder, men intet kunne umiddelbart slå Hopballe Mølle.
Plus nr. 1: Stedets idylliske beliggenhed gjorde det muligt for os at få taget billeder på stedet, så vores gæster ikke skulle vente i timevis, mens vi skulle køre rundt fra sted til sted, for at finde passende romantiske omgivelser - det var ligesom ikke nødvendigt med denne perle!
Plus nr. 2: Da vi kom for at blive vist rundt, var det af ejeren Brent, der tog imod os, og under hele seancen var han nærværende og fortalte om stedet. Som de livsnydere vi er, sætter vi stor pris på, at mad er lavet fra bunden og med de bedste råvarer - og så er dyrevelfærden selvfølgelig også et plus!
Plus nr. 3: Både i selve planlægningsfasen og helt frem til dagen før, var personalet, både tjenere, Brent og Dorthe fleksible og hjælpsomme - også da bryllupskagen, som vi selv lavede, drillede, og vi først kunne komme afsted med den hen på aftenen dagen forinden, viste de os stor villighed, så vi kunne få styr på det hele, inden den store dag. Vi fik desuden lov til at sable en champagne på gårdspladsen, og veganeren fik en speciel 3-retters som også præsenterede sig fantastisk.
Plus nr. 4: Serveringen! Søde, smilende og hjælpsomt personale gjorde det nemt for os som værter at sætte os tilbage, og nyde vores livs fest. Der var styr på det hele, der var på intet tidspunkt nogen, som manglede noget! Desuden tog personalet også selv initiativ til at fryse resten af bryllupskagen, som vi vil se frem til at nyde på vores 1 års bryllupsdag - en tradition, vi ikke selv havde været opmærksomme på.
Plus nr. 5: Festen varede så længe vi og gæsterne havde lyst, og Julie og Joachim (tjenerne) fortsatte efter serveringen med udskænkning i baren, og var smilende og venlige helt til den lyse morgen.
Stor respekt for den professionelle indsats af det imødekommende personale, og også en kæmpe TAK til jer for at give os det bryllup vi havde drømt om! Vi kan kun give de varmeste anbefalinger til Hopballe Mølle.
Kærlige hilsner, Jonas & Carina
En meget lækker og positiv oplevelse.
2. Juli har vi sammen med et hold venner nydt en dejlig frokost på Hopballe Mølle. Det danske sommervejr var ganske pragtfuldt, og vi sad på overdækket udestue med en dejlig udsigt og en behagelig brise ind ad skydedørene. Vi fik alle en tapas tallerken med lækre småretter, som allesmagte rigtig godt. Tak for en god oplevelse.
Superoplevelse
Tirsdag, tapas, hjemmelavet, supert tillavet, dejlige omgivelser, god betjening. Kan ikke siges bedre.
En trist afsked.
Jeg har ved flere lejligheder besøgt jeres dejlige restaurant, men nu er det slut.
Når jeg søger menu på hjemmesiden står der ved brunch menuen bl.a. – bacon af røget kylling og kyllingesalat. Jeg har ved flere lejligheder efterspurgt disse produkter, hvilket der ikke ved sidste besøg var blevet rettet op på, hverken i restauranten eller på hjemmesiden.
Det, der dog får mig til at slette Hopballe Mølle som et oplagt valgt ved festlige lejligheder er det, at jeg efter i god tid, at have bestilt brunch til min datters fødselsdagsfest, efterfølgende bliver kontaktet med besked om, at der skal renoveres og jeg derfor ikke kan holde festen der.
Nu gentager det sig så. I forbindelse med mit barnebarns konfirmation skal der holdes familiebrunch. Min datter bestiller og aftaler lokale og er indforstået med en ekstra betaling for bordopstilling i eget lokale. Nu bliver hun så også kontaktet med besked om, at de ikke afholder konfirmationsbrunch den valgte weekend.
Fatter I overhovedet hvilken klemme I sætter folk i, når invitationerne er sendt ud og alt er planlagt. Hvor er betydningen af en aftale, hvor er jeres forståelse, for ikke at nævne, hvor er den forretningsmæssige stolthed.
Vi har heldigvis også denne gang fundet en værdig løsning, så nu håber jeg bare, at I fremover vil kompensere lignende tilfælde – for noget siger mig, at det nok sker igen, denne gang bare ikke for min familie.
Hilsen Brithe Faurholt
Ikke til at stole på!
Havde booket en konfirmationsbrunch til foråret 2016. Regnede med at alt var i orden og gæsterne blev straks inviteret. Aftalen var, at vi skulle henvende os først på året 2016 og aftale detaljerne.
To måneder efter dette er aftalt modtager jeg en mail, hvor jeg skal bekræfte at vi har booket et arrangement med tre retter mad med vin og videre!
Da jeg straks kontakter Hopballe for at rette fejlen er der ingen hjælp at få. Jeg taler med chefen og han er fuldstændig uforstående over for min beklagelse, for han påstår at det ikke er en del af deres forretningskoncept at man kan spise Brunch til konfirmationer. Dette fastholder han, på trods af at jeg, ud over det aftalte, kunne henvise til deres hjemmeside, hvor der findes en selskabsfolder, hvor det netop er foreslået, at man kan få en Brunchbuffet til konfirmationen.
En surrealistisk telefonsamtale fulgte, hvor jeg efterfølgende sad tilbage med følelsen af at have talt med en sociopat. Han nægtede at forholde sig til fakta, men var fuld af ansvarsfraskrivelse, og udviste derudover en fuldstændig mangel på empati eller forståelse for den situation han har bragt os i. Han var total kold så det er åbenbart heller ikke en del af deres forretningskoncept at rette eller, i det mindste, at beklage fejl.
Føj - skam dig, hvis du er i stand til det!
Superlækker søndagsbrunch.
Rigtig lækker mad, meget at vælge i mellem og sødt hjælpsomt personale.
God brunch. men minus der er betaling for baby
Det er en rigtig god brunch buffet men rigtige gode råvare det var helt klart alle pengen værd. Sødt og hjælpsomt personale. Værten manglede dog lidt værtskab og smil.
Dog kan jeg på ingen måde forstå hvordan I kan få jer selv til at tage betaling (100kr) for en baby der er 6 mdr gammel som spise 2 stk agurk og en lille smule af en frikadelle. Børn fra 0 - 2 år spiser så lidt at man ikke vil kunne se det manglede på jeres buffet også derfor at børn fra 0 - 2 år alle andre steder spiser gratis.
Pinsebrunch på hopballe Mølle 2015
Hopballe Mølle er tilbage på sporet.
Ankomst til Hopballe mølle søndag 24.5.2015 Pinsemorgen
Stedet er som altid idyllisk - skov - vand - den skønne hund som altid tager imod - godmodig og alle børn & voksne kan gå til den.
Indenfor skønne rammer og en stormende velkomst af Dorthe Fischer - køkkenchef på Hopballe Mølle siden slut april 2015 OG så er kvaliteten igen i højsæde på Hopballe.
Maden var fantastisk - gode råvarer og velsmagende - smilende personale og hjælp til alle spørgsmål der måtte være.
TAK fordi Hopballe igen bliver mit yndlingsspisested - venner og bekendte bliver bekendtgjort med dette straks! Så vær klar til mange gæster og tak igen for en skøn brunch.
Jane V
Plads til forbedringer
Vi var inviteret til frokostbuffet med efterfølgende kagebord. Udvalget var småt, faktisk skuffende. Smagen var tilstrækkelig. Jeg forstår ikke hvorfor der ikke var skilte ved maden som forklarede hvad retten var. Vi måtte gætte os til at vi fik kyllinge-leverpostej og at det var svampe-suppe.
Brødet var det bedste, men brødkniven var så sløv at den 9 årige dreng foran mig måtte bede sin mor om hjælp til at skære.
Det største minus var de tydelige grønne alger i bunden af vandkaraflen på vores bord - i kid you not!!
Omgivelserne er idylliske, men vi kommer ikke tilbage.
Skuffende-kagebord/ ikke pengene værd og dårlig service på stedet
Havde store forventninger til vores besøg hos Hopmølle. Fødselsdag var anmeldt, minus flag.
Kagebord med kaffe, men ingen drikkelse til børnene var der her tænkt på. Dette skulle købes ved siden af, hvilket vi heller ikke blev indformeret om ved ankomst. Undre mig over ta selv bord uden drikkevarer til børnene?
Service lig nul- ingen vidste noget og forskellige udmeldinger.
Sidst men ikke mindst så var der laverbærblad i lagkagen, hvortil vi spørger hvad det er for et blad. Serveringspersonalet vendte aldrig tilbage med svar fra kokken? Måtte selv insistere på ikke at ville betale for denne kurvert- men er det den rigtige rækkefølge? ikke i de restauranter jeg normalt besøger! og i øvrigt heller ikke en behandling jeg selv benyttede som tjener.
Synes det er øv med sådan en fantastisk beliggenhed som ud fra min optik ikke har ledelse/ejer der vægter sit sted højt nok.
Skuffende Konfirmationsfest i April 2015
Her den tilbagemelding som er givet til indehaveren.
Kære Brent,
Beløb Kr. 28.134,00 er dags dato overført til konto 2630 / 0123015541
Jeg må desværre endnu en gang sige at det afholdte arrangement, var en stor skuffelse – jeg har sjældent følt at jeg har fået så lidt for pengene.
Dette skyldes:
•Kommunikation af aftaler var ikke givet videre til udførelse på dagen
•Kvaliteten af maden – specielt fisken - var ikke tilfredsstillende
•Præsentationen af maden var rigtig dårlig – dette gælder både den
verbale og ikke mindst på bordet
•Tomme fade og gæster der står og venter på at fade bliver fyldt op
•Manglende serveringsbestik på buffeten
•Det faktum at vi som værter skal bruge tid på at finde dig og dine
medarbejdere for at få løst nogle af de ovenstående problemer gjorde
at vi ikke kunne ”læne os tilbage” og nyde dagen.
Jeg ved ikke hvad, eller om, du bruger denne tilbagemelding til noget – men jeg håber det – vi har tidligere afholdt og deltaget i rigtigt gode arrangementer på Hopballe og jeg håber at i finder tilbage til den standard igen.
Bent Hestehauge
Kyllinger med fantastisk smag
Kan kun give mine bedste anbefalinger til Hopballe Mølle for deres fantastiske og smagfulde kyllinger som tilmed er vokset op med lagt bedre betingelser end den intetsmagende kylling, vi normalt finder i i køledisken. Alle burde unde sig at smage en kylling fra hopballe. Det svære bliver dog bagefter at gå tilbage til en "almindelig" kylling. Prisen for Hopballes kyllinger er højere, ja - men til gengæld er kvaliteten så meget bedre at hver en bid er alle pengene værd. Desværre er prisen for fragt desværre høj med mindre der bestilles for et stort beløb ad gangen.
Udmærket mad, hvis man ikke behover service.
En komplet mangel af service fra en ugidelig tjener, som hellere ville sidde i køkkenet og spise.
Vi måtte sørge for det hele selv. Med lidt held kunne tjeneren hentes i køkkenet og servere næste ret.
Skønt restauranten var tom sad vi klodset op af det eneste andet selskaber, der var der. Dette resulterede i at når et af selskaberne holdt tale måtte det andet tie komplet.
Efter desserten blev vi mere eller mindre smidt ud. Der virkede det unge tjener, som om at hun ville hjem.
jeg har flere gange efterfølgende kontakten stedet for at påtale dette, har dog aldrig fået svar. Maden var okay, men taget prisen i betragtning vil jeg aldrig anbefale dette sted til nogen.
Det er til dato, det værste restaurantbesøg jeg har haft.
Service ???
Man kan ikke klage over servicen ..... der var ingen !!!
f.eks. måtte vi selv fjerne brugt service fra bordet, før kaffebordet.
Desuden skulle man først til at dække borde efter gæsterne var ankommet
til den tid som var bestilt......
Kyllinger.
Velfærdskyllinger som ikke er halalslagtede, ualmindelig lækre, det tykke hvide kød er også saftig og mør, prisen er forventelig, og fair, så hvis kvaliteten fortsætter er jeg fast kunde, og kan kun anbefale disse lækre kyllinger.
Perfekt
Jeg har flere gange benyttet Hopballe, og er meget tilfreds. Det jeg ligger vægt på er, at dyrene har nogle gode forhold samt ikke for GMO foder. Desuden er jeg meget imod at man gasser hanekyllinger så snart de er udklækket i normal produktionen, hvilket man ikke gør hos Hopballe. Grunden til hanekyllinger er uønsket er ganske enkelt at de ikke "indeholder" så meget kød. Jeg bestiller helst hanekyllinger af samme grund, altså for at støtte op om det. Eneste kritik punkt er fragt prisen, men den må vel falde når flere og flere får øjnene op for Hopballe :-)
Men kødet er fantastisk og lækkert pakket!
Fantastisk brunch i enestående natur
Helt suverænt hvad angår maden naturen udsigten betjeningen og de nyklæggede svaneunger i søen.
Kan anbefales alle livsnydere og vi som toppen af kransekagenhar hørt at der snart kommer en natursti.
preben carlsen
Vakuumpakket kyllingefileter
Hej
Min oplevelse af Hopballe produkterne er at de er rigtig gode. Godt kød og ansvarlig dyrevelfærd. Jeg har tidligere handlet med Hopballe og været yderst tilfreds, men sidste gang var det lidt af en skuffelse.
Vi bor et stykke væk og får derfor kødet leveret.
1. Kødet blev leveret dagen før det stod på ordren (heldigt at vi var hjemme).
2. Kyllingeinderfileterne var vakuumpakkede og derfor komplet umulige at skille af (især for mig med gigt i fingrene).
Ved kontakt til Hopballe blev jeg tilbudt minus 10% for inderfilterne, men det løste jo ikke mit problem. I vores husstand er vi 2 personer og bruger altså ikke 5 kg. inderfilet af gangen. De nævnte også at de var klar over problematikken, men i min verden burde man gøre køberne opmærksomme på problematikken - når man nu godt ved, at det er et problem for forbrugerne....
Jeg har sidenhen igen prøvet at skrive til Hopballe, men ej fået svar.
En øv oplevelse fra et ellers super godt sted at handle kyllingeprodukter... :-(
Ikke økologisk!
Nu hører jeg fra flere jellinge borgere at Hopballe kyllinger er økologiske.
Det er de ikke, Deres kyllinger ser ikke dagens lys, ja de har mere plads end en traditionel burhøne. Men trods det har de småt med plads og De lever hele deres liv i bur.
Syntes det er sørgeligt at en Virksomhed der påstår at gå om i dyre velfærd, cittat fra hjemmesiden. "Vi lægger stor vægt på dyrevelfærd" opdrætter kyllinger under så kunstige forhold som lukkede burer i lukkede stalde.
Dyrevelfærd i det 2100 århundred har nået en lang højere standard end den de sætter på dagsordenen på Hopballe.
Samtidig ligger deres priser tæt op ad Økologiske priser.
Blev dybt skuffet da jeg browsede deres hjemmeside og fandt ud af disse forhold,
Så denne skrivelse er til dem der ønsker at de dyr de spiser har levet et godt og mere naturligt liv.

Reply from Hopballe Mølle