Vi havde glædet os til at fylde fryseren og køleskabet med deres lækre kyllingekød, men gik tomhændet hjem og kommer ALDRIG tilbage! Uforskammet personale i så rå en form, at vi rejste os op og g... See more
See what reviewers are saying
Vi holdte vores bryllup på restaurant møllesøen, ved Hopballe. Der har været fantastisk service fra restauranten side lige fra starten af, både da vi først bestilte til først 50 gæster, men ændre... See more
Min kone valgte at holde sin 60 års fødselsdag her i december til brunch på Hopballe mølle. En suveræn oplevelse, der var varmet fint op, i fine lokaler med udsigt til søen, super venligt personale... See more
Information provided by various external sources
hopballe, e-shop
Hopballevej 56, 7300, Jelling, Denmark
- www.hopballe.dk
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
FANTASTISK!
Vi fejrede vores kobberbryllup for 75 gæster med egen frokostbuffet.
Fantastiske, smukke rammer og en buffet, der levede fuldt ud op til vores forventninger...mange roser fra vores gæster, som var meget begejstrede.
Dorte Fischer havde lyttet til vores ønsker. Hun har hele vejen igennem været meget imødekommende, iderig og positiv...vi havde en oplevelse af, at festen var ligeså vigtig for hende som for os :-)
Vi havde tre tjener til egen rådighed. De var alle smilende, imødekommende og med på en frisk bemærkning - og løste opgaven fuldt tilfredsstillende.
Tak Hopballe! Det vil vi til hver en tid gøre igen!
Tove og Rikke
Sublim oplevelse i det gamle højland
Her til morgen blev jeg vækket af min skønne kone, som ville glæde mig med Brunch på Hopballe Mølle.
Jeg googlede straks stedet og tænkte, at hvem kan da finde på at åbne et spisested der i højlandet :-) hmm... må sige , at mine fordomme blev gjort til skamme. Ved ankomst,blev vi mødt af en meget smilende og venlig dame - vil tro, at det er stedets ejer Dorte Fischer.
Der var overskyet over dalen, men hun strålede som solen selv - det giver et godt indtryk og man føler sig virkelig velkommen der.
Det hele foregik i en rolig og behagelige atmosfære. God serviceringen.Maden var enormt lækker og varieret.
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til denne fantastiske perle ved vand og skov i Grejsdalen.
Vi kommer helt sikkert igen en anden gang!
Fantastisk sted med fantastisk service
Fantastisk sted med fantastisk service, samt lækker mad. Man føler sig virkelig velkommen på Hopballe Mølle og bliver altid mødt med et smil af personalet
Kan klart anbefales til andre, både i form af selskaber og et spisested for familien
Gårdbutikken er fantastisk
Gårdbutikken er fantastisk, men deres berømte kaffebord er steget meget i pris, og udvalget er meget mindre. Da vi venligt spørger om det var udvalget på kaffebordet, svare den ung dame, ja desværre. Vi var 3 par der gik og samtidig vendte 2 par også pga pris og udvalg. 😐
Fantastisk service
Har i dag spist brunch på hopballemølle.. var der sidste for 3 år siden hvor jeg ikke var tilfreds.. i dag var det fantastisk.. lækker buffet med noget for alle, god service hvor gæsten føler sig velkommen og set.. jeg skal helt sikkert snart derud igen..
Sublim oplevelse
Intet mindre end en sublim oplevelse. Har i dag søndag været til brunch, hold nu op en oplevelse. Intet mindre end fantastisk, skønne skønne omgivelser, super service helt i top, og fantastisk mad. Tusinde tak for en skøn start på dagen, vi kommer meget snart igen;D
Best brunch ever
Utrolig lækker, stort og varieret udbud, smukt anrettet.
Venligt og effektivt personale, en fantastisk beliggenhed.
Glæder mig til at komme igen.
Fantastisk lækker brunch!
Fantastisk lækker brunch, den bedste jeg har fået til dato. Samtidig er omgivelserne SÅ smukke. Vildt god kvalitet af al maden, og super sødt og imødekommen personale. Vil helt sikkert anbefalde stedet til andre!
Fantastisk lækker brunch i smukke omgivelser!
Det er et par år siden, jeg sidst har været på Hopballe Mølle, og sikke en forandring! Det var også godt dengang, men endnu bedre nu! Fantastisk lækker mad af højeste kvalitet, hvor du virkelig kan smage forskellen på en cafe brunch og en hopballe brunch!
Personalet skal også have en kæmpe ros. Smil, højt humør og masser af humor! De formåede at få alle til at føle sig velkommen samtidig med, at fadene altid var fyldt op!
Helt klart alle pengene værd! Helt sikkert en stor anbefaling herfra!
Stor oplevelse
En stor kulinarisk oplevelse. Såvel frokostbuffet som det efterfølgende kaffebord levede fuldt og helt op til vore store forventninger, godt understøttet af professionelt betjening og smukke omgivelser.
Påskebrunch på Hopballe Mølle
Påskebrunchen på Hopballe Mølle i søndags var en meget positiv overraskelse. Der var en flot alsidig buffet med mange lækre og specielle retter, Cava og et flot udvalg af godt brød. - Og så var det smukt anrettet. Jeg klarede ikke at smage det hele, så jeg kommer snart igen. Venlig og professionel service og betjening, alt i alt en virkelig super oplevelse.
Jeg var der også for 2 år siden, til påskefrokost buffet, og var meget skuffet. Beliggenheden er jo udsøgt, men buffet'en var trist med kedelige/tørre kyllingeretter og næsten tomme pølse- og ostefade. Jeg havde hørt, at det skulle være blevet bedre, så vi
prøvede igen, HELDIGVIS!
Super anbefalesværdigt spisested
Fik super lækker brunch med alt hvad man kan tænke sig ,vi har sågar en med med glutenallergi ,og der var alle muligheder for at hun kunne få stillet sulten også ,når man har dette .
Super service ,gode råvarer med stort udvalg for mad og drikke og fik velkomstdrink i form af Champagne og hyldeblomst drik .
Kort sagt super meget for pengene og helt klart et sted vi kommer igen og roser til andre
Mvh
Kurt Lundstad
fantastisk service og fokus på glutenallergikere
Skrev en kort mail til Hopballe Mølle med forespørgsel om der var mulighed for glutenfri brunch. Fik den flotteste mail retur med en flot beskrivelse af, hvilke muligheder der ville være for min gluten-allergiske mand. Der er et utal af muligheder og de ville endda bage lækkert glutenfrit brød. Vi blev imponerede og bestilte straks bord til 8 personer kommende søndag.
Hår i maden
Jeg får taget noget bacon og et par hot wings, hvor der i baconen gemmer sig et sort 3-5 cm sort hår. Og et magen til hår sidder fast på den ene hot wing... :-(
KLAMT!!!!!!
Drømmebryllup på Hopballe
Vi afholdte vores bryllup den 8/8-15 på Hopballe Mølle og sikke en fest.
Helt fra første møde med Brent følte vi os velkommen og var ikke et øjeblik ikke i tvivl om at det var der vores fest skulle holdes.
Igennem møderne fortalte vi om vores ønsker og forventninger og alt blev klaret med en forståelse og imødekommenhed, der gjorde at vi følte os fremragende behandlet og der var ingen anledning til bekymring.
Mad og vin var i verdensklasse og gav vores gæster og os selv en uforglemmelig oplevelse.
Hopballe Mølle er en perle og et unikt sted. Vi bor kort derfra og det var vigtig for os at vise det smukke område til venner og familie.
Personalet på Hopballe Mølle sikrede derudover at alle følte sig velkommen med smil, varme og fantastisk service.
Vi kan i allerhøjeste grad anbefale stedet.
TAK til Hopballe for at have skabt rammerne for vores drømme bryllup.
Lars og Anne
Den bedste brunch og service
For 3 uger siden, var vi på ferie V./Vejle. Efter et besøg på Hopballe mølle, fortrød vi inderligt, at vi lige havde spist os mætte på vores hotel....For sikke en skøn butik, restaurant, omgivelser og ikke mindst personale (Dorte F.) der er på møllen. Vi så dén brunch buffet, som de havde fremme og vi var ikke i tvivl om, at vi ville komme derned igen og denne gang, for at spise.
I og med, at jeg har gluten-/mælk-og soya allergi, sagde Dorte straks, at jeg bare skulle ringe inden, vi ville komme, så ville hun havde lidt klar til mig.
Vi ringede i fredags (da vi ville komme lørdag (igår) til brunch). Og Dorte ville sørge for, at have lidt til mig. Jeg er ikke så forvent - er ofte nødt til, at have min egen mad med.
MEN...hold nu fast, jeg har aldrig oplevet noget lignede...Dorte havde lavet grød, 2 slags brød, kage, pølser osv til mig. Og det smagte fantastisk (det er ellers ikke en selvfølge mht gluten-mælkefri mad). Jeg følte mig som en prinsesse...sikke en service. Selvom hun havde vildt travlt dagene inden OG igår, pga et bryllups arrangement, havde hun klemt tid af til at servicere mig. Jeg er vildt taknemlig, berørt og ydmyg over, at jeg fik sådan en særbehandling (som jeg bestemt ikke forventer eller er vant til).
Vi var 4 afsted og de 3 andre (uden allergier), var også fuldstændig overvældet over alle de forskellige retter der var og ikke mindst smagen og kvaliteten i maden og Dorte. Omgivelserne på møllen, var jo også bare så smukke. Der var bl.a. svaner med ællinger på terrassen.
Vi giver stedet, butikken, maden, Dorte og det øvrige personale 5 ud af 5 stjerner...ja, så det siger vel alt👌🏼👍🏼😊
Mvh Tina og Michael fra Randers
Ps: Vi kommer snart igen👍🏻
Fantastisk!
I fredags d. 31/7-15 besøgte jeg Hopballe Mølle med min kæreste, vores datter og min far. Først og fremmest et skønt syn man kører i møde når vejen snorer sig ned mod møllen, så forventningerne var høje til både mad og service. Disse blev straks indfriet af en meget imødekommende og smilende Dorte Fischer, der stolt fortalte om stedet, og som derefter anviste os et skønt bord, med udsigt til det rislende vand og svanerne i baggrunden. Efter ganske kort ventetid fik vi serveret en lækker anrettet tapastallerken, hvor smagen og friskheden var i højsædet - karrysuppe, tatellet, ost, kage og meget andet - det smagte fantastisk!
Tjenerne var opmærksomme på os og var servicemindede,smilende og nærværende under vores besøg, lige som vi forventede!
Gårdbutikken med et lige så skønt personale, bød os på Rosé vin og vi gik rundt og nød til store udvalg af alt fra kaviar til chokolade og ikke mindst de store flotte frosne kyllinger vi kunne købe med hjem.
Jeg vil på det varmeste anbefale Hopballe Mølle - deres nærvær, omgivelserne og ikke mindst deres evne til at lave fantastik mad, gør at vi uden tvivl kommer igen!
Fantastiske Brunch på Hopballe Mølle
Fantastiske Hopballemølle.
Fantastiske Dorte Fischer
Søndag d. 03.07.2016, havde jeg inviteret min familie til Brunch på Hopballe Mølle.
Vi blev mødt i døren af en dejligt smilende Dorte Fischer, der førte os hen til vores bord.
Sikke da en oplevelse, super lækker Brunch, vi blev budt velkommen med Champagne, så var det bare ellers om at tage for sig af de lækre retter.
Vil også nævne de dygtige tjenere, som var opmærksomme på gæsterne
Hopballe ligger jo i et naturskønt område, det er altså et besøg værd, vi følte os godt tilpas, da vi satte kursen hjemad.
Kommer helt sikkert igen.
Henning E
7 stjerner til deres "gårdbutik" og = stjerner til restauranten
Hopballe Mølle er et fantastisk sted der producerer verdens bedste kyllinger. Rent himmelsk og også en masse andre lækre ting og høj service i gårdbutikken...... besøg det endeligt....
Restauranten er til gengæld noget rod. Uforskammet personale, en menu som ikke passer og vanvittig ventetid og fejl i ordre (selv på en dag hvor der ikke var mange besøgende), det er simpelhen en ommer.....
Kører gerne fra Århus til Hopballe Mølle, men turen går kun til gårdbutikken....
Lækre omgivelser, god stemning og dejlig mad
Allerede under indkørslen til Hopballe Mølle, bliver man imponeret af den prægtige natur, der omgiver den gamle vandmølle. Vi ankom lidt over middag, og var klar på gode oplevelser, ikke mindst de kulinariske.
Stedet taler for sig selv, den gamle møllegård med sine stalde og længer, nænsomt istandsatte til velfungerende restaurant og gårdbutik.
Maden og den glade servering lagde bunden hurtigt, og efter måltidet besøgte vi butikken for at købe den legendariske "Hopballe Kylling". Vi har tidligere købt kyllinger derfra, dog ikke "selvhentet", til selvforkælelse en af de kommende aftener hvor banditten skal på grillen. Butikken er en ren overflod af lækkerier fra ind og udland - alskens specialiteter!
Alt i alt en dejlig eftermiddag i godt selskab. Maden og servering fungerede upåklageligt.
Så skal man forkæle sig selv (og andre) kan man sagtens lægge vejen forbi. HUSK dog bordbestilling, det havde vi glemt, men de fik os placeret alligevel. TAK TIL HELE HOLDET! Vi kommer snart igen...