hotbath.nl Reviews 11

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Na enkele weken in ons huis zagen de kranen er al verschrikkelijk uit. Nu zijn ze ondertussen met vernieuwde zwarte coating op de proppen gekomen maar daar moeten we wel 2300 euro voor bijleggen. In plaats van iedereen die ze in het zak hebben gezet voor duizenden euro's eens te vergoeden. Een echte schande. Onze douche kop is al volledig geroest, sturen ze wel een nieuwe op maar de verkeerde. Helemaal mijn buik vol van dit bedrijf. Ik overweeg gerechtelijke stappen. Mensen dure rotzooi verkopen en dan niet willen vergoeden.

March 27, 2026
Rated 2 out of 5 stars

Zwarte hotbath kranen en badkamer delen laat allemaal de verf van los!!!

We hebben in de gehele badkamer zwarte kranen van hotbath (wastafel, douche, bad) en ook de douchestangen (2 douches).
Alle kranen laat het zwart los. En nee niet alleen op delen waar je met de handen aan zit maar ook op de delen die uit de muur steken en dergelijke.
Van de glijstang is ook de beugel om je douche op hoogte vast te zetten afgebroken.
Voor dit alles contact opgenomen met zowel hotbath als de wederverkoper. De wederverkoper geeft aan op hotbath te wachten en hotbath geeft aan u bent voorbij de garantie periode dus de wederverkoper kan onderdelen bestellen via ons.

1) materiaal met deze prijs wat allemaal de coating van los laat kan ik maar 1 ding over zeggen: KOOP HET NIET
2) de afterservice is om te janken want we zijn weken verder en nog geen onderdeel of prijs opgaaf gezien. meerdere malen om een update gevraagd.

March 6, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Uitstekende aftersales service - HotBath!

Uitstekende aftersales service van Hotbath.

Het team reageerde snel, was zeer behulpzaam en duidelijk klantgericht. Hoewel de eerste instructievideo ertoe leidde dat de perlator kapot ging, hebben zij dit professioneel en snel opgepakt. Na mijn melding stuurden zij direct de juiste sleutel en vervolgens ook kosteloos een nieuwe perlator.

Speciale dank aan Marcel voor de duidelijke en efficiënte telefonische ondersteuning. Een zeer positieve service ervaring.

February 27, 2026

Slechte service

Slechte service. Sinds december al geen douche. Word van kastje naar de muur gestuurd. Onderdeel besteld duurde 2 weken en zat het koppelstuk niet bij. Opnieuw moeten bestellen duurde 1 a 2 weken. Inmiddels 3 weken verder niks vernomen. Ontzettend slechte service ik zou hier niks meer kopen

February 2, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Hotbath bv heeft meer dan haar best…

Hotbath bv heeft meer dan haar best gedaan om mij te helpen aan een nieuwe knop voor de (inbouw)thermostaat van mijn douche.
Omdat de knop veel leek op een later model heb ik, op aangeven van Hotbath, de verkeerde besteld.
Nadat dit bleek is er vriendelijk en effectief over gecommuniceerd en afgesproken dat ik even langs zou komen om te kijken hoe dit opgelost kon worden.

Terwijl ik mijn best deed om de koffiemachine te ledigen (heerlijke bonenkoffie) werd er naarstig gezocht naar een passende oplossing. Ik had de oude (met een door kalk vastzittende veiligheidsknop) bij mij en toen bleek dat dit model het laatst in 2013 geproduceerd was en dus de wettelijke naleveringsperiode van 10 al voorbij was.
Bij een laatste poging om hem gangbaar te maken is de knop beschadigd. Dat vond men dermate vervelend dat mijn geld terug heb gekregen en er is een nieuwe passende knop onderweg. Dezelfde ging niet meer.

Hotbath heeft er werkelijk alles aan gedaan om mij te helpen, er behoorlijk tijd in gestoken en het heeft me niets gekost.
Dát is tenminste service die niet alledaags te noemen valt en ik kan het weten met 35 jaar buitendienst op mijn naam.

January 8, 2026

Defect binnen 6 maanden

Initieel super blij met mijn nieuwe douche (doucheset met handdouche en hoofddouche) maar na ongeveer 6 maanden ging mijn handdouche hangen waardoor je er niet meer onder kon staan.
Contact opgenomen met hotbath waarna zij aangaven dat ik een nieuw scharnier moet kopen a 272,25!!! omdat ik de handdouche naar hun zeggen roteer zonder los te draaien.
Mijn douche staat al 6 maanden in de zelfde stand dus dat kan simpelweg de oorzaak niet zijn.
Dit heb ik aangegeven maar sindsdien krijg ik geen reactie meer op vragen.
Gezien hotbath deze doucheset uit hun assortiment gehaald lijkt te hebben zijn zij zelf hoogstwaarschijnlijk bewust van het feit dat de douchekop gewoon te zwaar is voor het scharnier en dat de oorzaak dus niet bij de klant ligt. Slechte service om je klant na zo'n constatering te negeren.
Dus tenzij je bereid bent iedere 6 maanden 272,25 uit te geven aan een nieuw scharnier zou ik geen douche met handdouche kopen!

January 2, 2026
Rated 1 out of 5 stars

4 jaar geleden beide toiletten en…

4 jaar geleden beide toiletten en badkamer voorzien van hotbath kranen. Nu 4 jaar verder is de pvd coating zo goed als verdwenen. Na contact te hebben opgenomen met hotbath kreeg ik de reactie dat we het te fanatiek schoonmaakte. Nu maken wij het 1x in de 2 weken schoon met de reiniger van hotbath zelf. Ons tegemoet komen in deze was dus op zijn plaats geweest. Maar nee hoor het ligt aan de consument terwijl die duizenden euro’s betaald voor blijkbaar kwalitatief slechte kranen, die je dus eigenlijk niet mag schoonmaken. Voor ons nooit meer hotbath.

November 16, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Snelle conclusies en geen meedenken, teleurstellende ervaring met Hotbath

We hebben meerdere kranen en een complete doucheset van Hotbath gekocht, in de veronderstelling dat we kwaliteitsproducten aanschaften. Al direct na montage bleek er iets mis met één van de kranen.

Hotbath concludeerde op basis van beeldmateriaal, zonder enige wedervraag of verder onderzoek, dat de kraan onzorgvuldig was gemonteerd en “onherstelbaar beschadigd”. Er werd direct gewezen naar onze aannemer met de opmerking: “Dit duidt erop dat de montage niet met voldoende zorg is uitgevoerd, met als gevolg dat de kraan ernstig is beschadigd.”

Na overleg met onze badkamerdealer bleek echter dat het loszittende onderdeel de werking van de kraan helemaal niet beïnvloedt. Er wordt totaal niet meegedacht in een passende of klantgerichte oplossing. Van een merk in dit segment mag je verwachten dat er zorgvuldig wordt gekeken naar de situatie en gezocht wordt naar een redelijke oplossing, in plaats van direct te verwijzen naar de aankoop van een nieuwe kraan met een minimale korting.

Een teleurstellende ervaring die ons helaas weerhoudt om in de toekomst opnieuw voor Hotbath te kiezen.

October 16, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Binnen de garantietermijn van 5 jaar…

Binnen de garantietermijn van 5 jaar zijn al onze hotbath badkamer artikelen afgebladderd en geoxideerd. Hotbath gaf geen enkele garantie, beschuldigde ons er zelfs van dat we te fanatiek hadden schoongemaakt. De dame van de service was echt een nare heks, koud als het materiaal van de kranen.
Onze badkamerwinkel vertelde dat ze veel klachten krijgen over de coating van de artikelen van Hotbath en dat ze altijd de klant beschuldigen van fanatiek schoonmaken. Hulde aan onze badkamerwinkel, zij hielpen ons fantastisch. Hotbath is een waardeloos bedrijf, zeer onaardige en onaangename mensen, koop geen hotbath want je wordt niet geholpen.

August 11, 2025

Fantastische afdeling Aftersales!

Via internet (Nemrot.nl) had ik een toiletdouche gekocht van het merk Hotbath. Ik wilde een nieuwe handdouche omdat deze (Tuka Tuka van Radimex) na ca. 15 jaar aan vervanging toe was. De kranen van de douche , het bad en de wastafel zijn van het merk Hotbath en werken ook al zo'n 15 jaar eigenlijk probleemloos dus dacht ik op die aanbieding kan ik met een gerust hart ingaan. Helaas werkte de knijphanddouche al snel niet goed, haperde soms en dat begon me te irriteren.
Ik heb op hun website het contactformulier ingevuld en al snel werd er op gereageerd. Er werden tips gegeven hoe het haperen te voorkomen. Ik wist echter uit ervaring hoe ik met zo'n toiletdouche moet omgaan. Hoewel ik de toiletdouche via "derden" had gekocht kreeg ik uit coulance toch een nieuwe knijphanddouche.
Vervangen was zo gebeurd en ik ben nu ook met dit artikel van Hotbath zeer tevreden. Een dikke tien voor de service!

September 2, 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look