Accueil parfait (24h/24). Information claire sur le parking (pour profiter du parking de l'hôtel, pensez à réserver à l'avance). Chambre agréable, lumineuse. Excellent petit déjeuner. Proximité du cen... See more
See what reviewers are saying
Hotel Oasia er helt sikkert vores favorit hotel. Personalet er yderst kompetente og meget serviceminded. Selv en søndag aften hvor der var en lidt tilspidset situation på grund af noget telefontekn... See more
Super imødekommende personale. God morgenmad og der blev taget hensyn til hygiejne ved morgenmaden som var lækkert. Vi havde booket lille Queen værelse, havde ikke helt forventet en så hård seng da d... See more
De mest elendige små senge ( Hästens senge) De er små, hårde og ikke til at ligge i og med De mindste vattæpper og mini hovedpude. Så ærgeligt og ikke iorden når de netop reklamerer med Hästensse... See more
Information provided by various external sources
Hotel Oasia. Best Western International is the worlds largest hotel brand, with over 4,000 independently owned and operated hotels in 60 countries throughout North America, South America, Africa, Europe, Asia, The Middle East and the South Pacific.
Kriegersvej 27, 8000, Århus C
- www.hoteloasia.dk
No history of asking for reviews
Vi havde bestilt et design værelse for…
Vi havde bestilt et design værelse for lidt overveje 1 måned siden, 2 dage før vi skulle ankomme, blev jeg ringet op fra hotellet, hvor de fortalte at de lige ville oplyse os om, at de var igang med en ombygning og at der derfor ville stå stilladser ved bygningen og der ville være håndværker der arbejde, hvis de ikke arbejde om natten, ville det være ok for os, der var også et andet problem, vores værelse var overbooket ? Det vil sige at de har lejet det ud til nogle andre ? Men vil kunne få et mindre værelse, til en mindre pris og en drink i baren....
Det er efter min mening ikke ok, at de er så grådige at de skider på deres kunder, kunne aldrig drømme om at bestille noget hos dem mere
Bedste Hotel i Århus
Næst efter Aros, det absolut bedste Århus har at byde på.
Dejligt hotel lige i hjertet af Århus
Dejligt hotel lige i hjertet af Århus.
Meget service minded personale i Receptionen, lækre senge og dejlig morgenmad. Du kan tilkøbe parkering til et rimeligt beløb. 🤩
Virkelig lækkert hotel
Virkelig lækkert hotel - alt spiller, man sover godt og en fantastisk morgenmad ligeledes. Best value for money i Aarhus, uden tvivl!
En god oplevelse.
En god oplevelse.
Min søster og jeg havde en weekendtur til Århus, og vi havde reserveret værelse på hotellet.
Alt levede op til forventningerne - et flot nyrenoveret værelse med Hästens senge, lækre håndklæder og en meget delikat morgenmad.
Vi kan kun anbefale hotellet til andre og jeg vender helt sikkert tilbage.
Rigtig godt hotel
Rigtig godt hotel, med virkelig lækker morgenbuffet. Super venligt personale.
Centralt beliggende, i rolige omgivelser.
Et fedt hotel, med en fed stil, og super hjælpsom personale, som kunne svare på alle vores spørgsmål, om hotellet, byen, spisesteder og seværdigheder, lækker morgenmad, som er med i prisen. Hvis der skal siges noget negativt, så er der meget travlt ved morgenmaden ved 9 tiden, så der kan man skulle vente lidt på nogen ting. Hotellet har ikke selv så mange P-pladser, så husk at bestille plads før ankomst, hvis du vil være sikke på en. Men stadig 5 stjerner helt sikkert.