Jojoschool heeft mn schoolcijfers zo erg omhoog gehaald. Alle ingewikkelde concepten worden verwerkt in eenvoudige korte filmpjes. Echt een AANRADER!! Ik heb ook al mn vriendinnen erover verteld s... See more
Company replied
Het is een erg fijn programma om mee te werken. Het enige minpuntje vindt ik dat sommige boeken en methodes er niet op staan maar voor de rest staat wel alles er in. Je kan hier aan de hand van samenv... See more
Ik heb er heel veel aan gehad dit schooljaar, ik had voordat ik jojo ging gebruiken niet hele goede cijfers voor natuurkunde. Toen ik ging leren met jojo school, waren mijn cijfers al een stuk beter!... See more
Company replied
Ik begon midden 2e met het uitproberen van jojoschool en vond het meteen geweldig. Vooral omdat het alles bij elkaar heeft en dat je heel erg gemakkelijk jou leerstof kan vinden. Ook vind ik de combin... See more
Company replied
Beheers elk onderwerp uit je lesboek in een handomdraai met aansluitende uitlegvideo’s, samenvattingen en oefenopgaven gemaakt door docenten. JoJoschool biedt lesstof voor de brugklas tot en met het examenjaar voor vmbo, havo en vwo.
Niasstraat 1, 3531 WR, Utrecht, Netherlands
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
jojoschool is echt top! Alles is super duidelijk en makkelijk te vinden. De uitlegvideo’s zijn kort en duidelijk. Je snapt het onderwerp eigenlijk echt meteen. De extra oefenopgaven zijn ook handig en super duidelijk uitgelegd. En als je vragen hebt krijg je snel en goed antwoord via de chat. Het is echt chill, had ik het maar eerder ontdekt.
De mensen die mij helpen doen ook echt hun best om er voor te zorgen dat ik het begrijp. En de video's zijn erg goed want er word precies vertelt wat je moet leren voor de toets. Als je een vraag hebt dan kun je dat gewoon vragen en er word vaak snel gereageerd
ik vind jojo school echt super fijn om te gebruiken omdat elk boek te vinden is voor een vak en er zijn goeie filmpjes aanwezig voor elk onderwerp niet net als youtube.
Het is heel fijn leren.
heel makkelijk heb er veel aan ben zelf een leerling die alleen maar cijfers zoals 1 nu is dat wel een 7!

Reply from JoJoschool
het is zo fijn dat je als je iets fout doet dat je het opnieuw mag doen en die filmpjes zijn ook best fijn ik vind dit echt heel fijn jullie verdienen veel respect. :D
Het helpt mij heel erg met leren. De uitleg filmpjes zij duidelijk en niet te lang waardoor je ook echt blijft opletten inplaats van dat je halverwege geen concentratie hebt. Ik heb met jojoschool meer geleerd dan dat ik heb gedaan van mijn eigen docent
Het legt zeer fijn eerst de basis uit en bouwt daarop verder. Hierdoor weet ik zeker dat ik alles van een onderdeel begrijp.