TOPP SERVICE trots lite strul med beställningen men detta löste den fantastiska kundservicen galant. Kommer garanterat beställa fler gånger! Rekommenderas varmt!
See what reviewers are saying
Har handlat hos Kaffebrus flera gånger och allt har fungerat som det skulle. Jag upptäckte dock, efter 1/2 år, att en produkt inte funkade 100% som det borde (en timelapsefunktion på en slider som i... See more
Riktigt grymt! Hittade kaffebröd sida av en slump, behövde en adapter för min iPhone för att få trådlösa podcastmicar att fungera, hittade här, la en beställning och hade min vara på mindre än två dag... See more
Snabba svar, snabba leveranser & mycket ljus för pengarna. Jag köpte fast studiobelysning för att höja den grafiska nivån till mitt företag vassaste.com och Kaffebrus levererade. Snabbt svar på... See more
Company details
Contact info
Förskeppsgatan 2, 27155, Ystad, Sweden
- 08 518 169 00
- hej@kaffebrus.com
- www.kaffebrus.com
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Snabb frakt, bra service!
Riktigt bra företag med ett bra urval av produkter. Snabb frakt.
Detta är varför du alltid ska beställa från kaffebrus
Har beställt flera gånger härifrån och blir alltid nöjd.
Det finns många positiva aspekter enligt mig med kaffebrus. Några av dem är:
1. Stort utbud
2. Kunnig och trevlig personal
3. Otroligt snabb leverans.
4. Konkurrenskraftiga priser
Kaffebrus har ett väldigt brett utbud där du kan bolla med personalen om vad som passar just dig. Något som jag älskar med kaffebrus är leveransen, varje gång jag beställ så har jag fått mina produkter dagen efter. Dem är sjukt snabba och så har de även otroligt bra priser. Är verkligen super nöjd.
Har läst att vissa varit missnöjda, tror att folk alltid hittar något att klaga på. Jag beställde ett stativ med tillhörande fodral, blixtlåset gick sönder och jag hörde av mig till kaffebrus. Dagen efter skicka de med ett ännu dyrare fodral helt kostnadsfritt. Otroligt bra service.
Finns absolut inget att klaga på, detta är verkligen en helt ärlig recension, ni kan absolut tryggt och säkert handla kvalitativa produkter till ett konkurrenskraftigt pris på kaffebrus.
Mvh
En otroligt nöjd kund
Såå himla nöjd med ALLA mina köp…
Såå himla nöjd med ALLA mina köp härifrån! Fina varor, SUPERSNABB leverans & URTREVLIG personal/service. TACK för att ni finns!!

Reply from Kaffebrus
Tog bort negativa omdömen på deras sida
Köpte en rad olika studiotillbehör för att sätta upp en hemmastudio, bla belysnings kit, akustikplattor, metall klämmor, bakgrundsupphängning med expander osv. Lämnade bra positiv omdömen på alla produkter utom två. Dom två negativa tog dom bort haha..

Reply from Kaffebrus
Snabba svar, leveranser & prisvärt
Snabba svar, snabba leveranser & mycket ljus för pengarna.
Snabbt svar på frågor, snabb leverans och rysligt mycket ljus för pengarna. Rekommenderas.
Bra utbud och snabb leverans
Jag har handlat från dem en handfull gånger och alltid blivit nöjd. De har ett bra utbud, helt okej priser och snabb leverans.
Dårlig oplevelse
Bestilte 2 cold-shoe til mine flash.
Billedet på hjemmesiden var af en Stroboframe Cold-shoe i metal.
Modtog 2 stk. i hård plastic i rigtig dårlig kvalitet.
Ved påtale fik jeg dem byttet til 2 stk. i metal.
I disse var gevindet i bunden ikke skåret rigtigt, det måtte jeg selv skære op for at kunne benytte dem.
Langsom eller ingen respons fra deres kundeservice.
Handler der ikke igen.
Prompte respons + levering! Kan varmt anbefales!
Jeg købte en Focus Shifter igennem Kaffebrus.com. Alt gik nemt, lige fra navigering på hjemmesiden, betaling for varen, samt levering på adressen.
Ingen fragt omkostninger til Danmark, hvilket var endnu et plus for at jeg besluttede mig for at købe fra Kaffebrus.
Alt i alt en god oplevelse. Jeg handler der gerne igen, og anbefaler gerne siden til venner og bekendte.
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.