See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Vi oplever alt for ofte aflysninger, som forårsager unødig stress i morgentimerne, når man skal nå på arbejde. Af og til kræver det, at familie træder til, for at hverdagen kan hænge sammen. De... See more

Rated 1 out of 5 stars

Konceptet med en letbane er jo faktisk meget fin. Driften derimod er jeg målløs over kan fungere så ringe. Tog der aflyses, signalfejl, manglende information fra tavler og chauffører, tog der kører... See more

Rated 2 out of 5 stars

Letbanen kommer alt for tit for sent. Sommetider kan den endda udeblive med kort varsel. Det sker for tit. Det sagt, fungerer den rigtig fint, når den rent faktisk følger tidsplanen. Om vinterhalvåret... See more

1.3

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Vi oplever alt for ofte aflysninger

Derudover bliver pendlere fanget i situationer med sporarbejde, hvor det virker som om, der burde være flere løsninger. Men i praksis skal alternative transportmuligheder bestilles mere end en time i forvejen. Når der opstår uplanlagte forsinkelser på afgange, som egentlig burde køre som planlagt, står man igen i en situation, hvor det er for sent at bestille en flexbus. Samtidig meldes det ud, at rejsegarantien ikke dækker.

Det betyder, at man ikke kan bestille transport tidligere på morgenen, fordi alt ser ud til at køre efter planen. Når det så går galt, har man ingen reelle muligheder, og rejsegarantien kan ikke bruges, fordi Midttrafik ikke dækker.

Ovenstående er faktisk grunden til, at vi har valgt at sælge vores hus i Auning og flytte tilbage til Grenaa. Simpelthen for at undgå offentlig transport, da man aldrig ved, om man kan komme på arbejde den pågældende dag.

March 24, 2026

ingen natkørsel

Jeg var mega skuffet over at I ikke kører om natten jeg var nødt til at køre med s-toget med linje A hele vejen til København til så jeg kan tage s-toget tilbage mod Høje Taastrup. Jeg tænker på at hop af ved Ishøj så jeg kunne tage letbanen til Glostrup.

February 28, 2026
Rated 1 out of 5 stars

For ringe info ved de mange forekommende aflysninger

Når letbanen kører er at fint, men på ruten mellem Århus C og Hornslet, som jeg ofte tager, skal der ikke meget til vejrmæssigt for at toget ikke kører. Det kan være let frost eller blade på skinnerne, og alt for ofte kommer der ingen besked, når man står på en iskold station og venter. Ingen info overhovedet sidst oplevet 28/12 i Hornslet.

December 28, 2025

Værste transportsmulighed noglesinde

Værste transportsmulighed noglesinde, den ryster og larmer alt for meget, det gamle tog var mere stabil, og havde endda et toilet i det mindste, her får du ikke engang plads til bagage

Eneste + er at man kan lade sin telefon i letbanen, men stadig den værste transportmiddel jeg har prøvet trods alt

December 22, 2025

☆☆☆☆☆ 0/5

☆☆☆☆☆

Jeg skulle tage letbanen fra Lystrup til Vandtårnet. Den kom aldrig. Ingen information. Ingen meldinger. Intet. Først 15 minutter senere dukkede der en besked op om, at letbaner på stribe var aflyst.

Jeg stod helt alene på perronen. Ingen personale. Ingen mulighed for at ringe – deres telefon er ubrugelig. Den eneste anden person sagde bare: “Typisk letbanen.” Og netop den kommentar siger alt.

Senere fandt jeg ud af, at aflysningerne skyldtes et biluheld. Uheld kan ske. Men problemet er, at den her situation langt fra er enestående. Gang på gang oplever passagerer at stå uden information, uden hjælp og uden alternativer, mens aflysninger bare accepteres som noget, “der sker”.

Letbanen mangler tydelige og faste procedurer for driftsforstyrrelser. Der bør være:
• Øjeblikkelige meldinger, så folk ikke står i uvished
• Klar kommunikation om årsag, varighed og næste skridt
• Synlig hjælp på perronerne, når trafikken bryder sammen
• Reelle løsninger for personer med nedsat mobilitet, som ellers efterlades helt uden muligheder

Jeg måtte tage en bus og gå 500 meter for at komme videre. Det er ikke en løsning, alle kan bruge.

Når selv medpassagerer tørt konstaterer “typisk letbanen”, vidner det om et system, hvor manglende hjælp og information er blevet normaliseret. Det bør ikke være tilfældet – især ikke for et ekstremt dyrt, offentligt transportsystem, som burde være til at stole på.

December 21, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Det må være Danmarks dyreste offentlige…

Det må være Danmarks dyreste offentlige transport!
En tur fra Mårslet til Aarhus C og retur kostede 2 x 38 kroner, en tur på i alt cirka 20 km. Jeg ved godt at hvis man køre meget bliver det billigere men det er en uretfærdig måde at opkræve takst på, jeg har været med til at finansiere letbanen lige såvel som alle andre skatteborgere der betaler kommuneskat i Aarhus og derfor burde vi også betale det samme.
Selve køre oplevelsen er den samme som altid, letbanen er jern mod jern og larmer derfor en del samt ryster og slingre derudad.
Eneste grund til at jeg giver den 2 stjerner er at jeg på dagens tur fik en siddeplads begge veje, enligt burde jeg give den 1 stjerne da den i myldertiden (flere timer morgenen og om eftermiddagen) er proppet som en sildetynde.
Letbanen kan ikke indsætte flere vogne enten fordi de ikke har flere eller fordi den trækkende vogn ikke kan trække yderligere last, Letbanen er en total katastrofe.

November 24, 2025
Rated 1 out of 5 stars

På overlevelsestur i Letbanen..

Vi er vist en hel del der savner de hvide regionaltog Grenå/Odder. Efterfølgeren letbanen med dårlig siddekomfort, øresønderrivende larm når letbanen kommer op i fart, rystelser, manglende toilet, aflyste afgange og forsinkelser - gør "rejsen" til en sand overlevelsestur. Jeg skrev til midttrafik om larmen, og fik svar fra Midttrafik/Henning Salling, som kunne fortælle, at der kommer 8 nye letbanetog i 2029. Han håber at kravsspecifikationen til de nye tog vil have fokus på støj og han viderebringer det til regionsmedlemmerne i Århus Letbane, som skal vælge de nye tog. Vi er rigtig mange, som håber at der denne gang vil blive valgt nogle tog, som er til at holde ud at køre i, ellers kunne det tænkes, at der er nogle repræsentanter fra Århus Letbane som bliver ret upopulære i de rejsendes øjne..

June 2, 2025

Slingrer

Vi tog i dag vores børnebørn med letbanen til Grenå
Den slingrede og larmede, så de mindste blev utrygge
En dårlig oplevelse, vi ikke gentager

October 14, 2025

Det mest upålidelige transport

Har forsøgt at bruge letbanen i to måneder nu, med daglig afgang fra Lisbjerg til Nørreport. Det har været så upålideligt, og er kommet for sent på arbejde mange gange. Antal forsinkelser er allerede over det jeg har haft i min bil på tre år, fx i dag hvor en masse afgange på L2 er aflyste og der er én som ikke er. Den stod til 09.25 men var forsinket til 09.33. Ok, jeg når stadig på arbejde tænkte jeg. Klokken slår så 09.33 og det viser sig at det tog som angiveligt var 8 minutter forsinket ikke findes. Forsinket igen. Hvordan kan man opdatere en afgang som slet ikke findes med en forsinkelse på 8 minutter - har i en random number generator til at lave jeres rejseplaner??

September 30, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Kontrollør ude af kontrol Min datter og jeg stod på Odense…

Min datter og jeg stod på Odense Letbane ved Albani torv. Da vi gik ind var min datter ved at købe 2 billetter og var ved at mobilepay. Døren lukker og en kontrollør råber det kan I godt stoppe med. Så begynder han at råbe og give voksenskældud. Jeg prøver at stoppe ham ved at sige fint. Han råber blot videre så hele toget kan høre ham.
Da han er færdig med mig gentager han det hele og råber af min datter.
Det er meget ydmygende og helt unødvendigt at konflikroptrappe situationen- der var jo ingen konflikt!

Kontrollør havde aldrig opført sig sådan hvis det var 2 mænd. Lærer Odense Letbane deres kontrollører at ydmyge og skræmme kvinder og børn?

September 4, 2025

Alt for ofte aflyst

Letbanen er ofte aflyst uden advarsel. Er kommet forsent i skole og på arbejde på grund af letbanen utallige gange. OVERHOVEDET ikke en pålidelig transportmulighed, heller ikke i sommeren, hvor man let kan undre sig over hvad der stopper driften.

August 29, 2025

Skuffet over chaufføren

Stiger ombord på letbanen med cykel omkring klokken 19.30 efter en lang dag og så hører man en besked fra letbane chaufføren "Hvis du er steget ombord med din cykel kan du godt stå af igen og vente på den næste letbane eftersom det er en person transport og ikke en cykeltransport".
Der havde jeg forventet en pænere måde at formulere det på.

June 27, 2025

Den højfrekvente koncert

Den højfrekvente koncert, toget disker op med, er så intens, at selv CIA ville tage noter.
Det føles som om en flok rasende flagermus har startet heavy metal-band inde i kraniet på én.
Ærligt, I burde ikke bare uddele høreværn — I burde udlevere rumdragter med indbygget støjdæmpning, nødpsykolog og et diplom for overlevelse, når man stiger af!

April 27, 2025

Is this your company?