Madkompagniet er altid en sikker vinder…
Madkompagniet er altid en sikker vinder til frokost:) Eller hvis man lige skal bruge noget lækkert take away.
Ville ønske at i kunne åbne en afdeling i Randers 🙏🏼
No history of asking for reviews
Ville ønske at i kunne åbne en afdeling i Randers 🙏🏼
Receptionsmenu sammensat og leveret af Madkompagniet til absolut UG.
Vi havde fået anbefalet Madkompagniet på det varmeste , og da vi skulle have nogle venner på besøg til en let frokost , så tænkte vi at deres meget roste tapas var det helt rigtige.
Bestilling og afhentning fungerede fint- men så var det stort set også sagt .
Så lidt mad til 4 personer var helt klart ikke i orden .
Ca 20 gram ost pr.pers og en enkelt vindrue til hver !
Resten var færdigprodukter uden skygge af hjemmelavet mad . Det havde været bedre at købe ind i LIDL.
Dog skal siges t brødet var godt .
Heldigvis kunne vort eget lager levere anderledes kvalitet, så frokost reddede vi .
Vi har selvfølgelig gjort dem opmærksom på miseren, og fik tilbudt 2 nye tapasplatter u/b, men det har vi ikke rigtig lyst til - men det afføder den ekstra stjerne !
Købte 2 frikadeller og kartoffel-& broccolisalat, og 2 flødeboller.Frikadellerne var så salte at de var uspiselige. Og flødebollerne var slet ikke friske. Skummet var kedelig og flere dage gammelt.
Skrev på messenger samme aften om frikadellerne og der blev svaret at der ville blive set på det idag fredag d 23 august, men intet hørt. Dårlig service at man ikke vender tilbage. Flødebollerne har jeg ikke reklameret over da jeg først har prøvet dem idag.
Det blivet sidste gang jeg køber noget der.
Tusind tak, for den mest veltillavede og lækre mad, som vi fik til min datters studentergilde, d. 6/7 ❤️ I fik så meget ros fra gæsterne ❤️
Et fantastisk spisested og altid dejlig mad til gode priser. Du får en fantastisk service af Rikke både i restaurant og bag disken. Kan varmt anbefale Madcompaniet også til selskaber.
Deres grovbirkes som kan købes til fryseren er et sikkert weekend hit.
Fik stjerneskud. I menu kortet stod at fisken var pandestegt, men den var desværre friturestegt. En friturestegt fisk i den størrelse matcher ikke prisen.
Få rettet jeres menukort, så det stemmer med serveringen.
Overskueligt og godt koncept. Gode salater man kan købe med hjem som supplement til aftensmad. Tidsbesparende og lækkert i en travl hverdag.
Vi har brugt Madkompagniet mere end 10 år som leverandør til større arrangementer herhjemme. Derudover benytter vi Take Away konceptet regelmæssigt, når vi ved, vi skal have noget godt.
Kvaliteten er i top, og matcher godt til prisen.
Bliver altid mødt af glad personale. Dejligt at se, der er travlt i en Coronatid.
For et par uger siden, hvor vi havde bestilt til et arrangement herhjemme, blev vi ringet op, at der var tvivl om afhentningstidspunktet. Beskeden var, at vi skulle bare blive hjemme, så blev maden leveret. Og det blev den og også før det, vi oprindeligt havde planlagt. Perfekt i dette tilfælde!
Hyggelig café og god betjening. Dejlig veltillavet mad af gode råvarer
Torben
Lækkert mad, god betjening og fair pris.
Kan varmt anbefales.
Hyggelig Cafe med hurtigt og venlig betjening. Fik deres Tina Burger med hjemmebagt bolle og 200g. bøf. Lækker burger med en rigtig god smagsoplevelse. Du kan både spise der eller vælge at deres Take away.
Det er absolut ikke sidste gang jeg spiser der :)
En rigtig god oplevelse.
/ Michael