Kupowałam towar za kilkanaście tysięcy w przeciągu kilku miesięcy. Dokonałam zwrotu na 2200 zł,których nie otrzymałam. Wiele jest osób poszkodowanych,co z tym zrobić?
See what reviewers are saying
(Zam407000) Ten sklep to kpina!!! Po raz kolejny nie mogę się doczekać zwrotu pieniędzy, teraz za zamówienie anulowane przez sklep z powodu braku towaru! Do tego otrzymałam błędną informację, że towar... See more
Bardzo żałuję, że nie przeczytałam opinii na temat tego sklepu wcześniej. Czekam na zwrot pieniędzy za odesłaną sukienkę już miesiąc. Panie z obsługi klienta wciąż wysyłają kłamliwe wiadomości o tym,... See more
Prawie 3 miesiące czekam na zwrot pieniędzy za zamówienie, wcześniej nie było problemów, robiłam dość hurtowe zakupy co jakiś czas i byłam zadowolona. Jednak teraz czekam ponad 2 miesiące i jest to sk... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Właśnie doświadczam tego!
Właśnie doświadczam tego, o czym piszecie na forum.
Szkoda, że nie widzialam tych wpisów wcześniej!
Kupiłam sukienkę. Okazało się, że nie ma jej w magazynie.
Nie mogę odzyskać pieniędzy i jeszcze mi bezczelnie chcą wcisnąć bon!
Mam nadzieję, że przyjrzy się tej firmie ktoś broniacy praw konsumenta!
Sukienka nie wysłana, gdzie zwrot pieniędzy
Sukienka nie wysłana, bo ponoć nie było jej na stanie, a zwrotu pieniędzy nie ma! Nigdy więcej!
Firma przywłaszczyła sobie bezprawnie…
Firma przywłaszczyła sobie bezprawnie moje pieniądze za prawidłowo wykonany zwrot sukienki kiepskiej jakości, a teraz zero kontaktu i zablokowano mnie na fb ponieważ chciałam ustrzec przed tym inne potencjalne klientki
Brak zwrotu sporej dumy :/
Nie oddają pieniędzy za zwrot już…
Nie oddają pieniędzy za zwrot już prawie rok... przestali odbierać telefony
Czekam na zwrot pieniędzy 4 miesiące
Zamówiłam ubrania, ale firma w ogóle ich nie wysłała. Napisali do mnie, że przepraszają, nie ma ich na stanie. Od stycznia czekam na obiecany zwrot pieniędzy. Telefonu nie odbierają.
Odradzam!!
Odradzam!!! W listopadzie zakupiłam sukienkę, której jak się okazało, nie było na stanie. Pieniędzy nie odzyskałam do tej pory. Z korespondencji mailowej nie wynika nic. FIRMA OSZUKUJE KLIENTÓW I PRZETRZYMUJE PIENIĄDZE!
Od 6 miesięcy czekam na zwrot…
Od 6 miesięcy czekam na zwrot pieniędzy!!! OSZUŚCI I ZŁODZIEJE!!!
Brak zwrotu pieniędzy za odesłany towar…
Brak zwrotu pieniędzy za odesłany towar od września!!! Korespondencja mailowa żenująca, muszę iść z tym do rzecznika praw konsumenta. Jakim cudem firma nadal działa i naciąga kolejne osoby? Koszmar - nigdy nie zostałam oszukana aż trafiłam na tę okropna firmę.
Odradzam z całego serca
Odradzam z całego serca! Nie zwracają pieniędzy i klientki nie mogą się doprosić o zwroty sprzed wielu miesięcy. Właściciel firmy to człowiek wyjątkowy cyniczny i bez żadnych skrupułów. Kłamie, że pieniądze są systematycznie zwracane, podczas gdy nie jest to prawda. Firma nie odbiera telefonów, na maile odpowiada automat. Systematycznie usuwają negatywne komentarze z FB.
Zwroty
Zwroty, również zrobiłam duże zamówienie i nie otrzymałam zwrotu.
Dziewczyny w sprawie zwrotów od Marie zellie może jakiś pozew zbiorowy
Mój tel 504539822 ,potrzeba nam kilka klientów aby suma była warta złożenia pozwu.
Firma zasłania się restrukturyzacja i…
Firma zasłania się restrukturyzacja i nie oddaje pieniędzy za odesłane ubrania. Skandal ze wciąż mogą funkcjonować!
Jak najdalej od tej firmy
Zdecydowanie odradzam, bo można bezpowrotnie utopić pieniądze - taki jest ich schemat działania. Kilka dni temu ogłosili restrukturyzację (chyba po interwencjach rzeczników konsumenta, policji itp.), z powodu której jeszcze trudniej będzie odzyskać środki. Prezes firmy jest niezwykle arogancki w swoich wypowiedziach, wdaje się w dyskusje z ludźmi, którym jest winny pieniądze, starając się zrzucić z siebie odpowiedzialność. Klientki, z obawy przed nieodzyskaniem pieniędzy, zgadzają się na bony, co jest bardzo na rękę tej firmie. Zdarzają się błędy magazynowe, skutkujące dalszym przetrzymywaniem środków. Sama czekam kilka miesięcy na zwrot pieniędzy za uznane reklamacje. Odradzam wspieranie tego biznesu, zwłaszcza z takim właścicielem. Lepiej kupić z drugiej ręki niż pozwalać, by firma czyniła sobie dalsze pożyczki z pieniędzy klientów.
Nieuczciwe podejście do klienta!
Na początku lutego dałam się skusić na promocję i zakupiłam cztery rzeczy. Niestety do dziś nie otrzymałam zamówionego towaru ani zwrotu pieniędzy!!! Kilka razy pisałam maile, raz otrzymałam odpowiedź, że mają problemy techniczne i zamówiony towar dotrze w późniejszym terminie! Przesyłki nadal brak! Przestrzegam, nie kupujcie w tej firmie!!!
Potwierdzam złe doświadczenia
Potwierdzam złe doświadczenia. Ponad 1300 klientów nie otrzymało swoich zwrotów, za odesłane towary. Kochane, nie kupujcie tam! Sukienki są ładne, na żywo trochę im brakuje, ale przede wszystkim nie zobaczycie już swoich pieniędzy!
ZłODZIEJE z MARIE ZEILE do WIĘZIENIA
Wszyscy pracownicy - złodzieje z MarieZeile powinni siedzieć w więzieniu, a oni nadal mają pozwolenie na okradanie kolejnych kobiet! Od września 2021 czekam na zwrot moich pieniędzy, a oni mają czelność nawet nic nie odpisywać. ZŁODZIEJE!!! DO pierdla z nimi, bo na wolności nadal mają otwartą furtkę do dalszego okradania i to robią, ciągle okradają nie tylko mnie, ale i kolejne kobiety, i wciąż funkcjonują!!!! To woła o pomstę do Boga!!!! Ludzie bez najmniejszych skrupułów, zero wartości, TOTALNE DNO, ZŁODZIEJE, kto im pozwala na dalszą działalność?!!! Wstydzę się, że to polska firma.
Nieuczciwa firma
Marie Zelie ma ładną i porządną odzież, ale ryzykiem jest kupowanie u nich, ponieważ przetrzymują kasę za zwracane produkty. Firma nadal nie oddaje mi moich pieniędzy mimo, że od zgłoszenia zwrotów minął już miesiąc, pomimo wielu upomnień z mojej strony. Oszukanych jest bardzo wiele osób, polecam lekturę grupy "Marie Zelie - walka o zwrot środków" na Facebooku przed dokonaniem zakupów. Jeśli okaże się, że jednak musicie zwrócić towar na teraz czeka Was taka sama przeprawa. Smutne!
Oszuści
Złodzieje, oszuści, czekam od października 2021r. na zwrot pieniędzy. Pisałam maile, dzwoniłam kilkanaście razy, pisałam różne sms i nic sobie z tym nie robią. Telefonów również nie odbierają, jeszcze durnie przysyłają na skrzynkę oferty z ciuchami, żeby dalej naciągać.
Ja również przestrzegam przed kupnem…
Ja również przestrzegam przed kupnem ubrań tej firmy . Cały czas czekam na zwrot pieniędzy za odesłane rzeczy tzn od lipca 2021. Nigdy więcej nic tam nie kupię.
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.