Modamuchacha

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Na aanleiding van mijn eerste review kreeg ik direct een email met excuses. Ik heb direct gereageerd - daarna niets meer gehoord, na 2 weken wéér uit mezelf gemaild en ik hoor niets meer nu. Ik... See more

Rated 4 out of 5 stars

Mijn eerste bestelling (huispak actie) verliep door leverproblemen niet soepel, maar na contact met Moda Muchacha is dit super netjes opgelost. De jurkjes die ik uiteindelijk kreeg zijn echt top! Ga i... See more

Rated 5 out of 5 stars

Op 25februari had ik een bestelling geplaatst maar had tot op heden nog niets ontvangen. Tot mijn verbazing kreeg ik op 25april een mail met daarin hun oprechte excuses en een tegoedbon + extra tego... See more

Contact info

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Ordinaire oplichters

Besteld, nooit geleverd. Ze blijven eens in de zoveel maanden ineens mailen dat ze een oplossing willen geven, en als je reageert? 0 reactie, 0 oplossing. Het ene slappe excuus na het andere, maar niets meer dan ordinaire oplichters.

October 14, 2022

Zeer slecht

Zeer slecht! Na 10 maanden nog geen geld terug gekregen. Nemen wel contact op om een passende oplossing te bieden maar die is er eigenlijk niet. Gaan gewoon verder in een nieuwe webshop.

January 19, 2022

OPLICHTERS!!

In maart 2021 een artikel besteld maar nooit binnen gekomen. Vandaag zijn we meer dan 10 maanden verder en nog steeds geen geld retour gekregen en geven ook aan geen geld terug te willen storten. Ze geven aan binnenkort een nieuw bedrijf te gaan lanceren. Hoe dat ook mag gaan heten NIET BESTELLEN! Mega oplichters zijn ze!

January 13, 2022

Slechte ervaring

Slechte ervaring. In maart een pak besteld, kon niet geleverd worden en nog steeds wacht ik op mijn geld terug. Heel kwalijk. Nooit meer iets bestellen hier

December 6, 2021

Wat een oplichters!

Wat een oplichters!
Maart 2021 een huispak besteld maar deze was niet leverbaar. Na een hele tijd niets te horen kreeg ik maar een tegoedbon. Deze tegoedbon ingezet maar ook dit product was niet leverbaar. Na meerdere mailtjes gestuurd waarop ik ook geen reactie heb gekregen. En nog steeds mijn geld niet terug. ga ik nu andere stappen ondernemen

November 9, 2021

Februari iets besteld

Februari iets besteld, was niet meer leverbaar. Mocht iets anders uit zoeken, met een bon.
Dit heb ik gedaan, weer niet leverbaar. Heb geld terug gevraagd, kreeg een ontzettend lange mail, dat ze hier niks aan konden doen en het lang zou duren tot ik me geld terug heb. Dat was de laatste mail die ik heb ontvangen. Er word helemaal niet meer gereageerd op me mails. Al een half jaar bezig..

August 30, 2021
Rated 1 out of 5 stars

ooit een huispak besteld nooit…

ooit een huispak besteld nooit ontvangen
en kreeg een mail dat het niet leverbaar meer zou zijn
ik heb gelijk gevraagt of ik mijn geld terug kon krijgen
en geen reactie meer
ík heb ondertussen al 10 mailtjes gestuurd
maar geen reactie !
nu over gegaan naar aangifte

AUB niet Bestellen hier
het is OPLICHTING!

August 17, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Maanden wacht ik al op mijn geld

Maanden wacht ik al op mijn geld.
Dit is inmiddels al mijn 4e review, waar ze meestal wel na een minuut op reageren.
Toen ik zei dat ik dezelfde avond mijn geld terug wilde, zeiden ze dat ik niet met eisen moet komen en normaal moet communiceren.
Het is echt diep en in en in triest.
Daarna wilden ze alleen met me communiceren op de email, waarna ik een afschrift kreeg dat mijn geld binnen 3 werkdagen terug zou komen op mijn rekening.
Echter nooit wat ontvangen, er komt dus nu ook echt een aangifte en een klacht bij KvK / Consumentenbond, of ik nu mijn geld teug krijg of niet.
Schandalig en ik hoop dat ze zichzelf nog in de ogen kunnen kijken.
Problemen hebben met je bedrijf is 1, maar liegen schiet bij mij het verkeerde keelgat in.
En nee moda muchacha die nu na 1 minuut reageren gaat, ik hoef jullie niet meer te spreken.
Zorg er maar eens voor dat het geld per direct terug komt op mijn rekening.
Een aangifte komt sowieso jullie kant op.

August 8, 2021

Teleurstellend en onbetrouwbaar bedrijf

Al maanden (sinds februari) bezig met mailen, messenger om mijn geld voor een huispak terug te krijgen die niet meer geleverd kon worden. Allemaal excuses en terugbetalingstermijnen doorgekregen. Nooit mijn geld terug gekregen en ze reageren nu nergens meer op. Ik ga de consumentenbond inschakelen en aangifte doen bij de politie. Blijkbaar lezen ze dit wel, dus over 5 dagen nog geen reactie? Dan ga ik bovenstaande acties uitvoeren.

August 3, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Je wordt opgelicht door dit nep…

Je wordt opgelicht door dit nep bedrijf. Maanden geleden kleding besteld voor € 59,97 en niks ontvangen de ene smoes na de andere en geld terug storten ho maar.
Vandaag weer een maitje gestuurd maar de domein naam bestaat niet meer. Dat zegt al genoeg.
Dan maar aangifte doen
Walgelijk zulke mensen

July 6, 2021

NIKS!!

NIKS!!
Niks ontvangen, Niks geen geld terug, Niks geen reactie (meer)!!!
Wat een oplichters zijn dit!!
Nog nooit zoiets slechts als dit mee gemaakt.
Een half jaar geleden al besteld.. beloven van alles en sturen zelfs een nep track en trace link.
Ik voel me echt zo opgelicht.
We moeten allemaal werken voor ons geld modamuchacha, schaam je!

July 6, 2021

Oplichters

Oplichters. Bestelling geplaatst, was niet op voorraad en kreeg een tegoed. Opnieuw besteld, weer niet leverbaar. Toen was het radio stilte. Klacht geplaatst en kreeg opeens contact! Zou worden opgelost als ik mijn klacht zou verwijderen, ik had er vertrouwen in dus dat heb ik gedaan. Nu is het nummer afgesloten en is er geen contact meer te krijgen met dit bedrijf. Geld weg, geen pakken. Waardeloos.

July 1, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Hoe een vervelende ervaring een super ervaring werdt!

In eerste instantie was mijn ervaring niet helemaal top, 3x een bestelling geplaatst maar telkens was het item niet meer leverbaar. Na heel wat mailen kreeg ik vandaag een appje van Anne, wat een super tof wijffie is dat!!! Ze had gezien dat het niet helemaal goed was verlopen en na wat over en weer appen heeft ze een item voor mij in bestelling geplaatst en kan ik het binnen een paar dagen verwachten! Ook in de kosten zijn we elkaar tegemoet gekomen ( en Anne meer dan ik )! Heel even kreeg ik mijn twijfels over deze site, maar zo’n service als deze kunnen nog veel anders sites van leren!!!! Dank je wel Anne!!

June 22, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Vervangend artikel wordt ook niet geleverd/ geen contact mogelijk

Ik heb eerder een vervangend artikel mogen uitzoeken, maar deze wordt net zogoed niet geleverd.
Ze roepen heel hard dat het geen oplichters zijn, maar na wéér een hele maand géén reactie begin ik de moed te veliezen..

Kan iemand mij vertellen wat de resultaten van de aangiftes zijn? Wellicht kunnen ze gebundeld worden.

June 20, 2021
Rated 2 out of 5 stars

Modemuchacha

Ik had eerst wat besteld maar nooit ontvangen. Na een email kreeg ik te horen dat het even niet echt soepel liep bij hun met de bestellingen. Ik heb netjes een tegoed bon gekregen voor het eerder bestelde bedrag. Hiermee opnieuw wat besteld en de service is nu prima 🥰 leuke kleding voor een leuke prijs 👍 maar helaas nadat ik met tegoed iets nieuws heb besteld heb ik nog steeds niks ontvangen. Ik heb nu toch wel mijn twijfels.

Waardeloos bedrijf. Dat kan ik nu met zekerheid zeggen!!!!

June 18, 2021

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look