NJ Automobiler AS Reviews

TrustScore 3 out of 5

2.9

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Hvis man kunne give 0 stjerner, ville jeg give det!! På hjemmesiden og på skiltet foran bygningen, står der 10-14 om søndagen. Vi ringer to gange om morgenen og stiller spørgsmål til en konkret... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi kan varmt anbefale NJ Automobiler - både hvad angår den imødekommende og behagelige service, men særdeles også for kvaliteten af biler ved salg. I søndags gik vi ind i butikken for første gang og b... See more

Rated 5 out of 5 stars

Min A4 quattro blev leveret overraskende flot, med en superb klargørelse der oversteg forventningerne. De polerede hele bilen og reparerede de småting der var. Steen er nede på jorden og grundig med... See more

Rated 1 out of 5 stars

jeg købte i december en Bil og betalte en masse penge og dette gik godt ....... som det eneste..... Der blev sat en GPS i bilen - hvor rammen først var forkert, så blev instrumentbrættet riset og... See more

Company details

1. Car Dealer

Information provided by various external sources

NJ Automobiler AS er synonymt med kvalitet, køreglæde og prima service. Hos os forhandles der alle typer af kvalitetsbiler, hvor køreglæden er i fokus. Både biler og kunder behandles som det mest dyrebare vi har, ud over vores engagerede og specialuddannede medarbejdere. Virksomheden blev etableret i 1992, og er i dag også Multibrand Service Værkted samt forhandler af brugte biler.

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Ydmyghed ville have klædt NJ

Jeg har læst om vældig gode oplevelser, men også vældig dårlige oplevelse hos NJ. Som udgangspunkt glæder det mig der er mange positive, men hæfter mig desværre ved de dårlige, hvori jeg desværre må sætte mit kryds!
Historien er som følgende........................
Jeg har en BMW cabriolet, som melder fejl i motor + har en dårlig hoppende gang ved lavere omdrejninger.
Efter lidt søgen ender jeg op hos NJ Automobiler, som efter måling, og gennemgang konkluderer bilen har dårlig olie som forårsager fejlmelding og dårlig gang. I tillæg bliver jeg orienteret om det muligvis kan være katalysatoren, hvilket vil koste i niveua af Dkk10.000
Olien, filter bliver udskiftet + småmaterialer, dette beløber sig til små DKK2000,-
Der går en kort periode, hvorefter bilen igen viser fejl i motor, samt hoppende gang. Straks herefter henvender jeg mig til NJ (høflig og hjælpsom betjening). De beholder bilen, for endnu engang at teste, samt gennemgang. Jeg får tilsendt tilbud, og indeholder som forventet ny katalysator, vanos ventil, samt diverse materiel. Lad os ikke holde os til nøjagtige tal, men blot konstatere det løber op i over DKK20.000:-)
Jeg vælger at "tænke" lidt over situationen, og indhenter herefter alternative priser. Herefter opdager jeg der er lidt difference, og kontakter NJ Automobiler, dette for at høre om prisen kan forhandles, hvilket senere viser sig ikke er være muligt.....heldigvis! Jeg får bilen undersøgt af andet værksted, hvilken overraskelse! Katalysatoren fejler ikke noget, vanos ventilen fejler ikke noget, næ det er blot magnetventilen "før vanos ventilen og katalysatoren", netop den som styrer nævnte! Ups, her sparede jeg pludselig mange penge!:-)
Jeg blev alligevel noget tvær....var det ikke fordi jeg fandt NJ en anelse dyr (eller måske blot er fedtet), eller NJ Automobiler havde gået ned pris i pris, så havde jeg blot fået det fixet!
Her stopper det ikke, for jeg tog kontakt til NJ per mail, og klagede min nød.
Klagen var med baggrund i manglende kompetence, det faktum at jeg har brugt DKK2000,- på unødvendigt olie skift (var ikke nødvendigt iht servicebog/køre computer), samt fejlen var reelt noget andet!
Så kom der skred i tingende, jeg blev kontaktet af "ansvarlig ledelse", og fik en lang smøre om jeg skulle have ladet bilen bliver ordnet af NJ, og de ville naturligvis have afmonteret katalysator osv, når det senere viste sig ikke at være fejlen. Jeg tænkte HØJT, og svarede det var en bunke sludder og vrøvl, alt bortforklaringer! Jeg måtte oplyse at det havde de ikke gjort med olien (viste sig jo at være unødvendigt, fejlen var blot en magnetventil). Hertil kom så en voldsom ophedet reaktion, at som over 50 årig så ville han som leder ikke finde sig i sådan et sprog (du vrøvler, en gang sludder), hvorefter jeg blot gentog han vrøvlede og kom med spekulationer om hvad de ville ha' gjort osv. Samtalen blev ganske kort herefter - arrogancen, stædighed, manglende selverkendelse var det primære fra NJ, hvorefter jeg pænt lukkede samtalen.
Jeg kan blot sige, det ville have klædt NJ at vise lidt ydmyghed, en lille "beklager" og almindelig kundepleje, måske krediteret olien, så ville det have været fixet - men nej, sådan skulle det ikke gå, desværre.

August 24, 2017
NJ Automobiler AS logo

Reply from NJ Automobiler AS

Jeg kan ikke lade være med at kommentere din henvendelse. Jeg syntes at vi i særdeleshed har opfyldt alle kriterier for god kundeservice, opfølgning samt løbende information til dig.
Du henvender dig til os fordi din bil skal have lavet service. Da du ikke oplyser hvilken service din bil skal have udført informere vi dig om hvordan man får adgang til denne info via bilens CBS system.
Det viser sig at bilen skal have skiftet bremsevæske. Du oplyser endvidere at motoren går ujævnt især ved lave omdrejninger og det må vi gerne kigge på når bilen er inde alligevel.
De 2000,- kr. som du oplyser er ikke kun for olieskift men også skift af bremsevæske.
Det konstateres ved test med vores originale BMW tester at der ligger fejl på katalysator/partikelfilter.
Vores teknikker henvender sig til dig for at give dig en forklaring på fejlen. Dårlig olie kan være årsagen.
Olien er meget sort og bilen har gået godt 15.000km siden sidste olieskift, så derfor anbefaler vi at skifte olie/filter til at starte med. I bliver enige om at du skal køre et stykke tid og hvis fejlen kommer tilbage må vi kigge på det igen.
Det er korrekt at vi oplyser en anslået pris på ca. 10.000,- kr. Prisen var anslået ud fra en gennemsnitlig reparationspris. Her laver vi desværre en fejl og det vil vi gerne beklage. Vi burde havet slået prisen op i vores reservedelskatalog og opgivet den helt nøjagtige pris. Dog skal det understreges at vi ved sidste besøg udarbejdede en nøjagtig pris som du ikke ønskede at gøre brug af.

Fejlen kommer så igen efter et stykke tid, vi får bilen ind igen og vi afgiver et tilbud på en reparation som vi mener der skal til for at fejlen udbedres. Du fravælger så at få udbedret fejlen hos os idet vi er for ”dyre” hvilket selvfølgelig er helt ok.
Du henvender dig så efterfølgende, da du har fået udbedret fejlen på andet værksted med info om at det kun var en ventil der skulle skiftes.
I en telefonisk dialog blev der talt med høj ryst, slynget beskyldninger ud og udtagelser blev sagt.
Til det er der kun at sige at vi er en professionel virksomhed der til daglig fører en konstruktiv dialog med vores kunder på et professionelt plan og med en god omgangstone.
Vi er faktisk rigtig kede af at vi ikke fik lov til at færdiggøre udbedringen af fejlen.
Til daglig udfører vi rigtigt mange reparationer og vores tekniker har arbejdet med BMW i mere end 40 år så der ligger en vis erfaring og kompetence bag. Dog kan vi alle fejle og hvis fejlen virkelig var en ventil så havde vi nok også klaret den….
Til slut jeg gerne beklage at vi tilsyneladende ikke har indfriet dine forventninger.

De bedste hilser
NJ Automobiler AS

Problemfri handel

Jeg har for nylig købt en brugt BMW 318i hos NJ Automobiler, hvor jeg hele vejen igennem blev betjent af Allan Kristiansen.
Drøftelserne om køb og vilkår blev klaret i god atmosfære og der blev problemfrit fulgt op på tryk og i handling.
Jeg har følt mig tryg, fair behandlet og godt tilpas under forløbet og jeg er sikker på, at jeg har fået leveret en kvalitetsbil.

March 29, 2017

Rigtig god oplevelse

Vi har netop solgt vores Seat mii til NJ automobiler, og havde en rigtig god oplevelse med det. Jakob virkede ærlig, og talte meget positivt om vores lille bil. Det var virkelig rart efter at have været hos en anden forhandler, der prøvede at snyde os, så det drev -sikke en stor forskel der kan være på bilforhandlere og den oplevelse, man går hjem med.
Vi vil helt afgjort gøre brug af NJ automobiler igen.

February 17, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Super oplevelse med første bilkøb

Anders Ankersen tog godt imod os da vi trådte ind hos forhandleren, lyttede til mit behov og budget og gav flere mulige tilbud i forskellige prisklasser.
Efter prøvekørsel og nøje overvejelser gav Anders et tilbud jeg ikke kunne sige nej til og jeg gik derfor derfra som bilejer.
Bilen er nu ved at blive shinet op og klargjort til levering efter kun 4 dage.
Jeg føler at jeg er i trygge hænder hos NJ automobiler og Anders som forhandler og vil gerne anbefale forhandleren til andre.

October 25, 2016
Rated 5 out of 5 stars

Håber ikke det sidste gang jeg har handlet hos NJ automobiler

Super profesionel sælger i form af Allan, alt var som aftalt ved afhentning af bilen, og håber bestemt ikke det er sidste gang jeg har købt bil der. Vil helt sikkert også bruge NJ automobiler ved service og reparationer. Kan varmt anbefales til alle, for følte virkelig kunden var i fokus, altså undertegnet, og det ikke kun drejede sig om og få en bil mere ud af forretningen.

Hilsen en meget tilfreds ny bilejer

Allan Hollegaard Sørensen🏎

September 16, 2016

Fantastisk oplevelse.

Hos NJ købte jeg en brugt Skoda Octavia via Allan Kristiansen.
Aldrig har jeg fået så god en behandling. Ved afhentning af bilen blev den gennemgået fra a-z og alle mine spørgsmål blev venligt besvaret.
Fik at vide da jeg kørte, at jeg til hver en tid var velkommen til at ringe el. henvende mig i forretningen.

Kan kun sige: Fantastisk oplevelse.

Anbefaler gerne.

Mvh Peter L. Christensen

September 15, 2016

Dejlig service!

Jeg købte en Audi A4 2.0 TDI af Kenneth, jeg var ude og prøve køre den mange gange for at være sikker på om det skulle være bilen. Ingen Press fra Kenneth, sådan noget sætter jeg stor pris på! Jeg kunne snakke til Kenneth som det var en kammerat og ikke en sælger. Så har ikke andet at sige end dejlig kunde service! ;)

May 18, 2016

Køb af ny bil

Jeg har netop købt en ny bil hos NJ Automobiler. Jeg så på bilen og prøve kørte den mandag, og den var allerede klar til levering tirsdag. Super handel med god service i særklasse fra sælgeren Jacob. I forhold til bytte pris var denne også bedre i forhold til VW´s bud. Jacob forstod at handle, således at jeg som kunde var tilfreds. Jeg kan kun anbefale NJ Automobiler til andre

April 27, 2016

Super god service

Vi har lige købt en bil fra NJ automobiler, og kan varmt anbefale dem. Servicen var god, og handlen forløb hurtigt og uden komplikationer. Jacob Højgaard var virkelig behagelig og professionel, det var en fornøjelse for os som førstegangs købere. Jacob var meget hjælpsom i hele forløbet hvilket gjorde os trygge :)

March 28, 2016
Rated 5 out of 5 stars

NJ Automobiler klarede det andre ikke kunne!

Min BMW X5, købt hos NJ for seks år siden, ville pludselig ikke starte. Da jeg bor upraktisk i forhold til NJ, bruger jeg normalt en lokal mekaniker. Han måtte give op over for elektronikken i BMW'en. Så prøvede jeg at ringe til NJ og fik Jakob N. Jabr i røret - jamen, han vidste øjeblikkeligt hvem jeg var og spurgte hyggeligt til min kone i hendes bil. Jeg var ved at tabe røret over at Jakob kunne huske en handel, der var gået som mange andre gode handeler - efter seks år! Det er jo én slags kvalitet.
Problemet med min bil blev løst på tre timer og til en pris, der lå meget under, hvad et mærkeværksted skulle have. Og det er jo en anden slags kvalitet, nemlig superkvalitet.

February 7, 2016
Rated 5 out of 5 stars

Vil til hver en tid anbefale NJ-automobiler!

Lige fra første gang jeg kontaktede NJ har jeg fået en fantastisk behandling.
Jeg købte en dejlig bil af Jacob og jeg vil i fremtiden købe biler her.
Jeg var tryg hele tiden og kunne hurtigt fornemme at der ikke var nogle mærkelige ting og sager igang ifht. usandheder mm. Tillidsfuldhed, engagement, ærlighed og åbenhed er klart nogle af de ord NJ skal have med fra mig.

January 11, 2016

Fantastisk oplevelse

Nu er det anden gang jeg køber bil gennem Nj-Automobiler, og det er en fornøjelse, og en fantastisk oplevelse hver gang.
Begge gange, har handlen været gennem Jacob Højgaard, og det er ikke sidste gang jeg handler med dem.
Købte en Golf 6 DSG, og den lever helt op til mine forventninger.
Musik afspilleren gik i stykker, fik en helt ny i, og 2 bilvask om undskyld.
De er virkelig gode i den forretning !!

December 27, 2015

Take a closer look