NJ Automobiler AS Reviews

TrustScore 3 out of 5

2.9

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Hvis man kunne give 0 stjerner, ville jeg give det!! På hjemmesiden og på skiltet foran bygningen, står der 10-14 om søndagen. Vi ringer to gange om morgenen og stiller spørgsmål til en konkret... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi kan varmt anbefale NJ Automobiler - både hvad angår den imødekommende og behagelige service, men særdeles også for kvaliteten af biler ved salg. I søndags gik vi ind i butikken for første gang og b... See more

Rated 5 out of 5 stars

Min A4 quattro blev leveret overraskende flot, med en superb klargørelse der oversteg forventningerne. De polerede hele bilen og reparerede de småting der var. Steen er nede på jorden og grundig med... See more

Rated 1 out of 5 stars

jeg købte i december en Bil og betalte en masse penge og dette gik godt ....... som det eneste..... Der blev sat en GPS i bilen - hvor rammen først var forkert, så blev instrumentbrættet riset og... See more

1. Car Dealer

Information provided by various external sources

NJ Automobiler AS er synonymt med kvalitet, køreglæde og prima service. Hos os forhandles der alle typer af kvalitetsbiler, hvor køreglæden er i fokus. Både biler og kunder behandles som det mest dyrebare vi har, ud over vores engagerede og specialuddannede medarbejdere. Virksomheden blev etableret i 1992, og er i dag også Multibrand Service Værkted samt forhandler af brugte biler.

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Perfekt

Tak til Allan - det har været en god oplevelse at handle hos NJ AUTO.
Meget seriøst og trygt og jeg vil gerne anbefale jer til andre.

March 15, 2014

Service i top

Jeg har lige købt bil hos NJ Automobiler, og jeg må sige at servicen var i top lige fra prøvekørslen til underskrevet slutseddel. Jeg kan klart anbefale at købe bil her.

March 2, 2014

Fantastisk service

Har lige smidt bilen af til service, og er blevet droppet i lufthavnen med et stort smil og ønske om en god ferie......Det kalder jeg service..

January 5, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Gensidig tillid er et kendetegn...

Jeg er kommet og har handlet hos N.J Automobiler gennem 20 år, og har altid følt mig godt behandlet. Chefen Jakob har gennem årene vist sig at være lidt hård, men retfærdig. Når man laver en aftale med Jakob, er en aftale en aftale. Den tillid er uvurderlig for mig som kunde. Hvis man selv er ærlig og til at stole på, er N.J Automobiler et fantastisk sted at handle....

January 5, 2014

Professionel

Jeg er den glade ejer af en Fiat Punto evo, som er købt - og ligeledes bliver serviceret hos NJ-auto.
Grunden til at jeg vælger at bruge min tid herinde på Trustpilot, tager udgangspunkt i specielt mit sidste servicebesøg hos NJ-auto, hvor jeg oplevede en fantastisk behandling fra værkføren - han lovede at holde mig orinteret om priser på evt. udskiftning af dele - som skulle skiftes eller repareres under 90.000km eftersynet.
Efterfølgende tilbød han lige at en af hans folk kunne køre mig til lufthavnen - for som han havde bemærket havde jeg jo en kuffert med...
Her følte jeg mig som kunde i centrum for bilhusets opmærksomhed - og det ligger jeg personligt stor vægt ...
Da jeg hentede min Fiat igen, lignede det en ny bil - vasket og strøjet ;0)
Så anbefalinger herfra .......

December 5, 2013
Rated 4 out of 5 stars

Ledelse lydhør over for kritik

Har købt bil hos NJ. Selve handlen var en god oplevelse. Der var efterfølgende usikkerhed om mundtlige "aftaler", som dog blev løst ved ihærdig dialog fra chefens side. Jeg tør på den baggrund godt anbefale andre at handle bil hos NJ.

October 29, 2013

Forståelse, punktlig og super serviceminded! - En fed oplevelse :D

Jeg er en kvinde på 23 år, som skulle bruge en bil til at transportere mig fra Helsingør til København på job. Jeg er en erfaren billist, som har kørt i flere forskellige lande, b.la. Canada og England i 6 og 9 måneders perioder! Bruger også bil på jobbet - hvor jeg nemt kan køre 300 km om natten! + plus jeg er mekaniker datter :)

Jeg har haft fornøjelsen af, at købe en lille smart gul Fiat Panda i september 2013!
Jeg skulle for første 'gang nogensinde' købe min helt egen bil! Dette blev hos NJ Automobiler! :)

Fra det øjeblik jeg fandt bilen på nettet til, at jeg sagde farvel og kørte væk fra Englandsvej, havde jeg en rigtig behagelig oplevelse af NJ Automobiler!

Jeg fik hurtig respons på mine mails og der var fuld forståelse for mine interesser og forbrug af min kommende bil, hvilket gjorde handlen meget lettere!

Min prøve køretur af bilen var herlig! Jeg fik præsenteret bilen og blev vejledet i funktioner og udstyr, en god gennemgang af bilens fejl og mangler samt en anbefalet rute til turen.

Handlen gik nemt og sælgeren var meget uddybende. Og der blev taget god tid til alle mine spørgsmål og behov, hvilket gjorde det virkelig rart at være i bygningen :)

Alt i alt!
- jeg fik en super finansiering
- en god forsikring
- de rigtige papirer og boner med
- mulighed for spørgsmål samt vejledning
- en super service og en meget behaglig sælger der forstod mit behov
- super hurtig levering af bilen / købt søndag og kunne afhente tirsdag morgen
- 6 måneder garanti og mulighed for ekstraudstyr etableret før afhentning.
- en flot ren og ny vasket bil

Personligt havde jeg en fantastisk oplevelse hos NJ Automobiler! De tog mig seriøst fra minuttet jeg sendte en mail ang. bilen til, at jeg kørte derfra med bilen. Det eneste minus var at bilen kunne godt have været blevet undervognsbehandlet som en del af prisen.

Men jeg kan kun varmt anbefale NJ Automobiler - især hvis man er en ung og uerfaren køber!

September 26, 2013

Udmærket firma

Jeg købte bil hos NJ , Allan Kristiansen , og fra mit venskab ,med både Dir. Jacob og Allan K , syntes jeg at det har været en positiv oplevelse, de har indtil videre overholdt alle aftaler og da bilen gik i stykker efter en uge , så var der ingen problemer med reparation på garanti . Så helt igennem ok.

September 20, 2013

En god oplevelse

Da jeg arbejder i Århus og bor i Frederikssund har jeg et stort årligt km forbrug. Derfor skifter jeg bil ca. hvert 1 1/2 år. Min nuværende BMW, der er købt brugt, fungerer bare.

En god oplevelse at handle bil med NJ Automobiler, også i forhold til indbytning af min "gamle" bil.

En enkelt fejl blev påtalt ved købet og den blev straks repareret.. Når jeg skal skifte næste gang vil jeg helt sikkert køre forbi NJ Automobiler først..

September 18, 2013
Rated 4 out of 5 stars

Få forstår vores fokus på detaljen - NJ Automobiler formår at hjælpe os hele vejen :-)

Vi har handlet bil med Jakob hos NJ Automobiler 2 gange, og begge gange er vi blevet mødt med en professionalisme, der ligger langt udover, hvad vi har mødt andre steder!
Vi lægger stor vægt på at selv den mindste detalje er i orden, da BMW'er jo ikke er helt billige. Efter at have besøgt flere andre bilforhandlere, vendte vi tilbage til NJ Automobiler, da vi føler os markant bedre behandlet og mødt her.
Vi havde nogle udfordringer med den første BMW, og her hjalp NJ Automobiler os fornuftigt igennem problemerne, med respekt for, at de driver en forretning. Vi giver ikke 5 stjerner, da der var en lille smule irritation forbundet med problemerne med vores første BMW, og vores nye BMW ikke stod helt 100%, da vi hentede den.
Vi har stadig vores første problem og værkstedsbesøg tilgode, så det kan vi ikke sige noget om endnu. Vi anbefaler NJ Automobiler til venner og bekendte, der påtænker at købe en brugt BMW.

September 11, 2013

Hold dig langt væk

Der blev sat en GPS i bilen - hvor rammen først var forkert, så blev instrumentbrættet riset og så virkede gps'en ikke - oven i det fik jeg ingen papirer med på denne - men blev så heldigvis mødt med hånlig arrogance da jeg skulle bruge disse papirer - fedt
Derefter havde de glemt at aktiverer knappen til bagagerummet, regn sensoren virkede ikke og lyset virker stadig ikke ……
I noget der må betegnes som umådelig stupiditet fra min side, valgte jeg efter en skade at få bragt bilen til NJ auto - FEJL!!! det tog dem 81 dage at rette en bule - men heldigvis blev jeg ved forespørgsel om bilen nogensinde blev færdig, igen mødt med deres fantastiske arrogance og dumsmarte kommentarer

June 7, 2013

Take a closer look