NJ Automobiler AS Reviews

TrustScore 3 out of 5

2.9

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Hvis man kunne give 0 stjerner, ville jeg give det!! På hjemmesiden og på skiltet foran bygningen, står der 10-14 om søndagen. Vi ringer to gange om morgenen og stiller spørgsmål til en konkret... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi kan varmt anbefale NJ Automobiler - både hvad angår den imødekommende og behagelige service, men særdeles også for kvaliteten af biler ved salg. I søndags gik vi ind i butikken for første gang og b... See more

Rated 5 out of 5 stars

Min A4 quattro blev leveret overraskende flot, med en superb klargørelse der oversteg forventningerne. De polerede hele bilen og reparerede de småting der var. Steen er nede på jorden og grundig med... See more

Rated 1 out of 5 stars

jeg købte i december en Bil og betalte en masse penge og dette gik godt ....... som det eneste..... Der blev sat en GPS i bilen - hvor rammen først var forkert, så blev instrumentbrættet riset og... See more

1. Car Dealer

Information provided by various external sources

NJ Automobiler AS er synonymt med kvalitet, køreglæde og prima service. Hos os forhandles der alle typer af kvalitetsbiler, hvor køreglæden er i fokus. Både biler og kunder behandles som det mest dyrebare vi har, ud over vores engagerede og specialuddannede medarbejdere. Virksomheden blev etableret i 1992, og er i dag også Multibrand Service Værkted samt forhandler af brugte biler.

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Endnu en bil fra NJ Automobiler A/S

Jeg har netop handlet en bil hos NJ Automobiler A/S med et smil. Servicen var god, og handlen forløb hurtigt og uden komplikationer. Dette ville også have været overraskende, da det er bil nr to, jeg køber af Jacob Højgaard, da jeg har fulgt med som kunde fra hans tidligere virksomhed Højgaard Automobiler.
Tonen er behagelig og professionel med et fint touch af humor. Jacob forstår at hjælpe ud fra kundens behov, og formår der igennem at give en personlig betjening.
Jacob er en lille stjerne i sig selv, og derfor lever NJ Automobiler A/S samlet set helt og aldeles op til at få fem.

December 26, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Uovertruffen kundepleje og sevice.

Jeg har længe hørt godt om NJ Automobiler, og kørte derfor forbi da jeg søgte ny bil. Her blev jeg mødt af af deres sælger Kenneth Hansen, som var meget proffesional, men også en rigtig hyggelig og venlig fyr.
Vi havde over flere uger en rigtig god dialog, og jeg fandt hurtigt et par biler jeg prøvede og kiggede nærmere på. Vi fandt sammen en rigtig god løsning på en Audi, som endte med en handel.
Jeg følte i hele forløbet intet press fra Kenneth eller NJ Auto, men god forståelse for mit behov og tålmodighed for mit valg.

Fantastisk opfølgning og sevice hele vejen igennem.

Jeg vil på det varmeste anbefale NJ Automobiler til alle andre som søger ny bil.

September 8, 2015
Rated 4 out of 5 stars

Generelt en god oplevelse

Fornuftige priser, fin forståelse af købers behov, god og behagelig servicering, aftaler overholdes og.... kaffe, der blev serveret (i de korte ventepauser) var god - tak for handlen! Kh. Peter

August 11, 2015

Favorabelt!

Tak for den tid og professionelle service I leverer.

Det har hver gang været en fornøjelse, at være i kontakt med jer. I er til forskel fra andre steder jeg har været i kontakt med, meget behjælpelige og ikke mindst ydmyge i forhold til spørgsmål, ønsker og behov. Jeg har netop korresponderet en del frem og tilbage med jer, og senest i dag med Kenneth Hansen, som har vejledt mig grundigt i sammenligningen af forskellige biler. Jeg har oplevet venlighed, forståelse og ærlighed, hvilket er ret prisværdigt for mig, som kunde. Status på nuværende tidspunkt er, at Kenneth leder efter bilen, der matcher mine behov og ønsker. Jeg har stor tiltro til ham og den øvrige virksomhedsstab - og vil i samme anledning takke jer mange gange for jeres tålmodighed og tid til mine mange spørgsmål.
Kan blot tilføje, at NJ Automobiler efter min oplevelse er at foretrække, der leveres virkelig en favorabel service.

August 6, 2015
Rated 1 out of 5 stars

Hold Jer langt væk fra den forhandler

De var virkelige flinke og hjælpsomme indtil der kom problemer med min bil købt hos dem. Måtte igennem en sag med FDM for at få dækket garanti reparationer som var oplagte. Yderst ubehagelig mennesker.

August 3, 2015
NJ Automobiler AS logo

Reply from NJ Automobiler AS

Kære Flemming.
Vi er kede af at du ser sådan på det. Lad os lige ridse forløbet op for at undgå misforståelser fremadrettet. Første gang du henvender dig meldes der om en raslen fra motoren. Vi konstaterer at kædestrammeren er slap og udskifter derfor denne samt ventildækselpakning på garantien. For at yde den bedste og mest professionelle service laver vi en udvidet garanti på knastakselen da vores tekniker ikke mener at den er fejlbehæftet og at det påpegede udelukkende skyldes almindelig slidtage. Da du henvender dig anden gang oplyser du at den "mangler" kølervæske eller ikke er luftet ordentlig ud. Her finder vi ingen fejl og mangler. Din sidste henvendelse skyldes at du har fået lavet en test fra FDM der hentyder til at "overfladen på knastakslen ikke er glatte som de normalt er på en IKKE slidt knastaksel". Endvidere nævnes at der er unormal støj fra aircondition. En fejl som vi ikke før har fået oplyst eller selv har konstateret. Da denne fejl på aircondition er opstået 2 mdr. efter garantiens udløb altså den 10/4-2015 kan vi derfor ikke udbedre fejlen på garantien.

Rated 5 out of 5 stars

Kundepleje der vil noget.

Efter telefonisk kontakt og et par emails med Sælgeren Kenneth Hansen tog sønnen og jeg et kig på og en kort prøvetur i bilen jeg havde haft øje på et par dage. Lidt hyggesnak og en kop kaffe senere blev der skrevet slutseddel og vi lettede anker og returnerede til Jylland, da der manglede et par småting i.f.m. klargøring. Kenneth holdt mig orienteret om forløbet og meldte den klar en torsdag eftermiddag. fly bestilt til frdg. morgen. Kenneth stod klar i Kastrup med standsmæssig transport til firmaet. Så var der bytte af nøgler og penge og alle så ud til at være glade. det krævede lige lidt tilvænning at skifte fra manuelt til "dame gear" men det funker bare. Både sælger og værksted fortjener ros venlig og hurtig service. 5 Stjerner er her fuldt berettiget. v.h. Anders

April 27, 2015

Flotte biler - god service

Nj er stedet som gør brugtbils-branchen til skamme. Her fik vi superærlig og reel service i valget af bil, og først og fremmest stor tålmodighed i udvælgelsesprocessen. Bilen leveret til tiden, småting lavet som aftalt. Sidst og ikke mindst er bilerne præsenteret rigtig flot og indbydende, det kunne andre forhandlere lære end del af.

January 28, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Kanon service og et godt forløb - med et fedt resultat.

Til at starte med, vil jeg klart anbefale NJ Automobiler.
Startede med at kigge på en VW Golf GTD ved NJ, men da jeg tager kontakt til dem, var den de havde i udstillingen desværre solgt. Men Jakob var hurtig til at sige, at de kunne importere en ny fra Tyskland. Jeg fik nogle forskellige hjemmesider, hvor jeg kunne kigge lidt efter nogle flere Golf GTD. Jeg plukkede en 2-3 stykker ud, som jeg fik priser på. Efter jeg havde valgt den rigtige, tog Allan sig af hele forløbet til punkt og prikke. Jeg fik lige præcis den jeg gerne ville have! (-: Jeg var blevet informeret om, på forhånd, at bilen havde to små stenslag på forhjelmen, men da dagen kom, hvor jeg skulle hente bilen, kunne jeg ikke finde de to stenslag. Dette skyldes så, at de var for store til, hvad der kunne accepteres af NJ automobiler, og de havde derfor malet hele hjelmen om. Dette til min store tilfredshed! (-:
Efter jeg havde haft bilen i et par dage opdagede jeg, at navigationen og bakkamaraet ikke virkede. Jeg tog derfor kontakt til NJ, hvor vi aftalte, at jeg kørte til et værksted i min hjemby Horsens i stedet for at køre den lange vej til Kastrup. Det kostede en ny antenne til navigationen og bakkamaraet blev aktiveret i bilens computer. Der lød en regning på et par tusind, som NJ betalte med et smil. Alt i alt har jeg fået min drømme bil, hvor alt bare spiller! (-:

Kan kun anbefales.

December 18, 2014
Rated 5 out of 5 stars

God Service og Gensidig Tillid.

Havde glæden af at købe brugt bil af sælger Allan Kristensen hos NJ-Automobiler AS. Han var fra dag ét meget professionel og hjælpsom i hele forløbet hvilket gjorde os meget trygge. Kan på det varmeste anbefale NJ-Automobiler, vi ville gøre det igen.

December 8, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft min bmw hos nj automobiler to gange, begge gange har jeg følt mig godt og fair behandlet. Steen og jeg har haft en god dialog undervejs med hvilke reparationer der var nødvendige og hvorfor, ydermere har servicen været i top og man er kommet derfra med et positivt indtryk.

December 2, 2014

Service i særklasse

Jeg havde fået smadret ruden på min bil, jeg ringede og talte med Steen fra værkstedet, hvor jeg en halv time efter havde afleveret bilen fået en lånebil, og fået oprettet en sag til min forsikring. Steen leverede en Service i særklasse, alt forløb hurtigt og fejlfrit.
Kæmpe anbefalinger herfra,
Rasmus

November 3, 2014

Ekstraordinært!

Mit bekendtskab med NJ-Automobiler startede ud med en forespørgsel på en VW Scirocco, som blev besvaret af ejeren selv, Jakob, der pænt fik vedhæftet en udregning på en månedlig ydelse, der viste sig at være for dyr for mig. - Jakob kunne her have valgt ikke at gøre mere ud af situationen, men valgte i stedet at skrive tilbage til mig, om vi skulle finde noget andet til mig, som kunne lande på en lavere månedlig ydelse.

Jeg fik set at de også for nyligt havde fået en VW Golf V GTI ind, som jeg så forespurgte på i stedet. - Jakob gav mig igen en udregning, og sagde at jeg selvfølgelig var velkommen til at komme og se den.

Da jeg et par dage senere, for første gang trådte ind af døren hos NJ-Automobiler, blev jeg mødt af Jakob selv, som venligt tog i mod. - Ligeledes var tonen og jargonen god, da vi talte om, og så på bilen. - Jakob spurgte endda pænt da telefonen ringede, om han måtte have lov at besvare den, mens jeg selv var i gang med at få et indtryk af bilen indvendigt.

Efter snak frem og tilbage, blev vi enige om en handel, hvor Jakob igen trådte i karakter overfor finansieringsselskabet og fik trumfet en længere løbetid igennem til mig. - Jakobs eneste sælger på arbejde den pågældende søndag, var ligeledes hjælpsom da der skulle findes en rubrik i indtastningen af oplysningerne.
Jeg fik 4 vinterdæk efter eget valg til en god pris medregnet i det samlede beløb, og det blev skrevet med på købsaftalen, at et plastikskjold til bagrude viskeren manglede, så det kunne blive monteret efterfølgende.

Jeg har hentet bilen dags dato, og alt var klargjort som aftalt, Jakob havde dog ringet inden min ankomst og sagt at VW ikke kunne nå at levere plastskjoldet, samt en motor til elektronisk blæserspjæld, men at vi kunne booke en tid igennem Kundechef, Steen, når det passer mig at komme forbi igen, for at få det klaret. - Hvilket jeg på ingen måde betvivler efter Jakobs væremåde igennem hele salget. - Samt den 6 måneders fulde garanti han har skrevet med i købsaftalen.

Da vi skulle køre bilen ud og fjernede papirs underlaget ved måtterne, så vi at der ingen måtter var. - Straks fandt Jakob et sæt helt nye, som blev smidt i uden beregning, nu vi skal til at gå nogle kolde og beskidte måneder i møde.

Alt i alt fortjener NJ-Automobiler 5/5 stjerner for deres professionalisme hele vejen igennem, som jeg ikke har været tilnærmelsesvis tæt på hos de andre forhandlere jeg var forbi.

- Niclas Lemvig

October 23, 2014

Super god salgsservice

Det var en utrolig behagelig tone, der mødte os, da vi besøgte NJ Automobiler. Sælgeren var meget reel, yderst dygtig og kompetent, og vi følte virkelig, at vi var i gode hænder. På intet tidspunkt oplevede vi, at sælgeren bare ville sælge os en bil for egen vinding -vores behov var i centrum hele tiden.

September 16, 2014

Hurtig og smidig handel!

Jeg kom til N.J. Automobiler for at prøve en Skoda Superb de havde til salg. Da havde jeg ikke hørt om dem før, men Allan tog godt imod og jeg fik prøvet bilen. Desværre havde den manuelt gear, og jeg var på udkig efter en med auto, så med Allans hjælp fandt vi i fællesskab en bil i Tyskland som var lige i øjet. Allan klarede kontakten til Tyskland og alt andet i forbindelse med importen til UG! Min brugte bil kom som en del af handlen, og den blev taget ind med en fejl på ESP'en uden problemer. Allan havde endda slet ikke set den indvendigt, kun flygtigt udefra- det er tillid!

Jeg vil varmt anbefale N.J. Automobiler til alle. Selv hvis de ikke har den helt rigtige bil på lager, klares det også.

June 14, 2014

Elendig service

Super flink sælger indtil slutsedlen var underskrevet. Derefter kunne man kigge langt efter servicen. Ikke et sted jeg vil anbefale, og har ikke været der siden!

April 23, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Stor ros til medarbejderne og ejeren, kunden er i centrum hele vejen

Jeg vil gerne give en stor ros til NJ Automobiler på Amager. Stedet udstråler en behagelig og tryg atmosfære.
Jeg følte mig igennem hele forløbet som ”Kunden i centrum” og at min BMW blev serviceret på bedst tænkelig måde. Jeg var tryg ved at overlade bilen i deres varetægt.
Min bil var på værkstedet i 10 dage pga. en parkeringsskade, hvor værkstedet stillede en bil til rådighed for mig i reparationstiden. Steen er en utrolig behagelig person, der på en god måde løbende har holdt mig orienteret i forløbet. Selvom taksator ikke satte de bedste betingelser op for reparationen, var Steen min garant for at min bil blev repareret på bedst tænkelig måde.
Mens jeg ventede på at få udleveret min bil, gik jeg rundt i deres salgslokale og kikkede på de udstillede biler. Jeg nåede at snakke både med deres sælger Allan og ejeren Jakob, som begge gav sig tid til en snak, velvidende at jeg ”bare” gik rundt og ventede på min bil og ikke skulle købe her og nu. De fik mig til at føle mig meget velkommen i butikken.
Det var en god og hyggelig oplevelse at få sin bil repareret, indskrivning/udleveringen af bilen og ventetiden ude hos NJ Automobiler.

April 10, 2014

Take a closer look