Nyfillerupsavvaerk Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Nem handel omkring terrassebrædder til højbede. Først ringede jeg derud og talte med dem, og få timer senere kørte jeg ud og afhentede en stak høvlede brædder, som de hjælp med at få på traileren. Fin... See more

Rated 1 out of 5 stars

Virkelig dårlig kundeservice!! Pas på!!! Savværket levere vådt træ, som ved levering er skævt samt vrider og på ingen måde kan bruges. Det kan de i mail godt anderkende og vil gerne tage tr... See more

Company replied

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 1 week

All reviews

12 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

Forsinkelse og svær start, men der blev rettet flot op på det

Jeg startede med en meget frustrerende oplevelse vedrørende min ordre (sagsnr. 22550), som var forudbetalt, men blev forsinket uden nogen form for kommunikation eller svar på mine henvendelser op til en planlagt bygge-weekend.

Efterfølgende har savværket dog taget fuldt ansvar. Vi har nu modtaget størstedelen af ordren, og resten bliver leveret i denne uge. Desuden har de givet os en kompensation for den tabte weekend og det besvær, forsinkelsen medførte.

Kommunikationen undervejs kunne have været bedre i starten, men jeg sætter stor pris på, at de i den grad har handlet og rettet op på fejlen i sidste ende. Det har været en fair og ordentlig løsning.

May 26, 2026

Fin handel

Fin handel. Informativ og velfungerende hjemmeside - bestilte 2 højbede. Ved afhentning på savværket blev træet placeret på vores trailer. og det var intet problem at tilkøbe spændstænger og grundmursplader. Fin handel og god service.

April 11, 2026
Rated 3 out of 5 stars

Får vi vores varer?

Efter at have haft meget svært ved at få svar både på mail og telefon, samt at ikke alt blev leveret ved første levering er vi nu endt med at have fået alt og kvalitet ser ok ud.

March 29, 2026

Reply from Nyfillerupsavvaerk

Hej Thor, Jeg er ked af, hvis du føler dig snydt. lad mig først understrege, at vi snyder ikke nogen. det er en reel forretning, som vi driver.
Jeg har prøvet at finde din ordre, men kan ikke se den i vores system, hverken i vores webshop, eller at der skulle være sendt e-mail. Du må meget gerne sende os dokumentation i form af din ordrebekræftelse/kvittering fra systemet, og evt. hævninger fra din bank, så skal vi nok komme til bunds i sagen. Men det forklarer nok også hvorfor du ikke har hørt fra os. vi vil meget gerne producerer din ordre, som en mere ibland alle de andre højbede, vi er i fuld gang med at få gjort klar.
jeg ser frem til at høre fra dig.

Med Venlig Hilsen

Direktør.

Tak oplysningerne, omkring ordren, jeg kan se, at det er rigtigt, jeg må beklage, at du ikke har kunnet komme igennem til os, det betyder dog ikke, du ricikerer at miste dine penge. jeg var rundt og se i produktionen, og den er: Pakket og klar til tur på onsdag mod kbh. Vi giver nærmere besked om leverings tidspunkt, og om det bliver torsdag, afhængigt af om der er køretid til alle stop på turen på dag 1.
jeg ser frem til at kunne få dem leveret hos jer, og beklager forsinkelsen.

Med Venlig hilsen

God kundeservice

God kundeservice - venlige og hjælpsomme.
De læssede også brædderne på traileren og fastgjorde dem. Fuld tilfredshed herfra.

March 27, 2026

Kan varmt anbefales

Jeg har bestilt flere gange. De er super søde, virkelig god kvalitet, levere til tiden og har ovenikøbet gode priser. Kan varmt anbefales.

March 26, 2026

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice, svarer ikke på mails og kan aldrig fanges på telefonen. Afgav en specialordre som de kom med en fin pris på. Venter stadig på at få det leveret. Har heldigvis ikke betalt for det, så finder et andet sted at bestille det ønskede. Kan ikke anbefale nogen at handle hos Ny Fillerup.

November 15, 2025

Reply from Nyfillerupsavvaerk

Hej Karina Jeg er ked af din oplevelse her, givet, så er der ting der kunne være håndteret bedre i denne sag, Det gør indtryk, når en sag en gang imellem falder imellem 2 stole, jeg ved jo at i den enden ende sidder nogle mennesker, der er skuffede, til trods for at vi lægger mange timer i arbejdet. Jeg er ked af, at du ikke vil modtage træet, der stort set er færdigt, men jeg ønsker dig held og lykke med at komme i mål med projektet.
med venlig hilsen

Elendig service!

Elendig service!
Jeg har nu ventet på mine ordre der skulle leveres den 21/7, og den er forsat ikke leveret.
De lover og lover, men overholder på ingen måde det aftalte. På intet tidspunkt har de ringet eller skrevet til mig og fortalt om disse "forsinkelser", det er mig der ringe op på hver af det lovet leveringsdage (som der nu har været 4-5 stykker af).
Dette er nok en af de værste oplevelser jeg af været udsat for. Rolf tillod sig sågar at ringe af mig i telefonen da jeg i dag (dagen før han i sidste uge lovet mig levering). Det eneste han hele tiden sagde var at hvis jeg ville annullere min ordre var det fint, men jeg har ventet 20 uger(!) på noget som skulle tage lovet 10 uger, er under alt kritik.
Nu lovede han mig så det ville blive leveret i næste uge og det må jeg indrømme, det tror jeg heller ikke de overholder, da de sikkert bare sælger mit træ til en anden...

Jeg vil på ingen måde anbefalde dette sted, da de ikke har styr på deres service, er forvirret når man ringe, selvom man har snakket med dem timen for enden. De ringer aldrig tilbage til en som lovet og på intet tidspunkt har de beklaget over den forlænget leverings tid.

September 3, 2025

Meget hurtig ekspedition

Meget hurtig ekspedition!
Vi har nu for 2. gang bestilt højbede her, og vi er meget tilfredse med resultatet. Desuden var det en meget positiv oplevelse, at de blev klar til afhentning hele 9 dage før forventet, så vi kunne få dem samlet og sat på plads i haven tidligere end forventet. Super service. Klar anbefaling herfra.

April 10, 2024

Virkelig dårlig kundeservice!!

Virkelig dårlig kundeservice!!

Pas på!!!

Savværket levere vådt træ, som ved levering er skævt samt vrider og på ingen måde kan bruges. Det kan de i mail godt anderkende og vil gerne tage træet retur. Men efter tilbagelevering vil nyfillerup savværk ikke betale fuldt beløb retur selvom de har oplyst det i tidligere mail.
De laver deres egen beregning efter at have bekræftet skriftlig returneringen af alt træ.

De bekræfter skriftligt at træet var vådt da det skulle have været tørret i flere måneder mere. Men vil stadig ikke betale pengene tilbage.

PAS PÅ - De overholder ikke aftalerne

October 26, 2021

Reply from Nyfillerupsavvaerk

Hej Lars Halgreen. Vi er naturligvis kede af når det en gang imellem sker, at en kunde ikke er tilfreds med de leverede varer. Og det gælder også her. Vi tilbage betalte et beløb svarede til de lister som ikke have været monteret og trods nedenstående. Men når man, som du har beskrevet her, ved modtagekontrollen har konstateret at træet ikke har levet tilfredsstillende op til specifikationen, kan det undre at man til dels har monteret noget af det og at man lader det ligge udenfor i omkring 3 måneder inden man retter henvendelse. Ved returneringen kan vi konstatere at træet imod vores forventning overhovedet ikke har været opbevaret forsvarligt. Vores politik er klar og ikke anderledes end i andre butikker, vi har efter vores opfattelse strakt os langt for at imødegå din henvendelse, idet et af vores kriterier er at en reklamation skal være rettidig og tilbageleveret i samme stand. Ingen af kriterierne var opfyldt. Vi tilbød at tage sagen videre, men du ikke ønskede dette. Vi valgte alligevel dengang at godtgøre returneringen. Hvis du ønsker sagen taget op kan du sende os en mail på: info@nyfillerupssavvaerk.dk, så sørger vi for at det kommer videre.
M.v.h. Ny Fillerup Savværk

Virkelig dårlig kunde service

Virkelig dårlig kunde service. 9 uger hvor de har haft martriale liggendec - men ikke udført opgave....😱😱😱 har opgivet og hentet materiale. 😢😱

Afleverede 5 brædder der skulle laves til stave. Det har de gjort før- det tog 4 dage.🙂
Efter 14 dage ringede jeg og fik at vide de ville ordne det næste uge.
Efter 6 uger ringer jeg igen har intet hørt ..... fra dem. Her aftaler jeg at de vil ringe til mig hvis de ikke kan nå det. Høre intet. Efter 9 uger henter jeg mine fem brædder. Ked af at opleve at være en lille ubetydelig kunde. Der ikke er værd at kontakte eller sige den ordre kan vi ikke tage.

June 15, 2021

Reply from Nyfillerupsavvaerk

Hej Gitta. Vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse. Som allerede fortalt da du aflevere brædderne var vi booket op og ville tage dem så hurtigt som vi kunne. Det er selvfølgelig træls, at der ikke blev en mulighed for det. Det er bestemt ikke fordi at du er en lille kunde, dem har vi rigtig mange af og synes at det er dejligt. Under situationen med Covid har vi desværre været meget presset det sidste stykke tid. Vi håber at du finder en løsning.

Rated 2 out of 5 stars

De skal holdes i ørene...

Vi bestilte to store højbede i Lærk med 14 dages levering. Efter 15 dage ringer jeg til dem (da jeg havde hørt de skal holdes til ilden), Karina vidste ikke noget men troede måske jeg var blevet fanget lige da de satte leveringestiden op til 3 uger. Det var alligevel fortsat Frost så jeg jeg gav dem en uge mere. Den 28 april 3 uger efter bestilling ringer jeg igen. Karina ved intet, men jeg får nummeret på Rolf, som virker til at der ikke er helt vildt meget styr på tingene. Han siger bl.a der er frist den 28 april, det er... I dag, måtte jeg svare. Jamen jeg kan godt have dem klar i eftermiddag. Det var helt tydeligt at de slet ikke var lavet eller igang. 2 min efter ringer han og siger han kun har Douglas. Fint med os. Varen var klar da vi kom for at hente, men servicen har godt nok være mangelfuld. Nu håber jeg bare bedene er som forventet, når vi samler dem.

April 28, 2021

Take a closer look