Jeg startede med en meget frustrerende oplevelse vedrørende min ordre (sagsnr. 22550), som var forudbetalt, men blev forsinket uden nogen form for kommunikation eller svar på mine henvendelser op... See more
See what reviewers are saying
Nem handel omkring terrassebrædder til højbede. Først ringede jeg derud og talte med dem, og få timer senere kørte jeg ud og afhentede en stak høvlede brædder, som de hjælp med at få på traileren. Fin... See more
Virkelig dårlig kundeservice!! Pas på!!! Savværket levere vådt træ, som ved levering er skævt samt vrider og på ingen måde kan bruges. Det kan de i mail godt anderkende og vil gerne tage tr... See more
Company replied
Fin handel. Informativ og velfungerende hjemmeside - bestilte 2 højbede. Ved afhentning på savværket blev træet placeret på vores trailer. og det var intet problem at tilkøbe spændstænger og grundmurs... See more
No recent history of asking for reviews
Replied to 50% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Rigtig god service
Rigtig god service og sødt personale, som gav sig tid til at tegne, fortælle og forklare så selv en (mig) uden erfaring indenfor træ kunne forstå det 😊
Jeg fik hvad jeg skulle bruge af lister til mit hus og er glad for resultatet.
Rigtig dårlig oplevelse
Rigtig dårlig oplevelse, efter at have sendt udførlig tegning som jeg blev bedt om fik jeg et tilbud tilbage som var totalt ubrugeligt. Jeg har skrevet og ringede og lagde beskeder mange gange, men blev fustændlig ignoreret. Den dårligste service jeg nogensinde har oplevet.....
For sen levering, dårlig udført arbejde og ingen service.
Opsummering:
For sen levering af 30 højbede, hvilket vi ikke bliver orienteret om. Levering af brædder, der ikke er med vinkelrette ender. Manglede forstående og service ved efterfølgende reklamation.
SAG:
Bestilte 30 højbede til et urbant fælleshave-projekt. Der blev aftalt senest levering tidspunkt, så vi kunne indkalde til fællesarbejdsdag, hvor de kunne samles og opstilles. Op til leveringen prøvede jeg at kontakte savværket for at høre om det blev leveret som forventet - intet svar. Dernæst kontaktede jeg den vognmand, der stod på tilbuddet som fragtmand. Han havde ikke nogen kørsel for Ny Fillerup Savværk den dag vi skulle have leveret. På dagen prøver jeg flere gange at komme i kontakt med savværket uden held. Fredag aften, hvor de skulle leveres aflyser vi arbejdsdagen, da det vi ikke har fået leveret. Kl 21:05 ringer Rolf Persson, Ny Fillerup Savværk, og oplyser at de ikke kan levere på dagen, men kan komme dagen efter, hvis vi kan skaffe folk til at løfte dem af deres trailer. Vi takker naturligvis nej til dette, da vores forberedelser er aflyst.
Højbedene afleveres nogle dage efter og ve indkalder til arbejdsdag. Når vi samler dem, viser det sig at brædderne er dårligt skåret og ikke retvinklet i enderne, hvilket gør det svært at lave pæne højbede med lige kanter og hjørner. Vi kontakter Ny Fillerup Savværk og forestår et afslag i prisen som kompensation samt den sene levering samt det dårlige produkt. Svaret lyser, at de normalt vil tilbyde at komme og rette sådanne forhold. Dette er ikke muligt, da de er taget i brug. Dertil kan jeg ikke regne ud, hvordan man kan rette et bræt op og bevare den længde man har betalt for.
Vi skriver lidt frem om tilbage hen over sommerferie, og efter lidt tid kommer der en inkasso-varsling på de resterende betaling. Vi har forudbetalt det der blev krævet af os. Jeg skriver at de ikke kan tillade sig dette, da vi en åben reklamation og ikke er enige om det beløb vi skal betale. de tilbyder "at vise vores gode vilje" og komme og korte dem op* på stedet, hvis vi gjorde det klar og leverede strøm. Vi har takket nej, og lukket sagen.
*I deres web-kontakt kavde jeg bedt om tilbud på højbed i størrelsen 2x1,2m. Deres standard er 3x1,2m og dette fremgår også at tilbuddet som jeg ved fejl har accepteret.
Vi kan ikke anbefale Ny Fillerup Savværk ApS på nogen måde.
Anders
Ø-Haven, Aarhus
Vil på ingen måde anbefale dette firma…
Vil på ingen måde anbefale dette firma til andre! De sætter en pris, men sætter den pludselig op når man kommer og henter sine varer.

Reply from Nyfillerupsavvaerk
Elendig forretning
Vi bestilte i juni 2016 to egetræs planker ved Rolf, og fik rigtig god betjening her. Vi fik lovning på at plankerne ville være færdige d. 20. August 2016. Et par dage før datoen, blev vi ringet op med beskeden at de ikke kunne nå at blive færdige pga en maskine der var gået i stykker. Da vi efter nogle uger ringede for at høre hvordan det stod til med maskinen fik vi svaret at der ikke var sket noget. Damen i telefonen begyndte at give samvittigheds svar såsom at de jo var nødt til at fyre folk og at andre mennesker også ventede så jeg måtte jo kunne forstå. Til sidst i samtalen lovede hun at ringe ligeså snart delene til maskinen kom. Nogle uger efter ringede vi igen. Samme svar. Hun lovede endbu en gang at ringe. Efter intet svar ringede jeg igen i starten af november 2016. Hvor jeg fik af vide at "de står klar til produktion, i kan hente dem d. 12. November". Her kom hende jeg talte med og jeg op og skændes. Jeg fortalte hende stille og roligt at jeg var interesseret i rabat da vi havde ventet så længe og ikke havde fået det vi var blevet lovet. Så gik hun i forsvars position og begyndte igen med at sige at hun var nødt til at fyre folk og hun synes ikke det var rart at sidde ved telefonen og snakke med sådan nogle som mig. Jeg fortalte hvor utilfreds jeg var med deres service og det resulterede i at hun blev helt vildt sur og ville afbestille min bestilling. Det sagde jeg så nej til og sagde at vi ville hente det d. 12. På dagen ringede vi dem op for at tjekke at det nu kunne være rigtigt det var klar. Der får vi af vide af Rolf at han har mistet en af plankerne.... han lover at ringe tilbage når han lige havde været ovre og lede igen. Han ringer selvfølgelig ikke tilbage. Ugen efter ringer vi dem op, hvor jeg snakker med damen igen, som intet ved om de plankers forsvinden. Hun siger dog hun lige skal tjekke og vil ringe tilbage. 10 min over deres lukketid har hun ikke ringet og jeg ringer derfor op igen. Får fat i hende hvor hun fortæller mig at han er gået i gang med en anden planke. En vi ikke har set eller godkendt til at være vores bord... derpå afbestiller vi ordren. Med meget sure miner! Det er simpelthen for dårligt!
Useriøs firma
Har nu 2 gange inden for 1 1/2 år bestilt varer ved Ny Fillerup savværk. 1. gang hørte vi aldrig fra ejer igen omkring det bestilte, selvom der blev rykket pr mail.
2. gang mødte vi op personligt og forvventede herved at de bestilte varer og vi som kunder blev taget seriøse, vi blev lovet en pris inden for to dage, men fik ikke svar. Vi kontakte igen firmaet og fik fat i "sekretær" hun kunne godt se vi havde bestilt, men nej det var ikke det bestilte men det som vi bestilte 1. gang. så alt det vi havde aftalt med ejer var ikke skrevet ind i computer, eller registreret
Har aldrig før oplevet ringere service og mangel på kundepleje såskal man bruge tømmer så er det ikke her du finder det
Useriøs firma, undlad at handle med dem.
Efter jeg utallige henvendelser om køb af deres produkter har jeg opgivet dette firma.
Firmaet svare efter 14 dage på min første henvendelse men havde tilsyneladende misforstået mig. Derfor sendte en ny mail som blev besvaret efter 3 uger, men igen blev der svaret på andet end jeg havde spurgt om.
Sendte endnu en mail som er blevet læst men endnu ikke besvaret. Jeg ved ikke hvor svært det kan være da jeg spurgte på prisen på 3 højbede med siddekant og murplade samt 6 ekstra hjørnestolper.
Det firma er simpelthen for useriøst.
Hvordan vil det ikke gå hvis det skulle vise sig at der var noget galt med med varen.
Urimelig kundebehandling og uansvarlig virksomhedsadfærd
Efter godkendt tilbud fra Ny Fillerup Savværk ApS vedrørende levering af lærk terrassebrædder og facadebeklædning mm. Iværksættes ordren den 1. september 2014, med derudover udestående 40% betaling til ordren den 5. september 2014, som følge af Ny Fillerup Savværks salgs- og leveringsbetingelser, om sikkerhedsstillelse for ordrebehandling.
Ny Fillerup Savværk garantere levering for specialprodukter inden 6-8 uger. Efter 8 uger overskrides deadline for levering, hvormed der gentagende gange i den efterfølgende periode tages kontakt til virksomheden for at rykke for ordren, hvor de ved hver henvendelse stiller i udsigt om snarlig levering, hvilket gang på gange ikke overholdes. Efter aftale om levering inden vinterferien uge 7/2015, hvilket Ny Fillerup Savværk igen ikke ønsker at overholde, gøres der opmærksom på at de absolut senest skal leverer ordren inden uge 16/2015. Med baggrund i de foregående brudte aftaler om levering, tages der mere ihærdig proaktiv henvendelse til Ny Fillerup Savværk, for at sikre overholdelse af aftalte leveringstidspunkt, eftersom der er bestilt mandskab til den pågældende uge, hvormed ordren/materialerne fra Ny Fillerup Savværk skal benyttes. I perioden op mod deadline for levering, viser det sig dog ikke muligt at skabe kontakt til Ny Fillerup Savværk, trods et utal af forgæves telefonopkald, samt ubesvarede emails, telefonsvarebeskeder, beskeder til bogholderiet, og sågar sms og facebookbeskeder. Det lykkes dog pludselig at komme igennem på telefon til Ny Fillerup Savværk, ved et enkelt opkald fra et andet telefonnummer, hvilket findes tankevækkende. Ved denne samtale oplyser Rolf Persson fra Ny Fillerup Savværk, at grundet travlhed, er det ikke muligt at færdigbearbejde hele ordren til aftalte leveringsdato, trods der på daværende tidspunkt er gået 32 uger fra ordren blev iværksat, og det viser sig igen ikke muligt for Ny Fillerup Savværk, at leverer den samlede ordre til den aftalte tid, dog viser det sig at terrassebrædderne er færdige, og kan leveres.
Efter mere end 7 måneders ventetid, leveres terrassebrædderne fredag den 10. april 2015, men ved eftersyn og kontrol af tømrer, vurderes brædderne ikke at opfylde stillede krav, og dermed ubrugbare til formålet, grundet mangel på ensartethed i dimensioner, kvalitet, og antal.
Det vil derfor ikke være muligt at igangsætte arbejdet som aftalt, eftersom der ikke er tilstrækkelig brugelige terrassebrædder, trods sortering på lavt kvalitets niveau.
De grundliggende problemstillinger for terrassebrædderne er:
• Dimensioner overholder ikke de stillede krav og derudover meget uensartet, med udsving på mere end 5mm på tykkelsen, og mere end 10mm på bredde.
• Høvlede flader er mangelfulde og uensartet.
• Der er kun leveret 74 stk. terrassebrædder, imod aftalt 80 stk.
Som resultat af utilfredshed med leverede terrassebrædder, tages der skriftligt kontakt den 13. april 2015 til Ny Fillerup Savværk. Afledt af manglende svar på henvendelsen, rykkes der for svar den 22. april 2015. Ny Fillerup Savværk har i skrivende stund den 13. maj 2015, endnu ikke ønsket at svare på en fortvivlet kundes henvendelser. Herved er ventetiden stadig vedblivende og sagen uafsluttet.
Med baggrund i den urimelige lange vedblivende ventetid, mangel på kommunikation og proaktiv handling, udestående sikkerhedsstillelse til ordren, samt utilfredsstillende bearbejdede materialer. Finder jeg desværre ikke længere tillid til virksomheden, og min anbefaling er dermed ikke at benytte Ny Fillerup Savværk ApS.
Dennis H. Christensen