Traeroden Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Professionel og meget venlig

Mere end tilfreds med Rasmus. Han gjorde et flot stykke arbejde i vores have. En professionel, sød og venlig fyr, og til fornuftige priser. Nu fandt jeg min yndligs have og træ virksomhed.

October 10, 2022

Pengene værd.

Høflig, perfekt arbejde, holder aftaler. Har klippet hæk og beskåret buske for os i mange år. Kan varmt anbefales. Ib G.

September 26, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Godt arbejde og god service!

Rasmus har hjulpet os med at få fræset to store stubbe i vores sommerhus. Al kommunikation har været god, aftaler overholdt og fantastisk god service. En varm anbefaling herfra og endnu en gang tak for hjælpen!

July 7, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Kan kun give den bedste anbefaling til Træroden

Kan kun give den bedste anbefaling til Rasmus fra Træroden, Fantastisk arbejde og super god service. Fik rodfræset +20 store og mellemstore rødder på vores byggegrund og det blev gjort til UG, selv oprydningen bagefter, pladsen blev efterladt så man dårligt kunne se at der var blevet rodfræset, så vi er mere end tilfredse med det udførte arbejde. Kæmpe tak og de bedste anbefalinger herfra. 🤗🤗

April 15, 2022

Super arbejde

Super arbejde! Rasmus fræsede diverse stubbe i min have og efterlod den så fin og lige til at arbejde videre med. Flot stykke arbejde til den aftalte tid og pris! Kan kun anbefale Traeroden.dk :).

March 7, 2021

Service i topklasse!

Service i topklasse!
Rasmus udførte rodfræsning hos os, og afleverede vores have pænt opryddet efter hans arbejde. Vi fik problemer med internettet og fandt en "sikkerhedslap" fra antennekablet hvor der var blevet fræset. Sendte Rasmus en mail om aftenen, og inden jeg nåede at opdatere mailen tilbød han at komme og grave kablet fri dagen efter og det viste sig at kablet var intakt (så det heldigvis ikke var blevet fræset over). Super service, og bedste anbefalinger til Rasmus fra os!

May 7, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Træroden har løst opgaver for os…

Træroden har løst opgaver for os igennem flere år. Opgaverne spænder vidt fra klipning af hæk til rydning af grund og hegn, fældning af små og store træer, flisning og bortkørsel af alverdens haveaffald.
Tilbud til en god pris som holder. Og så er kvaliteten helt i top.

Vi anbefaler Træroden :-)

April 7, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Rasmus var "right on time" og den…

Rasmus var "right on time" og den eneste der formåede at løse opgaven med at få sin rodfræser kranet ind og hækken pga. besværlige adgangsforhold, de 3 andre udbydere mente ikke de kunne løse opgaven.
Arbejdet var pænt, hurtigt, og smertefrit, og i overensstemmelse med aftalen

August 21, 2018
Rated 5 out of 5 stars

Super håndværker der kan sit kram

Super håndværker der kan sit kram. Fik rodfræset 15 stubbe på bare 1 dag og nogle var over 80 cm i diameter. Rasmus er en meget behagelig frisk fyr tydeligvis med masser af erfaring. Er punktlig og rydder pænt op efter sig.

March 27, 2018

Is this your company?