Vestergaard Huse Reviews

TrustScore 4 out of 5

3.9

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Som næsten nabo til et hus der bliver bygget af disse rodehoveder, kan jeg virkelig ikke anbefale at bruge dette firma, hvis man ønsker at have et godt naboskab. Hold op det har været frygteligt(Vi... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har været meget tilfredse med vores forløb hos Vestergaard Huse. Gennem hele processen har vi oplevet et professionelt samarbejde, god rådgivning og en stor vilje til at finde løsninger. Vores... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi byggede med Vestergaard Huse for 1 år siden og har netop afsluttet 1 -års gennemgang. Der var kun få småting, der skulle fikses - og Morten Bondgaard (vores byggeleder) har endnu engang været... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hej Vi har her over sommeren haft en god og konstruktiv dialog med Vestergaard huse. Vestergaards rådgiver Søren Bjerre har gået konstruktiv ind i forløbet med at finde det rette hus til os og vær... See more

Company replied

1. Construction Company
  2. Display Home Centre
  3. Home Builder

Written by the company

Vi tegner og bygger hjem, der skaber rum for liv. Hos os er ingenting standard eller valgt på forhånd. Det er gedigen håndværk fra bunden med personlig rådgivning. Hvert strejf med blyanten er fyldt med nærvær, indlevelse og kreativitet. Kun sammen kan vi skabe noget personligt og funktionelt til jer. For os ligger det hele i håndværket, detaljerne og funktionaliteten. Det skal være et hjem for dig og familien. Vi skræddersyer planløsninger, fordi vi tror på, at en plantegning skal passe til jer og jeres sted i livet og på lang sigt. Ikke omvendt. Vi tror på, at det er i detaljerne, at jeres stil kommer til udtryk, og funktionaliteten, der tilfører velvære til jeres hverdag.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

11 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

En skøn måde at få sit første…

Alt i alt en skøn måde at få sit første drømmehus!
Troels lytter til alle drømmene, Martin tegner løs på papir og Mike sørger for at de bliver ført ud i livet!
Vestergaard Huse tog os i hånden fra start og fik os til at føle os trygge hele vejen til vi fik nøglen… så selvom vi var totalt grønne på området, så var det langt fra den oplevelse vi gik rundt med…
Den eneste grund til at de ikke får 5 stjerner, skyldes de mange problemer vi havde med deres samarbejdspartnere (køkkenfirma, elektrikere og malere)
Men folkene hos Vestergaard Huse kan vi ikke sætte en finger på!🏡

August 20, 2023

Kære Sarah,

Et stort tak fordi du vil tage dig tiden til at skrive om jeres oplevelse med os og vores samarbejdspartnere.

Ja, der har desværre været udfordringer, og vi har taget det med videre for at sikre, at vi, efter bedste evne, undgår, at det sker i fremtiden. Tak for den måde I har udvist tålmodighed og forståelse gennem hele processen. Det er jo ikke noget, man skal, men det gør det meget nemmere at få tingene løst gennem dialog og samarbejde.

Vi håber, at hvis I en gang har mod på at bygge igen, at I vil have os med i overvejelserne.

Igen hjerteligt tillykke med jeres vidunderlige hus.

Rated 5 out of 5 stars

Vi har valgt at Vestergaard Huse skal…

Vi har valgt at Vestergaard Huse skal stå for vores byggeri, og vi glæder os til det står klar.
Vi er dog ikke kommet i gang med byggeriet endnu, da vi har lidt udfordringer med Aalborg Kommune, men vi er i de bedste hænder.
Der skal lyde en kæmpe ros til Carina Rou Jensen, der har gjort det muligt at tro på projektet hele vejen igennem og hendes forståelse.
Overvejer i at bygge nyt, kan vi klart anbefale at tage kontakt til Vestergaard Huse, de er super professionel og kan klare alle udfordringer.

August 17, 2023

Kære Britt,

Det er lige sådan, at vi ønsker, at det skal være. Tusind, tusind tak. Det giver os en stor glæde at få en anmeldelse som din, og vi vil gøre vores absolut bedste for at sikre, at vi må beholde de fem stjerner, når I skal have nøglerne til jeres hjem.

Drømmehus bygget af Vestergaard Huse

Vi fik nøglerne til vores hus d. 15. juni.

Vi har været yderst tilfredse med byggeprocessen, her vil vi særligt gerne fremhæve vores byggeleder, Mike Sjørup Christiansen.
Mike har igennem hele forløbet været ærlig, jordnær, transparent og helt ekstraordinært serviceminded. Samarbejdet mellem Mike og vores byggesagkyndig har også fungeret godt. Vi vil også gerne nævne de dygtige og søde håndværkere som har været med til at bygge vores kære hjem. Vi har særligt været imponeret over finish samt deres initiativ til at konsultere med byggelederen hvis der var ting som kunne blive gjort bedre end hvad tegningen lige lagde op til.

Det er ikke for at sige at der ikke var udfordringer, det er forventet. Vi havde et større problem som der desværre ikke var taget højde for fra tegnestuen som resulterede i et meget uheldigt visuelt udtryk ud mod vores gårdhave. Heldigvis kæmpede Mike for vores sag og det endte med at blive udbedret uden at det kostede os noget.

Vi er endt med et hus som bare står knivskarpt, alt sammen takket være Mike og det hold af voldsomt dygtige håndværkere han har sammensat. Vi vil også nævne at vi ikke er blevet glemt efter overleveringen, service niveauet er stadig i top og vi har fuld tillid til at de sidste mangler bliver udbedret uden problemer.

Tusind tak til Mike og Vestergaard Huse for at realisere vores drømmehus.

June 15, 2023

Kære Nissanthen,

Vi er meget glade og stolte over de flotte ord og stjerner, som I har valgt at give os. Det er dejligt at læse, at I står med en følelse af, at vi har taget godt og kærligt hånd om jer, jeres hjem, udfordringer og udbedringer. For det er det vigtigste for os. Så vi siger også tusind, tusind tak.

Kan varmt anbefales

Vestergaard Huse har igennem hele vores byggeproces været meget professionelle og fleksible. Der er muligheder for at ændre i mange standard valg, som de fleste andre typehusfirmaer ikke tilbyder - og tilmed til en fair pris. Troels Margon kan varmt anbefales at tage kontakt til.
Vores byggeleder Morten har taget rigtig godt hånd om de ting der har været i løbet af byggeriet og håndteret det rigtig godt.
Vi har indtil videre har små ting efter indflytning, som heldigvis også bliver taget action på med det samme.
Alt i alt en stor anbefaling fra os.

July 9, 2023

Kære Jacob,

Tak fordi du har taget dig tid til at give os sådan en fin anmeldelse at på ferie med. Vi er så glade for, at vores samarbejde udmønter sig i fem stjerner. Det værdsætter vi rigtig meget.

Ha' en herlig sommer - den første af mange i jeres nye hjem.

Tak for vores nye hjem Vestergaard Huse

Vi har netop overtaget nøgler til nyt hus bygget af Vestergaard huse og vi er meget tilfredse med samarbejdet, forløbet og resultatet.
Jeg er selv bygningsingeniør og har derfor selv ført tilsynet med byggeriet. Det der er vigtigt at holde sig for øje når man sætter gang i et byggeri er, at stort set ingen byggerier kører helt perfekt lige efter en ret snor. Byggeri er komplekst og der er mange afhængigheder, tider og personer der skal koordineres imellem. Jeg ville da også lyve hvis jeg sagde at jeg ikke undervejs i processen har været små irriteret over nogle få ting. Men det er helt normalt og ødelægger for os ikke helhedsbillede af processen.
Det vigtigste er at man føler sig hørt af sin byggeleder, har et godt samarbejde med ham og ikke mindst at håndværkerne, der arbejder på projektet leverer et godt stykke arbejde. Og det har vi følt på vores projekt.
Vi kan derfor varmt anbefale at man bygger hus med Vestergaard huse. De har været ved vores side igennem hele byggeriet, leveret i go kvalitet og til tiden.
Tak for vores nye hjem!
Katrine og Uffe

June 22, 2023

Kære Katrine og Uffe,

At få sådan nogle fine ord og stjerner fra jer, gør vores smil endnu større, end de er i forvejen.

Vi forsøger altid at forberede os bedst muligt og planlægge alt det, vi kan planlægge. Nogle ting er vi desværre bare ikke herre over sker, og der kan komme uforudsete udfordringer undervejs. Men vi er til for at stå ved vores kunders side, som du selv så fint skriver, gennem hele byggeriet,og finde løsninger, når de mindre sjove ting opstår. Vi går helhjertet ind i enhver dialog og ethvert byggeri.

Så jeres anmeldelse betyder ikke kun meget for os, men er også med til at give andre kommende nybyggere ro i maven og mod på at bygge nyt. Om det er med os eller et andet byggefirma. Tak for det. Det er virkelig pænt af jer.

Vi ønsker jer alt det bedste i jeres nye hjem og en skøn, skøn sommer.

Rated 1 out of 5 stars

Thi kendes for ret - vi vandt!

Opdatering: Vestergaard huse blev i Viborg byret dømt til at betale kr. 64.658 tilbage til os. Derudover blev deres anke til landsretten afvist. Dejligt at få den lukket, håber ikke andre skal igennem det samme som os.

Vi havde en god start med Vestergaard Huse, deres sælger gav os en positiv fornemmelse af firmaet. Ifølge deres hjemmeside er de kendt for deres gode jyske værdier som tillid, troværdighed og sund fornuft. Desværre, har vores oplevelse med Vestergaard Huse ikke afspejlet disse værdier.

Det hele begyndte, da det nedrivningsfirma, vi havde valgt, ikke kunne fuldføre opgaven i august 2022. Vi bad derfor Vestergaard Huse om hjælp med at færdiggøre opgaven og aftalte med deres jordansvarlige, Jesper, at vi ville tilbageholde kr. 49.000,-. fra betalingen til nedrivningsfirmaet. Det beløb kunne de nemlig godt løse opgaven indenfor.

Den 6. oktober 2022 påbegyndte Vestergaard Huse arbejdet, og vi besøgte byggepladsen flere gange for at følge med i processen. På intet tidspunkt blev vi informeret om, at prisen ville overstige de aftalte kr. 49.000,-. Det tog cirka en uge for dem at færdiggøre opgaven.

Derfor blev vi meget overraskede den 1. november 2022, næsten en måned efter opgaven var afsluttet, da vi modtog en mail om, at prisen var steget betydeligt til kr. 123.000,-. i stedet for. Straks svarede vi på mailen og spurgte, hvorfor prisen var steget så meget, og hvorfor vi ikke havde hørt noget undervejs om, at det oprindelige estimat ikke holdt. Vi ønskede at finde en acceptabel løsning, der kunne tilfredsstille både os og Vestergaard Huse.

Efter dette blev det svært at få svar fra Vestergaard Huse. I tre måneder hørte vi intet fra dem om denne sag, og begyndte så at rykke dem for svar hver uge. Først den 28. februar 2023 modtog vi et svar på vores mail fra den 1. november. Desværre var det den samme mail, som vi havde fået før, så vi hverken fik mere information eller en løsning.

Det var også på denne dag, hvor Jesper angiveligt havde sin sidste arbejdsdag. Derefter blev vi nødt til at kommunikere med afdelingschefen, Torben Frank, og direktøren, Marc Sivebæk.

Torben Frank fortalte os, at de havde lavet en regnefejl, men at fejlen var i deres favør. Nu skulle vi betale ikke længere kr. 123.000,-, men i stedet kr. 170.000,- for opgaven, som de oprindeligt havde estimeret til kr. 49.000,-.

Det er tydeligt for os, hvordan Vestergaard Huse har håndteret vores sag. De har ikke gjort nogen forsøg på at finde en løsning med os. De mener bare, at vi skal acceptere den højere pris, uden at de undervejs har informeret os om ændringerne. Når vi tænker tilbage på deres værdier om tillid, troværdighed og sund fornuft, er det svært for os at genkende disse værdier.

Kort før overtagelsen af huset fik vi at vide, at medmindre vi accepterede at betale ekstrabeløbet, ville vi ikke få nøglerne. Dette var et forsøg på at presse os til at acceptere den højere pris, hvilket vi naturligvis ikke kunne acceptere. Vi endte med at betale de kr. 170.000,- under protest for at få nøglerne til vores hus.

Nu har vi valgt at igangsætte en retssag gennem en advokat for at få de penge tilbage, som Vestergaard Huse ikke havde ret til at kræve udover vores oprindelige aftale om kr. 49.000,-.

Vi ønsker at understrege, at vi gerne fremsender hele mail-dialogen med Jesper og Torben til enhver, der måtte være interesseret i at se den. Vi vil gerne være åbne og transparente om vores kommunikation med Vestergaard Huse i håb om at skabe klarhed omkring vores oplevelser og de udfordringer, vi har stået over for.

Vi kan på ingen måde anbefale Vestergaard Huse. Hvis I ønsker et firma, der virkelig lever op til værdier som tillid, troværdighed og sund fornuft, bør I kigge efter andre og bedre alternativer.

March 30, 2023

Kære Cindy og Lasse,

Vi skal selvfølgelig have en afklaring på denne uenighed, men da vi desværre ikke sammen kan blive enige, har vi, som du selv skriver, tredje part indover for at få afgjort sagen. Status lige nu er, at vi afventer svar fra jeres advokat.

Vi ønsker på ingen måde mudderkastning, men vi vil gerne have lov til at knytte vores perspektiv på sagen.

Der er dagligt mange inde og læse anmeldelser på Trustpilot, fordi det er med til at gøre flere sikre i deres valg af byggefirma. Derfor synes vi også, at vi er nødt til at besvare jeres anmeldelse med vores egen oplevelse af sagen, for det er meget svært for os at læse og genkende dét, der bliver beskrevet her.

Helt til at starte med anbefalede vi forskellige nedrivningsfirmaer til at løfte jeres opgave, fordi vi før har set andre entreprenørers arbejde og hvilken stand, de kan finde på at aflevere det færdige produkt – jeres grund. I ønskede at gå med et andet nedbrydningsfirma, hvilket selvfølgelig er helt fint med os, så længe opgaven bliver løst uden omkostninger eller gener for andre parter eller byggeprocessen.

Vores jord- og støbeansvarlige, Jesper, var på farten en dag og tilfældigvis i nærheden af jeres grund, så han ville svinge indenom og se, hvordan det hele stod til. Han kunne se, at jorden slet ikke kunne blive klar til, at vi kunne gå i gang. Derfor rakte Jesper ud til jer og nævnte, at det ikke så alt for godt ud, og at I kunne overveje at tilbageholde den sidste rate til nedbrydningsfirmaet, som I oplyste til at være 49.000,-. Fordi I da ville have et beløb til rådighed til at få renset grunden op, hvis I ikke kunne få nedbryderen til det. Vi har på intet tidspunkt garanteret, at vores ekstraarbejde kunne udføres for de 49.000,-. Beløbet kommer udelukkende fra, at vi ønskede at hjælpe jer, så I ikke også mistede de 49.000,-.

Det endte med, at vi indgik en aftale om, at Jesper fjernede det sidste, når vi skulle grave ud til huset. Her blev der nævnt, at vi ikke kunne give nogen fast pris, da vi ikke vidste omfanget af opgaven, men vi ville gøre vores bedste for, at prisen blev så lav som muligt.

Da vi så gik i gang, var det en helt anden opgave, end det vi så ved første øjekast. Nedbryderen havde gravet store dele af det tidligere hus ned i jorden i stedet for at fjerne det. Vi fandt spær, brokker, glas, rør, ledninger, plastik og meget andet, der var gravet helt ned i råjorden, som vi skulle bygge på. Vi var faktisk helt nede i godt to meters dybde for at rense jorden op. Vi valgte at bestille en til at sortere jorden fra byggeaffaldet, så vi kunne indbygge så meget som muligt af jorden/sandet igen, hvilket vi vurderede var den billigste løsning for jer. Alternativet var, at alt jord skulle bortkøres til sortering/forurenet, og der skulle tilkøbes tilsvarende mængde sand, som der var fjernet jord.

Alt vi har ønsket hele vejen igennem var faktisk udelukkende at hjælpe, og vi er meget ærgerlige over jeres anmeldelse af os, og at vi nu er havnet i denne trælse situation.

Hvis vi tager denne tvist ud af ligningen, uden på nogen måde at negligere den, håber vi, at det samlede billede med sælgeren, tegneren, byggelederen, processen og ikke mindst jeres hus, har gjort sig fortjent til mere end 1-stjerne, da vi har haft indtrykket af, at I har haft et rigtig godt forløb ellers.

Vi er meget kede af, at vi er kommet herud, men som jeg også skriver ovenstående, har det været med de bedste intentioner for at hjælpe jer med den nedbrydningsopgave, som ikke blev løst hensigtsmæssigt af jeres valgte entreprenør.

Når punktummet er sat, håber vi stadig, at I vil nyde rigtig mange gode stunder i jeres nye hjem.

Rated 5 out of 5 stars

Vi har haft fornøjelsen af at bygge hus…

Vi har haft fornøjelsen af at bygge hus med Vestergaard Huse - og det har været en ubegribelig tryk og positiv rejse vi var på. Det gælder fra første møde til aflevering af nøglefærdigt hus.

Helt fra vores første med Vestergaard Huses fantastiske Byggerådgiver, Søren Bjerre, mærkede min kone og jeg, at vi havde ramt helt rigtig. Imponerende grundig rådgivning, vejledning og støtte igemmen hele processen og godt krydret med nogle gode grin, fandt vi ret hurtigt formen på byggeriet. Vi kunne tydeligt mærke at vi var i trygge og kyndige hænder.

Efter flere møder, justeringer og mere kyndig rådgivning var vi klar til første møde på tegnestuen hos Vestergaard Huse. Her mødes vi med arkitekten, der ligger sidste hånd på detaljerne, flytter lidt på et par vægge, så formsproget i huset, indregning og lysindfald bliver helt optimeret.

Vi godkender byggeriet og tegninger indsendes til Aalborg Kommune med anmodning om at få byggetilladelse. Vi får på baggrund af Vestergaard Huses gennemarbejdet tegningsmateriale en byggetilladelse efter kun 3 ugers ventetid. Dette er igen med til at understøtte vores vurdering af en professionel samarbejdspartner.

Vi bliver indkaldt til overdragelsesmøde hos Vesterggard Huse, hvor tegnestuen overdrager projektet til byggeafdelingen. På mødet gennemgår vores byggeleder, Thomas Schatter hele projektet, hvor linje for linje læses op. Efter hvert punkt spørger Thomas om vi har brug for yderligere forklaring.

Efter mødet sidder min kone og jeg tilbage med et stor smil og en helt utrolig god fornemmelse. De ord der går igen og igen, når vi taler om Vestergaard er "tryghed og professionalisme”. Vi blev virkelig holdt i hånden.

Selve byggeriet:
Vi har en plan for alle faser af byggeriet. Fra første spadestik, til montering af vinduer, gennemgang og overdragelse af nøgler.
Alle faser af byggeriet er gået smertefrit. Kommunikationen har været ekseptionel, alle faser er byggeriet er udført, så imponerende flot, at vores eksterne byggesagkyndig var dybt imponeret. Han var så imponeret, at han endda spurgte på kontaktoplysninger på flere af håndværkerne, så han kunne kontakte dem efterfølgende.

Vestergaards fantastiske byggeleder sikrede at vi overholdte alle syv deadlines på projektet. Ikke en eneste fase gik over tid og alle faser blev tjekket af vores eksterne byggesagkyndig. Under hele byggeriet havde vores meget erfarne byggesagkyndig kun få spørgsmål, men fandt ingen fejl. Nul fejl. Gennem et helt byggeri. Og det skyldes ikke mangel på tilsyn, men blot et utrolig flot og gennemarbejdet byggeri.

Under hele byggeriet blev der fejet inden for, ryddet op uden for så hele byggepladsen altid stod flot. Affald blev sorteret og opdelt i containere og der var på intet tidspunkt plastaffald, der blæste væk og træstumper der lå rodet på jorden. Under opmuring af ydervægge blev jorden omkring huset revet - hver dag!

En dag efter huset var lukket, fandt jeg én skrue, der lå på gulvet i hjørnet af stuen. Jeg tog et billede og sendte det til vores byggeleder med emnet: Der roder i mit hus. Det var måske lidt små ondt, men vi fik et godt grin ud af det.

14 dage før overlevering af huset havde vi en overleveringsgennemgang. Her gennemgik vi ALT i samarbejde med vores eksterne byggesagkyndig. Alle rum blev minutiøst gennemgået og de ting vi fandt blev dokumenteret med billede og tekst. Der var små fejl som man må forvente som fx lidt maling, et hak i en væg osv. Små ting. Alle fejl blev rettet, naturligvis.

Overleveringsdato var fra begyndelsen sat til d. 24 januar 2023, og denne var afhængig af byggetilladelsen. Huset blev naturligvis afleveret nøjagtigt som aftalt, d. 24 januar med nul fejl.

Det har været SÅ fantastisk en oplevelse hele vejen. Jeg kan simpelthen ikke beskrive hvor professionelle, dygtige og fantastiske mennesker man finder hos Vestergaard Huse. Tryghed og professionalisme.

Fra første møde til aflevering af nøgler. Ubesværet, let og imponerende!

Tusinede tak, Vestergaard Huse! I har virkelig givet os et drømmehus! Tak for fantastisk rådgivning til byggerådgiver Søren Bjerre og tak til byggeleder Thomas Schatter, for at styre projektet i mål.

TAK.

January 24, 2023

Kære Jesper,

Der er ingen ord, der kan beskrive nok, hvor meget vi sætter pris på både jeres anerkendelse af os, vores håndværk og meget detaljerede beskrivelse af jeres oplevelse. Det er netop dét, vi bestræber os efter at kunne give alle vores kunder. Jeres ord er den absolut bedste feedback, vi kan få. Vi er meget afhængige af vores leverandører, samarbejdspartnere og ikke mindst vores interne processer for, at det hele går op i en højere enhed. At dømme ud fra dine ord, tør jeg godt at sige, at det er vi vist lykkedes meget godt med.

Så vi vil også gerne give et rigtig stort TAK. For anmeldelsen og fordi I valgte os. Og det er jo bare fantastisk!

Jeg skulle hilse mange gange fra Søren og Thomas.

Hjerteligt tillykke med jeres nye hjem. Vi håber, at I får en mange skønne år dér.

Rated 5 out of 5 stars

Vi har bygget vores drømme funkishus…

Vi har bygget vores drømme funkishus med vestergård huse med overtagelse 23 marts 2023.
Vi er meget tilfredse med den service verstergård har ydet gennem hele byggeprocessen.
Tak til Martin som lyttede til vores ønsker og hjalp os med at tegne vores drømmehus. Tak til Troels som har hjulpet os med god råd og vejledning Undervejs. Stort tak til byggeleder Mike som er en meget dygtig, behagelig og ærlig mand som har 100% styr på tingene og har med sin stor fagligviden sikret kvaliteten gennem byggeprocessen.
Altid svare tilbage, om det enten er sms eller et opkald. Han var og er altid til at få fat i, hvilket er guld værd under et byggeri.
Det har været små fejl og mangel hvilket vores byggeleder har hvergang taget sig af det. Det skal han have stor tak for.
Vi vil helt sikkert bygge igen med vestergård huse.
De bedste og varmeste anbefalinger herfra
Mvh Rose & Azad

May 5, 2023

Kære Rose og Azad,

Tusind fordi vi måtte komme forbi jer i onsdags. Det var så dejligt at se, at I var faldet godt til i jeres nye hjem, og tusind tak for alle de rosende ord her på Trustpilot. Det gør os så glade og stolte.

Vi ønsker jer, pigerne og lillebror alt det bedste.

Godt forløb med Vestergaard Huse

Vi har i 2022 bygget Funkisvilla med Vestergaard Huse. Processen har været god. Det har ikke været uden små bump på vejen og man har kunnet mærke at der har været travlt i branchen. Slutkonklusionen er dog at vi står tilbage med et fantastisk hus bygget af teamet fra Vestergaard Huse. Af nøglepersoner i vores proces vil jeg i særdeleshed fremhæve vores byggeleder Mike, som med stort engagement og velvilje har gjort et kæmpe arbejde med at få løst de udfordringer der er dukket op under vejs. Derudover har Troels i den indledende salgs- og rådgivningsproces fået os guidet trygt igennem de forskellige steps. Skulle jeg bygge igen ville jeg trygt anvende Vestergaard Huse

March 14, 2023

Kære Esben,

Dejligt at I følte jer trygt og kyndigt vejledt af Troels. Det er en vigtig byggesten for samarbejdet.

Ja, uanset hvor godt vi forsøger at planlægge byggeprocessen, vil der nogle gange være udfordringer undervejs. Det skulle vi dog være i stand til at løse på den ene eller anden måde, så det er mindst muligt til gene for jer. Det kan jeg læse, at Mike har gjort på fineste vis.

Tusind tak for anbefalingen.

Hjerteligt tillykke med jeres nye hjem - håber, at I får en masse skønne stunder dér.

De varmeste anbefalinger af Vestergaard Huse

Gennem hele processen med Vestergaard Huse har vi følt os helt trygge, og der været et serviceniveau helt i top! Der skal lyde en kæmpe ros til Søren Bjerre for de indledende snakke, og for den gode sparring med at realisere vores drømmehus. Der skal lyde en mindst lige så stor ros til vores byggeleder Morten Bondgaard. Han har styret byggeprocessen helt perfekt og sikret håndværk i topklasse. Vi havde i hele forløbet koblet en uvildig byggesagkyndig på, og han har stort set ikke haft nogle anmærkninger til det udførte arbejde. Vi kan på det kraftigst anbefale andre at bygge med Vestergaard Huse, da de får de varmeste anbefalinger fra os.

March 7, 2023

Kære Anders,

Det er jo bare fantastisk at høre, at I har været og er så glade for jeres dialog og samarbejde med både Søren og Morten. Og dejligt at jeres byggesagkyndige også har været tilfreds med håndværket.

Et stort og varmt tak for anmeldelsen og ikke mindst anbefalingen. Dem er vi meget taknemmelige for.

Ønsker jer mange skønne år i jeres nye hjem.

Rated 5 out of 5 stars

Vi har bygget vores drømmehus med…

Vi har bygget vores drømmehus med Vestergaard Huse og er meget tilfredse med hele forløbet! Vi står nu med et hus, der oversteg vores forventninger.

Stor ros til Søren Bjerre for god sparring og ikke mindst det altid gode humør :-)

Også stor ros til vores byggeleder Thomas Schatter, som har været god til at følge op på håndværkere og mangler generelt.

God kommunikation hele vejen igennem.

Vi overtog huset start september og i februar stod det 100% færdigt.
Ventetiden på udbedrelsen af manglerne er udelukkende håndværkernes skyld, på trods af gentagende påpegelser fra Vestergaards side.

Vi har desuden oplevet virkelig god service fra Unik Funkis ift. en dør, der ikke lukker tæt og vinduer der har været lidt hårde at lukke.

Vestergaard samarbejder med Gardinfabrikken, hvilket også bare har spillet. En kæmpe anbefaling at få tilkøbt gardiner, så de bliver sat op med det samme, på 1/3 del af tiden, man selv ville have brugt :-)

February 24, 2023

Kære Louise,

Tusind tak for den rosende anmeldelse. Det er meget værdsat.

Det er fantastisk at læse, at I bemærker, hvordan byggelederne, i jeres tilfælde Thomas, konsekvent følger op og følger tingene til dørs. For er der noget, der er vigtigt for os, så er det lige præcis dét i alle henseender af processen.

Jeg ønsker jer den bedste tid i jeres nye rammer.

Rated 5 out of 5 stars

Service og håndværk til topkarakter!

Fra første planlægningsmøde til nøgleoverdragelse har der ikke været en finger at sætte på professionalismen og serviceniveauet hos Vestergaard Huse.

Som "førstegangskøbere" af et nyt hus har det været en fornøjelse at arbejde så tæt SAMMEN med en leverandør, som tydeligvis først er tilfreds når kunden er tilfreds (!).

Stor ros til sælger Søren Bjerre for at gøre vores tanker/drømme til virkelighed på papir indenfor udstukket budget og mindst ligeså stor anerkendelse af byggeleder Mike Jørgensen for at håndtere byggeprocessen til UG og endda være klar til overlevering før lovet tid.

De varmeste anbefalinger til Vestergaard Huse herfra

September 9, 2022

Kære Mark,

Det bliver faktisk ikke meget bedre end at læse sådan en varm anmeldelse og anbefaling - af hjertet tak.

Jeg giver de rosende ord videre til Søren og Mike, og så er de helt sikkert flyvende i et langt stykke tid 😃

Stort tillykke med det nye hjem. Jeg håber, at det bringer en masse glæde.

Vi kommer i mål med Vestergaard Huse

Vi havde oprindeligt valgt et andet byggefirma, der skulle bygge vores arkitekttegnede hus, men da den aftale faldt til jorden, tog vi kontakt til Vestergaard Huse - og det har vi ikke fortrudt!
Vi kom med arkitekttegninger af vores drømmehus fra et arkitektfirma, og selvom det ikke var Vestergaard Huses egne tegninger eller hus, var de friske på en anderledes opgave.
Fra start har dialog og rådgivning med byggerådgiver Carina Jensen været professionel og af høj kvalitet, og der har været stor lydhørhed overfor vores anderledes ønsker til huset og dets indretning. Der har været stor fleksibilitet ift. materialevalg og ønske af underleverandører og i samarbejde med Carina og arkitekt/bygningskonstruktør Claus Frederiksen har vi fået sat de endelige streger på huset, så det bliver VORES drømmehus.
Kommunikationen med Carina og Claus har været god og hurtig - aftaler er altid blevet overholdt og vi har aldrig måtte rykke for svar.
Vi gik i jorden i november 2022, så byggeprocessen er kommet godt i gang, og byggeleder Kim Løwe er rigtig god til at holde os opdateret om processen og tidsplanen.
Vi glæder os meget til at flytte ind i vores nye, lækre hus.

January 9, 2023

Kære Gitte,

Det er så vidunderligt at høre, at I føler jer kyndigt rådgivet, lyttet til og ikke mindst løbende opdateret gennem processen.

Vi er meget glade for, at I rakte ud og valgte os. Vi glæder os til at kunne give jer nøglerne til jeres fine hjem.

Vi kan varmt anbefale Vestergaard Huse

Vi overtog huset d. 18.11.22, 11 dage før den oprindelige overtagelsesdato.
Vi skrev under på kontrakt i december 2021 og gik i jorden i maj 2022. På trods af stigende materialepriser og et presset byggemarked, har Vestergaard Huse overholdt alle aftale.
I hele processen har vi følt os i trygge hænder, startende med konstruktive samtaler med byggerådgiver Troels Nielsen til selve byggeprocessen hvor vi fik byggeleder Mike Jørgensen.
Hele vejen igennem har Vestergaard Huse, både Troels og Mike, svaret hurtig tilbage på vores henvendelser. Både i forhold til underen, ændringer og sære ideer fra bygherre, var de altid til at snakke med og gav også deres egen mening til kende.
Alle Vestergaard Huses underleverandører har været ærekær omkring deres arbejde og har været gode til at stille spørgsmål, hvis de har været i tvivl om noget. Alle har leveret et flot stykke arbejde.
Vi kan klart anbefale Vestergaard Huse.

November 17, 2022

Kære Brian,

Der er godt nok ikke meget, der kan kan slå sådan en fantastisk anmeldelse. Det er dét her, vi arbejder benhårdt for skal være oplevelsen for hver enkelt bygherre - hver eneste gang.

Jeg skulle hilse mange gange fra Troels og Mike og sige tusind tak for de pæne ord.

Et stort og varmt tak for anbefalingen. Det betyder alverdens for os!

Vi håber, at I allerede har samlet og får en masse gode stunder i de nye rammer.

Anmeldelse af byggeri

Vi overtog vores hus, bygget af Vestergaard Huse, i oktober måned. Hele har forløbet har været fuldstændig fantastisk. Vi havde en rigtig god byggerådgiver, Troels Nielsen, som formåede at imødekomme vores ønsker og gjorde meget for at ting skulle lykkedes. Da huset skulle opføres fik vi, efter relativ kort tid, den mest engagerede og imødekommende byggeleder vi kunne tænke os, Kim Løve. Uanset hvornår vi henvendte os, stort som småt, var der hurtig handling - det uanset om det var underleverandør os eller Vestergaard Huse, der eventuelt måtte have fejlet. Alle mangler (dem var der få af) blev taget i opløbet, hvorfor vi ved afleveringen alene havde meget få mangler, som blev udbedret inden for et par uger.

Vi vil, såfremt vi skal bygge igen, vælge Vestergaard Huse og har haft et positivt forløb.

December 11, 2022

Kære Karen,

Først skulle jeg hilse mange gange fra Troels og Kim og sige tusind tak. Det giver sådan en fantastisk følelse for os alle, når vores kunder har en god oplevelse. Det er lige præcis sådan, at vi ønsker, at det skal være for alle, og selvom vejen til et nybygget hjem oftest ikke er snorlige og med udfordringer undervejs, så gør vi vores allerbedste for, at det skal være til mindst mulig gene for kunderne, for vi ved og anerkender, hvor stort det er at bygge nyt. Det kan jeg med et stort smil læse, at vi er lykkedes med på bedste vis her.

Tak fordi du har taget dig tiden til at skrive jeres oplevelse. Det er meget værdsat.

Med ønsket om mange vidunderlige år i jeres nye hjem, en glædelig jul og et lykkebringende nytår.

Rated 5 out of 5 stars

Et byggefirma man kan have tillid til

Vi har fået nøglerne for en månedstid siden til vores helt nye hus. Vi underskrev en bygge kontrakt i juni 21 og fik nøglerne oktober 22
I en tid hvor der skrives om stigende priser på byggematerialer, problemer med levering, byggefirmaer der må sætte priser op osv. så har Vestergaardhuse overholdt alle aftaler til punkt og prikke. Alt er leveret til tiden, til prisen og huset blev afleveret på dato.
Vi har oplevet Vestergaard huse som et fantastisk samarbejdspartner i opførelse af vores hus fra start til slut. Skulle vi bygge igen, valgte vi til hver en tid Vestergaard huse.

December 9, 2022

Kære Michel,

Det er helt som at få et personligt julekort fra jer, og det er absolut noget af det bedste og hyggeligste ved december måned.

For os er et ord et ord, og det gør vi meget ud af at værne om, for det er med til at give tryghed og ro. Så det betyder alverden for os, at I har bidt mærke i det.

Tusind tak fordi I valgte os og fordi I siger, at I ville vælge os igen. Det bliver ikke bedre end dét for os.

Vi er så tilfredse :-)

Vi vil gerne sige tusinde tak for et ovenud dejligt hus, vi er så tilfredse :-)
Det har været en fantastisk proces fra vi fik forelagt ideen til plantegning til det færdige resultat. Der gik mange gode ideer frem og tilbage.

Da projektet gik i jorden har vi fulgt det på sidelinjen. Når vi har henvendt os til byggelederen har vi fået kompetent og hurtigt svar, og han har hele tiden holdt os underrettet om processen.
Vi syntes det arbejde der er lavet er flot , der har været dygtige håndværkere hele tiden :-)
De få mangel punkter der har været er hurtige blevet udbedret

Vi syntes samarbejdet omkring det hele har været fremragende :-)

November 3, 2022

Kære Niels,

Vi kan - heldigvis - tage ved lære af alle de hjem, vi får lov til at være med til at skabe og bygge. Både af de rigtig gode og de mindre gode. Denne gang har vi formået at få tingene til at spille, og det vil vi selvfølgelig tage med videre, så det kan være til gavn for både os og andre nybyggere.

Så af hjertet tak. Det giver os ekstra smil og høje high-fives at få disse gode anmeldelser, hvor det hele er gået op i en højere enhed, og vigtigst af alt, at I sidder med en god oplevelse hele vejen igennem. Dét er bare fantastisk!

Vi vil gerne sige tak for samarbejdet, og vi ønsker jer mange vidunderlige år i jeres nye hjem.

Rated 4 out of 5 stars

Godt håndværk- men med plads til forbedring.

Nu har vi snart boet i vores hus i et halvt år……. og vi er svært tilfredse med det. Håndværket er i højsæde, og vi er kommet i mål med fejl og mangler efter overtagelsen.

Hvis det kun var slutresultatet vi skulle give stjerner- så ville det være 4-5. Det er i mellemtiden desværre ikke tilfældet- det er hele processen som vi vil prøve at sætte ord på. Da vi i sin tid kastede os ud i eventyret "Ny byg" var vi hele sættet rundt- vi snakkede med mange af de store spillere på markedet, men det var specielt de mindre firmaer som virkelig fik sat skub i vores drømme.

Ved et tilfælde stiftede vi bekendtskab med Vestergaard Huse- fik booket et møde med Troels. Troels er helt igennem enormt behagelig og i mødekommende- og meget hurtig efter vores første møde, blev vi enige om at Vestergård skulle bygge for os. Vi underskrev med dem i januar 2021- fik styr på alt fra mursten til gulve, køkken og klinker.

Alt gik som forventet, men så begyndte ventetiden…..

Ventetid ved tegnestuen, en lille smule ventetid ved kommunen, ventetid pga sommerferie, og sidste også ventetid på håndværkere (ved godt at den del ikke nødvendigvis ligger på Vestergårds skuldre) ……

August 2021 gik vi i jorden, og vi var fuldstændig på enden over den meget fine og udførlige tidplan vi havde modtaget… Little did we know- den kom jo aldrig til at holde. Processen var langtrukken, og generelt plaget utrolig stor mangel på kommunikation- vi kunne hurtig se, at den før nævnte tidsplan var overskredet.

Men tiden går, og efter 7 måneder med generelt super godt håndværk, en god portion tålmodighed og en forstående byggeleder Tommy, kunne vi i marts 2022 overtage huset… Vi holdte på, at vi ikke ville overtage førend de var færdige- og Vestergård arbejde ben hårdt for at nå i mål.

Der har været mange frustrationer undervejs- primært pga lange ventetider og dårlig kommunikation. Vi har selv gang på gang skulle tage fat i dem, for at få seneste status på byggeriet eller få at få styr på de sidste små ting. Dog skal vi virkelig understrege, at vi i dag står med et hus som fuldt ud lever op til hvad vi havde drømt om. Håndværket er virkelig pænt- der var en maler som hurtig blev sendt hjem, men ellers så melder vi om fornuftig standart.
Savner en lidt mere kritisk tilgang fra Vestergård i forhold til deres sammenarbejdes partner- det var os selv som skulle have fat i fx Svane i forhold til dårlig håndværk ved montage af køkken.

Vi er glade og tilfredse, der er nogle enkelte ting som er "on going", men forventer at vi får styr på det senest ved 1 års gennemgang… Om det hele var ventetiden værd- umiddelbart så ja, men det det lod vente på.

Det bliver til 4 små stjerner fra os. Håndværket og resultat godt- men der er plads til forbedring i forhold til processen.

September 8, 2022

Kære Pernille,

Tak fordi du har taget dig tiden til at skrive en så detaljeret anmeldelse. Det værdsætter vi meget. Vi bruger jeres og vores andre kunders ord til at kigge indad og forbedre os.

Nogle ting er ude af vores hænder, og vi er meget afhængige af vores leverandører og underentreprenører, og selvom vi vælger ud fra mange parametre, så kan vi ikke helgardere os mod, at der bare er ting, som er ude af vores hænder, og vi nogle gange er nødt til at sadle om. Om end vi gør vores bedste for, at det ikke sker. Men vi lærer hver dag - både af jer, af hinanden internt og af vores samarbejdspartnere. Vi ved, hvor stor en investering det er for vores kunder personligt og økonomisk. Derfor tager vi det også seriøst og forsøger hele tiden at optimere og forbedre processen for alle, der vælger os.

Vi kigger allerede ind i en løsning, så vores fremtidige kunder oplever en mere klar kommunikation omkring byggefasen til gensidig gavn.

Vi håber, at I får de allerbedste stunder i jeres nye hjem.

Vestergaard huse

Hej
Vestergaards rådgiver Søren Bjerre har gået konstruktiv ind i forløbet med at finde det rette hus til os og været villig til at investere tid og have omkostninger på at komme i mål med vores drømmehus inden vi skrev under.
Dette forløb overbeviste os om at Vestergaardhuse var det rette byggefirma for os, og vi ser nu frem til at der snart sættes sokkel og komme i mål.
Vh Lise og Bo Graversen

September 2, 2022

Kære Lise og Bo,

Vi er meget glade for, at Søren gav jer en tryg og god mavefornemmelse, for det mener vi er altafgørende, og derfor også noget, vi tror på kommer gennem en god kemi og en åben dialog.

Vi glæder os til at bygge jeres nye rammer for det dejlige hjem, I er i gang med at skabe.

Tak fordi I viser os tilliden og fordi I valgte os.

Indledende samtaler

Vi skulle i foråret til at starte processen omkring valg af totalentreprise med et byggefirma, og her stod valget mellem Vestergaard Huse og et andet firma. Vi havde kun hørt godt om Vestergaard Huse, og vores samtaler med vores rådgiver Carina Jensen var vi også meget tilfredse med.

Der var stor velvillighed i at imødekomme vires ønsker ift. huset og de var meget fleksible ift. at få tilrettelagt de mange indledende møder, så vi ikke skulle tage hele dage fri.

I sidste ende blev de dog det andet byggefirma der løb med entreprisen, men vi kan ud fra vores samtaler med Carina kun anbefale Vestergaard Huse, hvis man skal bygge i Midtjylland.

August 31, 2022

Kære Peter,

Tak fordi I har haft lyst til og tog jer tiden til at skrive en anmeldelse af jeres oplevelse med os.

Vi er glade for, at vi måtte få chancen, og I følte jer hørt og imødekommet.

Vi ønsker jer alt det bedste videre i jeres rejse.

Take a closer look