WebbEss Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Stort tack för ett fantastiskt trevligt samtal och ett otroligt fint bemötande! Det märks verkligen att ni bryr er om era kunder på riktigt. Jag är supernöjd med allt arbete ni har gjort för mig och r... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi är otroligt nöjda med vår hemsida hos WebbEss! Den fungerar som en riktig kundmotor som levererar resultat och drar in nya affärer. Ett extra stort plus till vår kundansvariga Derya som alltid ger... See more

Rated 5 out of 5 stars

Att luta sig mot proffs -det känns tryggt. De kan sitt jobb. Jag kan min bransch så tillsammans med mig har vår webbansvariga Ulrika på Webbess vässat vår hemsida till att vara kundtillvänd, lättillg... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi är otroligt nöjda med samarbetet kring vår nya hemsida. Leverantören har varit väldigt bra att jobba med – lyhörda, engagerade och enkla att samarbeta med. De lyssnar verkligen, tar till sig våra ö... See more

Company details

1. Website Designer
  2. Internet Marketing Service
  3. Marketing Agency
  4. Marketing Consultant
  5. Media and Marketing Agency
  6. Online Marketing Agency

Written by the company

Visst vore det skönt att ägna tid till kärnverksamheten och låta oss sköta webben? Välkommen till WebbEss.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

16 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Varit kund hos Webbess i snart 4 år och…

Varit kund hos Webbess i snart 4 år och kan säga att jag är riktigt nöjd med deras arbete, både i kvalité men även extremt snabba service! Rekommenderar dem alla dagar i veckan =)

September 11, 2024

Reply from WebbEss

Tusen tack Gino för dina fina ord! Det uppskattas av oss alla och är riktigt kul att höra att du är nöjd med vår tjänst.

Varning för Webbess

Varning för Webbess: Bristfällig service och vilseledande löften

Jag vill dela min erfarenhet med Webbess för att varna andra som överväger att använda deras tjänster. Tyvärr har min upplevelse med dem varit långt ifrån positiv.

När jag blev uppringd av Webbess lovade de att hjälpa mig med hela processen kring att bygga och hantera min hemsida. De sa att de skulle ta hand om allt – från att sätta upp webbutiken till att hjälpa till med integrationer och lösa eventuella problem. Jag driver en webshop via Shopify, och de skulle hjälpa mig med alla nödvändiga integrationer. Men verkligheten blev en helt annan.

När jag bad Emin från Webbess logga in på mitt Shopify-konto för att hjälpa mig installera en "Buy Button"-tillägg, svarade han först att han tidigare hade gjort sådana uppgifter men fått problem för det, och att han nu inte längre fick logga in på kunders konton. Men när jag senare bad honom om en guide för hur jag själv skulle göra det, sa han att han inte visste hur och att jag istället skulle kontakta Shopify-supporten. Detta visade att han ljög från början om sin kunskap och förmåga att hjälpa.

Webbess installerade också en pop-up för e-postprenumerationer på hemsidan, men jag märkte snabbt att det var problem med den. När jag tog upp det med dem sa de att problemet var löst, men det visade sig senare att pop-upen inte fungerade korrekt på iPhones – besökarna kunde inte stänga rutan eftersom "X"-knappen inte syntes. Detta problem upptäckte jag först två månader senare, och när jag kontaktade Webbess igen fick jag bara bortförklaringar om att det inte var deras kod som orsakade problemet. Men eftersom de ansvarade för installationen, borde felet ligga hos dem.

När jag jämförde priser insåg jag att andra företag som MissHosting erbjuder både hemsida och e-posttjänster/webbhotell för 3 år till samma pris som Webbess tar för bara 2 månader! Och dem sätter upp hemsidan åt dig. Webbess verkar överprissätta sina tjänster och tar inget ansvar när problem uppstår.

Jag rekommenderar starkt att du undviker Webbess och söker andra, mer pålitliga alternativ om du vill bygga eller hantera en hemsida.

Svar till Webbess på er kommentar:

Ja, jag samarbetade fullt ut, men det var inte huvudfrågan i min recension.

MissHosting erbjuder liknande tjänster som ni gör, inklusive design och utveckling av hemsidor som en helhetslösning, med underhåll, webbhotell och domän för runt 3000 kr för tre år. Så ja, de erbjuder faktiskt mer än ni, och till ett betydligt lägre pris. Jag vill också nämna att designen på min hemsida till slut gjordes av en Figma-designer från Tyskland, eftersom er ursprungliga design var undermålig. Trots att jag bad er justera den, gjordes inga betydande förbättringar.

Vad gäller pop-upen, var ni medvetna om problemet från början. Skyll inte på tredjepartsleverantörers regelbundna uppdateringar. Detta har varit ett återkommande tema hos er – att skylla ifrån er istället för att ta ansvar. Varje gång jag pratade med exempelvis Emin via telefon eller Teams, satt han hemma med störande ljud i bakgrunden, som barn och annat. Det här framstår mer som en hobbyverksamhet än något professionellt. Ni hade koden till pop-up-fönstret, och jag påpekade vad som behövde justeras, men ni gjorde ändå fel ändringar och dubbelkollade inte lösningen ordentligt.

September 3, 2024

Hej Linor,

Tack för din feedback. Vi uppskattar att du tar dig tid att dela dina tankar med oss.

Vi ser att du är missnöjd med den support du fått gällande Shopify-integrationen. Det är viktigt att påpeka att Shopify inte är en del av vårt tjänsteutbud. Vi kan givetvis hjälpa till med integrationer, men det kräver oftast ett samarbete där kunden också behöver bidra. Vi ser att vår kommunikation kring detta hade kunnat vara tydligare, och vi beklagar om det har skapat förvirring.

Vad gäller priset så är det viktigt att förstå att våra tjänster går långt utöver ett vanligt webbhotell. Vi erbjuder en helhetslösning där våra designers och utvecklare skapar en skräddarsydd hemsida från grunden, och vi tillhandahåller kontinuerlig support och underhåll. Det är en betydande skillnad jämfört med att enbart hyra ett utrymme på en server.

Vi förstår din frustration över problemet med pop-upen. Det är viktigt att poängtera att vi använder oss av beprövade tredjepartslösningar för att implementera sådana funktioner. Tyvärr är det en utmaning att garantera att dessa lösningar fungerar felfritt över tid, då tredjepartsleverantörer regelbundet uppdaterar sina plattformar och ändrar sina riktlinjer. Detta kan ibland leda till oförutsedda problem, som det du har upplevt.

Vi arbetar ständigt med att hålla oss uppdaterade om den senaste utvecklingen inom branschen och att välja de mest stabila lösningarna. Trots detta kan tekniska problem uppstå.

Vi värdesätter dig som kund och vill att du ska vara nöjd med din hemsida. För att säkerställa att vi levererar den bästa möjliga servicen i framtiden, kommer vi att gå igenom ditt ärende i detalj och se över våra processer.

Rated 5 out of 5 stars

Otroligt bra tjänst och service

Är så otroligt tacksam över att jag hittat Webbess, den service jag fått från start till färdig hemsida under konstant utveckling är omatchad gentemot de aktörer jag testat tidigare.
Jag kommer med det som för mig känns som omöjliga tankar att förstå men på en halvtimme är detta fixat och precis som jag hade tänkt mig. De gånger det inte känns rätt återöppnar jag bara ärendet och vips så ändrar man till precis så som jag vill ha det.

Kunde inte vara nöjdare, samtliga kunder, vänner och annat folk som hittar hemsidan är alla imponerade av hur proffsigt allt ser ut.
tack Webbess!!

September 6, 2023

Reply from WebbEss

Så fantastiskt kul att höra Alexander och ditt fina omdöme uppskattas av oss alla här på WebbEss.

Tusen tack för 5-stjärnor och ett fint samarbete med din hemsida!

Rated 1 out of 5 stars

Varit kund hos dem i ett år

Varit kund hos dem i ett år, ingick ett avtal med dem. Som de senare ändrade på och lämnade mig utan hemsida, utan att meddela mig att dom tagit bort den.

Har förlorat massor med jobb tack vare dem.

Dom är inte att lita på. Mycket besviken.

May 23, 2023

Hej Robert,

Vi har läst på vad som har hänt i detta fallet och tyvärr var det den mänskliga faktorn som gjorde att du fick fel information från start, detta ber vi givetvis om ursäkt för.

Du fick även ha kvar hemsidan helt kostnadsfritt i ett år som en ursäkt för detta och den lösningen verkade du vara helt nöjd med vid tillfället. Dessutom så packade vi ihop hela hemsidan till dig och skickade över den i en fil så det skulle vara så smidigt som möjligt för dig att sätta upp den på något annat ställe.

Vi har en hemsidetjänst och det innebär att man inte köper loss en hemsida för en engångskostnad utan har en fast månadskostnad istället där hemsidan ingår, vi sköter all teknik och våra kunder har obegränsat med ändringar. Detta gäller så länge man är kund hos oss och vi har en bindningstid på endast 12 månader i stöten. Efter det förlängs det med ytterligare en 12 månaders-period om man är nöjd med tjänsten som vi erbjuder. Annars är det 2 månaders uppsägningstid.

Vi tar gärna ett samtal med dig om du fortfarande har några frågetecken kring detta.

/Vännerna på WebbEss

Använder sig av bottar

May 5, 2023

Hej Nervan Doig,

Troligtvis har du förväxlat oss med ett annat företag. Vi förstår inte riktigt din recension eller kommentar angående bottar. Vi hittar inte dig i vårt system heller, så du har nog aldrig varit kund hos oss. Vi har ett helt team som jobbar med våra kunders hemsidor och kunderna förklarar för oss vad de önskar och vi tar fram det åt dem. :-)

Du är varmt välkommen att höra av dig till vår kundsupport om du har några funderingar. När du ser detta svar och inser att du skrivit en recension på fel företag, får du gärna ta bort den om du har lust.

P.S, man får alltid prova vår hemsidetjänst helt gratis, så skulle du vara intresserad är det bara att kontakta oss idag!

Rated 1 out of 5 stars

Dåligt omdöme och ingen reaktion

Det är trist att WebbEss inte reagerar på reklamtioner och allierar sig med oseriösa entreprenörer. De har skapat och sköter Fikatajm.se webbsida Dessvärre har de olovligen lagt upp bilder från våra kunder som de har hittat på internet och även skrivit att de arbetar med vårt kaffe - vilket de inte gör. Dessutom har de snott information från vår webbsida, men lyckats skriva fel fakta. Jag har påtalat detta till dem, men ingen rektion.

Pratade både med entreprenören och WebbEss och de sa att de var en bra kund med flera sidor. Även om jag påtalade att de finns 19 anmälningar om bedrägeri på nätet om man söker på kundens telefonnumret - på hitta 0855926138

December 21, 2022

Hej Tommy,

Vi förstår såklart att du blir upprörd, men var väldigt transparenta och tydliga mot dig att vi inte kan styra våra kunder vad de vill lägga upp på sina egna hemsidor. Vi underhåller och driftar våra kunders hemsidor genom innehållet som våra kunder skickar till oss. Därav kan vi omöjligt säkerställa vad våra kunder har i sina avtal gentemot sina leverantörer/partners etc, det är någonting mellan er. Detta står väldigt tydligt i våra avtal gentemot våra kunder. Så att du som delägare/styrelseledamot på K.W. Karlberg Kafferosteri riktar din kritik mot oss känns inte fair.

Men då vi förstod att ni hade en tvist, så tog vi ju givetvis en dialog med vår kund och dig, och därefter tog hon bort informationen och bilderna som ni tvistade om. Så problemet blev löst.

Vi hoppades då att du skulle ta bort din negativa kommentar som vi kom överens om, då du förstod hur vi jobbade och gjorde vad vi kunde för att hitta en lösning på er tvist. Därför valde vi att inte bemöta din kommentar offentligt här på Trustpilot, utan avvaktade på att du skulle ta bort den.

Men nu har det gått så pass lång tid och ingenting händer, vilket tyvärr säger mer om hur ni jobbar Tommy/K.W. Karlberg Kafferosteri än din kommentar om oss.

Rated 5 out of 5 stars

Webess har fungerat jättebra för oss…

Webess har fungerat jättebra för oss som företag och jag rekommenderar starkt Webess för andra företagare.

December 11, 2022

Reply from WebbEss

Tusen tack för en 5-stjärnig recension. Det är så kul att höra att du uppskattar vår tjänst.

God jul och gott nytt år!

Rekommenderas varmt

Från första samtal till färdig hemsida har jag genomgående mötts av respektfullt och smidigt samarbete. Paulina lotsade mig säkert, pedagogiskt och snabbt fram i processen.

Jag har känt mig väl omhändertagen och trygg i bolagets breda kompetens. Att jag dessutom har tillgång till fri support och möjlighet att uppdatera hemsidan är lyx.

Tusen tack alla inblandade på WebbEss!!
KalmarTerapeuten
Titti Gagnehag

September 18, 2022

Reply from WebbEss

Tusen tack till dig Titti för fina ord, det uppskattas av hela teamet. Det har varit ett nöje att arbeta med din hemsida.

Jag kan varmt rekommendera Webbess

Jag kan varmt rekommendera Webbess. Dom har hjälpt mig att fixa en bra hemsida med webbshop. Allt gick väldigt smidigt och jag kan enkelt göra ändringar snabbt bara genom att skicka ett mail. Det är helt klart prisvärt.
//Thomas

September 17, 2022

Reply from WebbEss

Tack för din fina recension Thomas. Det är och har varit superkul att samarbeta med dig. Din hemsida blev så bra!

Kan varmt rekommendera!

Otroligt bra service!! Kan varmt rekommendera WebbEss. Man möts alltid av ett varmt bemötande och vid möten passas tiderna bokstavligt talat på minuten. Snabb hjälp och väldigt kunniga!

May 24, 2022

Reply from WebbEss

Tusen tack för er fina recension, det uppskattas! Superkul att samarbeta med er.

Vi kan bara rekommendera Webbess

Vi kan bara rekommendera Webbess, ett kompetent och proffsigt företag. Support och hjälp med alla frågor. Tummen upp...

May 13, 2022

Reply from WebbEss

Tack snälla Mr.T för din fina recension. Så roligt att höra att du är nöjd med oss.

Rated 5 out of 5 stars

Trevligt och kompetent bolag!

WebbEss är väldigt trevligt bolag som är lätta att samarbeta med då de är engagerade, lyssnar på våra önskemål och ger bra feedback med många bra tips och idéer. Vi kände oss lite osäkra till en början på vad vi ville ha när vi påbörjade processen med att ta fram vår nya webbsida, men med WebbEss hjälp kom vi snabbt framåt och kände oss hela tiden trygga med dem och den kompetens som finns i bolaget.

April 5, 2022

Reply from WebbEss

Stort tack för det fantastiska omdömet Mikael, det uppskattas verkligen av oss alla på WebbEss!

Fantastisk kundservice!

Jag är väldigt nöjd! Emma på Webbess har gjort ett otroligt jobb och med hjälp utav henne och designern så har vi fått till en väldigt fin sida inom endast 2 veckor!

April 1, 2022

Reply from WebbEss

Superkul att höra att du är så nöjd! Det uppskattas av hela företaget och extra mycket av Emma samt våra designers som jobbat med sidan!

Rated 5 out of 5 stars

Snyggste designen och super service

Snyggste designen och super service! Tack för all hjälp! Nu har vi tidernas bästa hemsida

March 3, 2022

Reply from WebbEss

Tack så mycket för ditt fina omdöme, väldigt kul att höra att du är nöjd med både vår service och hemsidan vi byggt!

Rated 5 out of 5 stars

Super snabb och proffsig service

Super snabb och proffsig service, Rekomenderas starkt !

/ Johannes Officera

February 1, 2022

Reply from WebbEss

Tack Johannes för ditt fantastiska omdöme! Det uppskattas av oss alla på WebbEss!

Rated 5 out of 5 stars

Jätte trevligt bemötande och allt fick…

Jätte trevligt bemötande och allt gick super smidigt till att få ordning på en fin hemsida

January 28, 2022

Hej Jimmy,

Vad roligt att höra! Tack så mycket för ditt fina omdöme!

Bästa webbyrån

Bästa webbyrån, då har vi testat ett gäng. Emma på Webbess satte upp vår nya hemsida supersnabbt! Sidan är proffsig och säljande och inget vi själva hade kunnat göra. Dessutom hjälper de till med alla ändringar och tillägg på sidan löpande! Vi kommer aldrig lämna Webbess

January 20, 2022
Rated 4 out of 5 stars

bra och god samarbete

January 12, 2022

Hej Ammal,

Tack för ditt omdöme, roligt att höra! Vi hoppas att du framåt blir ännu nöjdare och vill ge oss 5 stjärnor! :)

Rated 5 out of 5 stars

Mycket trevligt och bra bemötande

Mycket trevligt och bra bemötande, lätt att kommunicera med, proffs på det ni gör, vi har en väldigt fin hemsida nu tack vare er :)

January 12, 2022

Reply from WebbEss

Tack Agneta för fem stjärnor och dina fina ord – det uppskattas verkligen att höra av hela företaget!

Rated 2 out of 5 stars

Mycket dyrt i längden

Mycket dyrt i längden. Bara prisvärt om dagliga uppdateringar behövs.

December 15, 2021

Hej Bengt,

Det är inte dyrt i längden, snarare tvärtom. Poängen med tjänsten är ju att stärka din digitala närvaro och få en modern hemsida som alltid är förändringsbar så du kan hålla dig uppdaterad med tiden. Även om du inte uppdaterar sidan regelbundet (som ingår i tjänsten) så är tjänsten fortfarande billigare än att gå till en webbyrå och bygga upp en likvärdig hemsida där du betalar en engångssumma och det kostar extra för support.

Vår Bas kostar 1499 kr i månaden (17.988 kr per år) och är likvärdig till att du skulle gå och betala en standard-hemsida för 50-70 000 kr hos en webbyrå. Skillnaden är att du hos oss får tillgång till fri support, obegränsat med uppdateringar och kan efter en tid be oss bygga om hemsidan helt och hållet ifall du skulle vilja ha något helt nytt – och då har du som kund efter 3 år betalat 53.964 kr. Hos en webbyrå har du redan spenderat de där 50-70.000 kr dag ett, ingen support, hjälp eller möjlighet till förändring på sidan om du inte betalar för dig och efter 3 år så måste du spendera samma peng igen.

Så "Mycket dyrt i längden" är det inte. Inte ens om du själv väljer att inte göra några uppdateringar alls. Även då är det fortfarande prisvärt.

Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Även negativt så betyder det mycket för oss att få synpunkter kring tjänsten så att vi kan förbättra allt vi gör. Hör gärna av dig till oss genom att svara på denna kommentar, på info@webbess.se eller 08-599 00 100 om du har fler synpunkter.

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look