Richting het einde van ons lopende huurcontract voor een koffiemachine, waar we jarenlang plezier van hebben gehad, hebben we na overleg met Zosnel / Boyz & Beans besloten een nieuwe Rheavendo... See more
See what reviewers are saying
Company replied
Omdat ik mijn oude apparaat wilde vervangen heb ik wat offerte aanvagen verstuurd. Robin van ZoSnel stond 1 dag later al in mijn zaak en we zijn er ook snel uitgekomen. Goede machine en goede koffie... See more
Zosnel staat voor een Snelle reactietijd, oplossing gericht werken en korte lijnen. Zosnel denkt mee, ondersteunt waar nodig, ontzorgt en verzorgt, goede koffie voor een eerlijke prijs. Bedankt... See more
Company details
Written by the company
Als ondernemer wil je het beste voor je zaak en voor je klanten. Goede koffie is als een visitekaartje voor je onderneming. En dat begint met een goede koffiemachine. Een koffiemachine die betrouwbaar is en alle smaken en aroma’s uit de koffieboon weet te halen. Bij ZoSnelKoffie bieden we een ruim assortiment eersteklas koffiemachines uit Italië, Zwitserland en Nederland. Bij ZoSnelKoffie vinden wij persoonlijke aandacht en kwaliteit belangrijk
Contact info
Spaceshuttle 6D, 3824 ML, Amersfoort, Netherlands
- 0859020639
- info@zosnel.nl
- www.zosnel.nl
Replied to 66% of negative reviews
Typically replies within 1 month
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Lekkere koffie
Goede machine en goede koffie dus tevreden klanten.
Lekkere koffie, fijne machine, goede service
Ik zocht een koffiebrand en blend die past bij ons bedrijf. Zeer tevreden over de kwaliteit, de service en betrouwbaarheid.
Zosnel ontzorgt en verzorgt, afspraak is afs[praak.
Bedankt voor de service, ga zo door.
Inmiddels al meer dan 5 jaar klant
Inmiddels al meer dan 5 jaar klant en niets meer dan positief geholpen. Ook bij het wijzigen van het contract bij minder product afname (in mijn geval de chocomelk) werd er meegedacht en probleemloos omgezet. De klantenservice vind ik wel een stuk minder makkelijk te bereiken, (al een paar keer aangegeven) maar als je de vertegenwoordiger (Patrick) belt, dan wordt je vraag direct beantwoord en dingen snel geregeld. Storing heb ik 1 keer gehad en werd keurig en snel ingepland door Bert.
Prima bedrijf en uiteraard kunnen er sommige dingetjes beter, maar geen cowboys of oplichters.

Reply from Zosnel.nl
Extreem teleurgesteld in deze…
Extreem teleurgesteld in deze koffieautomaatwinkel!
Ik ben absoluut niet tevreden over mijn ervaring met deze winkel. We hebben een koffieautomaat gekocht, maar door de onduidelijke kleine lettertjes zitten we nu vast met een enorm bedrag dat we niet hadden verwacht. De voorwaarden waren slecht te begrijpen en totaal niet transparant! We hadden geen idee dat we zoveel zouden moeten betalen, en niemand heeft ons hierover goed geïnformeerd tijdens het aankoopproces.
Het voelt als pure oplichting! Dit had absoluut veel duidelijker moeten worden gecommuniceerd. Ik kan deze winkel niemand aanbevelen als je niet in de val wilt lopen van verborgen kosten en onduidelijke voorwaarden. Voor mij nooit meer!

Zeer slechte partij
Zeer slechte partij. Werk er absoluut niet mee samen. Een contract is niet op te zeggen en je krijgt allerlei boetes achteraf. Trap er dus niet in om met deze partij in zee te gaan.

Reply from Zosnel.nl
Idioot hoge kosten bij wijziging of…
Idioot hoge kosten bij wijziging of beëindiging van het contract. Let op de kleine lettertjes. 450 euro om een machine op te halen. 925 euro administratie kosten wanneer je een contract niet wil verlengen, ondanks dat je het hebt uitgediend

Pas op!!!!
Kijk vooral naar de kleine lettertjes, exorbitante bedragen voor administratie kosten bij contract verlenging of beeindiging, slechte service bij storing. Wordt soms helemaal niet gereageerd op email verzoeken. Zeer hoog bedrag bij verwijdering van de automaat na beëindiging van contract. Kortom ik ben meer dan niet tevreden.

Reply from Zosnel.nl
Op 8 november is er een oplossing…
Op 8 november is er een oplossing gevonden ivm koffie , zeer netjes opgelost.
Goeie en aardige vertegenwoordiger.
Goeie en aardige vertegenwoordiger.
Schakeld lekker snel met ons.
Het is lekkere koffie
Het is lekkere koffie, en je wordt goed geholpen bij een storing.
Uitermate tevreden met de apparatuur
Uitermate tevreden met de apparatuur! Uitstekende service en altijd beschikbaar voor problemen en/of vragen. Bij onduidelijkheden wordt er duidelijke uitleg verschaft. De monteurs zijn beleefd en zeer behulpzaam, en geven graag extra uitleg over het apparaat.
Goede koffiemachine en heerlijke koffie…
Goede koffiemachine en heerlijke koffie voor een redelijke prijs.
Top service snel geregeld en uiteraard…
Top service snel geregeld en uiteraard top koffie
Prima
Lekkere koffie, termijn van 5 jaar is wel lang. M.n met het aantal afname van producten. Op mail wordt slecht gereageerd. De vertegenwoordiger is goed bereikbaar.
Wij hebben goede ervaring met deze…
Wij hebben goede ervaring met deze zaak.
Lekkere koffie, choco en capuchino.
Goede bereikbaarheid en sevice.

Reply from Zosnel.nl
Een bedrijf met goede vertegenwoordiger…
Een bedrijf met goede vertegenwoordiger die meedenkt met de klant.

Reply from Zosnel.nl
Blij met de nieuwe machine van Franke.
Blij met de nieuwe machine van Franke.
Goed gedaan, ZoSnel!

Meedenkend en service gericht .....TOP
Zosnel heeft het qua communicatie weer op de rit :)
Er wordt super goed meegedacht en de service is top.
Wij zijn blij met dit bedrijf.

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.