See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Richting het einde van ons lopende huurcontract voor een koffiemachine, waar we jarenlang plezier van hebben gehad, hebben we na overleg met Zosnel / Boyz & Beans besloten een nieuwe Rheavendo... See more

Rated 5 out of 5 stars

Inmiddels al meer dan 5 jaar klant en niets meer dan positief geholpen. Ook bij het wijzigen van het contract bij minder product afname (in mijn geval de chocomelk) werd er meegedacht en probleeml... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Omdat ik mijn oude apparaat wilde vervangen heb ik wat offerte aanvagen verstuurd. Robin van ZoSnel stond 1 dag later al in mijn zaak en we zijn er ook snel uitgekomen. Goede machine en goede koffie... See more

Rated 5 out of 5 stars

Zosnel staat voor een Snelle reactietijd, oplossing gericht werken en korte lijnen. Zosnel denkt mee, ondersteunt waar nodig, ontzorgt en verzorgt, goede koffie voor een eerlijke prijs. Bedankt... See more

Company details

1. Coffee Vending Machine

Written by the company

Als ondernemer wil je het beste voor je zaak en voor je klanten. Goede koffie is als een visitekaartje voor je onderneming. En dat begint met een goede koffiemachine. Een koffiemachine die betrouwbaar is en alle smaken en aroma’s uit de koffieboon weet te halen. Bij ZoSnelKoffie bieden we een ruim assortiment eersteklas koffiemachines uit Italië, Zwitserland en Nederland. Bij ZoSnelKoffie vinden wij persoonlijke aandacht en kwaliteit belangrijk

Contact info

1-star

Replied to 66% of negative reviews

Typically replies within 1 month

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Moeilijke tijden

Beste Zosnel. Bedankt voor het meedenken tijdens deze moeilijke tijden voor ons. Jullie oplossing heeft ons echt geholpen

April 22, 2024

Reply from Zosnel.nl

Beste Jan, wat ontzettend fijn dat we hebben kunnen meedenken en samen tot een mooie oplossing zijn gekomen. Geniet van de koffie!.

Onze spreuk van de dag: Als je de kracht in jezelf hebt om iemand blij en gelukkig te maken, doe het.

Beste Zosnel

Beste Zosnel,
Graag wil ik jullie bedanken voor de perfecte oplossing met de uitbreiding van de koffiemachines. Hier zijn ze er allemaal heel blij mee! Vooral de cappuccino is een favorietje!

April 26, 2024

Reply from Zosnel.nl

Beste Harry, wat super dat we jullie hierbij konden helpen en onze samenwerking hebben kunnen uitbreiden. Geniet van de koffie en mocht je in de buurt zijn kom gerust een kopje koffie drinken met wat lekkers.

Onze spreuk van de dag: Tel wat je hebt, niet wat je mist

Telefonisch lastigvallen

Bellen met anoniem telefoonnummer, nadat ik meermalen heb gezegd "wij zijn niet geinteresseerd" toch door blijven gaan tot ik maar gewoon heb opgehangen. En de volgende dag gewoon weer bellen!

May 1, 2024

Reply from Zosnel.nl

Beste G Versluis ( mits dit u echte naam is)

Wat zijn wij blij met uw reactie en inspanning om te melden dat iemand van ons bedrijf u anoniem heeft gebeld (dit moeten we aannemen dat het zo is)

Wij vinden het dan ook heel mooi dat u tijd steekt in ons en daarom was het waarschijnlijk ook de reden dat we u wilde bellen, u voelde zich een 1 en wij als positief ingestelde organisatie helpen graag waar we kunnen. Stel dat we wel een gesprek hadden gehad dan was u wellicht heel positief geweest aan het eind, eigenlijk een gemiste kans.

Mocht u ooit eens in de buurt zijn dan staat de koffie voor u klaar met wat lekkers want wij willen laten zien wat positiviteit kan doen in deze rare wereld waar je elkaar beoordeelt met een cijfer.

U bent geen cijfer voor ons maar een gewaardeerd persoon.

Nogmaals bedankt namens ons hele TEAM

Erg goed geholpen

Erg goed geholpen! We zijn weer helemaal happy op ons kantoor. Lekkere koffie en fijne contactpersonen

March 29, 2024

Reply from Zosnel.nl

Beste Sjoerd, wat bent u toch een topper en wat een positiviteit krijgen we hiervan! Welkom bij onze club en we maken er een mooie samenwerking van.

Onze spreuk van de dag: geloof in die ene reden waarom het wel kan

Rated 5 out of 5 stars

No nonsens bedrijf en geweldige koffie

No nonsens bedrijf en geweldige koffie, alles wat vooraf is afgesproken is nagekomen.
En niet te vergeten waren jullie de enigste koffieleverancier die niet negatief praten over andere koffiebedrijven en dat voelde heel goed.

April 29, 2024

Reply from Zosnel.nl

Beste Willem, bedankt voor het bericht. Mochten er nog vragen zijn dan horen we het graag

Rated 5 out of 5 stars

Heerlijke koffie en leuke mensen

Heerlijke koffie en leuke mensen, duidelijke afspraken, denken echt met je mee.
Ik plaats dit omdat mijn man en ik nooit zomaar reageren maar wij zijn echt geholpen in een zeer slechte periode van ons bedrijf, deze partij is duidelijk en kleine lettertjes die zijn er zeker niet, alles is netjes doorgenomen.
Wij reageren ook niet Anoniem mede omdat dit ook met ons restaurant is gebeurd helpen wij graag de kleine ondernemer

April 24, 2024

Reply from Zosnel.nl

Beste Liesbeth, dank voor je bericht. Als we jullie nog ergens mee kunnen helpen horen we het graag

Rated 1 out of 5 stars

Als het te mooi is om waar te zijn.....

Het lijkt een hele mooie aanbieding maar lees eerst eens de Algemene Voorwaarden door....Dan weet je dat je er niet aan moet beginnen. Gedurende de overeenkomst wordt continu met de voorwaarden geschermd/ gedreigd. Waardoor je toch weer verlengt of andere producten/diensten dient af te nemen (onderhoudsbeurten, extra producten). Het grenst aan oplichting. Nare club.

April 1, 2024

Reply from Zosnel.nl

Beste Klaas, U kunt contact met ons opnemen via de mail. Echter is dit een anoniem bericht en kunnen wij niet inhoudelijk reageren. Wij zijn altijd bereid te helpen in wat voor situatie een klant ook zit. De Algemene Voorwaarden zijn een onderdeel van een gesprek en overeenkomst echter begrijpen wij ook dat tijden veranderen en horen we graag hoe we u kunnen helpen. We zien uw mail graag tegemoet. Zosnel

Rated 1 out of 5 stars

zoals meerderen al aangeven een…

zoals meerderen al aangeven een waardeloos bedrijf. De vriendelijkheid van het eerste gesprek eindigt na de voordeur daarna moeizaam en dreigend. Heeft ons machtig veel gekost om er vanaf te komen

April 17, 2024

Reply from Zosnel.nl

Beste Roelof Van der Linde, Uw naam komt niet voor in onze database. We willen u graag helpen. Wilt u contact met ons opnemen? We helpen u graag

Waardeloos bedrijf! Oplichters!

Waardeloos bedrijf. Smeren je een waardeloos contract aan, leveren je veel te veel koffie en als je dit wilt aanpassen moet je je contract verlengen met 6 jaar!! Ze zetten je onder druk met duizenden euro’s boetes omdat je niet aan de voorwaarde hebt gehouden. Doe je zelf een plezier en doe het niet!

March 1, 2024

Reply from Zosnel.nl

Goedemiddag. Wij kunnen u niet traceren als klant en horen graag van welk bedrijf u bent zodat we contact met u kunnen opnemen.

Rated 1 out of 5 stars

We hebben (alweer) een nieuw contract…

We hebben (alweer) een nieuw contract gekregen die we moeten teken volgens de vertegenwoordiger. Nou, niet dus. Ze willen ons wederom 5 jaar binden aan hun koffie, terwijl wij er Zo Snel mogelijk van af willen. De toon waarop ze ons eraan herinneren wordt er niet vriendelijker op. We wachten het telefoontje vandaag maar weer af.

March 30, 2024

Reply from Zosnel.nl

Goedemiddag. Graag horen wij van welk bedrijf u bent zodat we contact met u op kunnen nemen. Op dit moment zien wij alleen een voornaam.

Je voelt je belazerd!

In eerste instantie denk je top. Maar je tekent een contract van 5 jaar ( niet goed gekeken) maar daarnaast moet je verplicht elk kwartaal koffie en andere producten afnemen, ondanks corona dat mijn bedrijf behoorlijk plat lag bleven zij leveren. De Dozen geleverde producten stapelden zich op...Toen ik vroeg om de leveringen wat meer te spreiden was dit absoluut niet mogelijk. "Nee je moet dit afnemen, zo staat in het contract". was het antwoord. (na pas vele mailtjes verder... Ze zijn ook moeilijk te bereiken. telefonisch nauwelijks. per mail reageren ze rustig weken later.
Dan was er een onderdeel niet goed, ( na 1,5 jaar) moest vervangen worden. Ik was ruim € 600,- armer. Ze geven dan geen 2e hands prijs voor 2e hands onderdelen. Immers zijn de apparaten eerder gebruikt en onderdelen ook. Helaas! verzendkosten slaan ook nergens op ruim 15 euro voor paar pakken koffie..??!! en ga zo maar door. Inderdaad voel ik mij opgelicht. ze buiten alles uit. voorrijkosten, verzendkosten , jaarlijks onderhoudsbeurt (verplicht ) Kortom alles is buiten proportioneel geprijsd. bah!

January 23, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look