See what reviewers are saying
Jeg kan kun tilslutte mig de andre kommentarer om en oplevelse hvor jeg føler mig snydt. Jeg var heller ikke vågen, og opdagede først efter bestilling at varerne er fra Kina, jeg troede det var et Dan... See more
Jeg er rystet over, at denne virksomhed stadig eksisterer. Jeg bestilte magnetiske vipper og da de stadig ikke var komme frem efter 1 måned meddelte jeg, at jeg ville annullere. Det kunne jeg ikk... See more
No history of asking for reviews
Leveringstid på en måned er for lang…
Leveringstid på en måned er for lang tid.
BRUG IKKE DETTE FIRMA!!
BRUG IKKE DETTE FIRMA!!! De er svindlere! Hvis du er heldig, kommer dine varer direkte fra Kina (har dem mistænkt for at bestille på Wish), og du har betalt 300% for meget. Men højst sandsynligt kommer de aldrig, og de refunderer ikke pengene!!!
Jeg opfordrer ALLE, der er blevet snydt af dette firma, til at gøre følgende så vi kan få dem stoppet:
• Klag til Forbrugerrådet
• Kontakt DR/Operation
• Rapporter dem til Facebook via de tre prikker 'find support or report page'
Svindel firma
Det kunne jeg ikke da den var afsendt...jeg fik så først min pakke laaaang tid efter og på det tidspunkt havde jeg bestilt et andet sted.
I en af mine utallige rykkere, meddelte de, at der intet problem var i, at sende retur.
Da jeg endelig modtager pakken skriver jeg derfor efter en returformular, intet svar, først da jeg bombarderer de, med svar på de utallige tilbud de sender til mig, svarer de, at jeg skal huske, at der skulle returneres inden 14 dage...lidt svært når de ikke svarer.
Så kommer det værste...pakken skal returneres til Holland og billigste forsendelse er 219 kr som JEG skal betale.
SVINDEL OG HUMBUK!!!
Enorm lang leveringstid Ca halvanden…
Enorm lang leveringstid Ca halvanden måned og så er det faktisk umulig at sætte vipperne på,, spild af penge
Fupfirma
Bestilte en vare, og 3 uger og 7 mails om at "din vare er på vej" senere, måtte jeg lave en indsigelse for at få mine penge igen. Fup fup fup.
Enig med alle de andre - fup!!!!
Jeg er som andre faldet for deres reklamer fine hjemmeside, og opdager også først, da varerne er bestilt at de sender direkte fra Kina. Det står ingen steder.
- Leveringstiden er uendelig - men jeg har da modtaget produkterne.
- Vipperne er ubrugelige, og stangen som de skal sættes på med i stykker.
- Jeg tør ikke bruge eyeliner eller concealer, da der næppe er nogen kontrol overhovedet med, hvad de indeholder.
- Det er umuligt at returnere til dem, da man selv skal betale returfragt - til Holland - og det skal ske inden 14 dage fra modtagelse, hvilket i mit tilfælde betyder at to pakker skal sendes til trods for at de er bestilt samtidig, da leveringstiden varierede med over 14 dage.
Fup fup og atter fup
Fup fup og atter fup. Det ser dansk ud, men sendes fra Østen. Eller det bliver aldrig sent, og man modtager ikke sine varer.
Så køb endelig produkter herfra
Fup firma
Fup firma, pas på, de udgiver sig for at være et dansk firma men deres vare kommer fra Kina og kan også købes på wish og eBay. Men det fremgår først efter betalingen er gennemført og stadig her er det godt skjult.
Har lige modtaget mine magnetiske vipper og kvaliteten er elendig og umulige at sætte på, købte også en eyeliner men den tør jeg ikke bruge, da man ikke ved hvad Kina produkter indeholder af gift stoffer. Er så skuffet og sur på mig selv, fordi jeg faldt for deres falske reklame på facebook.
De skal stoppes nu.
Jeg er meget enig med anden bruger, at dette skal meldes!!!
Jeg melder det selv..
Og så kontakter jeg min bank på mandag, med henblik på og stoppe betalingen/hive betalingen tilbage, hvilket jeg har haft held med før, når det har vist sig og være et fup firma.
Firmaet her, overlever på at man ofte ikke gider en masse bavl for "små penge".
Men de SKAL STOPPES.
Jeg kontakter dem efter 15 dage, da jeg ikke havde modtaget min vare, at jeg ønskede og annullere min handel.
De svarede, at desværre kunne de ikke nå og annullere, da min vare var sendt afsted.
Jeg har bedt om dokumentation for dette, men har intet hørt.
Så på mandag, vil de blive meldt alle tænkelige steder.
Så kan også kun opfordre alle til det samme.
Ubrugelige magnetiske øjenvipper :(…
Ubrugelige magnetiske øjenvipper :( Hold jer væk! Refundering er ikke muligt... forbasket svindel :( ØV!
Kunne man give 0 stjerne gjorde jeg…
Kunne man give 0 stjerne gjorde jeg det.
Har ventet 18 dage på min pakke. Får en besked fra dem at pakken er leveret hos en pakkeshop selvom jeg troede den kom hjem til mig. Det viser sig at DAO skriver dør låst selvom den har været låst op og der sidder en ved vinduet lige op af døren hele tiden. Og da jeg så skal hente pakken allerede udleveret… bare ikke til mig.
Jeg har intet hørt fra DAO eller andre.
Penge lige ud af vinduet. Køb aldrig derfra…
Har aldrig modstaget mine varer men…
Har aldrig modtaget mine varer men trukket på kontoen allerede 2 dage efter bestilling. Det er nu 1 1/2 måned siden.
Hold dig langt væk fra dette firma. Synd de ødelægger ens tillid til nethandel.
Kæmpe krejler firma!!
Kæmpe krejler firma!!
Handl IKKE herfra. Mine penge er smidt direkte ud af vinduet. Jeg har aldrig modtaget mine varer.
Når man kontakter firmaet lover de alt muligt.
Længe siden jeg har haft så dårlig en købsoplevelse på nettet! ØV
Modtager ikke sine varer
Har bestilt varer for over 1 måned siden, og stadig ikke modtaget, men pengen er selvfølgelig hævet.
De kommer med alverdens undskyldninger, om forsinkelse mm.
KINESISK FUPFIRMA køb IKKE her
KINESISK FUPFIRMA køb IKKE her. De trækker penge og sender beskeder om levering, som aldrig kommer. 🖕🏼
Skuffet!
Skuffet! For det første kommer det fra Kina, for det andet kan deres vipper ikke sidder ordenligt. Når man forsøger at sætte vipperne på med tangen, sidder de fast på tangen når man forsøger at fjerne den, og bliver derfor trukket med ud midt på vipperne. Det går heller ikke at sætte dem fast med fingrene. Uanset hvad man gør kan de ikke følge vipperne pænt. De sidder bare helt lige hen over de naturlige vipper, virkelig grimt!
Under al kritik
Totaaaaalt lang leveringstid, samt et hav af dårlige undskyldninger!
Jeg anbefaler i stedet Gosh Copenhagen 👍🏻
HER får man super service og lynhurtig levering
Lad vær at købe bestilte noget d 26/3…
Lad vær at købe bestilte noget d 26/3 og de har trukket får den ene undskyldning efter den anden. Så dårlig hold jer fra dem 😡😡😡
Undgå at købe fra dette firma.
Undgå at købe fra dette firma.
Bestilt en øjenskygge pen og betalt 160kr for en måned siden.
Varen er endnu ikke modtaget og har fundet ud af, at nøjagtig den samme øjenskygge pen kan købes hos Wish for 31kr 😠😠😠
Meget dårlig service
Meget dårlig service.
Bestilte mit makeup den 1 april og har i dag den 28/4 stadig ikke modtaget noget. De skriver man skal have tålmodighed, men tror det er et fup firma