Bij onze voetbalclub Groen Wit ‘62 heeft dit bedrijf de airco’s geplaatst. De service en voorlichting vooraf was goed en vriendelijk. Tijdens het plaatsen van de airco’s was de communicatie goed en h... See more
Company replied
Vanuit een mooie montage van een privé airco systeem, contact gezocht voor het monteren van een airco systeem in de showroom van ons bedrijf. 2 offertes aangevraagd en CO-air kwam na een persoonlijk b... See more
Company replied
T.o.v. sommige "goedkopere" online bedrijven is dit weliswaar duurder, maar een eerlijk bedrijf en no nonsense instelling. Men geeft goede voorlichting en hebben overzichtelijke offertes. Ze werken m... See more
Company replied
Fijn bedrijf voor plaatsing van airco’s Ze denken enorm goed mee tijdens hun eerste bezoek op locatie en handelen de werkzaamheden erg netjes, vakkundig en snel af. Ook voor de nazorg blijven ze... See more
Co-Air Klimaatbeheersing bestaat 18 jaar en door onze jarenlange ervaring leveren en installeren wij alleen de beste merken waar wij in geloven. Vertrouwen en kwaliteit staat bij ons centraal. Elektrisch én duurzaam verwarmen of verkoelen op ieder gewenst moment van de dag? Een warmtepomp met airconditioning biedt u het hele jaar door een aangenaam binnenklimaat. Moderne aircosystemen verbruiken niet alleen weinig energie, ze zijn ook fluisterstil en volledig af te stemmen op uw interieur. Of u nu op zoek bent naar een installatie voor op kantoor, in uw winkelpand of thuis in de woonkamer of slaapkamer; wij bieden maatwerk voor iedere ruimte.
Schumanpark 33, 7336 AM, Apeldoorn, Netherlands
Wij zijn erg tevreden over Co-air niet alleen kregen we een snelle en duidelijke offerte maar de uitleg en het meedenken is erg fijn.
Dan het contact; erg plezierig met Stefan en de mannen!
Ze leveren goed werk en zijn netjes.
Al met al kunnen we Co-air zeker aanraden!

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
CO air was zeer snel met intake en offerte. Dachten goed mee over de (on)mogelijkheden. De levering was zeer snel en conform afspraak. Ze leveren net werk en je hebt nauwelijks troep. De airco's werken nu een maand naar volle tevrenheid. Ik kan deze firma zeker aanraden.

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Een prima bedrijf met een snelle service. De airco werd snel en netjes geplaatst.

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Komen afspraken na ivm levering en installatie
keurige installatie en afwerking .
Nazorg ook goed , iemand komt paar dagen later kijken of het allemaal naar wens is gegaan .

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Wij zijn heel erg tevreden met de gehele installatie. Het contact met de monteurs + verkopers was ook erg prettig. De monteurs dachten goed mee en hadden veel kennis van hun werk. Netjes en vriendelijk. Echte vakmensen dus!
Wij zijn dus erg blij met het resultaat. Mochten we ooit nog eens een airco willen in dit huis of een ander huis dan zullen we zeker weer naar Co-air gaan!
Snelle en goede levering met top service.

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Als aanvulling op het eerste traject met CO AIR, waarbij 4 DAIKIN stylish airco-units zijn geplaatst in 2023, hebben wij recentelijk besloten om in ons huis de systeemconfiguratie uit te breiden met een aanvullende levering en installatie van 4 extra units. In totaal hebben wij nu 8 units (met verschillende capaciteit en gedeeltelijk in een multi-unit configuratie (4/1). Kennis, kunde en kwaliteit, gecombineerd met een nette en zorgvuldige uitvoering en prettige communicatie. Erg tevreden over de geleverde apparatuur en diensten. Ina & Alex

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Hartstikke tevreden! Goed meegedacht over de locatie van de airco’s en de monteurs die uiteindelijk kwamen waren erg vakkundig en netjes. Een absolute aanrader dus!

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Alles is volledig naar wens verlopen. Zonder ook maar iets wat tegenzat, van begin tot eind dik tevreden. Bedankt Co-Air B.V. voor de uitstekende service en communicatie!

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Voor het eerst met Co-Air samengewerkt. Alles liep meer dan soepel. Op het laatst moeten we toch nog een paar aanpassingen doen, dit werd direct en goed opgepakt. De mannen die het werk kwamen uitvoeren zijn toppers! Zo vakbekwaam, en ook nog mee denken ter plekke. Alles was netjes achtergelaten. Echt TOP dus!

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Erg prettige communicatie, goed verhaal aan huis gekregen, duidelijke offerte erbij en er hangt nu een erg mooie design airco in huis. Ook erg tevreden over de monteurs, gewoon netjes werk, ze regelen het allemaal zelf. Een volgende keer zou ik zonder twijfelen weer zaken doen met Co-air.

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
CO-Air is in het offertetraject de partij geweest met de beste adviezen en een scherpe prijs.
In de realisatie zijn ze al hun beloftes nagekomen, te weten: goed werk afleveren (echt kwaliteit), hele prettige monteurs die erg netjes werken en de airco hebben geïnstalleerd zoals het ook thuis zouden doen.

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Het bedrijf en medewerkers denken mee .
Prima service en kwaliteit.

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Zeer vriendelijke en kundige mensen allemaal.
Keurige installatie van onze nieuwe airco. Alles ging in overleg

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
De monteurs waren vriendelijk.
In goed overleg met monteurs zijn de werkzaamheden netjes en naar wens uitgevoerd.

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Er zat, in goed overleg, een periode van meerdere weken tussen bestelling en plaatsing. Zonder extra contactmomenten zijn ze gewoon op het afgesproken dag/tijdstip komen opdagen en hebben de werkzaamheden overeenkomstig uitgevoerd. Ook geen verrassingen bij administratieve afhandeling. Afspraak is blijkbaar afspraak. Dat is fijn en wordt stees zeldzamer

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Goed contact de monteurs hebben het netjes gemonteerd en achtergelaten.

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Vanaf de intake tot en met de uitvoering uitstekend gedaan. Van stap tot stap wordt je op de hoogte gehouden.
De monteur was vriendelijk, werkt heel netjes en zorgt dat het schoon wordt opgeleverd.
Een klantgerichte aanpak, heel fijn om te ervaren dat het ook zo kan,

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Uitstekend en eerlijk advies. Vakmensen die meedenken met de klant. Communicatie verliep ook heel soepel! Prijs en kwaliteit is prima in orde. Snelle levering was ook erg fijn.

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Snel, goed en duidelijk! Van het aanvragen van de offerte, de schouw en het advies, de aanloop naar de installatie en het daadwerkelijk installeren. Complimenten aan het hele team en Dominique en Marcel in het bijzonder.

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Learn more about other kinds of reviews.