Co-Air Klimaatbeheersing Reviews 140

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Bij onze voetbalclub Groen Wit ‘62 heeft dit bedrijf de airco’s geplaatst. De service en voorlichting vooraf was goed en vriendelijk. Tijdens het plaatsen van de airco’s was de communicatie goed en h... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vanuit een mooie montage van een privé airco systeem, contact gezocht voor het monteren van een airco systeem in de showroom van ons bedrijf. 2 offertes aangevraagd en CO-air kwam na een persoonlijk b... See more

Rated 5 out of 5 stars

T.o.v. sommige "goedkopere" online bedrijven is dit weliswaar duurder, maar een eerlijk bedrijf en no nonsense instelling. Men geeft goede voorlichting en hebben overzichtelijke offertes. Ze werken m... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fijn bedrijf voor plaatsing van airco’s Ze denken enorm goed mee tijdens hun eerste bezoek op locatie en handelen de werkzaamheden erg netjes, vakkundig en snel af. Ook voor de nazorg blijven ze... See more

Company details

1. Air Conditioning System Supplier

Written by the company

Co-Air Klimaatbeheersing bestaat 18 jaar en door onze jarenlange ervaring leveren en installeren wij alleen de beste merken waar wij in geloven. Vertrouwen en kwaliteit staat bij ons centraal. Elektrisch én duurzaam verwarmen of verkoelen op ieder gewenst moment van de dag? Een warmtepomp met airconditioning biedt u het hele jaar door een aangenaam binnenklimaat. Moderne aircosystemen verbruiken niet alleen weinig energie, ze zijn ook fluisterstil en volledig af te stemmen op uw interieur. Of u nu op zoek bent naar een installatie voor op kantoor, in uw winkelpand of thuis in de woonkamer of slaapkamer; wij bieden maatwerk voor iedere ruimte.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn erg tevreden over Co-air niet…

Wij zijn erg tevreden over Co-air niet alleen kregen we een snelle en duidelijke offerte maar de uitleg en het meedenken is erg fijn.
Dan het contact; erg plezierig met Stefan en de mannen!
Ze leveren goed werk en zijn netjes.
Al met al kunnen we Co-air zeker aanraden!

December 30, 2024

Hoi Marco,

Bedankt voor de mooie woorden! Super om te horen dat jullie zo tevreden zijn over onze service en installatie.

Nogmaals bedankt voor jullie vertrouwen en aanbeveling!

Rated 5 out of 5 stars

CO air prima service en komen afspraken na.…

CO air was zeer snel met intake en offerte. Dachten goed mee over de (on)mogelijkheden. De levering was zeer snel en conform afspraak. Ze leveren net werk en je hebt nauwelijks troep. De airco's werken nu een maand naar volle tevrenheid. Ik kan deze firma zeker aanraden.

December 3, 2024

Hoi John,

Bedankt dat je de tijd en moeite neemt om jouw ervaringen met anderen te delen. Echt heel erg leuk om te lezen dat alles naar wens is gegaan.

Heel veel plezier met jullie airco's en als we iets voor jullie kunnen betekenen dan horen we dat graag.

Rated 5 out of 5 stars

Een prima bedrijf met een snelle…

Een prima bedrijf met een snelle service. De airco werd snel en netjes geplaatst.

December 5, 2024

Hoi Maureen,

Bedankt voor je leuke review en de leuke samenwerking!

Heel veel plezier met jullie airco.

Aircoair

Komen afspraken na ivm levering en installatie
keurige installatie en afwerking .
Nazorg ook goed , iemand komt paar dagen later kijken of het allemaal naar wens is gegaan .

December 3, 2024

Hoi Rob,

Heel erg bedankt voor de prettige samenwerking en de lovende woorden. Het is ook erg mooi geworden bij jullie (al zeggen we het zelf).

Heel veel plezier met jullie airco's!

Co-air super bedrijf!

Wij zijn heel erg tevreden met de gehele installatie. Het contact met de monteurs + verkopers was ook erg prettig. De monteurs dachten goed mee en hadden veel kennis van hun werk. Netjes en vriendelijk. Echte vakmensen dus!
Wij zijn dus erg blij met het resultaat. Mochten we ooit nog eens een airco willen in dit huis of een ander huis dan zullen we zeker weer naar Co-air gaan!
Snelle en goede levering met top service.

November 14, 2024

Hoi Leander,

Bedankt voor jullie lovende woorden, daar doen we het voor! Superleuk dat je de monteurs die het echte werk verricht hebben in het zonnetje zet.

Mocht je nog vragen hebben of hulp nodig hebben, weet je ons te vinden. We hopen dat je volop geniet van jullie nieuwe airco's!

Rated 5 out of 5 stars

Als aanvulling op het eerste traject…

Als aanvulling op het eerste traject met CO AIR, waarbij 4 DAIKIN stylish airco-units zijn geplaatst in 2023, hebben wij recentelijk besloten om in ons huis de systeemconfiguratie uit te breiden met een aanvullende levering en installatie van 4 extra units. In totaal hebben wij nu 8 units (met verschillende capaciteit en gedeeltelijk in een multi-unit configuratie (4/1). Kennis, kunde en kwaliteit, gecombineerd met een nette en zorgvuldige uitvoering en prettige communicatie. Erg tevreden over de geleverde apparatuur en diensten. Ina & Alex

November 20, 2024

Beste Ina en Alex,

Wat een superleuke review, dank jullie wel! Het doet ons goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn onze dienstverlening.

Mocht er in de toekomst iets zijn waarmee we kunnen helpen, staan we altijd voor jullie klaar!

Rated 5 out of 5 stars

Vakkundig, netjes en een topkwaliteit

Hartstikke tevreden! Goed meegedacht over de locatie van de airco’s en de monteurs die uiteindelijk kwamen waren erg vakkundig en netjes. Een absolute aanrader dus!

November 26, 2024

Hoi Ime,

Bedankt voor jullie positieve feedback, heel erg leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn!

Heel veel plezier met jullie airco's.

Rated 5 out of 5 stars

Uitstekende samenwerking van begin tot eind

Alles is volledig naar wens verlopen. Zonder ook maar iets wat tegenzat, van begin tot eind dik tevreden. Bedankt Co-Air B.V. voor de uitstekende service en communicatie!

Hoi Stan,

Superleuk om te horen dat alles zo naar wens is verlopen! We hebben er samen echt iets moois van gemaakt, al zeggen we het zelf haha.

Heel veel plezier met jullie airco.

Rated 5 out of 5 stars

Voor het eerst met Co-Air samengewerkt

Voor het eerst met Co-Air samengewerkt. Alles liep meer dan soepel. Op het laatst moeten we toch nog een paar aanpassingen doen, dit werd direct en goed opgepakt. De mannen die het werk kwamen uitvoeren zijn toppers! Zo vakbekwaam, en ook nog mee denken ter plekke. Alles was netjes achtergelaten. Echt TOP dus!

November 11, 2024

Hoi Danny,

Bedankt voor je uitgebreide en zeer positieve review. Leuk dat je de mannen die het echte werk verricht hebben nog even in het zonnetje zet. Wij willen jou ook bedanken voor de fijne samenwerking.

Rated 5 out of 5 stars

Van begin tot eind prima in orde

Erg prettige communicatie, goed verhaal aan huis gekregen, duidelijke offerte erbij en er hangt nu een erg mooie design airco in huis. Ook erg tevreden over de monteurs, gewoon netjes werk, ze regelen het allemaal zelf. Een volgende keer zou ik zonder twijfelen weer zaken doen met Co-air.

November 6, 2024

Hoi Ernst,

Heel erg bedankt voor je positieve feedback. Heel veel plezier gewenst met jullie prachtige design unit!

Betrouwbaar en kwaliteit

CO-Air is in het offertetraject de partij geweest met de beste adviezen en een scherpe prijs.
In de realisatie zijn ze al hun beloftes nagekomen, te weten: goed werk afleveren (echt kwaliteit), hele prettige monteurs die erg netjes werken en de airco hebben geïnstalleerd zoals het ook thuis zouden doen.

October 30, 2024

Hoi Jaap,

Dankjewel voor je mooie woorden over ons team! We zijn trots op onze monteurs en het is altijd leuk om te horen dat hun werk gewaardeerd wordt. Geniet van jullie airco.

Rated 5 out of 5 stars

Het bedrijf en medewerkers denken mee .

Het bedrijf en medewerkers denken mee .
Prima service en kwaliteit.

HoI Geertje,

Dankjewel voor je feedback! Fijn dat alles naar wens is gegaan. We hopen dat je nog lang plezier hebt van je airco.

Keurig bedrijf

Keurig bedrijf, snel en netjes gewerkt

Hoi Iwan en Ria,

Bedankt voor jullie feedback, heel erg fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Daar doen we het voor!

Rated 5 out of 5 stars

Zeer vriendelijke en kundige mensen…

Zeer vriendelijke en kundige mensen allemaal.
Keurige installatie van onze nieuwe airco. Alles ging in overleg

October 24, 2024

Hoi Booij en Marianne,

Bedankt voor jullie lovende woorden over de mannen die het echte werk verricht hebben. Fijn dat de installatie naar tevredenheid is verlopen.

Veel plezier met jullie airco!

Rated 4 out of 5 stars

De monteurs waren vriendelijk.

De monteurs waren vriendelijk.
In goed overleg met monteurs zijn de werkzaamheden netjes en naar wens uitgevoerd.

October 17, 2024

Beste Peter,

Bedankt voor de lovende woorden, leuk dat je de mannen die het echte werk verrichten in het zonnetje zet! Heel veel plezier met jullie nieuwe klimaatsysteem.

Afspraak is afspraak

Er zat, in goed overleg, een periode van meerdere weken tussen bestelling en plaatsing. Zonder extra contactmomenten zijn ze gewoon op het afgesproken dag/tijdstip komen opdagen en hebben de werkzaamheden overeenkomstig uitgevoerd. Ook geen verrassingen bij administratieve afhandeling. Afspraak is blijkbaar afspraak. Dat is fijn en wordt stees zeldzamer

October 11, 2024

Hoi Dennis,

Bedankt voor de leuke feedback! Geweldig dat je tevreden bent met de service. Als er nog iets is waar we mee kunnen helpen, laat het gerust weten!

Rated 5 out of 5 stars

Goed contact de monteurs hebben het…

Goed contact de monteurs hebben het netjes gemonteerd en achtergelaten.

October 14, 2024

Hoi Sander,

Heel fijn om te horen dat jullie tevreden zijn! Heel veel plezier met jullie airco.

Klantgericht en vriendelijk

Vanaf de intake tot en met de uitvoering uitstekend gedaan. Van stap tot stap wordt je op de hoogte gehouden.
De monteur was vriendelijk, werkt heel netjes en zorgt dat het schoon wordt opgeleverd.
Een klantgerichte aanpak, heel fijn om te ervaren dat het ook zo kan,

October 9, 2024

Hoi Jaap,

Superleuk om te horen dat je zo tevreden bent! Geniet van jullie nieuwe airco en bedankt voor het vertrouwen.

Stephan

Uitstekend en eerlijk advies

Uitstekend en eerlijk advies. Vakmensen die meedenken met de klant. Communicatie verliep ook heel soepel! Prijs en kwaliteit is prima in orde. Snelle levering was ook erg fijn.

September 29, 2024

Hoi Henk,

Dankjewel voor de mooie woorden over ons team! Leuk om te horen dat ons werk gewaardeerd wordt. Geniet van de airco!

Snel, duidelijk en goed

Snel, goed en duidelijk! Van het aanvragen van de offerte, de schouw en het advies, de aanloop naar de installatie en het daadwerkelijk installeren. Complimenten aan het hele team en Dominique en Marcel in het bijzonder.

September 29, 2024

Hoi Christiaan,

Dankjewel voor de mooie woorden over ons team. Erg leuk dat je de mannen die het echte werk verricht hebben nog even in het zonnetje zet!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look