Herrstads er ren svindel. Styr unna. Jeg fikk feil jakke, som også var et typisk billig Kinaprodukt. Stort avvik mellom bilde og realitet. Fikk omsider kontakt med kundeservice, som lovet meg riktig j... See more
Herrstads
See what reviewers are saying
Dette er et selskap som driver med svindel! Hold dere langt unna. Jeg har jobbet med klarna og forbruker rådet siden desember 2022.sikkert skrevet 300 mailer til klarna. Så etter så mye jobb. Så fikk... See more
Kjøpte bomberjakke i oktober. Har fortsatt ikke fått den, etter nærmere undersøkelser så ser jeg at varene blir sendt fra Kina Edit 29/11: Da har jeg omsider fått jakkene. Jeg fikk en kompensasjon... See more
Jeg prøvde å kansellere min ordre gjennom mail, kontaktskjema og telefon, men fikk ingen respons. Dette viser at de ikke bryr seg om sine kunders behov eller er i stand til å håndtere enkle forespør... See more
Dårlig service.
Dårlig service, bestillinger kommer for sent, jeg anbefaler dem ikke.
STYR UNNA Herrstads.com…
STYR UNNA Herrstads.com (KINA-SCAM-BUTIKK)
Herrstads.com er en (kina)nettbutikk du bare MÅ og SKAL holde deg unna fra!
OBS! DETTE ER IKKE EN NETTBUTIKK MED LAGER I BERGEN, MEN KUN EN POSTADRESSE/LAGER DE BRUKER FOR Å MOTTA VARENE FRA KINA FOR VIDERESENDELSE TIL NORSKE KUNDER!
Varene de selger er overhodet ikke det du ser på bildene de reklamerer for på Herrstads.com!
Som alle andre her sier; Kvaliteten er LANGT under forventningene til den prisen du betaler for produktene. DÅRLIG KVALITET TIL DYR PRIS!
Størrelsene er ofte feil, kvaliteten er ikke en syerske verdig, bildene de har på nettsiden stemmer overhodet ikke med produktene du mottar etter 25-39 dager, (hvis du overhodet mottar produktet da), de svarer ikke på klage-mail, hvis du har tenkt på å returnere produktet må du betale dyrt, for DU står som sender og alt ansvar for at pakken kommer tilbake til Kina og portoen blir ofte dyrere enn selve produktet du kjøpte.
STYR UNNA Herrstads.com OG FORTELL ALLE DU KJENNER OM Å IKKE BESTILLE VARER HERFRA!
Edit: Har kontaktet Klarna.com ang. dette kjøpet (2 stk Bomberjakker, Beige og Grønn) og fikk satt betalingen til Herrstads.com på vent mens utredningen pågår hos dem. Vi får se om Klarna er seriøse og stopper denne scam-butikken og utbetaler til dem som har betalt for varene via dem.
Hilsen en trønder med barten i postkassa!
EDIT: 23.12.2022
Det ser ut til at Klarna .com samarbeider godt med denne scam-butikken og godtar egentlig at de tar arbeidet med å besvare alle klage-mailene som Herrstads .com egentlig skulle ha hatt, men ikke gidder å svare på.
At et så stort selskap som Klarna tør å fortsette samarbeidet med denne scam-butikken, er for meg en gåte.
Slik saken står for min del, ønsker Herrstads .com å tilby omlevering, men når jeg ser hva andre har fått på Facebook siden deres, så ønsker jeg ikke drittprodukter som erstatning for de første drittproduktene de sendte til meg.
Hvis saken ikke løser seg, har jeg av prinsipp, tenkt å ta denne saken til Forsliksrådet her i Norge. Hvis det er flere som ønsker å få fremmet sin sak så er det bare å henge seg på. Kanskje vi kan få til et gigantisk gruppesøksmål mot både Herrstads OG Klarna som fortsetter sitt samarbeid med denne scam-butikken.
De er allerede registrert som tvilsom utenlandsk butikk som utgir seg for å være fra Norge hos Forbrukerrådet. Så kanskje vi kan kontakte dem først og høre om de vil ta saken?
Herrstads .com har fjernet fra nettsiden sin at "de har hovedlager i Bergen og at de snart åpner nye butikker både i Oslo og i Stavanger" den 4. november 2022 Kl. 20:02:14, men jeg har funnet og tatt skjermbilde av denne forandringen fra Wayback Machine (Web Archive .org)
Disse opplysningene er viktige da de har gitt oss kunder et inntrykk av at de er en norsk butikk. Ihvertfall en "norsk" butikk med hovedlager her i Norge (Bergen) og det er villedende markedsføring.
Uansett, noen må få denne butikken fjernet fra nettet, så hvorfor ikke starte nå?
Dette er et SVINDELFIRMA!
Dette er et SVINDELFIRMA!
Her må man aldri kjøpe noe som helst.
Ekstremt lang leveringstid
Ekstremt lang leveringstid, dårlig produkt, dårlig service og returmuligheter. Styr unna!
Bedrageri
Varen tok en svært lang tid å ankomme. Det ble også fortalt av kundeservice at varen var sendt tidlig, noe som viste seg å ikke være sant. Det tok også lang tid å få svar fra kundeservice.
Varen var nedpriset som et kampanjekupp, men per dags dato er fremdeles 'kampanjen' aktiv, dette er et tegn på å forsøke å skape kjøpspress og er generelt oppfattet som en uredelig forretningspraksis, som Herrstads har bemerket seg negativt ved.
Når varen omsider ble levert på døren føltes produktet billig. Kvaliteten var ikke tilfredsstillende, og finishen står ikke i forhold, selv til den 'nedsatte' bedrageriske prisen.
Jeg har heldigvis ikke betalt varen, takk til Klarna :), og arbeider nå for å heller ikke måtte betale den. Jeg arbeider også for å få sendt den tilbake hvor de dekker retur- og fraktkostnader.
BOMBERJAKKE MED TURN-DOWN KRAGE OG FLEECE
Elendig service og hjelp. Tar flere måneder før man mottar. Ikke er klærne bra heller. Styr unna!!!
Lang leveringstid og dårlig produkt
Fryktelig lang leveringstid, dårlig produkt langt unna det som vises på bildet. Utrolig dårlig returmulighet, selvfølgelig ikke gratis. Styr unna!!!
SVINDEL HOLD DERE UNNA!!
Bestilt jakke her ifra uten den har dukket opp. Heldigvis brukte jeg klarna så jeg slapp å betale for noe som ikke dukket opp. Venter i snart 2 mnd. uten den har dukker opp.
Hold dere unna denne sia, om du ikke ønsker å bli svindlet! Klarne.... FIKS OPP!!
SVINDEL!!!
SVINDEL!!!
Bestilte en jakke til 499,- (burde ha skjønt det allerede da..) og etter en mnd fikk jeg jakken. Elendig kvalitet og skal sende den i retur.
Returen koster meg 348,- på Posten.
Katastrofe at de står på kundelisten til Klarna.
Lang ventetid på leveranse, dårlig kvalitet
Lang ventetid på leveranse. 40dager+. Varen som var ei jakke bar preg av dårlig kvalitet og samsvarte ikke med det butikken reklamere for. Verken vindtett eller vanntett og langt fra elegant og høy kvalitet som butikken skriver.
100% Svindel
Svindel, villedende markedsføring og produkter som aldri dukker opp. Mest sannsynlig sent direkte fra Kina. Styr unna!
At Klarna forbinder seg med slike aktører er kriminelt. Nå er det klarnas problem, håper de saksøker fletta av disse folka.
STYR UNNA!
STYR UNNA!! BILLIGE VARER FRA KINA.
varer kjøpt 30/10 - levert 08/12
Ingen av varene stemte med overens med den kvalitet lovet.
Ulovlig markedsføring av poduktpriser.
Beskrivelse av produkter som ikke stemmer.
Tenkte først dette var en seriøs butikk…
Tenkte først dette var en seriøs forhandler, men 4 uker etter bestilling så er ikke varene mottatt enda. Styr unna!!!!
Godt levert… JUG
Nei, hva skal man si da…
*Levering etter halvannen mnd er jo rævva.
* Feil størrelse
* Vanntett stod det… Det er jug…
*God og varm?? Mulig den er det når det er 25 + grader ute, da er den kanskje for varm….
En liten pluss i boka er jo at de klarte å lure meg til å tro at de var seriøse. 🥳🥳
Hehe
Hehe. Der gikk jeg på en smell. Det så jo greit ut, og betaling via klarna. Tror det var en falsk Trustpilot med fire stjerner på nettsiden og. Om ikke det var nok så klarte jeg å kjøpe to jakker da jeg fikk feilmelding på betaling på første. Så etter litt over to måneder kom det to ubrukelige jakker fra Kina. 👍😄. NB: Hvis noen vil kjøpe denne jakken, som jeg ikke anbefaler, så fant jeg den på Aliexpress til nok 81. jeg betalte 500😄
Svindel
Svindel. Samarbeider med klarna som gir dem kredibilitet. Mottatt vare som ikke samsvarer med bilde 45 dager etter bestilling. Ved retur må du sende det til Kina. Varslet klarna og forbrukertil
Ventet ca
Ventet ca. 2mnd på varene,Varene er dårlig kvalitet og ikke i nærheten av det man forventer, går rett i søpla for min del. Man må også betale for retur av varer. Svindel!
Svindel
Svindel, ventet snart to måneder, svarer ikke på mail. Gir inntrykk av å ha butikk/lager i Norge, men sender fra Kina? Hvis de i det hele tatt sender? Styr unna
Svindel
Svindel, styr unna! Levering tok mange uker, og når varen endelig kom var den noe helt annet enn hva som er avbildet på nettsiden deres. Retur må betales av kjøper, og varen må sendes helt til Asia. Meldes forbrukerområdet, og har sendt inn klage til Herrstads.com, samt klarna.
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.