LASCANA Reviews

TrustScore 2 out of 5

1.9

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Oke ik had laatst een slecht review gegeven over Lascana. Daar ben ik door gebeld en ze hebben het netjes opgepakt. De meneer Ricardo met wie ik de slechte ervaring had, heeft mij dus wel degelijk ver... See more

Rated 1 out of 5 stars

Eerst 3 maanden moeten wachten op een pijama. Daarna retour gestuurd omdat deze stof wel erg dun was. Begin april retour gestuurd. 13 april hadden zij het retour ontvangen. Echter nu alleen naar aanma... See more

Rated 1 out of 5 stars

Absoluut onprofessioneel en schaduwrijk. De mensen van de klantenservice doen alsof ze dom zijn, of misschien zijn ze dom. Ze lezen de e-mail die u verzendt niet en kopiëren en plakken de antwoorden g... See more

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Gaan met je geld lopen

Ik had al mijn facturen netjes betaald en krijg ineens een betalingsregeling in de brievenbus. Ik probeerde contact met hen op te nemen via de chat maar deze werd telkens gesloten zonder dat ik een reactie kreeg. Dus nu eisen ze extra geld van me terwijl ik alle bestelde producten betaald heb? Ik dacht het niet!

August 7, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Waardeloos contact, nooit pakket verzonden of ontvangen maar wel verzendkosten rekenen

Ik heb op 21-06 een bestelling gedaan voor een paar sokken, deze bestelling is bij hen binnen gekomen en verwerkt en het pakket zou zo’n 2-3 werkdagen kosten om bezorgd te krijgen. Ik kreeg op 26-06 en e-mail dat de bestelling “iets vertraagd” is. Ik wachtte geduldig af aangezien deze mail ook zei dat het hopelijk binnen enkele dagen alsnog verstuurd zou worden. Als ik de track en trace van bekijk zie ik dat er een melding is gemaakt op 24-06 maar dat er geen pakket is ontvangen bij PostNL. Daarna zijn er geen updates geweest van PostNL of Lascana.

Op 01-07 heb ik contact gezocht met de klantenservice van Lascana via de chat op de website. Hier kostte het veel moeite om contact te krijgen, ten eerste lang in de wachtrij gestaan en toen mijn chat opgepakt werd, werd me gezegd “ik kom zo bij u”. Na 5 minuten geen update heb ik gevraagd of alles oké gaat, en kreeg als antwoord “ik ben even met een andere klant bezig”. Waardeloos, laat me dan in die wachtrij staan ipv me op te pikken en dan niet reageren. Ik weet haar naam niet meer, volgens mij was het Sandra. Daarnaast kan ik niet zo lang bij de chat blijven als ik op de telefoon zit, zodra mijn beeld donker werd wordt de chat afgesloten (na hem meermaals aan te hebben moeten klikken om de chat “levend” te houden).

Vervolgens nog steeds niks gehoord. Ik heb vanochtend in mijn account gekeken in de hoop dat er een update was, tevergeefs. Ik zag ineens dat mijn bestelling op “retour” stond? Ik heb deze niet zelf aangemeld, en wil de sokken nog steeds hebben. Ik heb een nieuwe bestelling aangemaakt, maar zie ook dat mijn andere bestelling nog op “onderweg” staat (sinds 23-06). Als ik dan nu de PostNL tracking bekijk is dit dezelfde als voorheen, zonder update. Wat een ontzettend vervelende ervaring, slechte communicatie zowel van de klantenservice als op de “mijn omgeving” die ontzettend verwarrend is. Er staat daar ook ineens een bedrag open van 4,95 terwijl ik niks heb ontvangen of heb teruggestuurd.

July 7, 2025

Echt waardeloos bedrijf

Echt waardeloos bedrijf. Super slechte levering. Ik had een bestelling geplaatst die binnen 2 a 3 dagen geleverd zou worden maar na 12 dagen nog steeds niet geleverd. Dan bel ik Lascana/Otto en dan zeggen ze eerst dat ik nog moest wachten en vandaag zeiden ze dat ze een computer storing hebben. Echt waardeloos!! Ik had iets bij Douglas besteld en was de volgende dag geleverd. Hetzelfde verhaal met Zalando. Maat Lascana/Otto nog steeds niet na 12 dagen!!

June 21, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Gewoon goed!

Ik had een leuke bh gezien, maar vanwege de slechte reviews hier was ik eerlijk gezegd wat sceptisch.

Toch besteld, en mijn pakketje is snel geleverd en de bh is helemaal zoals omschreven. Ik ben er heel erg blij mee! :)

June 19, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Hele slechte ervaring met lascana & de klantenservice

Ik heb in augustus een bestelling gedaan bij Otto/Lascana, maar het retourproces verliep zeer slecht. Ondanks dat ik alles in één pakket heb teruggestuurd, werd 1 item niet geregistreerd, waardoor ik onterecht voor dat item moest betalen. Er was een onderzoek gestart, maar ik blijf aanmaningen en hogere rente kosten ontvangen terwijl het onderzoek nog loopt. Vervolgens bel ik weer en zegt de klantenservice dat er niets is geregistreerd. Houden zich niet aan afspraken, en biedt geen oplossingen, en willen al helemaal de afspraken niet op de mail bevestigen. Al met al een frustrerende vervelende ervaring. Ik raad dit bedrijf zeker niet aan.

December 12, 2024

Niet bestellen

Niet bestellen! Wees gewaarschuwd.

Defect artikel ontvangen. Via de klantenservice Lascana hiervan op de hoogte gebracht en het artikel geretourneerd. Twee maanden later is mijn retour nog steeds niet verwerkt, maar ontvang ik wel aanmaningen. Dit, terwijl de track and trace code aangeeft dat de retourzending twee maanden geleden bezorgd is bij Lascana.

November 5, 2024

Onterechte aanmaning

Liever had ik geen review geschreven maar was er gewoon een oplossing gekomen. Maandenlang heb ik gebeld, gechat, een contactformulier ingevuld etc maar zonder resultaat. Nu schrijf ik dus wel deze review omdat ik het schandalig vind hoe Lascana te werk gaat.
Lang verhaal kort: ik bestelde voor de zomervakantie oa een badpak dat na een paar weken dun werd op verschillende plekken. Dit heb ik gemeld. Ik mocht het badpak terugsturen en ik mocht een nieuwe uitzoeken. Tot zover oké. Maar nu ontvang ik diverse aanmaningen (inmiddels ook met bijkomende kosten) voor het nieuwe badpak dat ik ontving ipv mijn klacht! Klantenservice houdt me zoet met standaard antwoorden en lijkt niet bij machte om het op te lossen en met een leidinggevende kan je niet doorverbonden worden.
Lascana, boek aub mijn klacht retour zodat ik geen aanmaningen meer ontvang.

October 31, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Slechte kwaliteit ,en geen service naar de koper.

Slechte kwaliteit na half jaar steken de beugels van de bh er al uit.
Nu al bij 3 bh s.
Heb mijn account opgezegd maar had wel klacht gedaan hierover maar ze willen niet helpen.
Moet eerst mij id sturen ik vraag me waarom ,heb de facturen is niet voldoende volgens hun.
Slechte service en je besteld lascana maar factuur van de otto . Dus bestel geen nuance bh lascana meer de beugels vliegen eruit na korte tijd.

September 11, 2024

Aanmaning zonder herinnering

Dit is de eerste keer en ook meteen de laatste keer dat ik daar bestel..
Wat een klantonvriendelijk rotbedrijf is dit!
Heb iets besteld met achteraf betalen, krijg ik vervolgens een aanmaning met bijkomende kosten als een of andere wanbetaler terwijl ik nooit een herinnering heb gehad.
Als ze nog ooit een klant willen overhouden moet je vooral zo te werk gaan, echt klantonvriendelijk dit
Ook door de klantenservice niet echt goed te woord gestaan, dus voor mij komt geen volgende keer dat ik hier bestel

August 1, 2024

discriminatie

Je betaalt aanzienlijk meer voor grotere maten bij Lascana. het zou nog wel redelijk zijn als het een paar cent verschil maakte als je een paar maatjes groter bent (dat is namelijk wat de stof echt waard is), maar je betaalt al gauw een paar euro's meer voor maar enkele millimeters stof. Dit is hoe je kinderen van jongs af aan al een eetstoornis aanpraat.

August 11, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Je komt er niet meer vanaf

Ooit een aantal jaren geleden bestelling geplaatst, sindsdien talloze dikke catalogi in de brievenbus. Meermaals de klantenservice netjes gevraagd hiermee op te houden vanwege het duurzaamheidsaspect, maar men gaat maar door. Toen uiteindelijk gevraagd mijn account te deleten maar dat weigeren ze. Ik koop hier nooit meer iets. Je zit eraan vast en komt er niet meer van los. Wat een intrusief klantonvriendelijk bedrijf.

June 24, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Slechtste klantenservice die ik ken

Begin dit jaar 2 bh’s besteld. I.p.v bh’s zijn er 2 paar Nike sneakers geleverd. Ik gebeld en afgesproken dat ik ze retour zou sturen. Dit gedaan. Schoenen zaten in 1 pakket. Lascana heeft ipv 2 retouren ontvangen maar 1 retour als ontvangen ingeboekt. Ik heb al een aantal keer gebeld, gemail, contactformulier ingevuld… Telefonisch wordt er beloofd dat het opgelost wordt en op contactformulier wordt niet gereageerd. 2 weken geleden weer gebeld. Gaf de medewerker aan dat ze het heel vervelend vond en dat ze het bij een collega van de andere afdeling ging neerleggen. Die zouden contact opnemen. Uiteraard wederom niet gebeurd. Ondertussen wel aanmaningen sturen. Echt ongelofelijk dit. Lascana/Otto wanneer gaan jullie mij eens echt helpen?

June 2, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Leuk shirt gekocht bij lascana

Leuk shirt gekocht bij lascana. Op vakantie in indonesië vielen er na 1x dragen 2 gaatjes in de stof. Ter plekke gechat met een medewerker van lascana. Hij maakte een aantekening, en beloofde me dat ik als ik na mijn vakantie kontakt opnam met lascana, ik een nieuw shirt zou krijgen. Dit dus gedaan, de medewerkster gaf aan dat ik omdat ik geen retour etiket had, het kapotte shirt moest opsturen naar antwoordnr. 33000
8000 ZC in Zwolle, met een briefje erbij dat het stuk is. Dit dus gedaan, weer gebeld met lascana, omdat ik het nieuwe shirt moet betalen. Ja, mevr. U had het moeten afgeven, en niet in de brievenbus moeten doen, nu komt het niet aan??
Hoezo, er staat toch een goed adres op?
De dame heeft gezegd u moet het opsturen, dan krijgt u een nieuwe. Ze had moeten zeggen, dat ik het had moeten afgeven i.v.m. een afgiftebewijs. Ik moet het nieuwe shirt nu betalen, wat een garantie. Ja, dat is ons protocol, een beetje menselijkheid, ho maar. Heb net een nieuwe bestelling bij ze gedaan, die gaat retour, net als het shirt. De dame had duidelijk moeten zeggen , bij opsturen even afgeven bij de post. Ik vind dit erg kinderachtig. Heb al veel bij lascana/otto gekocht, maar zo verlies je wel je klant.

April 9, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Gaat niet correct om met je persoonsgegevens

Een account aanmaken bij Lascana was voor mij al een uitzondering omdat ze tegen de regels in geen optie geven om als gast te bestellen. Ik heb echter zo min mogelijk gegevens ingevuld en alle aanbiedingen voor nieuwsbrieven op nee gezet. Nu kreeg ik vandaag alsnog een complete catalogus in de bus. Niet alleen zeer ongewenste reclame maar het feit dat ik nee heb gezegd tegen een bepaalde verwerking van mijn gegevens betekend blijkbaar ook niets voor dit bedrijf. Er is overigens door de klantenservice nagekeken of mijn instellingen goed stonden en die stonden inderdaad op het weigeren van nieuwsbrieven. Zij wisten daarom ook niet hoe dit kon gebeuren. Maakt me echter ook niet meer uit nu. Ik bestel hier toch nooit meer en heb een formeel verzoek ingediend tot het verwijderen van mijn gegevens.

March 26, 2024

Zeer slechte service

Badpak gekocht die bij nat worden naar buiten ging krullen aan de voorkant. Gebeld en nieuwe geruild voor dezelfde prijs. Duurde maanden, er gebeurde niets. Toen weer contact opgenomen. Was niet geregeld. Nu was de korting vervallen die ik eerst wel op mijn badpak had. Nieuwe besteld. Werd snel geleverd. Zit prima. Oude teruggestuurd. Maar de korting verviel en ik moest bijbetalen. Heb ik direct gedaan, maar kreeg weer aanmaning voor die extra kosten. Weer betaald omdat er al extra geld bij was geteld, en dreigementen en dergelijke. Ik schrok enorm. Kreeg vandaag ineens te horen dat dat zelfde bedrag nu als extra saldo staat. Heb ik nooit om gevraagd, om een spaarpotje. Ik heb net gebeld en ze gaan het regelen. Geen excuses, veel te snelle reactie, geen uitleg. Ik ben nu bang dat het weer verkeerd gaat. Ik waarschuw hierbij iedereen. Erg weinig vertrouwen nog.

January 4, 2024

The Trustpilot Experience