Marcussens Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.7

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Det er vildt at man bare kan lukke og slukke, uden at have moral nok, til at skrive til dem der har bestilt ophold, eller købt deals. Vi hører til de sidste, og efter min mening tyder denne manglende... See more

Rated 1 out of 5 stars

Tja burde nok have tjekket historikken bag Marcussens hotel. Hotellet har flere konkurser bag sig, så nu står vi med en værdiløs SPOTdeal til et par dages ophold med ankomst 6 november, da hotellet e... See more

Rated 1 out of 5 stars

Har købt 2 værdibeviser gennem Odendo. Bestilte tilbage i maj måned, men kunne ikke få de to overnatninger før 10-12. November på grund af manglende ledige værelser til deals. Vi har i dag konstate... See more

Rated 4 out of 5 stars

Vi var en gruppe på 20 personer, og vi havde et par dejlige dage, og med rigtig god mad, både morgen og aften. Heldigvis blev vi tilbudt at spise i et rum på 1.sal, og havde en skøn, smilende servitr... See more

Company replied

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Total dårlig oplevelse i at få bestilt…

Total dårlig oplevelse i at få bestilt et ophold. Der er åbenbart solgt alt for mange deal så de ikke kan indfri vores ønske.
Vi er MEGET utilfredse og stærkt fortrudt vires køb og tænker måske at undersøge om de har misligholdt deres forpligtelser , når dealen ikke kan indfries før sidst i december når man allerede kontakter dem nu !

June 17, 2024

Kære Bente

Det er beklageligt man bruger trustpilot som middel, når man ikke kan få den dato som man ønsker. Alle hoteller i Danmark er som mig bekendt drevet på "først til mølle" princippet. Dette princip praktisere vi også i Assens.

Maden og servicen var 💫💫💫💫💫

Maden og servicen var 💫💫💫💫💫

Men værelset var slet ikke pengene værd
- det lugter, vi havde stort set åben dør hele tiden.
- rengøringen var ikke slet ikke ok, badet var fyldt med skidt/kalk som flød rundt, når var i bad.
Støv i skabe, bordet var klisteret. Skrå vinduer trænger til en udskiftning, fyldt med skimmelsvamp.
Rullegardin som hænger ved ankomst, og ikke kan lukkes, udover det skal sættes fast med en skrue.
Vi informerer personalet omkring dette, som vil sende rengøringen op, men det bliver ikke udbedret.
Vi har ikke lyst til at besøge dette sted igen.

May 24, 2024

Kære Sofie

Mange tak for din anmeldelse, som vi finder konstruktiv.

Vi må desværre medgive at vi i en kort periode har haft udfordringer med vores eksterne rengøringsfirma. Dette har vi nu fuld fokus på og der vil blive rettet op på de omtalte punkter. Der er iværksat en plan for at rengøring og mangler på værelser bliver reporteret dagligt.

Vi takker for jeres besøg på hotellet og håber vi ser jer en anden gang.

En kedelig skuffende oplevelse

En kedelig, skuffende oplevelse
2 nætter deal ophold.
Vi kommer aldrig igen.
Vi fik værelse i annekset, som ligger bagved hotellets køkken. Klemt inde mellem 3 bodegaer. Hvor 2 af dem var meget larmende.
Værelset lugtede meget kraftigt af agurkesalat - eddike -. Når man ville lufte ud fik man alt mados fra hotellets køkken lige ind på værelset. Samt sang fra værtshuse og summende udluftning fra hotellet.

Da vi påklagede dette kunne vi første dag ikke få et nyt værelse. 2.dagen blev vi tilbudt et andet værelse dog mod ekstra tillæg. Da det var weekend, var der også yderligere ekstra tillæg på 175 kr. Pr. Pers pr nat - altså 700 kr ialt - derfor takkede vi nej til nyt værelse, da det i forvejen var for dyrt.
Slet ikke pengene værd. Maden, som var med i opholdet, var ok, men absolut ikke en gastronomisk oplevelse.
Da vi påklagede lugten fra værelset ved udtjekning, blev vi mødt af en fornærmet receptionist.

Så nej vi kommer aldrig igen og kan ikke anbefale det til nogen.

May 10, 2024

Kære Camilla

Tak for dine anmeldelser på forskellige sites. Da vi desværre må konstatere den er fuld af fejl og du har valgt at kommunikationen skal foregår på disse sites, så er vi desværre nødt til at rette fejlene i anmeldelse. Disse er faktuelt forkert.

- Da vi er et byhotel i en købstad er alle gader omkring hotellet naturligvis bygget op som en købstad var dengang. Derfor i sagens natur en maritim og hyggelig stemning. Derfor undre det os at du bedømmer os på der er liv omkring hotellet.
- Da vi har et eksternt firma til rengøring, har vi naturligvis forelagt dem om de gør rent i agurkesaft eller eddike. De kan oplyse at de bruger svanemærkede rengøringsmidler, til at rengøre værelserne på hotellet. Det er første gang vi hører at nogen af vores værelser lugter af agurkesalat.
- Da vi kan se du har boet i stuen og vores udsugning er i ca. tredje sals højde, kan det undre os det kan give gener på stueplan.
- Eftersom der ikke er noget galt med værelset kan vores gæster ikke vælge frit efter godt befindende, og slet ikke når der ikke kan konstateres nogen fejl eller mangler, blot at vi er et by hotel !
- Vi er selvfølgelig kede af at middagene ikke rammer jeres smag, dog kan vi glæde os over vores øvrige gæster var glade for maden og roste det meget. Samtidig må vi også konstatere at vi ikke kan gøre alle tilfredse.
- Den pågældende receptionist prøvede at være imødekommende og ville kompensere dig for jeres drikkelse. Ikke vi er enige i din påstand, men da vi er i et servicefag forsøger vi at imødekomme vores gæster. I dit tilfælde var det ikke muligt. Derfor besluttede receptionisten at slette de to kander vand I havde fået hen over weekenden.

Vi sætter til daglig stor pris på vores mange tusind gæster om året, dog må vi indrømme der også er en håndfuld i løbet af en sæson vi ikke ønsker at se på vores hotel igen. Der skal være rimelighed med folks opførsel.

Deal ophold - stor tilfredshed

Min mand og jeg var på deal-ophold fra d. 30/4 - 2/5 2024. Det var 4 gang vi var der og hver gang har det været yderst tilfredsstillende, dejlig veltillavet mad, flot anrettede og mættende portioner, gode værelser og senge der gir en god nattesøvn. Personalet er venlige og imødekommende, så jeg genkender ikke den kritik der beskrives i flere anmeldelser. Ventede på at tjekke ud, overhørte en svært utilfreds gæst hvor absolut INTET havde fungeret.....personalet i receptionen tog fint imod , var stadig smilende efterfølgende...flot.
Nyt ophold venter til september, vi glæder os...vi havde et dejligt beliggende værelse, jeg anmodede om at få det samme ved næste besøg, det blev noteret..
Vil lige tilføje at jeg altid har fået den periode jeg har anmodet om, har haft fremsendt nogle datoforslag og det er efterkommet.
Tak fra Næstved

April 30, 2024

Kære Evy

Tak for din anmeldelse, det er altid en fornøjelse når vores gæster er tilfredse og kommer igen - tak for det ! Vi gør på daglig basis vores ypperste for at gøre alle tilfredse, men det gamle ordsprog med man ikke kan gøre alle tilfredse, er nok ikke helt forkert. Dog gør vi som sagt alt hvad vi kan for at give vores gæster en god oplevelse.
Vi glæder os til at tage i mod jer igen til september og ønsker jer samtidig en god sommer.

Falsk markedsføring

Marcussens havde i flere uger reklameret i vores ugentlige lokalavis. Om tilbud på 10 procent af hele regningen på autentiske italiensk menu mellem søndag og torsdag
Står i tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter. Ellers intet man skal være opmærksom på
Vi ringer og bestiller bord, gør der opmærksom på det drejer sig om det pågældende tilbud
Da tjeneren henviser os til bordet siger vi at tilbuddet er perfekt da min mand havde fødselsdag
Så vi bestiller månedens menu da denne var italiensk samt en flaske rødvin
Tjeneren siger intet om, at menuen er et tilbud og derfor gælder de 10 % ikke
Det står heller ikke at dette er et tilbud.
Maden smagte udemærket og vinen også
Slet ikke der vi er utilfredse!!!
Vi får så regningen og jeg gør opmærksom der ikke er trukket de 10 procent
Tjeneren svarer at det er fordi vi har valgt menuen
Kunne vi stadig ikke forstå og blev mere frustreret
Så svarede tjeneren at det havde kokken sagt hun skulle svare
Bad om at tale med kokken eller en anden med ansvar
Ingen var til stede var svaret og bad os rette henvendelse dagen efter
Dette gjorde jeg via mail. Gik 4 dage også var svaret
De beklagede vi ikke havde fået de 10 procent på vinen, men at maden var et tilbud (selvom det ikke stod eller blev sagt)
Dette svar var bestemt ikke det vi havde forventet. Så skrev jeg tilbage samtidig med jeg sendte mit mobilnummer
Så rabatten på vinen ville sendes via mobilpay
I skrivende stund har jeg stadig intet hørt 🥹

April 23, 2024

Hej Lisbeth

Som du selv skriver, så har vi haft kommunikation over mail og har svaret på dine spørgsmål.

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig lækker mad og ok værelse

Virkelig lækker mad. Super flot morgenmad med alt man kan tænke sig. Super flot 3 retters menu, og drikkepakke til yderst rimelig pris. Værelserne er ældre, men vores seng er fin, og her er rent. Jeg forstår ikke kritik. Personalet er også søde og hjælpsomme, jeg kunne sagtens forstille mig at komme igen.

May 9, 2024

fantastisk hyggelig

Ophold d 30/4 -1/ 5
Havde en fantastisk oplevelse med god mad og super betjening . Boede i annekset øverst dejlig lys og ren lejlighed . Kan ikke genkende de dårlige anmeldelser da vi er yderst tilfreds

April 30, 2024

Skuffende oplevelse

Vi ankommer til hotellet 14.30 hvor vi får af vide at der først er ledigt værelse kl 15 selvom vi kunne se at det var ledigt. Da klokken bliver 15:00 er der kø fra receptionen til udgangen, hvor receptionisten som i dette tilfælde var tjener, vælger at tage telefonen i stedet for at betjene os.
Han bruger 5 min på samtalen i stedet for at sige ‘lige et øjeblik’ og her tænker man selvfølgelig dårlig service og prioritering.
Dernæst er der inkluderet kaffe og kage, som skal udnyttes imellem kl 15-16, men da indtjekningen tog lang tid, blev det næsten en stressende oplevelse at checke ind og nå kaffen.
Der var ikke Laktosefri mælk eller anden erstatning, til hvis man er intollerant eller allergisk og det skal der altså bare være i dagens Danmark. Det er i hvert fald første hotel hvor der ikke har været en erstatning hverken til eftermiddagskaffen eller morgenmaden.
Hovedretten var en smule skuffende, da man kun fik en halv kartoffel og 3 små stykker rodfrugter til kødet. Desserten bestod af panna cotta og smagen var desværre ligegyldig.
Vi boede med havneudsigt og vores værelse lugtede af kloak, men det var ikke pga af placeringen af værelset. Indretningen kunne godt trænge til en kærlig hånd, så man fik en følelse af hygge og charme, da man kun kunne opholde sig der, fordi der manglede et fællesrum hvor man kunne hænge ud, spille et spil eller lignende.
Alt i alt en skuffende oplevelse desværre.

May 6, 2024

Reply from Marcussens

Som der står på jeres bekræftelse, så er der tjek ind fra kl. 15:00. Der er altid mange værelser, der skal rengøres om søndagen, da søndag er en stor skiftedag, så det er desværre ikke muligt at tjekke ind før tid.
Der er kaffe og kage mellem kl. 15:00 og kl. 16:00. Det betyder ikke at man skal være færdige kl. 16:00, men man skal være kommet inden kl. 16:00, så vi er da kede af, hvis I har følt jer stresset.
I forhold til laktosefri mælk eller anden erstatning, så står der på jeres bekræftelse at I skal meddele senest 2 dage før ankomst, hvis I har behov for laktosefri produkter, så sørger vi selvfølgelig for at der er et alternativ til jer.

Et beskidt hotel

Eftermiddags kaffe med tør kage og kaffe der dårligt havde været i nærheden af en bønne.
Rødt/rådt kød så blodet løb og ødelagde det andet på tallerkenen. Marmelade som blev brugt til trifli.
Til morgenmad måtte vi nøjes med rugbrød, rundstykker og franskbrød var frosset. Discount mad ikke hotel mad.
Meget beskidt over alt. Hul i sengene. Møj beskitte madrasser , puder og hynder. Også i spisestuen.
Det tog en krig at få vand fyldt på toilettet. Der kom 3 stråler ud af bruseren. Det var fuldstændig kalket til, og møj beskidt på gulvet.
Et ophold på Marcussens hotel kan ikke anbefales.
Jeg kommer der aldrig mere.

May 1, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Dejlig mad men dårligt værelse

Vi havde købt en deal og fik et nedslidt værelse med en 140 cm seng, som dobbeltværelse! Sengen var dårlig at sove i, smånusset værelse og pyntepyder møg beskidte, en ledning der lå ud på gulvet, så man kunne falde i den, et bad hvor afløbet i brusenichen stank forfærdeligt, man skulle låne hårtørrer i receptionen. Det er ikke til 4 stjernet niveau. Derimod har vi kun fine roser til personalet og maden. Assens by er også meget hyggelig.

April 25, 2024

Kære Tina

Vi er kede af vi ikke kan finde dig i vores bookingsystem, da vi ikke har værelser der svarer til din beskrivelse. Derfor ville vi gerne have haft en dialog med dig, så vi kunne udpege hvilket værelse det drejede sig om.

Vi er altid glade og stolte af at vores gæster sætter pris på vores dygtige personalets arbejde.

Rated 1 out of 5 stars

Kan ikke tilbyde hvad de lover!

Via Marcussens Hotels nye tilbud på TakeOffer om to sammenhængende dage i perioden 1.juni 24 - 1.juni 25, købte vi straks et bevis. Vi bestilte omgående pr. mail til hotellet (anden måde kunne ikke lade sig gøre iht. beviset!) ophold 4. - 6. juni, men hotellet havde “desværre” ikke to sammenhængende dage…..før oktober 24! Det lugter af snyd og bedrag! TakeOffer annullerede straks vores købte bevis og ville omgående tage fat i Marcussens Hotel. Hold jer væk fra dette hotel.

April 15, 2024

Hej Anita

Snyd og bedrag er en alvorlig ting at anklage os for ! At man ikke kan få jeres ønsker opfyldt er et tegn på vi er et attraktivt hotel og der er mange gæster der ønsker at besøge os.

Rated 4 out of 5 stars

Vi har været på deal ophold

Vi har været på deal ophold, og man får virkelig noget for pengene.
Meget lækker mad, og personalet er super imødekommende .
Værelserne er meget slidte, det kan man leve med, men vi havde et familie værelse, hvor opredningen på sofaen, var fuldstændig ødelæggende at sove på.
Vi gjorde opmærksom på det, fik en top madras, der ikke ændrede noget.

April 7, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Når kun det bedste er godt nok.

Når kun det bedste er godt nok.

Mange måltider er blevet spist på dette fantastiske sted.

Men i går, der nåede de nye højder.

Det var bedre end best.

Tak, af hjertet tak

Og har du ikke bestilt bord/ophold endnu, så se at få det gjort.

Værelserne er ok.

Men deres køkken, det er verdens bedste.

April 9, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Hvis du absolut vil/skal bestille…

Hvis du absolut vil/skal bestille overnatning så oplys endelig ikke at det er ophold fra odendo eller andre deals for så kan du aldrig få det ønskede tidspunkt men god plads hvis jeg betalte tillæg på 300 kr pr. døgn som jeg blev tilbudt uden oplysning om tillæg !
Havde jeg læst anmeldelserne først og set hvordan andre som mig er blevet behandlet havde jeg aldrig budt på ophold på Marcussens hotel !
John Sørensen.

April 3, 2024

Marts 2024

Det er 3. Gang vi bor på Marcussens hotel i Assens.
Vi har været tilfredse alle gange.
Vil gerne fremhæve personalet som er meget imødekommende og smilende.
Maden er lækker og veltillavet
Værelserne fungere med hvad vi har brug for.
Alt ialt et ophold der svare fint til prisen

March 7, 2024

Hold jer væk

Vi , min kæreste og jeg har været på marvussens hotel tre gange. Alle tre gange har det været en deal. Her har vi nydt den bestemte menu og morgenmad og værelserne har været ok. Den 3 gang ha de hotellet overbooket i lange baner så vi måtte vente et halvt år før vi kunne benytte det købte ophold. Under al kritik. Vi måtte tage en tur i december i stedet for om sommeren. Vi fik så et værelse. En brandfælde oppe i en tilbygning oppe under taget. Tre etager oppe. Uden mulighed for at flygte ved brand. Døren kunne ikke åbnes uden vi havde naboværelsets nøgle også ??? Og maden var tæt på uspiselig. Fisken var tør og usaltet. Der var så meget der IKKE kunne lade sig gøre. Vi havde bedt om handicap venlige forhold. Altså værelse i stuen eller elevator. Og vi fik de eneste værelset med trapper i tilbygningen. STÆRKT KRITASABELT vi kontaktede selvfølgelig receptionisten da vi opdagede hvor vi var blevet placeret. Hun var bare energiforladt og tumpet og kunne luge besvære sig til et “ vi kan desværre ikke gøre noget, der er ingen ledige værelser vi kan bytte med”. Føj. Vi kommer aldrig mere. Hold jer væk

December 8, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Giver igen 5 store stjerner til et…

Giver igen 5 store stjerner til et fantastisk service mindet personale samt en restaurant der bare er i TOP KLASSE💪💪
Men for der kommer et MEN få NU skiftet de totalt færdige senge ! ! Samt få en gulvsvaber på de badeværelser - så kommer vi helt sikkert igen 😉😉😉

February 10, 2024

Frygteligt ringe oplevelse

Frygteligt ringe oplevelse. Der var ikke mere tilbage tilbage af 2 ud af 5 hovedretter. Bestiller 4x ribeyes.
Det var ikke ribeyes og fuldstændigt uspiseligt. Tilgengæld fik vi gode pomfritter fra fryseboksen og en bearnaise der var god.

January 21, 2024
Rated 3 out of 5 stars

3 stjerner...

3 stjerner...
Vi var på et 2 dages deal ophold og var faktisk ret tilfredse...
Værelset var ok, dog er alt lidt slidt og gammelt lidt med patina 😅 og der var lidt rengøringsmangler, men ikke noget der var værd og klage over, vi sov fint i sengene.
Maden i restauranten var over al forventning, lækkert og prøve noget vi aldrig ville have bestilt af os selv, flot anrettet.
Personalet på hotellet var søde og høflige.. alt i alt en fin weekend for pengene 😀

January 12, 2024

Take a closer look