Mkbregister
See what reviewers are saying
ZOEKANDERWERK.net
Zelf 1 ster teveel! Ze proberen nu al mensen in België ook op te lichten. De zielige mensen!! Wat moet mijn bedrijf op vindjeadres. Net. Ben een eenmanszaak in België. Hier werk genoeg. Misschien beter jullie site veranderen naar ZOEKANDERWERK.net
opgelicht door mkb overzicht met laffe nauwelijks hoorbare vragen
Ik ben gebeld door MKB Overzicht metde vraag of ik wilde verlengen voor een jaar om in hun bestand te staan. Hierop heb ik met een duidelijke nee geantwoord. Ze vroeg me ook om alle gegevens te bevestigen, wat ik heb gedaan.
Daarna moest ik nog wat vragen beantwoorden die opgenomen zouden worden.
Gisteren lag er een factuur op de mat van €544,50 met de tekst; uw opdracht is middels een geluidsopname bevestigd.
Ik ben duidelijk misleid en heb melding gedaan bij de fraude helpdesk. Ook ik ben zeker niet voornemens om deze criminele oplichters een cent te betalen. Bizar vind ik het dat na al deze reviews nog steeds mensen oplichten en misleiden.
Ja dit zijn oplichters
Ja dit zijn oplichters. Ook ik door een bedrijf gebeld zoals ieder ander hier met dezelfde handelswijze enz. Ook fair collect en ondernemers catalogus en zoekmijnonderneming en online bedrijvengids enz horen allemaal bij elkaar. Niet betalen gewoon aangifte doen en laat maar voorkomen. Maar zover gaat het niet komen. Want honderden mensen zijn door hun opgelicht of iig geprobeerd.
Ook gebeld door mkb register op…
Ook gebeld door mkb register op 31-03-2025 met het vraag of ik de samen werking wilde verlengen of stop
Zetten. Duidelijk aangegeven dat ik geen samen werking heb met hun en nooit heb gehad en op geen enkele manier met hun ga samen werken. Ben benieuwd wat er nu gaat komen!
Oplichters
Ook hier MKB overzicht oplichters.
Op 25-02 gebeld met de vraag of ik mijn vermelding wilde behouden.
Ik zei ik heb geen vermelding en wil dit ook niet verlengen.
Op 13-03 2 exact dezelfde facturen met dezelfde factuur nrs en dezelfde bedragen van €629,20 in de brievenbus met factuur datum 25-02 en herinnering als vermelding op de brief.
Direct op internet op onderzoek uitgegaan en kwam gelijk een hoop van soortgelijke oplichtingsverhalen tegen.
Toch maar contact opgenomen met de Fraude lijn om dit te melden en kreeg van hun de melding om MKB overzicht aangetekend te mailen waarin ik mijn verhaal vertelde en ook te vermelden dat ik niet zal betalen.
Ook van de Fraude lijn advies gekregen om dit bij de politie te melden en rapport op te laten maken.
Wat een boevenbende zijn dit soort praktijken maar ga zeker niet betalen.
Dus nu afwachten
aangetekend.zekermailen.nl
Wij hebben een mail ontvangen van aangetekend.zekermailen.nl waarin je een blauw balkje ziet met accepteren, NIET OP KLIKKEN, en überhaubt niet meer reageren, het houdt vanzelf op.
Niet betalen.
Niet opnemen, niet reageren en zeker niet betalen.
Ook hier slachtoffer geworden van een knip- en plakgesprek. Even later spookfactuur in de bus.
Pas ook op voor andere bedrijven die op dezelfde adressen staan van deze oplichters:
MKb Advertising B.V.
M.V.L. Holding B.V.
Sani Advertising B.V.
Overzicht B.V
Het incassobureau dat ze gebruiken is ook nep.
17x proberen ze het, deze oplichters
17x
Zeventien keer ben ik benaderd door dit bedrijf en hun louche collega's van FairCollect.
(Geef die ook even een review)
Maar, reageer er gewoon niet op, want die beloofde rechtzaak komt nooit, die echte deurwaarder komt nooit, het zijn gewoon oplichters.
Als ik in de buurt ben, ga ik er graag eens langs voor een persoonlijk gesprek.
Nu proberen ze het bij ons, morgen bij uw moeder of oma. Dit moet en gaat ophouden.
Oneerlijk tuig, dat is het.
Ook ik ben benaderd met de onderstaande…
Ook ik ben benaderd met de onderstaande verhalen. Eerst is er telefonisch gebeld waarop ik eigelijk niet zo goed begreep wat ze te zeggen hadden vervolgens aangegeven dat ik geen interesse had, waarop hun antwoorden wij willen alleen het bedrijfs aderes controleren en ja dat klopt telefoon gesprek beëindigd vervolgens binnen een week een rekening van 679 euro na deze te ontvangen hebben gehad meteen telefonisch contact proberen te leggen 15 telefoontjes verder nog niemand gesproken wel een dagvaarding over de mail gekregen kortom een groten oplichting en dan ook het incassobureau fair collect schandalig dat ze niet bewust zijn van deze oplichting of dat ze de samenwerking niet beëindigen na al deze klachten !!! Trap er niet in mensen
mkb register schurken!
Zoals hieronder ook iedereen zegt
je wordt opgebeld dat je in hun bestand staat en of je het wilt stopzetten. dat gedaan hebbende sturen ze je na 14 dagen de factuur. heb ze gemaild maar geen reactie aangifte bij de politie gedaan en de fraude helpdesk. ga niet betalen zie het wel tegemoet in de rechtzaak als het erop aan komt!
Ook benaderd door dit bedrijf.
Ook benaderd door dit bedrijf.
Ik was druk en als ik niet meer in het register wou staan en geen vermelding meer wou moest ik even een bandje inspreken.
Je raad het al een dikke rekening.
Aangifte gedaan bij de politie en alvast rechtsbijstand ingeschakeld.
Dit soort praktijken moet gestopt worden.
Ik betaal uiteraard niet en laat het voorkomen.
Graag kom ik in contact met meer mensen.
Oplichters !!!!!Trap er niet in!!!!
Oplichters !!!!!Trap er niet in!!!!! Ook wij ontvingen na een telefoongesprek een nota van 629 euri, ik heb gelijk een bezwaar ingediend en beroep mij op 14 dagen wettelijke bedenktijd. Tevens ga ik aangifte doen van aqisitie bij de politie. Dat zou iedereen moeten doen!!!! Ik ga in ieder geval niet betalen!!!!
Ook hier via telefoongesprek waar je…
Ook hier via telefoongesprek waar je denk vriendelijk antwoord te geven opgelicht. Ik ga niet betalen. Collectief aanvechten lijkt mij een goed plan. Zowiezo gaat mijn eigen rechtsbijstand erop. Neem ook allemaal contact op met incassobureau. Als iedereen daar meld dat ze voor t karretje gespannen worden van een laaierlichter zullen ze daar ook wakker worden.
Laaielichters!!!
Laaielichters!!!! Ook mijn man is er ingetuind. Was heel druk met onze schoonzoon te helpen, en heeft niet goed geluisterd, dan maken ze een opname en gaan knippen en plakken, en tadaaaa, je bent de Sjaak. Ik heb de opname gehoord, maar wie bewijst dat dit mijn man is, hè?! Ze willen ff 629 euro cashen. Terwijl mijn man al met pensioen is!!! Nou ik ga niet betalen. Ik heb ze al een mail gestuurd, niet vriendelijk en onze dochter is erg handig met dit soort gasten, dus die gaat ook kijken of er gerechtelijk iets aan te doen is. Vreselijk! Dat zulke praktijken niet aan te pakken zijn. Het is te erg voor woorden. Het maakt me verschrikkelijk kwaad.
Oplichters
Ook ik word opgelicht op eenzelfde wijze als hier eerder is genoemd. Ik bevestig in het telefoongesprek alleen dat ik van hun website af wil en vervolgens krijg ik een factuur opgestuurd via mail van 520 ex btw. Ze hebben opnames van het audiogesprek, maar die vertrouw ik niet, er moet in geknipt zijn.
Nu hebben ze een Incassobureau ingeschakeld om de factuur te innen en kan er ook een dagvaarding volgen, zegt het incassobureau.
Zullen we collectief iets ondernemen tegen deze fraudeurs? Mail naar hvevanbemmel apenstaartje gmail om te laten weten dat je mee wilt doen. Samen staan we sterker en delen we eventuele juridische kosten.
MKB register in beeld of aan de telefoon, gooi de hoorn er op. Dit zijn oplichters en zielige mensen.
Wat ging er mis, hoe kan het bedrijf verbeteren. Onthoud dat de beste feedback eerlijk, behulpzaam en constructief is.
Dit is de tekst die als richtlijn staat voor MKB aan reviewers.
Dit moeten ze z.s.m. wijzigen in "wij belazeren jullie en krijgen daar nog geld voor ook".
Helaas moet ik een ster geven anders kan ik niet verder maar die staat er voor noppes en anders moet deze er in het zwart staan.
Eens met iedereen dat het een misselijk bedrijf is die je er inluist met oplichterij praktijken.
Ik snap niet dat dit gewoon ongestraft kan en mag zonder dit soort bedrijven aan te pakken.
Heb zelf ook gezegd nergens in te willen en zeker nooit gezegd dat ze mij terug mochten bellen.
Vervolgens zit je naar persoon te luisteren die je gegevens gaat wissen en waar je niet geconcentreerd naar luistert om vervolgens een contract met factuur thuis te krijgen.
Volgende dag meteen gemaild dat dit niet de bedoeling is maar daar hadden ze niets mee.
Nu een incassobedrijf via de mail die vervelend doet en ook dus op een makkelijke manier geld van bedrijven steelt.
Betalen doe ik niet.
Oplichting
Net een SMS gehad ,dat ik per omgaande 629 euro moet betalen. Anders komt er een verhoging van 100 euro boven op, iemand een idee wat we er tegen kunnen doen?
Ook ik ben opgelicht met uiteindelijk…
Ook ik ben opgelicht met uiteindelijk een factuur van 629 voor helemaal niets .
Is er mogelijkheid dat we met meerdere contacten iets opzetten juridische tegen MKB-Register?
Mvg kroon
Dit zijn oplichters!!!
Ik ben gebeld door dit bedrijf heel onduidelijk gesprek was het ik dacht zal allemaal wel goed zijn en 2 weken later een brief binnen of ik 629 euro wil betalen. Nu heb ik alle reacties gelezen en zie ik dat dit paar oplichters zijn dus ik ga zeker NIET BETALEN! Nu wil ik kijken wat we hier met ze alle kunnen doen tegen deze oplichting ik heb al een aantal mensen bericht gestuurd en contact mee gehad dus heb jij ook een brief gekregen en wil je er wat tegen doen stuur mij via facebook een bericht Farid la
OPLICHTERIJ! Trap er niet in! Een oneerlijk bedrijf die je erin laat…
Een oneerlijk bedrijf die je erin laat lopen met een contract dmv snel en zachtjes de voorwaarden opnoemen en wat luider te zeggen dat de weergave gaat stoppen. In ons geval verwachtten we iets op te zeggen ivm bedrijfbeeindiging. Ze sturen zelfs fair collect incasso die in deze oplichterij mee gaat. We hebben uiteraard de volledige factuur niet voldaan, wel een kleine vergoeding om van het gezeur af te zijn. Maar mensen trap er niet in!!!
The Trustpilot Experience