In het woud van audiokabels is RU connected een verademing. Duidelijke site met veel goede en lezenswaardige informatie. De speakerkabels zijn niet alleen heel goed, maar zijn ook van prachtig soepel... See more
Company replied
Keurige kabel, strak afgewerkt, zeer open geluid met een mooi stereobeeld. De plaatsing is mooi van de speakers af. Verder wel oppassen met vintage apparatuur, de connectors kunnen stevig klemmen.... See more
Company replied
Op zoek naar audiokabels bij RU connected terechtgekomen. Goeie site met veel keuze. Dubbele RCA kabel en digitale coax (beide 3m) gekocht. Snel geleverd en van zeer goede kwaliteit! Vergeleken bij an... See more
Company replied
Subwoofer kabel van 7,5meter besteld .Super contact met klantenservice , echt daar onderscheiden zij zich in heel erg goede service gehad en uiteindelijk ook nog eens een top product....beveel t ieder... See more
Company replied
RU connected biedt de beste kwaliteit hdmi & audio kabels zonder high-end prijzen. Onze kabels bieden een perfecte verbinding tussen uw apparatuur, zodat u optimaal van muziek of film kunt genieten. Door een doordacht design en het gebruik van goede materialen kunnen wij producten maken die het signaal overbrengen zoals het bedoeld is en dit ook blijven doen.
Netherlands
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Goede kabel voldoet aan alle verwachtingen
Snelle bezorging

Reply from RU connected
Nu meerdere kabels hier besteld, kenmerkend voor RU connected: snelle levering, mooi product en goede kwaliteit. Erg tevreden mee.

Reply from RU connected
Mooie producten, de RCA kabel die ik heb aangeschaft was top notch! snelle levering en duidelijke updates over de voortgang van de verzending.

Reply from RU connected
Lange rca kabels besteld voor aansluiting actieve monitors. Zeer mooi afgewerkt enqua mvg klankkleur zeer ok.
Verwacht binnenkort kabels met gebalanceerde neutrik connector.
Zou een mooie toevoeging zijn in jullie assortissement zijn.

Reply from RU connected
Verzending was een beetje langer maar lag niet aan het bedrijf post nl had een beetje problemen maar zeer tevreden met de kabels voor mijn dac naar versterker voor een degelijke prijs voor kwaliteit ben er uiterst tevreden mee ik gebruik het voor zeldzame ma10 high power speakers de details in vergelijking met mijn magere oude kabels is best goed goede aanrader voor kabels te kopen

Reply from RU connected
Al meerdere kabels besteld gehad bij RU Connected, vw goede betrouwbare kwaliteit en scherpe prijsstelling. Snelle levering .

Reply from RU connected
Was opzoek naar een mooie optische kabel voor van mijn streamer naar mijn versterker. Uitgekomen na wat onderzoek bij RU connected. Levering was super snel, en de kabel is perfect. Super degelijk uitgevoerd en doet wat die moet doen.

Reply from RU connected
Ondanks dat de kabel nogal prijzig is ben ik zeer te vreden over de kwaliteit van deze kabel.
De aarde brom die ik had bij de phono ingang van mijn versterker is met deze kabel compleet weg. 👍

Reply from RU connected
Topkwaliteit voor een prima prijs. Snelle levering. Bovendien een overzichtelijke website.

Reply from RU connected
Deze kabel is van hoogstaande kwaliteit die zich kan meten met veel duurdere merkkabels , levert een neutraal geluid dat de warmte van mijn versterker en speakers laat behouden.snelle en correcte levering Das een absolute aanrader

Reply from RU connected
Voor 20 eu 54c 2 x 1 m zeer goede kabel, voor single wire, 5mm, echter moest het afleggen tegen 2x 1 m translator the red connection 10mm maar ja 75 eu p meter, tussen denon 520 pma en jvc ex-a5 2 weg, woodcone speakers

Reply from RU connected
Kabel ziet er erg goed en degelijk uit. Functioneert ook heel goed. Ben er erg tevreden mee.

Reply from RU connected
De kabels zijn goed ze pluggen goed stevig in en zijn goed flexibel.

Snelle levering van mijn optische kabel van 1,5m. Super kwaliteit

Reply from RU connected
Mooi op tijd geleverd en keurig verpakt. Zeer tevreden.

Reply from RU connected
Mooi product , professioneel in elkaar en gezet , goede werking van deze optische kabel , kortom top product , tevens snelle levering en correcte verpakking, top , blij mee

Reply from RU connected
In eerste instantie maar 1 van de twee kabels geleverd maar binnen 2 dagen alsnog de tweede kabel toegestuurd gekregen na een email naar Ruben. Snelle reactie en gelijk actie.

Reply from RU connected
Learn more about other kinds of reviews.