RU connected Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

In het woud van audiokabels is RU connected een verademing. Duidelijke site met veel goede en lezenswaardige informatie. De speakerkabels zijn niet alleen heel goed, maar zijn ook van prachtig soepel... See more

Rated 5 out of 5 stars

Keurige kabel, strak afgewerkt, zeer open geluid met een mooi stereobeeld. De plaatsing is mooi van de speakers af. Verder wel oppassen met vintage apparatuur, de connectors kunnen stevig klemmen.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Op zoek naar audiokabels bij RU connected terechtgekomen. Goeie site met veel keuze. Dubbele RCA kabel en digitale coax (beide 3m) gekocht. Snel geleverd en van zeer goede kwaliteit! Vergeleken bij an... See more

Company details

1. Hi-fi shop
  2. Electronic Spare Parts and Components Store
  3. Electronics Store
  4. TV store

Information provided by various external sources

RU connected biedt de beste kwaliteit hdmi & audio kabels zonder high-end prijzen. Onze kabels bieden een perfecte verbinding tussen uw apparatuur, zodat u optimaal van muziek of film kunt genieten. Door een doordacht design en het gebruik van goede materialen kunnen wij producten maken die het signaal overbrengen zoals het bedoeld is en dit ook blijven doen.

Contact info

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

102 reviews in the last 12 months

Write a review

Goede analoge interlink - RCA audiokabel

Kabel heeft een mooie uitstraling en is goed afgewerkt. Connectoren lijken verguld te zijn. Voelt stevig aan (en is wat stug). Op de site had ik een review gelezen dat de kabels erg zwaar zouden zijn, maar in vergelijking met andere kwalitatief goede kabels valt dat reuze mee. Ze zijn wel heel wat zwaarder dan die van 2,95 bij de action, maar ja.... Ze zijn niet veel zwaarder dan de Audioquest kabels die ik ook heb.
Qua geluidskwaliteit ben ik dik tevreden. Mijn opstelling leent er zich niet voor om even wat verschillen uit te testen, maar ik hoor toch duidelijk verschil met de standaard kwaliteit kabel. Ik kon ze helaas niet vergelijken met die van Audioquest.

February 17, 2026

Reply from RU connected

Fijn om te horen en veel luisterplezier!

Prettig winkelen

Ik bestelde 2 kabels waarvan ik er achteraf slechts één nodig heb, k heb de ongewenste kabel retour gemeld waarna ik spoedig de retour instructies heb ontvangen en de terugbetaling ging enorm vlug, dat zegt ook iets over het vertrouwen van Ruben in zijn klanten.
Heel prettig winkelen zo.

February 16, 2026

Reply from RU connected

Fijn om te horen Stephan en dank voor deze positieve review.

Rated 5 out of 5 stars

Prima optische kabel en advies

Via de website advies gevraagd of het zinvol was om de analoge RCA kabel tussen de CD speler en versterker te vervangen door een digitale kabel. Dit was volgens RU connected raadzaam omdat de DA converter van de CD speler slechter was dan die van de versterker. Bij RU connected optische kabel gekocht voor €20,- en het geluid is echt beter. Al met al goede service en goede kabel tegen schappelijke prijs. Heel tevreden.

January 30, 2026

Reply from RU connected

Fijn om te horen Ger. Dank voor deze review.

Fijne kabels!

Ik kon snel en makkelijk de kabel vinden die ik nodig had. De kwaliteit is prima.
De kabel is helemaal super. Nooit geen beeldkwaliteitsverlies of andere problemen als ik aan het gamen ben. Ik gebruik de kabel tussen mijn pc en mijn super ultrawide monitor. 32:9. Ook met 240 fps geen problemen.

January 27, 2026

Reply from RU connected

Goed om te horen! Veel game plezier.

HDMI kabels zijn fantastische

HDMI kabels zijn fantastische
Tv kijken met deze heldere scherpe beeld is heel mooi dit had ik veel eerder moeten doen

January 29, 2026

Reply from RU connected

Dank voor de review! Heel fijn dat de HDMI kabels zo goed bevallen

Er is er maar 1: RU CONNECTED

Inmiddels zijn al mijn interlinks op de geluidsapparatuur van RU connected.
Wat logisch is want een goede kwaliteit voor de beste prijs

January 22, 2026

Reply from RU connected

Dankjewel Erik! Veel luisterplezier.

Zeer goede audiokabel

Ik ben zeer tevreden met het aankoop van deze subwoofer kabel. Zeer goede kwaliteit kabel en betaalbaar.

January 24, 2026

Dankjewel Eddy!

Rated 5 out of 5 stars

De "beste" kabel bestaat niet, maar...

Ik kocht twee RCA-interlinks en een digitale coax kabel. Omdat ik al vele jaren bezig ben met muziek een apparatuur, heb ik al een mooie assortiment kabels van verschillende merken: Chord, Van den Hul, QED, Audioquest, Kimber e.a.

De “beste” kabel bestaat niet want elk merk legt (subtiel) andere accenten. Alle kabels klinken echt niet hetzelfde.

Ik was benieuwd naar RU Cconnected omdat ik hun no-nonsense aanpak, de eerlijke toelichtingen en de zeer schappelijke prijzen apprecieer. En ik had al een aantal lovende recensies gelezen.

Maar uiteindelijk wil je zelf wel eens horen of wat geschreven wordt ook waar is. Want, geloof me, er wordt in het hifi wereldje veel gebakken lucht verkocht, waarvoor vaak exorbitante prijzen wordt gevraagd.

Mijn ervaring met RU Connected is: de kabels voegen niets toe, ze zijn vrijwel neutraal, laten wel veel detail horen en zijn zeer degelijk gemaakt. En dat voor een uiterst schappelijke prijs. Maar hun mooiste kwaliteit is volgens mij dat er meer rust en openheid komt in het geluidsbeeld.

Af en toe stuit je dus op een product dat met kennis en liefde wordt geproduceerd. Door een bescheiden, kostenbesparende aanpak en kleinschaligheid is het merk een beetje onderbelicht, en dat is jammer.

O ja, betaling en levering gingen vlot.

January 23, 2026

Reply from RU connected

Dankjewel Hendrik! Fijn dat je de moeite hebt genomen om deze review te schrijven.

Rated 4 out of 5 stars

goeie kabel

gewoon goeie kabel levering duurt ff maar service is goed

January 11, 2026

Reply from RU connected

De levering heeft inderdaad veel te lang geduurd. We hebben je bestelling uiteindelijk drie keer moeten versturen om deze bij je thuis te krijgen.

Ons verzendsysteem haalde bij zowel PostNL als bij DHL het cijfer uit je straatnaam, waardoor de pakketjes steeds zoekraakten.

Gisteravond is iemand van ons team zelf bij je langsgereden om de kabels te bezorgen en we zijn druk bezig om de bug in het verzendsysteem op te lossen.

Heel erg bedankt voor je geduld en fijn om te horen dat de kabels beter bevallen dan de levering!

Top kabel top service

Subwoofer kabel van 7,5meter besteld .Super contact met klantenservice , echt daar onderscheiden zij zich in heel erg goede service gehad en uiteindelijk ook nog eens een top product....beveel t iedereen aan om hier zn kabels voor beeld en geluid aan t schaffen...premium kwaliteit voor een eerlijke prijs

January 10, 2026

Reply from RU connected

Dankjewel Rico! Veel luisterplezier.

Rated 5 out of 5 stars

Gewoon topkabel vor het geld

Gewoon topkabel vor het geld. Heb zelf de speakerkabel en de analoge rca kabels besteld. Perfect materiaal en uiteraard beter geluid. Verder worden alle vragen die online gesteld worden zeer vakkundig beantwoord met goede uitleg

January 11, 2026

Reply from RU connected

Dank voor deze mooie review! Veel luisterplezier.

Rated 5 out of 5 stars

Mooie kabel en geweldig geluid

Mooie kabel en geweldig geluid.
Het duurde wel even voordat hij bezorgd werd maar dat kwam door de feestdagen en PostNL.
Even contact opgenomen en toen kreeg ik ook de track en trace code.
Bedankt en tot de volgende keer.

January 7, 2026

Reply from RU connected

Fijn om te horen! Dank voor de review.

Hdmi 2.1

Snelle levering en uitstekende kwaliteit hdmi kabel

January 7, 2026

Dank voor de 5 sterren.

Rated 5 out of 5 stars

Cd speler met kabel aan versterker

Cd speler nad aan versterker nad gekoppeld, met als resultaat een veel rustiger klankbeeld en heel duidelijke weergave.

December 13, 2025

Reply from RU connected

Dank voor je review en veel luister plezier.

Rated 2 out of 5 stars

bestelling van speaker kabel en…

bestelling van speaker kabel en connectors zaten los in een doos. De doos was niet goed dicht geplakt met tape;(vanuit Frankrijk??)Doos zat vol gaten door transport en zending was dus niet compleet!
Klacht bij DHL lost niets op.
De rood/zwart markering op de connectors is slechts een zeer dun rubberen ringetje wat bij montage aan de kabel gelijk wegspringt of breekt. Kabel zelf is matig afgeschermd
De losse pluggen/connectors, 3 stuks koop ik wel ergens anders en van een ander merk!
Teleurstellend!

December 9, 2025

Reply from RU connected

Ik had je al gemaild, maar ik weet niet of je die ontvangen hebt:

Vervelend dat je bestelling zo gehavend is aangekomen, maar ook bedankt voor je feedback! Voor mij erg belangrijk om te horen als er iets misgaat, zodat we de service weer wat kunnen verbeteren.

Is het nog mogelijk om een fotootje van de verpakking te nemen? Dan kan ik dit even met de jongens op het magazijn en met DHL bespreken.

Wat bedoel je precies met "vanuit Frankrijk??"? We versturen vanuit ons magazijn in Lelystad en ik kan bij de DHL tracking geen omweg via Frankrijk ontdekken.

Als er banaanstekkers ontbreken, of als er banaanstekkers zijn met een gebroken ringetje, dan vervangen we deze uiteraard kosteloos.

Alles terugsturen als je niet tevreden bent kan uiteraard ook. We hebben niet voor niets een tevredenheidsgarantie van 100 dagen.

Groet,
Ruben
Eigenaar van RU connected

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look