In het woud van audiokabels is RU connected een verademing. Duidelijke site met veel goede en lezenswaardige informatie. De speakerkabels zijn niet alleen heel goed, maar zijn ook van prachtig soepel... See more
Company replied
Keurige kabel, strak afgewerkt, zeer open geluid met een mooi stereobeeld. De plaatsing is mooi van de speakers af. Verder wel oppassen met vintage apparatuur, de connectors kunnen stevig klemmen.... See more
Company replied
Op zoek naar audiokabels bij RU connected terechtgekomen. Goeie site met veel keuze. Dubbele RCA kabel en digitale coax (beide 3m) gekocht. Snel geleverd en van zeer goede kwaliteit! Vergeleken bij an... See more
Company replied
RU connected biedt de beste kwaliteit hdmi & audio kabels zonder high-end prijzen. Onze kabels bieden een perfecte verbinding tussen uw apparatuur, zodat u optimaal van muziek of film kunt genieten. Door een doordacht design en het gebruik van goede materialen kunnen wij producten maken die het signaal overbrengen zoals het bedoeld is en dit ook blijven doen.
Netherlands
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Digitale coax kabel liet verschillen tussen dac’s goed horen. Voor de prijs een zeer goede kabel.

Reply from RU connected
Kabel heeft een mooie uitstraling en is goed afgewerkt. Connectoren lijken verguld te zijn. Voelt stevig aan (en is wat stug). Op de site had ik een review gelezen dat de kabels erg zwaar zouden zijn, maar in vergelijking met andere kwalitatief goede kabels valt dat reuze mee. Ze zijn wel heel wat zwaarder dan die van 2,95 bij de action, maar ja.... Ze zijn niet veel zwaarder dan de Audioquest kabels die ik ook heb.
Qua geluidskwaliteit ben ik dik tevreden. Mijn opstelling leent er zich niet voor om even wat verschillen uit te testen, maar ik hoor toch duidelijk verschil met de standaard kwaliteit kabel. Ik kon ze helaas niet vergelijken met die van Audioquest.

Reply from RU connected
Ik bestelde 2 kabels waarvan ik er achteraf slechts één nodig heb, k heb de ongewenste kabel retour gemeld waarna ik spoedig de retour instructies heb ontvangen en de terugbetaling ging enorm vlug, dat zegt ook iets over het vertrouwen van Ruben in zijn klanten.
Heel prettig winkelen zo.

Reply from RU connected
Via de website advies gevraagd of het zinvol was om de analoge RCA kabel tussen de CD speler en versterker te vervangen door een digitale kabel. Dit was volgens RU connected raadzaam omdat de DA converter van de CD speler slechter was dan die van de versterker. Bij RU connected optische kabel gekocht voor €20,- en het geluid is echt beter. Al met al goede service en goede kabel tegen schappelijke prijs. Heel tevreden.

Reply from RU connected
Ik kon snel en makkelijk de kabel vinden die ik nodig had. De kwaliteit is prima.
De kabel is helemaal super. Nooit geen beeldkwaliteitsverlies of andere problemen als ik aan het gamen ben. Ik gebruik de kabel tussen mijn pc en mijn super ultrawide monitor. 32:9. Ook met 240 fps geen problemen.

HDMI kabels zijn fantastische
Tv kijken met deze heldere scherpe beeld is heel mooi dit had ik veel eerder moeten doen

Reply from RU connected
Inmiddels zijn al mijn interlinks op de geluidsapparatuur van RU connected.
Wat logisch is want een goede kwaliteit voor de beste prijs

Reply from RU connected
Snelle levering en heel goed verpakt.
Alles zoals beloofd.
Ik ben zeer tevreden met het aankoop van deze subwoofer kabel. Zeer goede kwaliteit kabel en betaalbaar.

Reply from RU connected
Ik kocht twee RCA-interlinks en een digitale coax kabel. Omdat ik al vele jaren bezig ben met muziek een apparatuur, heb ik al een mooie assortiment kabels van verschillende merken: Chord, Van den Hul, QED, Audioquest, Kimber e.a.
De “beste” kabel bestaat niet want elk merk legt (subtiel) andere accenten. Alle kabels klinken echt niet hetzelfde.
Ik was benieuwd naar RU Cconnected omdat ik hun no-nonsense aanpak, de eerlijke toelichtingen en de zeer schappelijke prijzen apprecieer. En ik had al een aantal lovende recensies gelezen.
Maar uiteindelijk wil je zelf wel eens horen of wat geschreven wordt ook waar is. Want, geloof me, er wordt in het hifi wereldje veel gebakken lucht verkocht, waarvoor vaak exorbitante prijzen wordt gevraagd.
Mijn ervaring met RU Connected is: de kabels voegen niets toe, ze zijn vrijwel neutraal, laten wel veel detail horen en zijn zeer degelijk gemaakt. En dat voor een uiterst schappelijke prijs. Maar hun mooiste kwaliteit is volgens mij dat er meer rust en openheid komt in het geluidsbeeld.
Af en toe stuit je dus op een product dat met kennis en liefde wordt geproduceerd. Door een bescheiden, kostenbesparende aanpak en kleinschaligheid is het merk een beetje onderbelicht, en dat is jammer.
O ja, betaling en levering gingen vlot.

Reply from RU connected
Ik heb al mijn audiokabels van RU,ze maken waar wat ze zeggen,echt topproducten.
Snelle levering zonder compromissen,top.

Reply from RU connected
gewoon goeie kabel levering duurt ff maar service is goed

Reply from RU connected
Subwoofer kabel van 7,5meter besteld .Super contact met klantenservice , echt daar onderscheiden zij zich in heel erg goede service gehad en uiteindelijk ook nog eens een top product....beveel t iedereen aan om hier zn kabels voor beeld en geluid aan t schaffen...premium kwaliteit voor een eerlijke prijs

Reply from RU connected
Gewoon topkabel vor het geld. Heb zelf de speakerkabel en de analoge rca kabels besteld. Perfect materiaal en uiteraard beter geluid. Verder worden alle vragen die online gesteld worden zeer vakkundig beantwoord met goede uitleg

Reply from RU connected
Mooie kabel en geweldig geluid.
Het duurde wel even voordat hij bezorgd werd maar dat kwam door de feestdagen en PostNL.
Even contact opgenomen en toen kreeg ik ook de track en trace code.
Bedankt en tot de volgende keer.

Reply from RU connected
Cd speler nad aan versterker nad gekoppeld, met als resultaat een veel rustiger klankbeeld en heel duidelijke weergave.

Reply from RU connected
bestelling van speaker kabel en connectors zaten los in een doos. De doos was niet goed dicht geplakt met tape;(vanuit Frankrijk??)Doos zat vol gaten door transport en zending was dus niet compleet!
Klacht bij DHL lost niets op.
De rood/zwart markering op de connectors is slechts een zeer dun rubberen ringetje wat bij montage aan de kabel gelijk wegspringt of breekt. Kabel zelf is matig afgeschermd
De losse pluggen/connectors, 3 stuks koop ik wel ergens anders en van een ander merk!
Teleurstellend!

Reply from RU connected
Learn more about other kinds of reviews.