See what reviewers are saying
Købte en Saveeye base, som fra tid til anden aflæste forkerte data. Firmaet tilbød at skifte enheden til ny type, der var under udvikling. Ca ½ år senere vender de uopfordret retur og sender den nye e... See more
Har netop forsøgt installere min Saveeye, men da jeg lavede fejl under installation gik noget galt. Skrev til Saveeye via messenger og Tobias var klar til at hjælpe selv udenfor hvad man... See more
Realtidsdelen fungerer fint - man skal læse instruktionen omhyggeligt. Jeg bruger en remote installation, og instruktionen for at få det til at virke er ikke særlig klar. For at kunne se historiske da... See more
Company details
Written by the company
Saveeye - forbrugsloggeren med tilhørende app gør det let for dig at følge med i dit el-forbrug fra minut til minut. På den måde bliver det meget lettere for dig at ændre dine el-vaner, så du kan spare på energien – især når den er dyrest.
Skjoldsbjergvej 1, 8464, Galten, Denmark
- 81 98 89 92
- support@saveeye.dk
- saveeye.dk
No recent history of asking for reviews
Hvis alle virksomheder ydede så god en…
Hvis alle virksomheder ydede så god en aftersales service, var verden et bedre sted at være, jeg havde problemer med et produkt jeg ikke kunne få sat op. Vi forsøgte i fællesskab men boxen var død. Ikke noget problem vi sender dig et nyt der i øvrigt passer direkte i din måler ankom idag Tak
Jeg har købt denne her saveeye+
Jeg har købt denne her saveeye+. Jeg skulle lige have lidt support med opsætningen så kørte den.
Det eneste der mangler er lige at den kommer med en udlæsning at det samlede kwt som elmåleren står på.
God support som hjalp med at få…
God support som hjalp med at få forbindelse til min saveeye
Rigtig langsomt til af indlæse
Rigtig langsomt til af indlæse. Også den app der hedder min strøm der virker det kun på iOS man ville ønske det også gjort på Android hvor man også kan se antal faser og ampere
Så saveeye er ikke optimal og venter på watt kan tilbyde til min måler

Mister hele tiden forbindelsen
Virkede fint til en start, men efter et par uge mister den forbindelse. Herefter kan man slette enheden oprette forbindelse på ny. Efter en uge kan man så starte forfra. Det bliver lidt trættende i længden.

Ualmindelig god service
Hej alle derude.
Det er efterhånden sjældent i dette land at alting fungerer perfekt, men der må jeg bare give op og sige at jeg lige har oplevet noget der gør. Jeg vil ikke komme ind på div problemer med min saveeye men Support var super venlige og reagerede meget hurtigt inden for 2 timer. De fik sendt en ny og gl retur til research og på 2 dage kørte mit igen.
Dette kan anbefales til alle der gerne vil følge deres strøm forbrug og spare penge og samtidig have noget der fungerer.
Ole

Super super service
Fantastisk og tålmodig service i forbindelse med opsætning af enhed på min Kamstrup måler.
Det drillede en del men tak til Andreas Pelsen for ihærdigt at blive ved indtil det spillede.
Super super service.

Reply from Saveeye
Reduceret data forbrug ved omlægning til anden server.
Har installeret Saveeye for Echelon måler og anvender en 4G LTE router med 50 MB sim kort til 20 kr/måned. Fungerer fint, men bruger mange data. 23 MB i døgnet så i løbet af 2 døgn er de 50 MB brugt op og så køres der på overforbrug. I juli måned brugte jeg 882 MB og et ekstra regning på 96,25 kr. Til løsning af problemet har Saveeye omlagt min enhed til en anden server. Det betyder at opdateringsfrekvensen reduceres fra hvert 5. sekund til hvert 60. sekund ( excl. realtidsmåling. Det er alså en faktor 12 dataforbruget reduceres med. Teoretisk beregning siger noget med ca 62 MB per måned. Min kontaktperson er Andreas og hvilke firmaer tror du er så fleksible og lynhurtige til at reagere på mit lille problem? Så godt som ingen, men hos Saveeye har jeg kun mødt åbenhed og god service.

Reply from Saveeye
God købsoplevelse og enkel opsætning på…
God købsoplevelse og enkel opsætning på Echelon måler. 1. enhed og appen fungerede fint en periode. Efter Wifi problemer svigtede kortet. Hurtig levering og opsætning af nyt kort efter henvendelse.
Kort og app velfungerende (med solceller) - flot support.

Klar anbefaling!
Jeg havde et teknisk spørgsmål til produktet og fik svar med det samme efter at kontakte kundeservice! Sublim kundehåndtering og appen fungerer upåklageligt!

Super god kundeservice
Super god kundeservice! Jeg havde lige et par spørgsmål, som hurtigt blev fulgt op på.

Godt og innovativt produkt
Godt og innovativt produkt, der nu hjælper med, at man let kan monitorere sit forbrug.

Virkelig et godt produkt
Virkelig et godt produkt, som har givet et meget bedre overblik over mit strømforbrug

Reply from Saveeye
Fantastisk og engageret team!!
Fantastisk service og et produkt der virker! Dygtigt team der står bag!

Reply from Saveeye
Utroligt smart og innovativt produkt
Utroligt smart og innovativt produkt, der nu hjælper med, at vi i husstanden kan monitorerer vores forbrug.
Herudover er det utroligt nemt at sætte op👍🏼