Saveeye Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Hvis alle virksomheder ydede så god en aftersales service, var verden et bedre sted at være, jeg havde problemer med et produkt jeg ikke kunne få sat op. Vi forsøgte i fællesskab men boxen var død. Ik... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har netop forsøgt installere min Saveeye, men da jeg lavede fejl under installation gik noget galt. Skrev til Saveeye via messenger og Tobias var klar til at hjælpe selv udenfor hvad man... See more

Rated 4 out of 5 stars

Realtidsdelen fungerer fint - man skal læse instruktionen omhyggeligt. Jeg bruger en remote installation, og instruktionen for at få det til at virke er ikke særlig klar. For at kunne se historiske da... See more

Company details

1. Electronics Company

Written by the company

Saveeye - forbrugsloggeren med tilhørende app gør det let for dig at følge med i dit el-forbrug fra minut til minut. På den måde bliver det meget lettere for dig at ændre dine el-vaner, så du kan spare på energien – især når den er dyrest.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

God hjælp fra deres support

God hjælp fra deres support, da Saveeye ikke lige fungerede sammen med en fremmed app.

January 8, 2024

Hej Bjørn

Tak for din anmeldelse, og dine ros af vores support:)

Rated 3 out of 5 stars

Fin support men så er der heller ikke…

Super support men så er der heller ikke meget mere at komme efter
Jeg har base og extenter og det viser store forskelle i forhold til kontrol aflæsning , ja helt op mod 20 kWh om dagen under
Jeg har tjekket om det sidder rigtigt og det gør det plus der er kun 2 meter til base/extender
Så alt ialt et halv ubrugeligt produkt
Desværre
Har været en del i dialog med Tobias
Som har været godt så nu prøver vi lige en ny løsning

January 16, 2024

Hej

Vi beklager oplevelsen du måtte have haft.
Hvis du stadig oplever udfordringer med vores produkt, så må du gerne kontakte os på support@saveeye.dk.

Rated 5 out of 5 stars

Har netop købt en Saveeye+ for Echelon…

Har netop købt en Saveeye+ for Echelon (Direkte print til installation uden brug af strømforsyninger osv.)

APPen er simpel og virksom, produktet er meget interessant for Smarthome brugere, enheden understøtter MQTT beskeder, således at man kan integrere det med smarthome -og på den måde få et øjebliksbillede og fx. se om der er uforholdsmæssigt forbrug så man kan agere derefter, ikke at sammenligne med historiske data.

Jeg var ellers i overvejelser med at indkøbe individuelle "smartmeter" enheder såsom "Shelly", men det ville blive rigtig dyrt og tungt i forhold til denne løsning som må siges at overraske positivt, når det gælder om at måle sumforbrug ind og ud af huset.

Kanon responsetid fra Saveeye, krypteringsnøgle modtaget fra el-leverandøren - og kort efter var den online og klar til brug.

Det er positivt mærkbart at det er en ung og agil virksomhed som brænder for produktet samt udviklingen af dette.

January 11, 2024

Hej

Tak for din anmeldelse og feedback :D

Fedt koncept - og kører (næsten) problemfrit

Jeg er vild med Saveeye og hele konceptet. Jeg har købt en Base og en Remote-enhed, da jeg ikke har strøm ved min elmåler.
Opsætningen var virkelig nem. Jeg bruger både Saveeyes egen app og appen Min Strøm, og det fungerer. Jeg kan se mit strømforbrug real-time.
Eneste minus, og grunden til jeg ikke giver fem stjerner, er, at Base-enheden har det med at miste kontakt til Wifi. Det er sket for mig et par gange. En om ugen måske. Og min WiFi er lige ved siden af base-enheden, så det er ikke problemet. Jeg har løst problemet ved enten at tænde og slukke base-enheden eller nulstille den. Det er lidt træls, at det sker forholdsvis ofte. Men jeg er stadig meget glad for mit køb.

December 28, 2023

Hej Jesper!

Tusinde tak for din besked, vi er kede af at høre du bøvler med basen..
Hvis du har lyst må du meget gerne sende en besked gennem vores support, så vi kan få afhjulpet dit problem.. Det er IKKE meningen det skal bøvle sådan med basen..

Rigtig god dag. :D

Mange hilsner

Tobias Maretti
Saveeye ApS.

Rated 5 out of 5 stars

Fedt produkt, kundeservice i verdensklasse.

Fedt produkt, virker bare .. Meget imødekommende og ekstrem hurtig kundeservice, hjælp til hele processen, specielt til produktet der kræver krypterigsnøgler— kan kun anbefales.

January 2, 2024

Hej Lars

Mange tak for din anmeldelse og anbefaling.

Rated 4 out of 5 stars

Godt produkt, men manglende installationsguide både på hjemmesiden og ved produktet

Selve bestillingen af Saveeye+ for Kamstrup gik fint, og jeg modtog efter kort tid min Saveeye+. Der var dog ingen vejledning med i pakken, så jeg gik på hjemmesiden for at se, hvordan jeg installerede den - der stod intet, jo, der var en guide for Saveeye+ for Echelon, der dog var noget mangelfuld omkring krypteringsnøglen, men den fik jeg bestilt hos Radius og sendt til Saveeye - den kunne de imidlertid ikke bruge. Nå men jeg fik af supporten v/Anja oplyst hvilke krypteringsnøgler jeg skulle bestille, og de blev så bestilt og sendt til Saveeye, og så gik der kun en times tid, så virkede appen.
Jeg fik en god og fin behandling hos Saveeye, men det trækker en enkelt stjerne ned, at jeg lettere frustreret skulle ulejlige supporten flere gange når der ellers er en god mulighed for at lægge guiden enten ved produktet eller på hjemmesiden, Appen virker fortrinligt og giver et godt overblik.

November 30, 2023

Super service og hjælpsomme

Fik bestilt en Saveeye+P1 men fandt ud af ved modtagelse at jeg manglede P1 porten, da Energifyn åbenbart allerede bruger den til deres 3G modem.
Kontaktede Saveeye og de var meget hjælpsomme og lynhurtige til at sende en returlabel og nu er jeg kommet på en liste, hvor jeg bliver kontaktet, når de har en ny Saveeye klar, der passer til min LandisGyr E350 uden P1 port.

November 29, 2023

Tip-Top service

Købte en Saveeye base, som fra tid til anden aflæste forkerte data. Firmaet tilbød at skifte enheden til ny type, der var under udvikling. Ca ½ år senere vender de uopfordret retur og sender den nye enhed uden beregning. Fantastisk service.

December 6, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Deres kundeservice er virkelig 5…

Deres kundeservice er virkelig 5 stjerner med pil opad
Kunne ikke få min baseenhed til at fungere de sendte en anden men desværre gentog problemet sig men de var hurtige til at kommunikere tilbage og haveejere teknikker ind over det ser nu ud til at køre
Så kan varmt anbefale dem

November 19, 2023

Take a closer look