Saveeye Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Hvis alle virksomheder ydede så god en aftersales service, var verden et bedre sted at være, jeg havde problemer med et produkt jeg ikke kunne få sat op. Vi forsøgte i fællesskab men boxen var død. Ik... See more

Rated 5 out of 5 stars

Købte en Saveeye base, som fra tid til anden aflæste forkerte data. Firmaet tilbød at skifte enheden til ny type, der var under udvikling. Ca ½ år senere vender de uopfordret retur og sender den nye e... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har netop forsøgt installere min Saveeye, men da jeg lavede fejl under installation gik noget galt. Skrev til Saveeye via messenger og Tobias var klar til at hjælpe selv udenfor hvad man... See more

Rated 4 out of 5 stars

Realtidsdelen fungerer fint - man skal læse instruktionen omhyggeligt. Jeg bruger en remote installation, og instruktionen for at få det til at virke er ikke særlig klar. For at kunne se historiske da... See more

Company details

1. Electronics Company

Written by the company

Saveeye - forbrugsloggeren med tilhørende app gør det let for dig at følge med i dit el-forbrug fra minut til minut. På den måde bliver det meget lettere for dig at ændre dine el-vaner, så du kan spare på energien – især når den er dyrest.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

God service

God service. Godt produkt.

February 29, 2024

Hej

Tak for din anmeldelse og ros, det sætter vi pris på:)

Rated 5 out of 5 stars

Elbil & jordvarme + styr på forbruget..…

Efter jeg har fået en elbil og samtidig har jordvarme anlæg, er jeg blevet mere OBS på vores strømforbrug!

Har derfor anskaffet mig en Saveeye og er MEGA tilfreds med produktet, så een KLAR anbefaling herfra

March 5, 2024

Hej

Tak for din anbefaling og at du er tilfreds med vores produkt:)

Kom hurtigt

Kom hurtigt, og fik god support da det ikke virke, så vi kom igennem og fik det til at virker, det var ikke Saveeye der ikke virke det var el leverandører der ikke har gjort deres arbejder

February 19, 2024

Hej

Tak for din anmeldelse og ros af vores support:)

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig godt produkt, kan klart anbefales

Mega godt produkt Jeg købte en P1 enhed til min nye elmåler. gen 5. Virkelig nem opsætning. skulle kun ringe og have åbnet porten ved mit netselskab. Kan klart anbefales!

February 28, 2024

Hej Markus

Tak for din anmeldelse og feedback vedr. opsætning af vores produkt:D

Saveeye+ i Kamstrup Elmåler

Saveeye+ i Kamstrup Elmåler
Har fået installeret Saveeye+ i min Kamstrup måler.
Installationen var super nemt. Opsætning i Saveeye app'en via Saveeye's profesionelle support og jeg var hurtigt i produktion.
Nu kan nu se mine data i LIVE visning, både mit elforbrug og min solcelleproduktion.
Kan kun anbefale Saveeye og glæder jeg mig til at følge videreudvikling af Saveeys produkter, der kan bruge mine Energidata og hjælpe mig endnu mere fremover, til at optimere mit elforbrug.

March 1, 2024

Hej Niels

Tak for din anmeldelse, feedback og interesse for vores produkter:)

Mvh Andreas

Godt produkt

Jeg er super glad for min safeeye, den kan klart anbefales!

March 4, 2024

Hej

Tak for din anmeldelse og anbefaling:)

Rated 5 out of 5 stars

Købte modul til Kamstrup 382MxG elmåler…

Købte modul til Kamstrup 382MxG elmåler til solceller. Nu kan jeg endelig se min el produktion og forbrug realtime. Modulet sender også data til Homeassistant med mqtt.
Godt og velfungerende modul.
🙂👍

February 26, 2024

Reply from Saveeye

Tusinde tak for din anmeldelse af vores produkt! Det sætter vi rigtig stor pris på!!

Rated 4 out of 5 stars

efter længer tid med den for kerte …

efter længer tid med den for kerte gagtes og wifi forbindelse hvor den hoppe af og en del mail konspondace ende det således at vi fandt ud hvad det var for en enhed der skulle side på min måler nu mangler jeg blot at får udleveret krytering nøgler fra elselskabet

February 29, 2024

Hej

Tak for din anmeldelse. Fik du krypteringsnøglerne?:)

Super

Fint produkt som giver et godt overblik over køb og salg. Det optimale ville være hvis produktionen samtidig kunne ses i en app.

February 22, 2024

Hej Kjeld

Tak for din anmeldelse og din feedback vedr. produktion af el. Det er hermed givet videre til vores udvikler:)

Super service

Super service, og meget nem kommunikation med dem :)

February 21, 2024

Hej Anders

Tak for din anmeldelse og din ros af vores support:)

Super produkt!

Super produkt! Fantastisk at kunne følge med i elforbrug og solcelleproduktion i realtid sammenholdt med de aktuelle strømpriser.

February 20, 2024

Hej Torben

Tak for din anmeldelse og din feedback vedr. funktionerne af vores produkt:)

Rated 5 out of 5 stars

Supporten har været helt perfekt

Efter lidt startproblemer, lykkes det mig med telefonsupport fra Saveeye at få min enhed til at virke efter hensigten. Den har været online lige siden, og det viser en god stabilitet. Supporten har været helt perfekt.

February 10, 2024

Hej Steen

Tak for din anmeldelse og din ros af både support og vores produkt:)

Let opsætning

Virker fortrinligt til liveforbrug.
Det giver dog helt skæve tal for priser det sidste døgns tid. Den beregning kan forbedres. Men det er dog ikke væsentligt. Pengene værd 😀😀😀

February 12, 2024

Hej Erik

Tak for din anmeldelse, vi sætte pris på din feedback. Må jeg spørge om du anvender Saveeye appen, eller om det er fra en af vores samarbejdspartnere?:)

Hurtig ekspedition.

En hurtig ekspedition.
Varen fungerer lige som beskrevet og let at implememtere.

February 6, 2024

Hej

Tak for din anmeldelse og feedback på vores produkt og installation:)

Hurtig og god service

Hurtig og god service fra Tobias fra Saveeye og varen kom efter et par dage

February 5, 2024

Hej Lars

Tak for din anmeldelse og din ros af vores support:)

En Glad Kunde.

Efter lidt kommunikation frem og tilbage samt udskiftning (uden Bøvl) af et defekt Kamstrupmodul kom det hele op at køre og jeg er meget benovet over den hurtige responstid som Saveeye og Modulet levere, en glad kunde og bruger.

January 25, 2024

Hej Steen

Tak for din anmeldelse og din ros af supporten samt vores produkt:D

Alt fungerede godt

Hurtig ekspedition. Nem installation og rigtig fin vejledning. Var kørende efter kun ca. 15 minutters installation.

January 25, 2024

Hej Lejf

Tak for din anmeldelse og din feedback vedr. installation og vejledning:)

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look