Hvis alle virksomheder ydede så god en aftersales service, var verden et bedre sted at være, jeg havde problemer med et produkt jeg ikke kunne få sat op. Vi forsøgte i fællesskab men boxen var død. Ik... See more
See what reviewers are saying
Købte en Saveeye base, som fra tid til anden aflæste forkerte data. Firmaet tilbød at skifte enheden til ny type, der var under udvikling. Ca ½ år senere vender de uopfordret retur og sender den nye e... See more
Har netop forsøgt installere min Saveeye, men da jeg lavede fejl under installation gik noget galt. Skrev til Saveeye via messenger og Tobias var klar til at hjælpe selv udenfor hvad man... See more
Realtidsdelen fungerer fint - man skal læse instruktionen omhyggeligt. Jeg bruger en remote installation, og instruktionen for at få det til at virke er ikke særlig klar. For at kunne se historiske da... See more
Written by the company
Saveeye - forbrugsloggeren med tilhørende app gør det let for dig at følge med i dit el-forbrug fra minut til minut. På den måde bliver det meget lettere for dig at ændre dine el-vaner, så du kan spare på energien – især når den er dyrest.
Skjoldsbjergvej 1, 8464, Galten, Denmark
- 81 98 89 92
- support@saveeye.dk
- saveeye.dk
No recent history of asking for reviews
Det er et genialt stykke elektronik
Det er et genialt stykke elektronik. Fint at kunne følge elforbruget i sand tid.

Reply from Saveeye
Super enhed men skod montering
Selve enheden virker perfekt. Og så kan man lege med MQTT
Men den måde hvorpå man montere den er skod.
En dobbeltklæbende pude som er flad og firkantet.
Mange elmålere er af type Echelon, hvor siden krummer lige ved lampen. Andre har en adapter med til disse målere. men ellers super enhed.

Reply from Saveeye
Nem opsætning og god support
Nem opsætning og god support. En god måde at blive opmærksom på forskellige devices strømforbrug👍

Virker som lovet.
Tip top support
Jeg havde problemer med at logge Saveeye på nettet, ringede og fik super venlig og kompetent support.
Godt unik produkt
Godt unik produkt, fair pris og hurtig fremsendelse. Hvad vil man mere.
Produktet er helt særdeles…
Produktet er helt særdeles fremragende!!!
Først og fremmest må jeg bare sige dette produkt har levet fuldstændigt op til mine forventninger. det fungere hundred procent, som det skal. Det er en god måde, man kan følge sit elforbrug på. Det er en smart løsning i stedet for at, man skal tjekke elskabet, kan jeg holde øje med det over telefonen.
Utrolig nem opsætning af dette produkt. Der ligger en komplet guide til opsætning på deres hjemmeside, som bare gør det hele overskueligt.
Super god kundeservice, top top klasse. De er meget hurtige til at svare, hvis der skulle være problemer med noget.
alt i alt mega godt produkt ;))
Genialt produkt og perfekt kundeservice
Havde lidt problemer med af få forbrugsloggeren til at koble sig op på min netværk, men det var ikke noget problem, da Tobias ringede mig op, efter jeg havde sendt en mail. Jeg kan varmt anbefale Saveeye.
Genial lille el forbrugslogger og extender
Genial lille logger og extender. Den gør lige præcis det som der loves. Jeg har sammenlignet forbrug med det som elselskabet logger og det er 100% identisk. Fedt at kunne se live forbrug, det giver indblik i hvad f.eks. en kogeplade på boost funktion trækker :)
God kundeservice i form af hjælp med montering. Jeg opdagede en lille fejl i app’en med hensyn til logning på forkert dato, hvilket jeg gjorde Saveeye opmærksom på. Det blev rettet lyn hurtigt! Jeg er 100% tilfreds indtil videre.
Datalogger, Simpel og nem installation
Simpel og nem installation, både montering af datalogger og app opkobling,
Det bliver rigtig godt nå man kan se ens el pris incl afgift og moms,

Reply from Saveeye
Nem at installere og virker upåklageligt
Har netop modtaget og installeret min Saveeye.. Wow siger jeg bare. Det fungerer præcist som lovet. Dejligt endeligt at kunne holde styr på familiens forbrug realtime.
5 stjerner herfra!

Det er godt nok smart!
Hvor er det genialt at man nu kan se sit elforbrug i realtid! 💪🏼
Jeg var lidt i tvivl om jeg kunne finde ud af at sætte den op, men det var SUPER nemt! Alt i alt en vildt god oplevelse 😊

Reply from Saveeye
Ikke optimal til vind og sol energi
De oplyser ikke noget om, at dem som har solceller/vindenergi. Som køre produktion tilbage på nettet. Det kan den ikke skelne mellem👎…..Skriv dog den ikk egner sig til disse bruger🤷

Købte en save eye
Købte en save eye. Monteringen var super nem, det samme for opsætningen. Nu køre det bare og jeg kan se mit forbrug i appen!
Jeg er super tilfreds, og Tobias fra save eye var god til at fortælle hvad for et produkt det var det bedste for min installation!
Stor anbefaling her fra!

Reply from Saveeye
Jeg købte mandag og allerede onsdag var…
Jeg købte mandag og allerede onsdag var den leveret! havde lidt starts problemer, men efter et hurtig opkald til kundeservice fik vi det i hurtigt op at køre i samarbejde.
Kan kun anbefale at købe fra Saveeye!
Jeg GLÆDER mig til jeres fremtidige produkter!! 😊

Super nem og lige til!
Et godt produkt der virker som det skal. Det virker upåklageligt og giver ro i maven at man altid kan holde øje med sit el forbrug i disse tider

Reply from Saveeye
Super nem at installere og følge via…
Super nem at installere og følge via app.
Nem at følge om det var flæskestegen vær at langtidsstege.
God pris, lever op til det lovet. Meget venlig og kontaktbar kundeservice.
Kan varmt anbefales.