Skinfulness Reviews 155

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Alt fra serum til cremer virker bare. Selv min datter med svær acne, har fået en flot hud. Jeg er fan. Jeg har de fleste produkter på hylden, alle 4 serummer samt øjen Creme, materialist og lotion og... See more

Rated 5 out of 5 stars

Aldrig har jeg fået bedre service. Det eneste der overgår servicen er effekten af de produkter vi har købt. Min datter (16 år) hud er som forvandlet på en uge. Ikke helt i balance endnu men virkeligt... See more

Rated 3 out of 5 stars

Jeg har i 16 dage (fra 17.02.2025) anvendt Gurkemejesalve morgen og aften mod et tiltagende, kløende og brændende håndeksem. Det er meget fedtet og tager tid om at blive optaget i huden. Første - ande... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til alle Skinfulness' produkter. Det er topklasse produkter og altid en helt fantastisk service. Jeg bruger både rens, mist, serum, dag- og natcreme - samt... See more

Company details

1. Skin Care Clinic
  2. Cosmetic Products Manufacturer
  3. Health and Beauty Shop

Written by the company

Vi er eksperter i at hjælpe med hudproblemer. Derfor kan du glæde dig til at opleve naturens apotek sammensat med 17 års klinisk erfaring og laboratoriets bedste ingredienser. Der er nemlig hemmeligheden til smuk og sund hud, og netop derfor vi hjælper så mange med deres hudproblemer. Vi tror ikke på skrap medicin, men mener at årsagen til dit hudproblem skal findes og løses, og ikke blot symptombehandles.

4.7

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Skønnere end skønnere

Bedste anbefalinger til Malin og til de skønneste produkter. Jeg har fået behandlinger hos Malin gennem så mange år og givet anbefaling videre til mange. Alle siger det er helt i top. Og jeg kan kun være så enig. Man får en personlig behandling og oplevelse.

April 25, 2024

Kære Malene

Tusind tak for et rigtigt dejligt skriv. Det sætter jeg stor pris på.
Tak for at anbefale, og er glad for at du synes at både produkterne og behandlingerne er skønne

Rated 5 out of 5 stars

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastiske produkter og enestående service!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har været utroligt tilfreds med min oplevelse hos Skinfulness. Jeg startede min hudplejerejse i februar, og jeg er stadig forbløffet over, hvor fantastisk mine resultater har været med deres produkter.

Malin, som jeg kommunikerede med, gav mig en omfattende hudanalyse baseret på billeder, og hendes anbefalinger var spot-on. Jeg købte to produkter, og hun inkluderede også en prøve af en creme, som virkelig var guld værd. Trods mine tidligere tanker om, at min hud ikke var tør, viste Malin mig, at eksperterne virkelig ved bedst!

Jeg kan ikke takke Skinfulness nok for deres ekspertise og deres engagement i at hjælpe mig med at opnå sundere og smukkere hud. Leveringen var hurtig og problemfri, og det var fantastisk at finde et sted med rene produkter og en så god service.

Jeg anbefaler varmt Skinfulness til alle, der leder efter effektive produkter og en personlig rådgivning. Jeg ser frem til at fortsætte med at bruge deres produkter og nyde fordelene ved min nye hudplejerutine. Tak, Skinfulness-teamet, for jeres fantastiske arbejde!

April 9, 2024

Virkelig lækre produkter

Virkelig lækre produkter, god vejledning og god service! Havde ved eb fejl fået tilsendt et forkert produkt. Fik straks tilsendt et nyt da jeg gjorde opmærksom herpå. Tak for det!😊

March 18, 2024

Hej Anna

Dejligt at du er glad for produkterne, service og for vejledningen :)
Og selvfølgelig - det var jo vores fejl.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastiske produkter og super kundeservice

Seriøst de lækreste, skønneste og lette produkter. Min hud elsker hvert og et jeg har prøvet derfra; og jeg glæder mig allerede til at prøve flere endnu. Og oveni så er kundeservicen mere end i top!
Anne Bøje Hejgaard

January 19, 2024

Hej Anne

Simpelthen så dejligt at høre. Jeg er glad for at du elsker dem, og sætter pris på hvad jeg prøver at gøre for mine kunder. Tusind tak for roserne.

Book en tid - det vil du ikke fortryde 🙏🏻

Den største anbefaling herfra. 💞

Jeg har fået lavet dermapen behandlinger og brugt hudplejeprodukterne fra Skinfulness - og jeg er SÅ tilfreds.

Jeg elsker at lægge mig op i stolen og lade Malin forkæle min hud. Der er den dejligste og mest hyggelige stemning i den fine klinik.

Malin ved hvad hun taler om - og så er det jo bare et kæmpe plus, at Malin selv laver produkterne her i Danmark.

Book en tid - det vil du ikke fortryde. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

March 1, 2024

Hej Maria

Hvor er det bare dejligt at høre. Tusind tak for din anmeldelse og dine flotte ord.
Det betyder rigtig meget for mig at du er tilfreds og har været glad fro dit forløb.

Gurkemeje Salve

Gurkemejesalven er fantastisk til min hud med store porre, redness og nogle gange anker. Kan virkelig kun anbefale denne salve!!!

March 12, 2024

Hej Lone

Dejligt at den virker for dig. Tusind tak for anbefalingen og for at tage dig tid til at anmelde herinde.

Fantastiske produkter

Jeg har prøvet utrolig mange forskellige hudpleje produkter, og aldrig fundet et mærke jeg har være rigtig glad for, men det har jeg fundet nu, og så er det endda Dansk. Kan kun give mine varmest anbefalinger.

March 9, 2024

Hej Stine

Hvor er det dejligt at høre. Kæmpe tak for dine ord og for dine anbefalinger.

Beroligende natcreme

Jeg knuselsker deres natcreme. Den er så beroligende og dufter skøn. Efter jeg er skiftet til Malins produkter er min hud blevet så fin, så jeg kan kun anbefale Skinfulness.

March 5, 2024

Hej Tanja
Tak for din flotte anmeldelse af mine produkter. Er rigtig glad for at du synes godt om dem og at de hjælper din hud.

De bedste anbefalinger herfra

Jeg har gået hos Malin i nogle år efterhånden. Det er altid en kæmpe stor fornøjelse og den bedste forkælelse man kan give sig selv. Malin er altid meget professionel , og man føler sig i de bedste hænder. Min hud var grå og trist da jeg startede . Nu er der kommet glød og liv i min hud igen takket være de gode behandlinger, og ikke mindst de super lækre produkter. Jeg tror, jeg har prøvet de fleste af Malins produkter, og jeg ELSKER dem allesammen. Er virkelig kæmpe fan.
Mvh.Marianne Godsk Sørensen

January 22, 2024

Kære Marianne

Hvor er jeg bare glad for at du elsker dem og at du stadigvæk er fan. Det betyder rigtig meget for mig at du har skrevet denne anmeldelse og givet så flotte anbefalinger.

Tusind tak, og de aller bedste hilsner fra Malin, Skinfulness

Klar anbefaling herfra 👍🏻

Klar anbefaling herfra 👍🏻
Har købt Malins produkter til min søn, og der er en klar forbedring efter brug af gurkemejesalven 🙏🏻
Jeg elsker at produkterne er hjemmelavede og af naturlige produkter 😊
Og så er det bare en helt fantastisk kundeservice jeg har fået ved Malin, hurtige svar og super god rådgivning.
Da jeg stillede spørgsmål til hvad der virker bedst, bad hun om billeder for at kunne svare bedst, det er god stil at tage sig tiden til at komme med den bedste rådgivning.
Er virkelig glad for jeg faldte over siden på facebook 😊

January 12, 2024

Kære Rikke

Tak for anbefalingerne og hvor er jeg glad for at din oplevelse har været så positiv og at i er tilfredse med både produkterne og min rådgivning.

De bedste hilsner fra Malin, Skinfulness

Varm anbefaling af Skinfulness

Jeg har nu brugt produkterne fra Skinfulness i 8 uger og de har virket så effektivt på min hud. Gurkemeje salven og misten er virkelig lækker.
Jeg er kæmpe fan og glæder mig til at prøve flere af deres produkter👏 Ligeledes god og hurtig service.

December 1, 2023

Hej Lisbeth

Tusind tak fordi du gav dig tid til at anbefale mine produkter. Jeg er glad for at du kan lide dem og at de virker til din hud.

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god service og lynhurtigt levering

Virkelig god service. Malin gav mig rigtig god råd og vejledning via Instagram og guidede mig til de rette produkter. Produkterne kom hurtigt og var virkelig fint pakket. Jeg har kun prøvet produkterne et par gange, men jeg er allerede stor fan af dem. Det føles som ren selvforkælelse.
Tak for super service. Jeg glæder mig til at prøve endnu flere af dine produkter. 😊🥰/ Marianne Jensen.

November 12, 2023

Hej Marianne

Sikke en dejlig anmeldelse, og tak fordi du gav dig tid til at skrive den.
Jeg er virkelig glad for at du er fan :)

-Malin, Skinfulness

De bedste anbefalinger herfra

De bedste anbefalinger herfra - både behandlinger og produkter. Elsker især, at Malin er som hun er, både fagligt og personligt. Du får altid første klasses betjening hvad enten du kommer i klinikken eller bestiller online. Har været med på hendes rejse i knap 15 år og jeg fortsætter de næste mange år.

December 1, 2023

Produkter der bare virker

Jeg kan kun anbefale skinfulness.
Det er svært at gennemskue hvilke produkter der rent faktisk virker på markedet og det er sjældent jeg skriver anmeldelser.
Men må indrømme at den oplevelse jeg har haft med skinfulness er helt specielt.
Min første kontakt var igennem insta hvor jeg sendte billeder af min datters akne - resterne som vi ikke kunne komme af med.
Og blev guidet igennem hvad vi kunne gøre - sideløbende følger jeg hendes profil på insta og alle de råd som er guld værd der.
Og det virker bare - min datter er ikke af med det endnu men hold nu op en ændring og forbedring der er kommet og forholdsvis hurtigt. Hendes hud er blevet så pæn.
Jeg er imponeret 🙏🏻 min datter er lykkelig.
Så kan kun anbefale skinfulness , i vil ikke fortryde det.

November 30, 2023

Hej Lynn

Tusind tak for de flotte ord og hvor er jeg bare glad for at din datters hud er blevet flot igen og at hun er glad.

Tak fordi du gav dig tid til at skrive anmeldelsen. Det betyder rigtig meget for mig at I er tilfredse.

Mvh. Malin

Rated 5 out of 5 stars

Produkter og service i topklasse

Jeg fik hjælp af Malin efter 10 år hos hudlæger, uden bedring. Siden primo 2020 har jeg udelukkende anvendt produkter fra Skinfulness og det har redet min hud.
Jeg har de fleste af Malins produkter og de er alle fantastiske. Særligt gurkemejesalven har gjort en kæmpe forskel for min hud.
Skinfulness yder service i topklasse. Jeg har tidligere brugt mange penge og meget tid på løbende at skifte produktserier i håbet om at finde mirakelkuren. Med ærlig og kompetent hjælp i mit helt eget tempo, har jeg nu fundet de helt rigtige produkter til min hud.
Jeg har også fået et par behandlinger hos Malin som virkelig kan anbefales, men det er ikke en nødvendighed for at opnå flotte resultater. Malin og produktserien fra Skinfulness får de varmeste anbefalinger fra mig.

November 15, 2023

Kære Janni
Hvor er jeg bare glad for din anmeldelse. Og jeg er ENDNU mere glad for at have hjulpet din hud. Tusind tak for roserne og anbefalingerne.

Rated 5 out of 5 stars

Skønne produkter og fantastisk kundeservice

Skønne produkter og virkelig ekstraordinær kundeservice i særklasse! Tydeligt at Malin brænder for at hjælpe. Vores søn har døjet med talgknopper og vi har prøvet ALT inden vi kommer i kontakt med Skinfulness. Ved hjælp af deres rens, serum, masker og anbefaling af de rigtige vitaminer og kostråd, er vores søn nu meget tæt på at være helt fri fra knopper. Vi bor i København så al kommunikation har været på mail og telefon. Det har fungeret upåklageligt så bedste anbefalinger herfra!

August 23, 2023

Min store begejstring for Malun og Skinfulness

Jeg har gennem en årerække brugt Malin og hendes “ skræddersyede” produkter fra Skinfulness, og både hun og produkterne bliver ved med at overraske mig positivt.
Fra at have en meget sart og sensibel hud, er den nu helt normaliseret, og ikke sart mere.
Jeg bruger aldrig andre produkter, og kommer ikke til det nogensinde.
Hvis jeg skal fremhæve 2 ting, bliver det selve behandlingerne hos Malin samt den fantastiske honningmaske.

September 13, 2023

Kære Bende
Hvor er jeg bare glad for at du (og din hud) stadig er så glad for produkterne.
Tak for de flotte ord og tak fordi du gav dig tid til at skrive anmeldelsen.

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig skønne og effektive produkter…

Virkelig skønne og effektive produkter - som kun indeholder de bedste ingredienser til huden🙏🏼 og både min egen og min datters sensitive hud er på en skøn rejse mod balance.
Kan kun varmt anbefale produkterne - specielt peeling og honning maskerne er jeg MEGA fan af🙌🏻
Jeg har endnu kun købt produkterne, så jeg har tilgode at booke behandlinger😊
Tak for de bedste produkter!
Janne Bøger

September 8, 2023

Kære Janne
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder virkeligt meget for mig at du synes produkterne er gode og vil give dig tid til at lave en anbefaling til andre.

Pålidelig og effektiv hudplejeserie

Jeg vil gerne dele min begejstring for Malin og hendes hudpleje serie Skinfulness. Jeg har brugt hendes produkter i knap 2 år og jeg kommer ikke til at skifte dem ud. Jeg er uddannet materialist og har prøvet et hav af cremer i min tid i Matas og lysten til at prøve nyt har altid været der. Men det er den ikke mere, for Malins produkter er vanvittige gode og har gjort bemærkelsesværdige forbedringer på min hud. Malin har også hjulpet mig med mine kosttilskud, så jeg nu tager det rigtige. Hun og hendes produkter har været en sand livsredder og jeg får tit at vide at min hud ser sund og vel fugtet ud. Bevares, jeg har da også nogle udbrud ind imellem, men så har hun jo sin skønne gurkemeje salve til dette:-) En anden ting er også at hendes produkter ikke indeholder alle mulige skadelig stoffer og billige fyldstoffer som ikke er gode for huden. Hvis du leder efter en pålidelig og effektiv hudplejeserie vil jeg varmt anbefale Skinfulness.
Lotte Tue Munk

September 8, 2023

Kære Lotte

Tusind tak for dine ord og flotte anmeldelse. Er glad for at du er så begejstret for produkterne og at de hjælper din hud.

Tak fordi du gav dig tid til at skrive anmeldelsen. Det betyder rigtig meget.

Rated 5 out of 5 stars

Fuld tilfredshed igennem flere år…

Jeg har brugt produkter fra skinfulness i flere år og har også haft en online forløb med Malin. Hun er så dygtig. Efter altid at have haft problemhud har jeg nu klar hud med glød. Kan virkelig anbefale skinfulness

September 6, 2023

Kære Krista

Tusind tak for din anmeldelse.
Jeg er rigtig glad for at du og din hud stadigvæk er glad fro produkterne.

Tak fordi du gav dig tid til at skrive denne anmeldelse. Det betyder rigtig meget for mig - og tak for anbefalingerne.

Malin, Skinfulness

Take a closer look