Skinfulness Reviews 155

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Alt fra serum til cremer virker bare. Selv min datter med svær acne, har fået en flot hud. Jeg er fan. Jeg har de fleste produkter på hylden, alle 4 serummer samt øjen Creme, materialist og lotion og... See more

Rated 5 out of 5 stars

Aldrig har jeg fået bedre service. Det eneste der overgår servicen er effekten af de produkter vi har købt. Min datter (16 år) hud er som forvandlet på en uge. Ikke helt i balance endnu men virkeligt... See more

Rated 3 out of 5 stars

Jeg har i 16 dage (fra 17.02.2025) anvendt Gurkemejesalve morgen og aften mod et tiltagende, kløende og brændende håndeksem. Det er meget fedtet og tager tid om at blive optaget i huden. Første - ande... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til alle Skinfulness' produkter. Det er topklasse produkter og altid en helt fantastisk service. Jeg bruger både rens, mist, serum, dag- og natcreme - samt... See more

1. Skin Care Clinic
  2. Cosmetic Products Manufacturer
  3. Health and Beauty Shop

Written by the company

Vi er eksperter i at hjælpe med hudproblemer. Derfor kan du glæde dig til at opleve naturens apotek sammensat med 17 års klinisk erfaring og laboratoriets bedste ingredienser. Der er nemlig hemmeligheden til smuk og sund hud, og netop derfor vi hjælper så mange med deres hudproblemer. Vi tror ikke på skrap medicin, men mener at årsagen til dit hudproblem skal findes og løses, og ikke blot symptombehandles.

4.7

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Jeg vil altid vælge Skinfulness

Der er altid vejledning og hjælp at hente hos Malin. Malin er yderst kompetent, imødekommende og ser lige præcis hvad det er huden har brug for.
Jeg elsker, at forkæle min hud med de produkter som bliver speciallavet til mig - det har gjort en kæmpe forskel for min hud.
Pakkerne er altid dejlige at modtage, ren selvforkælelse.

December 11, 2021
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Den bedste oplevelse at handle hos Malin/Skinfulness

Jeg har endnu en gang modtage produkter fra Skinfulness og kan varmt anbefale dem til andre. Jeg har igennem de sidst par år brugt produkterne, som bliver tilpasse til min hud. Jeg har haft problemer med rocacea og uren hud, men nu er min hud er blevet stærkere og ser sund og velplejet ud sommer, som vinter.
Det er altid den bedste oplevelse at handle hos Malin!

December 3, 2021

Altid en god oplevelse

Altid en god oplevelse, at handle hos Malin. Hun tilpasser produkterne så de passer til dig. Det er anden gang efter jeg fandt hende, at jeg bestiller produkter herfra. Super service og hurtig levering.
Min hud elsker det :D

November 30, 2021