Skinfulness Reviews 155

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Alt fra serum til cremer virker bare. Selv min datter med svær acne, har fået en flot hud. Jeg er fan. Jeg har de fleste produkter på hylden, alle 4 serummer samt øjen Creme, materialist og lotion og... See more

Rated 5 out of 5 stars

Aldrig har jeg fået bedre service. Det eneste der overgår servicen er effekten af de produkter vi har købt. Min datter (16 år) hud er som forvandlet på en uge. Ikke helt i balance endnu men virkeligt... See more

Rated 3 out of 5 stars

Jeg har i 16 dage (fra 17.02.2025) anvendt Gurkemejesalve morgen og aften mod et tiltagende, kløende og brændende håndeksem. Det er meget fedtet og tager tid om at blive optaget i huden. Første - ande... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til alle Skinfulness' produkter. Det er topklasse produkter og altid en helt fantastisk service. Jeg bruger både rens, mist, serum, dag- og natcreme - samt... See more

1. Skin Care Clinic
  2. Cosmetic Products Manufacturer
  3. Health and Beauty Shop

Written by the company

Vi er eksperter i at hjælpe med hudproblemer. Derfor kan du glæde dig til at opleve naturens apotek sammensat med 17 års klinisk erfaring og laboratoriets bedste ingredienser. Der er nemlig hemmeligheden til smuk og sund hud, og netop derfor vi hjælper så mange med deres hudproblemer. Vi tror ikke på skrap medicin, men mener at årsagen til dit hudproblem skal findes og løses, og ikke blot symptombehandles.

4.7

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 5 out of 5 stars

Hvor har du været hele mit liv

Hvor har du været hele mit liv? 😀
Modtaget Gurkemeje salven for kort tid siden og kan allerede mærke og se en forskel. Et fantastisk produkt 🤩.
Glæder mig til at prøve flere af produkterne 👏🙏🏻
De bedste anbefalinger herfra

May 25, 2023

Stor anbefaling herfra

Jeg slutter mig til flokken af positive kunder. Jeg fik også målrettet og meget professionel vejledning. Jeg modtog produkterne i går og føler allerede en bedring, nok også pga vejledningen om kosttilskud. Jeg er glad for at have dig at gå til og glæder mig over at jeg har en livlinje på denne rejse for at få en sund hud igen.

May 12, 2023

Bravo Skinfulness!

Jeg har nu brugt produkterne fra Skinfulness i 6 uger og har aldrig prøvet noget, der har virket så effektivt på min hud. Samtidig har jeg været i løbende kontakt med Malin, der stiller sig til rådighed med super professionelle rådgivning om hudpleje, kosttilskud og livsstil.
Jeg er ovenud begejstret for at have fundet Malin👏

April 26, 2023

Kun roser herfra

Kun roser herfra. Jeg fik fjernet en talgknop under øjet, den blev fjernet med et snuptag under rene, pæne og rolige forhold. Det er ikke tilfældigt at Malin er fuldt booket 3 måneder frem i tiden.

March 30, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Jeg elsker Malins behandlinger og…

Jeg elsker Malins behandlinger og produkter. Så simpelt kan det siges.. Kæmpe anbefaling herfra!

March 10, 2023

Kære Kathrine
Tusind tak for din anmeldelse. Er rigtig glad for din anbefaling af både produkter og behandlinger.
Tak for de 5 stjerner - det betyder meget for mig at du er tilfreds.

Rated 5 out of 5 stars

Malin er den eneste der får lov til at behandle min hud

Malin er den eneste der får lov til at behandle min hud. Hun er så vanvittig dygtig og resultaterne er enestående:) min hud er så fin efter jeg bruger hendes produkter. Det er helt klart grunden til at jeg har gået hos hende i 12 år. Og så er hun tilmed sød:)

January 25, 2023

Kære Janni
Tusind tak for dine flotte ord og anmeldelse - og tak for vores 12 år "sammen"

Den største anbefaling!

Malin giver en personlig og udførlig vejledning, som er den bedste til netop din hud.
Personligt døjede jeg i flere år med akne, hvor jeg prøvede mange forskellige produkter, samt aknecreme som lægeordination. En dag faldt jeg over Skinfulness’ instagram, hvor det var meget tydeligt for mig, at Malin var/er virkelig virkelig dygtig! Jeg udfyldte et spørgeskema, hvor jeg fik personlig vejledning af Malin. Efter bare 2 uger med Skinfulness produkterne kunne jeg se en tydelig forskel på min hud, og nu 2 måneder efter jeg prøvede Skinfulness for første gang, har jeg ingen problemer med uren hud, overhovedet.
Jeg kan kun anbefale Skinfulness til alle, og så er der bare den bedste service!

February 2, 2023

Kære Line
Tusind tak for dine flotte ord. Er SÅ glad for at produkterne hjælper og er kun taknemmelig for at jeg må hjælpe dig med din hud.

Verdens bedste sted

Malin kan noget ganske særligt. Hun er både enormt dygtig og engageret i sit arbejde, hendes produkter er fantastiske og Malin selv gør det til en skøn oplevelse hver gang.
Jeg været klient i snart 10 år og bliver ved lige så længe jeg får lov :)

January 23, 2023

Kære Mette
Tusind tak for din anmeldelse. Er rigtig taknemmelig for at jeg må hjælpe dig med din hud, og er glad for at du synes at produkterne er fantastiske - det synes jeg er helt fantastisk. Igen TAK!

Skøn oplevelse

Nu har jeg været hos Malin to gange, og jeg er ovenud tilfreds med både behandlinger og produkter!
Og derudover er Malin et virkelig godt og behageligt menneske, som møder dig præcis hvor du er.
Bedste anbefalinger herfra!

January 17, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Kæmpe anbefaling til Malin og hendes…

Kæmpe anbefaling til Malin og hendes fantastiske produkter. Hun laver de lækreste produkter, som passer lige til ens hud. Hvorfor Malins hudpleje serie endnu ikke har vundet nogle priser, forstår jeg ikke. Det burde de!
Produkterne er vilde og Malins viden om hudpleje er endnu vildere.
5 stjerner herfra!

December 5, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Malin er simpelthen fantastisk!

Malin er simpelthen fantastisk! Hun er så hjælpsom, og så laver hun de skønneste produkter, der rent faktisk gør en forskel! Jeg har brugt mange forskellige mærker, men intet har hjulpet som Skinfulness. De bedste anbefalinger herfra!

August 23, 2022

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter! Er så glad for at handle hos skinfulness, og produkterne virker. Min hud har ændret sig meget, efter jeg er begyndt at bruge hendes produkter. De varmeste anbefalinger herfra

August 2, 2022

Min varmeste anbefaling

Fantastiske produkter som er skræddersyet til din hud. Indeholder kun gode ingredienser. Selv begyndte jeg på Malins produkter under min graviditet, min hud har aldrig haft det bedre.

May 1, 2022

Fuldstændig fantastiske produkter

Fuldstændig fantastiske produkter, der bliver skræddersyet til netop din hud. Malin er vidunderlig og brænder virkelig for hjælpe en. Ps. Er du i tvivl om gurkemejecremen skulle virke, så bare rolig. Det gør den! 😉❤️

March 18, 2022

Varmeste anbefalinger

Malin er så dygtig og hun formår at skræddersy både behandlinger og produkter til individuelle behov. Mine varmeste anbefalinger hvis du vil gøre noget godt for dig selv og din hud 🌟

February 22, 2022

Take a closer look