Var umiddelbart tilfreds med kvalitet…
Var umiddelbart tilfreds med kvalitet og levering. Men da der så var fejl i form af skæv zink og fejlmonteret wakaflex farver i forhold til bestillingen, ja så fandt jeg da ud af at der ingen service er i denne virksomhed.
Zink der er 1 cm skæv over 80cm kan man godt se, og det er svært at lave en fuge på. Men det var bestemt ikke deres fejl. Åbne og knækkede lodninger i samlingerne er åbenbart også at forvente her.
Der er samtidig ingen styr på hvad de levere, så et simpelt spørgsmål om hvad farver de har monteret på en given ordre ved de ikke. Og svært at gætte når der står 2 forskellige farver i deres tegninger og ordre godkendelse. At det så var en helt 3. farve der faktisk var monteret, ja det fandt jeg så ud af ved at snakke med dem de bruger som underleverandør af zink. På trods af disse fejl har de ingen intention om hverken at hjælpe med at skaffe den korrekte farve hjem eller udbedring af en fejllevering.
Vælg en anden leverandør for guds skyld af kviste. Desværre kan man ikke vedhæfte billeder her, men håber da på at redde andre alligevel.