Zou 2 weken vervangende hulp krijgen. Afgelopen maandag niemand geweest. Bericht gestuurd niets van terug gehoord. Dinsdag gebeld zou met spoed doorgegeven worden en zou terug gebeld worden. Totaal ni... See more
See what reviewers are saying
Betrouwbare hulp en goede vervanging. Niet goed bereikbaar en in gebreke gebleven voor wat betreft grote beurt, terwijl dat wel is overeengekomen. Personeelsgebrek is slecht excuus om afspraak niet n... See more
Wat daar mis gaat communicatie ! Maar vooral dingen toezeggen die er niet zijn. Heb door een conflict gevraagd om het protocol in maart . Al die tijd aan het lijntje gehouden! Zelfs 2weken geleden w... See more
goede constructieve begeleiding v.w.b. aanmeld service en overgang tot "daadwerkelijke" aanvang van hulp v.w.b. mijn ondersteuning in de praktijk. het betreft hier "maatwerk" waarin deze, "Actief-Zorg... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Wij dragen actief bij aan het leven van onze klant. We zijn ondernemend en durven onze nek uit te steken. Onze medewerkers staan bij ons hoog in het vaandel. Want, gelukkige medewerkers zorgen voor gelukkige klanten. Daar geloven wij in. Waar kunnen we u mee van dienst zijn?
Een thuiszorgorganisatie die doet
Written by the company

- Wij zetten ons in voor iedereen die thuis hulp kan gebruiken
- Dagelijks zetten ongeveer 5.000 medewerkers zich in voor onze ruim 22.000 klanten in een groot deel van Nederland. Mensen kunnen bij ons terecht voor huishoudelijke ondersteuning, verzorging, verpleging, begeleiding en advies.
Geluk Dichtbij
Zo gelukkig mogelijk thuis kunnen blijven wonen

Contact info
Biesbosweg, 4, 5145 PZ, Waalwijk, Netherlands
- 088 750 8200
- info@actiefzorg.nl
- www.actiefzorg.nl
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 8% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Er wordt rekening gehouden met de…
Er wordt rekening gehouden met de wensen binnen de mogelijkheden.
Snelle reactie, als vervanging bij ziekte vd huishoudelijke hulp nodig is.
De communicatie kan een stuk beter
De communicatie kan een stuk beter: onverwacht geen hulp krijgen, andere hulp dan toegezegd, etc.
De mensen staan klaar voor je als je met een vraag of een probleem komt en doen hun best om je zo snel mogelijk te helpen.
Toen het nodig was dat er hulp kwam nadat mijn man gevallen was , heeft ze prima gereageerd, hem goed geholpen, mij gewaarschuwd en is blijven wachten tot ik thuis was. Geweldig!
Doen wat je zegt en zegt wat je doet..
Er van op aan kunnen wat is afgesproken.
Fijn dat ik de hulp krijg waarvoor bedoeld en nodig is.
Netjes op tijd en goede zorg
Actief zorg probeert altijd ervoor te…
Actief zorg probeert altijd ervoor te zorgen dat er in geval van ziekte een vervanging komt. De medewerkers zijn altijd beleefd en behulpzaam.Ik zou 5 sterren geven als er ook aan de belofte van grote schoonmaak voldaan werd.
Bedrijf reageerd met een standaard mail…
Bedrijf reageerd met een standaard mail ipv jouw mail eerst te lezen en die dan te beantwoorden
De zorg is er goed altijd op tijd en…
De zorg is er goed altijd op tijd en netjes geholpen zeer tevreden leveren goedwerkende altijd netjes schoon
Het was goed, nu even niet
Het was goed, maar rommelt de laatste tijd met de zorgverlening
Ik hoop dat het snel weer beter wordt
Vooral het benaderen van een medewerker…
Vooral het benaderen van een medewerker telefonisch een groot probleem. 2 maal contact gehad op deze manier eenmaal er zijn 18 en 2e keer 19 wachtende voor u. En dan met de mededeling ik verbindt u door om dan een terugbel oproep te laten doen. erg slecht. Ik werk aan de enquête mee als ik ook een reactie mag ontvangen voor mij een teken dat er serieus mee omgegaan wordt
heb een goed en duidelijk gesprek gehad…
heb een goed en duidelijk gesprek gehad met uw medewerker
Ze beloven van alles
Ze beloven van alles, maar maken het niet waar. Ik zit al 7 maanden zonder vaste hulp. Elke keer scholieren. Zij kunnen nog niet poetsen. Dus in mijn gezin met twee kinderen, een man en een hond, wordt het dus niet schoon
Teleurgesteld
We hebben bijna een jaar huishoudelijke hulp gehad van deze organisatie voor mijn moeder. Ik ben er niet over te spreken en heb een zzp’er overwogen op advies van een casemanager. Uiteindelijk niet gedaan omdat moeder ondertussen is opgenomen in een verzorgingstehuis.
We hebben meerdere hulpverleners over de vloer gehad, maar op een enkeling na is het teleurstellend. Er wordt matig schoongemaakt, toilet werd amper gereinigd. Men geeft niet aan dat de WC reiniger op is, men verbruikt abnormaal veel allesreiniger, eigenlijk weet men niet van aanpakken. Daarnaast veel wisselingen van personeel.
Er komt nooit een coördinator over de vloer welke controleert of het werk goed gedaan wordt. Het gevolg is dat het personeel het niet zo nauw neemt. Meermaals meegemaakt dat medewerkers zich bij mij afmelden, maar dit niet hadden gedaan bij hun leidinggevende etc. Dit signaal werd overigens wel opgepakt. Ik werk zelf in een ziekenhuis en daar wordt regelmatig toezicht gehouden op het werk van interieurverzorgers en dat is ook nodig. Men krijgt daar instructie hoe de dingen te doen en men wordt aangesproken.
Ben blij dat moeder nú opgenomen is dan heb ik deze zorg tenminste niet meer.
We hebben nog maar 2 uren ervaring.
We hebben nog maar 2 uren huishoudelijke hulp gehad dus we kunnen maar antwoorden over bovenstaande en dat is in volle tevredenheid verlopen.
get. Corrie van Tilburg van Bruggen
Ben nu twee jaar woonachtig in Brabant…
Ben nu twee jaar woonachtig in Brabant en heb nog niet één keer een goede, zelfstandig werkende hulp gehad.
Bv. In deze twee jaar, 1x toilet schoongemaakt, de douche nog nooit, stoffen, nooit. ramen zemen, nooit. Stofzuigen, sporadisch. Nog nooit de hele kamer gestofzuigd/gedweild, laat staan het hele huis gestofzuigd.Enz,enz,enz.
Ik zit hier letterlijk te vervuilen.
Wordt hier bloednerveus van.
Had in mijn vorige woonplaats al 33 jaar Hulp, vrijwel nooit problemen mee gehad.
Ik ben wel een beetje klaar met de incapabele hulp.
Zou nu eindelijk een echte HULP willen hebben.
Ik ga hier geestelijk helemaal aan onderdoor, vooral ook omdat ik aan oa.een chronische depressie lijd.
Telkens als ik Actief zorg wil bellen lukt dat niet en tot overmaat van ramp, zijn ze sinds kort ook alleen nog maar in de ochtend aanwezig en dan zit je zomaar ruim een uur in de wacht. (Dit is niet overdreven)

Reply from Actief Zorg
Kan soms beter
Als je ze belt sta je lang te wachten
Als je ze belt sta je lang te wachten. Zoals 18 wachtende en het duurt erg lang. Zoveel beltegoed heb ik niet. Als ik zoveel geld had dan kon ik huishoudelijke hulp zelf regelen.

Reply from Actief Zorg
The Trustpilot Experience