Alge-Stop ApS Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.5

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Løgn og latin - Tager intet ansvar. I 2019 valgte jeg meget naivt og dumt at hoppe på jeres “fantastiske” tilbud. 15 års garanti, det stiller i, hvis man dog lader jer finde en profesionelle... See more

Rated 5 out of 5 stars

Alt har fungeret perfekt, lige fra den første kontakt om aftaler og tilbud til den endelige leverance som kom næsten 2 uger før vi havde troet - så dejligt. Vores fliseterrasse som ærligt talt var meg... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Har brugt Alge Stop ApS i mange år - men opsagde dem i 2022, hvor deres pris for en årlig vedligeholdelse af mine fliser allerede dengang var mere end det dobbelte af hvad jeg betaler i dag ( i 2025)... See more

Rated 5 out of 5 stars

Efter en behagelig mailkorrespondence, ankom opmåler et par dage efter. Behagelig, talende mand med god humor. 65 m2 og div. aftaler kom i stand. Dagen efter kom så endnu en mand for at rense flisern... See more

Company replied

Company details

1. Flooring Contractor

Written by the company

Alge-Stop ApS tilbyder alge- og mosbehandling af tage, facader, fliser og belægningssten samt rensning og imprægnering af heraf, med op til 15 års garanti. Vi er de største i branchen og tilbyder landsdækkende service uden kørselstillæg. Når vi algebehandler dit tag, anvender vi udelukkende miljøvenlige desinficeringsmidler, der er biologisk nedbrydelige. Kontakt os i dag

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Perfekt gennemførelse og service fra Alge-Stop

Ja, så fik jeg foretaget den endelige imprægnering af mine fliser. Igen super god kommunikation om hvornår Alge-Stop ankom, fin gennemførelse og en lille seddel i postkassen. Tak til Alge-Stop for perfekt service, kommunikation og rensning af mine 300 m2 fliser

June 23, 2022

Reply from Alge-Stop ApS

Tusinde tak for de pæne ord Peder.
Vi glæder os til at komme på besøg hos dig til næste forår, når det årlige vedligehold skal udføres.
Vi ses!

Kan varmt anbefales

Vi har nu de flotteste fliser i hele nabolaget.
Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke.
Meget venligt og professionel personale.
Jeg kan kun varmt anbefale Alge-Stop til andre.

Reply from Alge-Stop ApS

Fantastisk at høre Selma. Vi glæder os meget til et godt og langt samarbejde i de kommende år.

Rated 3 out of 5 stars

Ventetid

Bestilte fliserens, desinficering og imprægnering. Vi oplevede en del ventetid på at få opgaven afsluttet, men fandt en tilfredsstillende løsning.

Reply from Alge-Stop ApS

Vi er glade for at vi kunne tilbyde en tilfredsstillende løsning. Det er beklageligt med den forlænget leveringstid der har været på imprægneringen.

Vi glæder os til et godt og langt samarbejde.

Rated 5 out of 5 stars

Endnu engang har vi med stor succes…

Endnu engang har vi med stor succes fået udført arbejde af Alge-Stop ApS.
Punktlighed, ordentlighed op professionelle folk sikrede et fantastisk arbejde og resultat ...
Tak ...- jeg giver mine bedste anbefalinger herfra.
God sommer og på gensyn næste år
Lars (Espergærde / Hellerup)

Reply from Alge-Stop ApS

Tusinde tak for de pæne ord Lars.
Det er skønt vi må komme forbi dig, år efter år - Og vi håber din søster blev glad for hendes fliserensning som du gav hende i gave.
På gensyn til foråret!

Mvh. Hele teamet hos Alge-Stop

Rated 5 out of 5 stars

Fint arbejde på på fliser og træ…

Fint arbejde på på fliser og træ tresserne, igennem mange år.

June 18, 2022

Reply from Alge-Stop ApS

Tusinde tak for de pæne ord - Vi ser frem til mange flere gode år sammen!

Rated 3 out of 5 stars

Godt arbejde, men meget rodet planlægning

Vi har været glade for Algestop i 7 år. I år fik vi flere varsler forud for behandlingen. Og så kom de alligevel ikke. Jeg rykkede per telefon og fik usikre beskedder.
De kom først i juni måned, og først dagen efter at de havde skrevet.
Så vi havde unødig meget besvær med at gøre klar til sprøjtning og at få opbevare ting hos naboen.

Hej Ivar.
Tak for snakken tidligere i dag - Vi sætter stor pris på loyale kunder som dig, og konstruktiv kritik er altid modtaget med åbne arme.
Vi beklager meget dette års forløb, hvor maj vejret desværre bare ikke har været med os, hvor vi oprindeligt skulle have været forbi dig.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde i mange år endnu - og at det lille plaster på såret hjælper lidt på det hele. :-)

Mvh. Jacob Enggaard og hele teamet hos Alge-Stop.

En positiv oplevelse

En super oplevelse. Arbejdet er bare rigtig flot udført, især min træterrasse har fået et helt nyt udseende.
Det kan absolut anbefales.

Reply from Alge-Stop ApS

Det glæder os at høre! Vi ser frem til et forhåbentligt mangeårigt samarbejde.

Vi ses til foråret!

Rated 5 out of 5 stars

Flot gennemført rengøring af fliser med…

Flot gennemført rengøring af fliser med efterfølgende rengøring af ditto. Overfladebehandlingen skete så hurtigt vejret mulig gjorde . Så det bare at læne sig tilbage de næste 15 år med hensyn til rene fliser. Vi er helt igennem tilfredse og giver vores fulde anbefaling, so far. 😃

Reply from Alge-Stop ApS

Tak for de pæne ord! Vi glæder os til at komme og besøge jer næste forår og de næste mange år i fremtiden.

En god oplevelse

Jeg kan alt i alt kun give mine rosende ord til en fornøjelse at hele forløbet er foregået til de lovende tider og jeg har fået en god betjening af personalet hele vejen igennem

Reply from Alge-Stop ApS

Fantastisk at høre Else! Skriv endelig ind til os, hvis der skulle være noget som vi kunne gøre ENDNU bedre.
Det glæder os at have fået dig ind i klubben med Danmarks mest misundelige naboer - Vi ses til foråret!

Professionelleog troværdige

Hele oplevelsen at af engagere Alge-Stop har været en fornøjelse. Super resultat og professionelle hele vejen igennem. Kan anbefales til alle.

Reply from Alge-Stop ApS

Tusinde tak for de pæne ord David. Vi ser frem til et godt og forhåbentligt langt samarbejde i fremtiden.

Rated 5 out of 5 stars

Efter nogle udfordringer med en…

Efter nogle udfordringer med en terrasserens, var Alge-stop meget serviceminded og fik hurtigt rettet op. Stor anbefaling herfra!

Reply from Alge-Stop ApS

Tusinde tak for de pæne ord Joachim. Vi ser frem til et godt og forhåbentligt langt samarbejde i fremtiden.

Rated 5 out of 5 stars

Det er super godt arbejde

Det er super godt arbejde. Vi er meget tilfreds
Vi glæder os at se jer i 2023.
Hilsen Ebbe og Susanne.

Reply from Alge-Stop ApS

Tusinde tak for de pæne ord Ebbe og Susanne. Vi ser frem til et godt og forhåbentligt langt samarbejde i fremtiden. Vi ses til foråret!

Fantastisk resultat

Fantastisk resultat. Jeg er enormt glad for at have fået Alge-Stop til at rense mine fliser. Det har virkelig lysnet grunden op.

Desuden er jeg yderst tilfreds med den service, de leverer. Jeg har intet at sætte en finger på. Information inden at fliserne skal renses, ligeså vel som jeg blev informeret nogle dage inden, at fliserne blev imprægneret.

De må gerne rense mine fliser, hvis jeg en dag får nyt hus, der skal have fliser, som skal gøre naboerne misundelige.

Reply from Alge-Stop ApS

Tusinde tak de pæne ord Mathilde.
Vi glæder os til et godt og langt samarbejde i fremtiden - Vi ses til foråret!

Rated 1 out of 5 stars

Alt for lang ventetid på fugesand efter rensning.

Lige pt. kun en stjerne… D.24 maj kom en rar mand fra firmaet og rensede alle mine fliser. Jeg venter stadig på at der kommer en og imprægnere samt lægger fugesand mellem fliserne.. pga af brede riller mellem mine fliser, vælter ukrudtet op. ( hvilket var grunden til at jeg fik renset fliserne).. Mine havemøbler og krukker står stadig på min græsplæne. Jeg har ringet flere gange, og fik at vide at jeg ville blive ringet op snarest.. Det er så ikke sket. Det er bare ikke iorden at man skal vente næsten en måned eller mere på at der kommer en og lægger fugesand.. Højst utilfredsstillende! Opdatering.. Ja det var en god snak Jacob ( kender godt salgsmænds talegaver…. men.. men.. men.. må lige understrege at grunden til at jeg droppede imprægnering var pga. at jeg ikke magtede at skulle vente yderlige x antal uger på at få strøet fugesand på. Med mine havemøbler og diverse stående på min græsplæne.. Der blev ikke fuget ordentligt sand på fliserne. Stadig store huller uden sand… Det gik også temmelig stærkt, samt at jeg sendte billeder til jer, med beskeden om at det så da fint ud..😳.. Der er jo en grund til at man betaler en for at strøe sand ordentlig ud på ens fliseareal… Ihvertfald har jeg fået en anden til at gøre det ordentligt efterfølgende.. Så kan desværre ikke anbefale jer.

June 14, 2022

Hej Karin.
Vi beklager meget den forlænget leveringsproces der har været grundet vejret. Jeg har lige prøvet at give dig et kald igen, efter vi har ringet forbi hinanden, netop for at fortælle at vi forventer at komme på onsdag, d. 22/6, såfremt at vejret holder. Det kan desværre være lidt problematisk indimellem at få dage nok til at imprægnere når kriterierne er max 5 m/s med vinden og det ikke må regne - Men vi glæder os til at komme og imprægnere belægningen hos dig, og så kommer fugesandet derefter.

Ring endelig til mig på 22100212, når du har mulighed for det, så vi kan finde en løsning sammen.

Mvh. Jacob Enggaard, Salgsansvarlig

UPDATE D. 22/6-22
Tak for den gode samtale Karin. Dejligt at vi endelig fik påført sand i dag, og fundet frem til at du egentlig ikke ønskede imprægnering af din belægning, da de alligevel skal skiftes inden længe.
Jeg beklager den forlænget ventetid endnu engang - Havde jeg/vi vidst at du ikke ønskede imprægnering, så kunne dette have været klaret hurtigt.
Ring endelig til mig, når du får din nye belægning lavet.

God sommer!

Mvh. Jacob Enggaard, Salgsansvarlig

ALDRIG MERE

ALDRIG MERE
For 1 md siden fik vi renset vores fliser (170m2)hos alge stop.
2 dage efter blev vores fliser i carport hvide, det mente de ville gå væk når de efterfølgende kom og lagde beskyttelse på. Ifølge fliseeksperten må man ikke lukke fliserne før syren er kommet ud. Men det er et kapitel for sig selv.

5x rykkede vi for hvornår de kom og lagde beskyttelse på. Hver gang ville de ringe retur eller maile. Det skete aldrig.
Vi oplyste hver gang at vi skulle ha havefest den 18.6
Så endelig ved endnu en opringning lovede de at komme næste dags formiddag. Ved halv 1 tiden ringede vi og spurgte hvornår de kom. De ville ringe retur. Intet skete.
Efter 3 gang fik vi oplyst at der var sket en menneskelig fejl og de kom ikke, de kan igen ikke love hvornår de kommer.de har ingen biler i vores område. Helt ærligt.

Imens står blomsterkrukker møbler Nu på 5 uge ude på græsplænen.
Vi oplyste igen, at vi skal ha havefest med 20 mennesker den 18.6 og det ik er så smart at 20 mennesker går rundt på en terrasse der ikke har noget fugesand i. Vi talte for døve øre. De mente godt det var muligt at holde festen uden fugesand.!!!!!!!!
Konklusion. De er fløjtende ligeglad med kundeservice. Højre hånd ved ikke hvad venstre hånd laver. Stort rod.
PS MÅSKE kommer de idag (ny tlf opkald)
Desværre skal man give 1 stjerne.

June 9, 2022

Hej Kim.
Jeg beklager meget at din oplevelse med os har virket rodet, grundet det utrolig ustabile vejr i maj/start juni måned. Jeg har kigget vores mailsystem igennem og kan se at du har henvendt dig d. 16/5 (4 dage efter afrensningen), hvor vores kundeservice sender dig en mail samme dag, mht. at vi kontakter jer 1-3 dage inden vi kommer og imprægnerer hos jer. Efterfølgende har du efterspurgt svar på imprægneringsdato d. 27/5, 8/6 og 9/6, hvor mine kollegaer i kundeservice har haft ringet til dig - og jeg kan godt forstå det har været frustrerende at de ikke har kunne give nogen fast dato. Jeg kan se at de heldigvis nåede at imprægnere fliserne d. 17/6, inden havefesten. Jeg håber i havde en fremragende fest!

Vores servicemand, Tonni, som var ude at imprægnere fliserne sendte mig et billede af jeres carport og aftalte at i ville give et kald om en måned (17/7) såfremt det ikke har forbedret sig. Men i kan være helt rolige, da vores imprægnering ikke lukker salpetersyren inden, da den er diffusionsåben, så det fortsat kan trænge ud.

Ring endelig til mig på 22100212, hvis jeg kan gøre noget for jer, så vi kan vende denne ærgerlige oplevelse i føler i har haft, til noget godt - For jeres tilfredshed som kunder, er det vigtigste for os.

Jeg håber på at høre fra jer.

Hold jer væk fra Alge-Stop ApS

Hold jer væk fra Alge-Stop ApS. De har ikke evner til at planlægge deres forretning, og kommer så op med fantasifulde historier omkring hvorfor de ikke kunne levere som aftalt. Tanken om at skulle indgå en aftale, hvor de skal komme tilbage hvert år er ubærlig, så vi skal intet have med dem at gøre fremover.

May 25, 2022

Hej Frederik.
Jeg har været igennem vores historik, og jeg kan se at d. 28/4 modtager du vores ordrebekræftelse med en deadline til udførsel d. 15/5, efterfulgt af et par mails i den efterfølgende tid omkring et konkret tidspunkt på udførsel.
D. 11/5, erfarer vi at vi desværre ikke kan overholde deadlinen til d. 15/5 grundet sygdom i servicemandskabet og tilbyder dig at komme d. 17/5 i stedet.
D. 16/5, kl. 17.11, skriver du til os at det desværre ikke er muligt.
D. 23/5 skriver vi at vi gerne vil komme d. 25/5, hvilket er muligt. Desværre lykkes det ikke at få det udført, da vores servicemand, Lars, informerer at han har prøvet at komme i kontakt med jer, uden held. Herefter vælger i at i ikke længere ønsker at få besøg fra os, da i har været 2 mennesker hjemme på dagen og ikke mener vores mand har været forbi jeres bopæl.

Jeg er ked af at i synes det har været fantasifulde historier der har været forklaringen på at vi ikke har kunne planlægge en udførselsdato hos jer - Men det ser ud til at vores koordinatorer har gjort en stor indsats for at imødekomme den oprindelige deadline, så godt som muligt. Desværre var det ikke muligt for dig.

Jeg håber under alle omstændigheder at du har fået løst din problemstilling med træterrasserne. Ellers skal du vide at du er ALTID velkommen hos os i Alge-Stop.

Ring endelig direkte til mig på 22100212, hvis jeg kan gøre noget for at vende denne kedelige situation om til noget godt.

Rated 4 out of 5 stars

God service til tiden

Alge-Stop leverer en god fast service med at fjerne alger på vores fliser - god kvalitet på deres ydelse som bliver leveret til tiden. Eneste grund til at jeg kun giver 4 stjerner er prisen, som ligger lidt i den høje ende.

May 20, 2022

Hej Jørgen.
Det glæder os at høre at du er godt tilfreds med vores årlige service - Vi glæder os til at komme hos dig i de næste mange år.
De ekstra høje blandingsforhold hos Alge-Stop koster en smule mere, det er korrekt - Men det er dejligt at høre at du vægter kvaliteten højt og derfor bliver hos os.

Vi ses igen til foråret!

Algebehandling af tag

I vores tilfælde har en algebehandling af taget fra Alge-Stop ikke virket efter hensigten. Alge-Stop har anerkendt den manglende effekt på baggrund af fremsendt foto-dokumentation, og ønskede at foretage en ny behandling af taget på deres regning.
Og her kunne og burde historien være slut, men….

Efter 1 måned uden kommunikation, må jeg igen rykke for en afklaring, ”Vi kommer i Marts måned” lød svaret.
1 måned senere var der stadig ingen afklaring, og jeg måtte atter tage kontakt for at få en opdatering.
Herefter følger flere dage hvor jeg dagligt ringer til firmaet for at få en afklaring. Her får jeg fat i den ene medarbejder efter den anden, som enten ikke ved noget, ikke kan gøre noget, eller som bliver nødt til at spørge en anden.
Efter et lagt og opslidende reklamationsforløb med Alge-Stop, hvor vi i sidste ende måtte true med at gå til Forbrugerklagenævnet, har vi nu endelige fået vores penge tilbage.
Håndteringen af reklamationssager hos Alge-Stop er fuldstændig håbløs, uansvarlig og tåbelig. Uanset responsen fra Alge-Stop på denne anmeldelse, kommer vi aldrig til at anvende dette firma igen, og vi kommer til at anbefale alle omkring os til at holde sig lagt væk.

May 4, 2022

Hej Allan.
Jeg beklager dét forløb du har haft hos os. Vi har fejlet mht. at være mere informerende i vores proces ang. konkret tidspunkt for genbehandling af dit tag.

D. 16/12-21 sprøjter vi dit tag. Vi har virkningsgaranti på vores behandling, dvs. at såfremt at grønne alger ikke er forsvundet eller mosen ikke har ændret farve fra grøn til gyldenbrunt indenfor 2-3 uger, så skal man sende os dokumentation for dette indenfor de 3 uger.

D. 14/2-22 kl. 11.59 ringer du til os og vores kundeservice svarer dig retur og beder dig om billeddokumentation af taget kl. 14.10. Det modtager vi kl. 14.27, hvori du tilføjer at det kun drejer sig om nordsiden og resten er blevet fint.

D. 15/2-22 kl. 8.20 svarer vores kundeservice at vi kommer igen, uden beregning og du vil få en sms en dag i forvejen.
Jeg vil gerne pointere at denne reklamation bliver stadig godtaget, trods vi skal vide besked senest 3 uger efter udførsel. På dette tidspunkt er det knap 2 måneder efter.

D. 14/3-22 Efterspørger du en dato for udførsel og får svaret: Vi kommer her i marts mdr. og vi sender dig en SMS dagen før.

D. 5/4-22 Ringer du ind til os, hvor jeg personligt selv snakker med dig, da vi desværre ikke nåede at få dig med på vores opsamlingsrute i marts, og vi finder en løsning.

D. 6/4-22, kl. 10.01 Ringer du endnu engang til os og truer med at gå videre med sagen, hvis du ikke hørte fra os samme dag.
Samme dag kl. 10.23 ringer min kollega til dig, som undskylder og det ender med at vi fakturerer det FULDE beløb retur for dig, trods OVERSKREDET reklamationsretsdato og det drejede sig om 2 tagflader på 2 bygninger, hvor resten var blevet pænt.

Jeg synes det er rigtig rigtig ærgerligt, at sådan en anmeldelse her falder vores vej, når vi strakte os udover alle retningslinjer for at imødekomme dit behov + vi fremskyndte processen, trods det at vi normalt først sprøjter tage fra august/september og frem efter.

Jeg beklager mange gange, at vi ikke har været mere på forkant med information til dig i dit tilfælde - Men jeg håber du vil revurdere ind udtalelse omkring os Allan.

Under alle omstændigheder, så ønsker jeg dig en rigtig god dag og at du har fået løst dit problem.

Take a closer look