aquavijvershoplimburg.com

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Zeer slecht bedrijf, onvriendelijk en onbereikbaar! Had een pomp besteld voor een aquarium. Aquarium is letterlijk gebarsten (had geen problemen maandenlang, 1 dag na nieuwe pomp komen er barsten)... See more

Rated 4 out of 5 stars

Allereerst een slechte opstart met communicatie, dit door verhuizing magazijn, echter probleem volledig en correct opgelost, dank hiervoor. Dus toch betrouwbaar en correct

Rated 4 out of 5 stars

Wij hebben bij Aquavijvershop een krabton gekocht die helaas scheef bleek te zijn. Onze katten vonden het geen probleem, maar wij stoorden ons er toch wel aan. Dit gemeld bij Aquavijvershop en netjes... See more

Company details

Contact info

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Waardeloze tent

Waardeloze tent. Bestelling werd later bezorgd dan beloofd. Bleek product ook nog eens kapot ingepakt te zijn. Ik moest foto's sturen om dat te bewijzen (want ik kon wel zoveel zeggen). Na 5 dagen een botte reactie dat het inderdaad stuk was (ja dat had ik ook al geconstateerd).
Pakket 25kg 110x70 moest ik zelf maar even terugsturen. 0,0 excuses voor het ongemak.

January 29, 2021
Advertisement

Aquarium bol.com Schade

Aquarium besteld via bol.com van Aquavijvershop Limburg.
We waren al lang opzoek naar een mooi aquarium, en hebben ook niet het eerste het beste gekocht.
Eerst veel tijd gestoken in het nalezen van verschillende reviews op verschillende sites.
Aquavijvershop had niet meteen de beste commentaren maar we besloten toch om hen het voordeel van de twijfel te geven.
Achteraf bekeken : beter niet gedaan, spijt van.
Aquarium is hier toegekomen met schade ' Filter was vastgeplakt met dikke, kleverige tape die we er jammer genoeg met niets afkrijgen ' .
We hebben meerdere keren contact proberen opnemen met Aquavijvershop, maar hier nemen ze bijna nooit de telefoon op.
Manlief was zo enthousiast en wilde niet langer wachten en besloot dan maar om het aquarium te installeren en te gaan gebruiken.
Ik vond daarintegen dat dit niet zomaar kon, dat ze artikels met schade toesturen naar de klanten en besloot om hen hierover te mailen.
Foto's bijgevoegd, en heel mijn uitleg gedaan waarna ik te horen kreeg dat dit er makkelijk met dreft of een anti sticker middeltje zou afgaan en dat dat de lijm snel zou oplossen.
Ik heb hen terug gemaild en gezegd dat we al alles geprobeerd hadden en dat het er nog steeds niet af gaat en met de vraag of ze ons dit terug zouden kunnen compenseren.
Daar hadden ze geen gehoor naar! We zouden het aquarium moeten retourneren naar hen maar dit is uiteraard niet mogelijk nu er vissen inzitten.
Mijn tip naar jullie toe : of verkoop dingen die proper, in nieuwe staat zijn want dit is waar de klanten voor betalen of doe de boeken dicht want dit is niet eerlijk en niet respectvol naar jullie klanten toe !

November 2, 2020

Nooit wat kopen.

Een bedrijf/winkel wat ook een webshop heeft, en ook via bol.com kan je hier bestellen. Ik kan je afraden om hier wat bij te bestellen. Bij een online bestelling krijg je in 48 uur een PostNL een verzend bericht waarin in staat dat het pakket is aangemeld, maar nog niet is ontvangen. En na 4 weken is dit nog steeds hetzelfde. Contact opgenomen via hun winkel maar daar wordt je niet wijzer van, en onbeschoft ook nog. Bij lang aandringen gooien ze nl gewoon de hoorn erop. Via bol.com mijn geld maar terug gevraagd.

June 4, 2020

The Trustpilot Experience