Efter at have brugt Autolog Gold i næsten to år, er det månedlige kørselsregnskab meget hurtig og nemt overstået. Det tager i gennemsnit kun ca. 15 min. pr. måned, pr. bil og herefter printes kompl... See more
See what reviewers are saying
Elendig support! Vær forberedt på at man ikke kan komme i kontakt med support med det samme hvis såfremt der opstår udfordringer! Man skal først oprette en sag og derefter kontakter de een og der kan... See more
Jeg har haft Ecofleet i en del år , deres kundeservice har aldrig været imponerende.Jeg har den 13-4_2020 opsagt mit abonnement da jeg ikke ønsker det længere. De har bekræfter opsigelsen, alligevel f... See more
Jeg har haft Autolog i en del år og været super tilfreds med det og fundet prisen rimelig. Nu hvor produktet hedder Auto fleet og er blevet dobbelt så dyrt, er det samtidig væsentligt forringet. Progr... See more
Information provided by various external sources
Ecofleet er en af de førende kørebogs produkter i Danmark.
Blokken 19, 3460, Birkerød, Denmark
- info@ecofleet.dk
- www.autolog.dk
No recent history of asking for reviews
Enkelt og giver overblik
Har nu brugt Autolog gennem flere år sammen med min Garmin GPS og det fungere uden problemer. Da jeg altid har min GPS med mig, skal jeg ikke tænke på at have mere med da data hentes fra denne til Autolog.
Grundet Garmin GPS begrænsede dataindhold har jeg gjort det til en vane at hente data hver dag, men så lægge jeg også næste dags kunder ind i Autolog så de findes i GPS'en til næste dag.
De rapporter man får ud gør at jeg ikke har problemer med at dokumenterer min kørsel over for arbejdsskiver / kunder, da de kan få at se hvilken vej jeg har kørt hvis problemer.
Har skiftet arbejde flere gange mens jeg har anvendt systemet, og hver gang overraskes min nye arbejdsgiver over de rapporter jeg aflevere for kørsel. Så ingen problemer med kørselsgodtgørelse og data lige til at komme i arbejdsgiverens lønsystem.
Jesper Rasmussen
Det virker ikke efter hensigten det skulle spare tid.
Der har været og mange indkøringsproblemer - det virker ikke auto-log falder ud, der har været mange km, der ikke er kommet med.
Jeg kører iøjeblikket med mit manuelle system pga. ellers taber jeg km og steder passer heller ikke.

Reply from Ecofleet
Jeg har haft glæde af systemet
Jeg har dags dato opsagt mit abonnement på Autolog. Årsagen er, at jeg er i gang med at lukke Senior - El ned og i den forbindelse ønsker
jeg at afhænde min Autolog. Om kort tid fylder jeg 76 år, så nu synes jeg at jeg har gjort min borgerpligt ved at blive så længe aktiv på arbejdsmarkedet.
Jeg har haft glæde af systemet og kan roligt anbefale det til andre, ikke mindst på grund af den fine service og de gode og relevante opdateringer, og jeg vil benytte lejligheden til at takke for samarbejdet og de ”hjælpende hænder” i ind køringstiden.
Det eneste jeg er ked af, er at jeg ikke lærte systemet at kende helt tilbage til min opstart. Det ville have sparet mig for mange unyttige bekymringer og mange timers arbejde med mit kørselsregnskab gennem de næsten 9 år der nu er gået.
Venligst
Poul Erik Nielsen
Senior - El
Autolog
Jeg var meget i tvivl og måske også lidt skeptisk, da jeg her i december 2009 skulle finde en løsning på en elektronisk køre bog. Mest fordi jeg til dagligt arbejder med avanceret elektronik og software og ved hvor svært det er at lave en præcis enhed, som også har en intuitivt software med en simpel brugerflade som bare virker. Jeg gennemsøgte markedet for produkter og har også testet en del produkter.
Selvom jeg var lidt imod at skulle betale et lille kontingent pr. år, for brug af Autologs software, valgte jeg alligevel Autolog. Simpelthen fordi produktet er den bedste løsning på markedet.
Og jeg må sige at her efter 8 måneders brug, at der stadig ikke findes bedre produkter til prisen, også selvom man regner 5 års softwares licens med i prisen.
Så hvis du er typen der ikke orker at skrive kørebog eller ikke altid kan huske hvor du helt præcis har været, så vil jeg varmt anbefale dette produkt. Autolog er et lille produkt, som gør det den skal, men kan også bruges til statistik og kørsels optimering. Den har en rimelig simpel software, som kan lave alle de typer udskrifter som du måtte ønske og kan uden problemer gemme 1 eller 2 måneds kørsel inden du tømmer den i din pc.
Venligst
Morten Nikolajsen
AV-HUSET A/S
Sund fornuft...
Vi købte business Silver og fik et tilbud via amino og det kunne ikke være bedre da det blev leveret hurtigt og en god dvd med så det var lige til at komme i gang nu har vi brugt det i 1½ måned og det er en stor befrielse at vi ikke skal bekymre os om køre bogen mere så vi siger TAK for et godt produkt.
M.V.H Sunshine valley
Godt produkt
Jeg har brugt Autolog siden januar 2009 og er meget tilfreds.
I startfasen var der lidt problemer med forkerte adresser og husnr, men det er kun første gang det sker da det kan tilrettes i addressekartoteket.
Jeg har brugt Autolog på Windows Vista og nu på Windows 7 uden problemer.
Godt og brugbart produkt - god service
Købte for et par år siden en Autolog hos Autolog.dk.
Har brugt den til kørebog i firma regi. Det er en stor hjælp i dagligdagen at kørebogen føres "automatisk".
Produktet har været fejlfrit - dog har jeg haft enkelte udfordringer med drivere, primært i forbindelse med installering på absolut nyeste Windows platform. - Men servicen og viljen til at løse eventuelle problemer er STOR - og problemerne er med tiden blevet få og mindre.
Super god service hos Autolog
Vi har købt en Autolog Business Silver, som vi glæder os til at prøve i praktisk, og hvis den bare virker halv så godt som den service som man får hos Autolog når man ringer til dem er jeg meget tilfreds.
Premiere Security A/S
Et godt produkt der holder øje med mine km
Dette er det ultimative prudukt hvis du vil holde styr på dine privat og firmamæssige km
Gode rapporter
Værktøjet er middel godkendt
Autolog. Virker nogenlunde, dog er det træls at den hele tiden vil forbindes med C5 selvom der ikke er købt en C5 udgave. Af og til vælger den adresser ved siden af (små stikveje)

Super! Super! Super!
Hurtig levering, Nem opsætning, Simpel i brug.
Sådan er min erfaring, med Autolog Og det produkt jeg har købt hos dem.
jeg skulle have gjort det for længe siden. aldrig har det været nemmere at føre kørebog.
Autolog fungere perfekt
Jeg har kørt med autolog i 1 år uden problemer.
Elektronisk kørebog Autolog
Super god investering og jeg får minimum 100-200 km mere med pr. mdr. Hvor jeg før bruge adskillige timer på kørebog om mdr. bruger jeg nu ca. 10-15 min. og alt er dokumenteret til skat og kunder. Havde problemer med den første enhed men fik den bare byttet og har fået god og venlig service. Giver produktet 4 stjerne og har følgende input: Det ville være super hvis den kunne integreres med min nuværende navigation eller ligge skjult i f. eks. handskerummet

Reply from Ecofleet
Autolog virker, men opdaterer for langsomt
Har nu kørt med Autolog kørebogen i min. 1½ år, og den virker fornuftigt, dog opdaterer/registrerer den sig ALT for langsomt, når jeg skal afsted om morgenen, eller efter lang tids stilstand.
Generelt er jeg jo som sagt tilfreds, men der er de sidste 6 måneder begyndt at være en difference på de registrede kilometer jeg har kørt, og de faktiske (som altid er flere) koster jo direkte mig penge, da disse bliver registrerer som private kilometer - ØV
ØNSKES: Hurtigere opdatering/registrering ved opstart og mere præcision i målingerne, TAK

Funktionalitet
På 3. år anvender jeg Autolog og er glad for programmets funktioner. Jeg savner dog et led i programmet, hvor jeg kan føre et brændstofregnskab.
Fornyelse af abb.
Fejlmulighed ifbm. betaling, men rigtig god service ved opringning til bogholderiet.
Perfekt!
Har endnu en gang forlænget mit Autolog-pro abb. Meget pålideligt og utroligt tidsbesparende. Har kun haft brug for support 1 gang (pga. egen kvajefejl!) på over 2 år og fik løst problemet med det samme..
Det er samtidigt utroligt nemt at bruge, også selvom man måske er gået meget tidligt ud af skolen...
God support
Ringede da jeg bedt om det og fandt løsningen til mine problemer med softwaren. Kan klart anbefales, men hold jer fra de gamle versioner (findes heldigvis ikke længere).
Klart et fremragende product.