Biografklub Danmark Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi var havnet i en situation med et ildebefindende i biografen og måtte forlade filmen. Da jeg senere blev bedt om en vurdering af oplevelsen, beskrev jeg episoden. Og straks var det ikke alene... See more

Rated 1 out of 5 stars

Tilbuddet virker ikke. Man kan kun udnytte den ene rabat. Jeg forventer selvfølgelig at Biografklub Danmark dækker omkostningerne og besværet. Appen og rabatkoder virker ikke sammen med biografer.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Biografklub Danmark er et fuldkomment hit. Efter mange år med små børn kommer vi nu pludseligt afsted og ser tilmed nogle virkelig gode film. I biffen, hvor de skal ses:-) Det er super nemt at bruge s... See more

Rated 5 out of 5 stars

Biografklub Danmark sørger for at få mig afsted i biografen tit og tæt! Og på den måde støtter jeg min lokale yndlingsbiograf: Kosmorama i Frederiksværk. Som lige nu står overfor en ombygning og nyin... See more

1. Movie Theater

Written by the company

Halv pris i biografen på 10 udvalgte kvalitetsfilm. Invitationer til forpremierer på andre gode film til halv pris. Konkurrencer om rejser, biografbilletter og præmier fra filmene. Fleksibilitet – rabatkuponerne kan bruges i alle landets biografer, både dag og aften.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Vi var havnet i en situation med et…

Da jeg senere blev bedt om en vurdering af oplevelsen, beskrev jeg episoden.
Og straks var det ikke alene hjælp, men tillige en meget venlig mail, om hvordan det gik!
Meget fin service.
Tak Lisbeth Lund

April 1, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Medlemsskab uden at kunne logge ind

Jeg har betalt 128 kr. d. 22.07.25 og har haft adgang til mine kuponer på appen. Da jeg endelig skulle i biografen kunne jeg overhovedet ikke tilgå mine kuponer endsige logge ind på min profil med ny adgangskode, ej heller hvis jeg afinstallerede og genstartede Appen
Ingenting virkede. Det er simpelthen ikke i orden.
Det er ikke raketvidenskab men en basal App, der bare skal virke hver gang. Stram op! Jeg prøvede igen og igen at opdatere med en ny adgangskode uden virkning.

October 23, 2025

Kære Flemming,
Vi er meget kede af at høre om din oplevelse, og vi vil gerne undskylde for de problemer, du har haft med appen. Det lyder som en frustrerende oplevelse, og det er bestemt ikke den brugeroplevelse, vi ønsker at give.

Vi tager din henvendelse meget alvorligt og vil gerne i direkte kontakt med dig, så vi kan få løst problemet og sikre, at du får adgang til dine kuponer. Vores kundeservice vil kontakte dig snarest muligt.

Og ellers er du også meget velkommen til at kontakte os på mail: mail@biografklubdanmark.dk eller på telefon: 33 11 36 32 (alle hverdage fra kl. 10-17).

Biografklub Danmark

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har fået mange dejlige…

Jeg har fået mange dejlige filmoplevelser gennem Biografklub Danmark. 😊
Det er virkelig gode og meget forskellige film, som man får set. 😊 Kan anbefales på det varmeste, at blive medlem. 😊

July 23, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Deadline for afstemning bør udskydes

Jeg synes, det er forkert at deadline for afstemning af årets bedste film ligger før, filmen stadig spilles i biograferne. Jeg havde f.eks først mulighed for at se Hjem kære hjem i går d 22.7.25. Hvis jeg havde set filmen før deadline, havde jeg også mulighed for at stemme på den.

July 22, 2025

En god oplevelse

Vi er en pigegruppe, som nyder, at kunne mødes til mad og en biograftur 10 gange om året. De fleste film er gode, film som man ellers ikke ville gå ind og se. Så kan anbefale at abonnere på biografklubben.

May 26, 2025

Reply from Biografklub Danmark

Vi glæder os over, at I nyder vores abonnements ordning, og vi ser frem til at dele flere gode biografoplevelser med jer i fremtiden🎬⭐

Rated 5 out of 5 stars

Elsker at komme i biografen i…

Elsker at komme i biografen i Svendborg. Der vises gode film igennem klubben og man kan altid få gode pladser.

May 9, 2025

Det lyder fantastisk! ❤️🎬⭐

Rated 5 out of 5 stars

Vi får set de dejligste film

Vi får set de dejligste film, som vi nok ellers ikke ville få set. Men pga Biografklub Danmark, så kommer vi afsted og får samtidig en god oplevelse, med vores venner.

May 5, 2025

Reply from Biografklub Danmark

Vi er glade for at kunne dele gode biografoplevelser med jer 😍

Rated 5 out of 5 stars

De fedeste film til de billigste…

De fedeste film til de billigste priser.
Vi er 5 gamle piger, der går sammen i biografklub Danmark, og vi råhygger, når vi er i biografen.

April 15, 2025

Reply from Biografklub Danmark

Det er dejligt med kvalitet til lave priser 😍🎬

mega rørende

mega rørende - jeg græd til sidst, og ku' ik' få den ud af kroppen - så hjem og se en go' film, så jeg ku' få andre tanker ind i hovedet -
flot film - godt fortalt - go' lyd !

April 13, 2025

Reply from Biografklub Danmark

Det er dejligt med en rørende film til sjælen❤️

Kosmorama i Frederiksværk

Som lige nu står overfor en ombygning og nyindretning med bl.a. nye biografsæder. Heldigvis kan jeg lige inden da nå at se den næste: Under stjernerne på himlen!

March 18, 2025

Reply from Biografklub Danmark

Det er super glade for at høre - og vi glæder os til mange flere sæsoner sammen 📽️🍿❤️

Gode biografoplevelser altid!

Vig Bio = mit andet hjem iflg. min nu afdøde husbond altid mente når vi kørte forbi. Som tidligere passer af caféen hvor man ikke serverede mad om søndagen - ja så kan man til stadighed fryde sig over vores vel besøgte biograf OG café nu til dags!

January 6, 2025

Reply from Biografklub Danmark

Det er vi super glade for at høre 😍

I vælger nogle rigtig gode film

I vælger nogle rigtig gode film

December 3, 2024

Kære Inga,

Mange tak - det er vi så glade for at høre <3 Vi håber at kunne fortsætte med at vælge de rigtige film!

Med venlig hilsen,
Jonathan / Biografklub Danmark